3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Děvkaře spojeného s cholerikem, který můe vlastnit jetě nějaké prímové vlastnosti, bych docela chtěla popsat.
no dy jsem to psala :-) Milý, pozorný, galantní, armantní, charismatický, umí se chovat na veřejnosti, je velmi inteligentní, v práci úspěný, manelku téměř na rukou nosí, dělá, co jí na očích vidí , jo a hezký chlap :-)
Jen diskutovat se s ním musí opatrněji a kdy chci dosáhnout svého nejde říct já chci nebo udělej... - to pak souvisí s tím - dělá, co mi na očích vidí... a jak se to dělá, to popsat neumim... občas to vyjde, občas ne :-)
Ty negativní vlastnosti- cholerik, tzn., nejlépe je po jeho - přičítam to tomu, e byl vymodleným jednináčkem... :-)
Není tady
Jen diskutovat se s ním musí opatrněji a kdy chci dosáhnout svého nejde říct já chci nebo udělej...
No vidí wewe a tohle je třeba podle mě pro manelství úplně to nejhorí.
Ty kladné vlastnosti- vzala sis viháka lázeňského, tento typ lze také oceňovat... jakoto zábavu a nemusí to být jen televarieté, i kdy . Na druhou stranu dát mu Slib si teda zatím představit neumím. Na to jsem stále moc mladá a naivní. A to u to dávno není co bývalo:). Mně připadá ten tvůj jako prototyp milence. Jak dlouho jste spolu? Kolik ti je let? Problém v tom nevidím, ale představa, e se změní vedle o patnáct let mladí nezkuený holky v partnera, je podle mě nadměrně optimistická.
Jsi podpantoflí v takové té růové klícce- líbí se ti tam, tak nepruď. Je otázka, jestli se z toho časem nezblázní. Já mám radu pro teď- dělěj na sobě, na práci a na tom co tě baví jiného, poznávej lidi, neře milenku, s miminem počkejte. Toho pocitu- "sbalila jsem ideálního chlapa a je vystaráno" se rychle zbav. To nefunguje nikdy, i kdyby ideální byl, ivot si po tobě stejně zaádá víc..
Není tady
hrosanek napsal(a):
Děvkaře spojeného s cholerikem, který můe vlastnit jetě nějaké prímové vlastnosti, bych docela chtěla popsat.
Chce? Tak: Keď má dobrú náladu on, má ju celé okolie, ale beda, ak má zlú náladu.... Je pracovitý a workoholik, ale vie sa aj bavi... Vychováva svojho sny, má ho v opatere... Je technicky zručný a rád pomôe okoliu, rodine i kamarátom... Je spožahlivý a úprimný(hoci občas a bolestne..) a rád hrá na gitare a spieva, na čo občas nabalí nejakú babu. A vlastne je ete zvedavý, zaujíma sa o kadečo a má zmysel pre humor. Aj na ten vie nabali baby.
Ale je fakt, e sa som s amu napriek cholerickej povahe nebála poveda hocičo, aj keď nad formou som trebárs tie rozmýžala(ale to rozmýžam aj u iných).
No, bola som s ním 9 rokov a dakujem, stačilo.
Upravil(a) Selima (23. 5. 2009 13:29)
Není tady
Teda Selimo, to sedlo :-) a na tu kytaru, ale jinak super :-)
Nevydrela jsem to a řekla mu to - v klidu, beze scén... Zapíral do chvíle, kdy jsem to nevydrela a řekla mu, e jsem viděla v jeho PC ty fotky. Pak byl hodně natvaný, e jsem se mu hrabala v jeho soukromém PC, měli jsme tichý večer... druhý den se omluvil, e mi nechtěl ublíit, e ona ho nezajímá. Nedostala jsem odpověď na vechny otázky, které bych chtěla vědět (snad jsem se ani neptala): Třeba proč (prý to se mnou nesouvisí), jak dlouho atd atd...
Asi je lepí vědět míň ne víc. Nezbývá mi věřit, e je to uzavřená kapitola a ve vlastním zájmu se nepídit, jestli to tak je... Máme hezké manelství, nenecham si ho zkazit. Jen to teď musí vnitřně přebolet
Není tady
wewe napsal(a):
wewe: ahoj holky, děkuju za vae názory! S prudkou povahou je to tak, e kdy mu to řeknu, bude chtít vědět, jak jsem na to přila - hrabala jsem se mu v PC. A to neskousne a bude to důvod k rozchodu... a to nevim, jestli skousnu já... :-(
On nemá co chtít něco vědět, on by měl v první řadě vysvětlit, jak to je. S nějakým "nejlepí obrana je útok" bych ho poslala někam.
Nevím proč, ale taknějak by mi jako pravděpodobnějí v tomhle vztahu připadalo, e bát se bude on o tebe, e mu zdrhne s mladím, ne naopak. Nemá ty ho jako náhradu tatínka ?
Jsi si skutečně 100%ně jistá, e se chce za 10 let sama starat o koláčka a zároveň o kmeta ? e to sama vechno zvládne ?
Upravil(a) mashanka (24. 5. 2009 18:06)
Není tady
mashanka napsal(a):
On nemá co chtít něco vědět, on by měl v první řadě vysvětlit, jak to je. S nějakým "nejlepí obrana je útok" bych ho poslala někam.
Ale no taaak...
Si to spolu snad vyříkali - nebo ne?
Není tady
Já nevím - četla jsem jen první příspěvek, jak je mým blbým zvykem
Není tady
wewe napsal(a):
děkuju Javeně, bylo to povzbudivé. A fotky nahé kamarádky na plái nebo její fotky v spodním prádle jsou také v rámci kamarádství??? Těch tam bylo nejvíc...:-) Ne, v tomhle si iluze nedělám, normálně spolu spali. Spí mě děsí ta nejistota, co to pro něj znamená, jestli buduje nový vztah a nebo jen několikaměsíční?! povyraení? to je, co mě děsí. Nevěru za účelem sexu, kdy se doma mezi námi nic nemění bych překousla, ale nevím, jestli bych vyla schopná ji tolerovat do budoucna... :-(
Nevěru bych moná skousla po 20 letech manelství. Ale po třech ? A jetě, kdy plánuje mimino ? To fakt ne
Není tady
wewe napsal(a):
no dy jsem to psala :-) Milý, pozorný, galantní, armantní, charismatický, umí se chovat na veřejnosti, je velmi inteligentní, v práci úspěný, manelku téměř na rukou nosí, dělá, co jí na očích vidí , jo a hezký chlap :-)
Jen diskutovat se s ním musí opatrněji a kdy chci dosáhnout svého nejde říct já chci nebo udělej... - to pak souvisí s tím - dělá, co mi na očích vidí... a jak se to dělá, to popsat neumim... občas to vyjde, občas ne :-)
Ty negativní vlastnosti- cholerik, tzn., nejlépe je po jeho - přičítam to tomu, e byl vymodleným jednináčkem... :-)
Velmi inteligentní a galantní člověk nedopustí, aby jeho manelka proila potupu z jeho odhalené nevěry.
Není tady
mashanka napsal(a):
Velmi inteligentní a galantní člověk nedopustí, aby jeho manelka proila potupu z jeho odhalené nevěry.
Samozřejmě - o chování gentlemana netřeba diskutovat
Ale... my chlapi se (snad) vdycky snaíme to zatlouct, jak se dá... to vy, eny, jste pořád tak podezíravé... lezete nám do PC, do mobilu, ptáte se kamarádek atd... prostě jste to vy, kdo chce znát tu "krutou pravdu"...
Není tady
Mike napsal(a):
mashanka napsal(a):
Samozřejmě - o chování gentlemana netřeba diskutovat
Ale... my chlapi se (snad) vdycky snaíme to zatlouct, jak se dá... to vy, eny, jste pořád tak podezíravé... lezete nám do PC, do mobilu, ptáte se kamarádek atd... prostě jste to vy, kdo chce znát tu "krutou pravdu"...
no fuj - člověku, který leze do mobilu, to patří, kdy se dozví něco nepříjemného - a můe to být i mu, jen si nemysli
Není tady
wewe: "A to neskousne a bude to důvod k rozchodu... a to nevim, jestli skousnu já... :-( "
Ty se bojí, wewe, a to je hodně patné.
Není tady
mashanka napsal(a):
wewe napsal(a):
děkuju Javeně, bylo to povzbudivé. A fotky nahé kamarádky na plái nebo její fotky v spodním prádle jsou také v rámci kamarádství??? Těch tam bylo nejvíc...:-) Ne, v tomhle si iluze nedělám, normálně spolu spali. Spí mě děsí ta nejistota, co to pro něj znamená, jestli buduje nový vztah a nebo jen několikaměsíční?! povyraení? to je, co mě děsí. Nevěru za účelem sexu, kdy se doma mezi námi nic nemění bych překousla, ale nevím, jestli bych vyla schopná ji tolerovat do budoucna... :-(
Nevěru bych moná skousla po 20 letech manelství. Ale po třech ? A jetě, kdy plánuje mimino ? To fakt ne
Nevěru zkousává člověk přesně ve chvíli, kdy přijde.
Nevím, jestli je to někdy zkousnutelnějí. Ve smyslu vnitřního hlasování, zda zůstat nebo utéct. Podle mě záleí spí na stavu manelství celkem ne jak dlouho trvá.
Upravil(a) hrosanek (24. 5. 2009 20:14)
wewe napsal(a):
Teda Selimo, to sedlo :-) a na tu kytaru, ale jinak super :-)
Nevydrela jsem to a řekla mu to - v klidu, beze scén... Zapíral do chvíle, kdy jsem to nevydrela a řekla mu, e jsem viděla v jeho PC ty fotky. Pak byl hodně natvaný, e jsem se mu hrabala v jeho soukromém PC, měli jsme tichý večer... druhý den se omluvil, e mi nechtěl ublíit, e ona ho nezajímá. Nedostala jsem odpověď na vechny otázky, které bych chtěla vědět (snad jsem se ani neptala): Třeba proč (prý to se mnou nesouvisí), jak dlouho atd atd...
Asi je lepí vědět míň ne víc. Nezbývá mi věřit, e je to uzavřená kapitola a ve vlastním zájmu se nepídit, jestli to tak je... Máme hezké manelství, nenecham si ho zkazit. Jen to teď musí vnitřně přebolet
Wewe, asi je to nakonec dobře, es mu to řekla. A moc dobře, e jsi to dokázala věcně, bez scén. Asi je to lepí, ne to v sobě dusit. A snad to přiměje i jeho k zamylení.
Cítila jsi z jeho reakce i strach, e by tě mohl ztratit?
Myslím, e je dobře, e se ti omluvil. Drím palce, aby toto byla nevěra první a taky poslední, a abyste spolu byli po této krizi astní dál. A tebe to přebolí a on se (snad) chytne za nos.
Časem napi, jak se to vyvíjí dál.
wewe: "Nevydrela jsem to a řekla mu to - v klidu, beze scén... "
Tak to gratuluji (určitě nejen já). Dr se.
wewe: "Zapíral do chvíle, kdy jsem to nevydrela a řekla mu, e jsem viděla v jeho PC ty fotky."
Tomu se musím jen smát, to u bych nazvala u muů klasikou
.
Není tady
hrosanek napsal(a):
mashanka napsal(a):
wewe napsal(a):
Nevěru zkousává člověk přesně ve chvíli, kdy přijde.
Nevím, jestli je to někdy zkousnutelnějí. Ve smyslu vnitřního hlasování, zda zůstat nebo utéct. Podle mě záleí spí na stavu manelství celkem ne jak dlouho trvá.
Jene on se ten jeho stav často odvíjí z toho, jak dlouho trvá. A nevěra zase od toho jeho stavu.
Po 20 letech bych byla schopna pochopit, e neodolal pokuení nějakého mláděte - chtěl si vyzkouet, jestli je jetě atraktivní........... ne, e bych z toho skákala radostí, ale pochopit se to dá.
Ovem ve fázi, kdy sotva skončily líbánky a snaíme se zakládat rodinu,to ne - la bych od něj. Nemohla bych ít s pocitem, e nemůu mít k němu důvěru. Navíc, pokud má v té době vůbec potřebu se ventilovat, asi je někde něco patně.
Tak to mám já. Moná to někdo skousne, já ne.
V kadém případě ti wewe přeji, pokud se rozhodne mu odpustit, abys u se do podobné situace nedostala a byli jste astni
Upravil(a) mashanka (24. 5. 2009 23:28)
Není tady
wewe napsal(a):
Nevydrela jsem to a řekla mu to - v klidu, beze scén... ....
Teď nevím, jestli je to hodné obdivu nebo se smát nad blbostí.
Kontrolní otázka:
1. patří k hezkému manelství i to, e ti manel bude jednou za čas nevěrný? (můe být - v podstatě jde jen o zásun a polechtání ega s mladým masíčkem, s tebou to nemá fakt nic společného).
2. co bys ty osobně povaovala za příčinu, která by vám manelství tzv. "zkazila"? (například více ne 5 milenek do roka, více ne 9 milenek do roka. Nebo 3 milenky do roka, ale spící v tvé posteli, zatímco ty jsi na návtěvě babicky s vaím miminkem..apod.)
Normální otázky:
- bolí tě to hodně? Co teď bude dělat? Chovat se jakoby nic? Doufat, e manel nebude idiot a nebude si nechávat fotky v PC (nebo mu to raději otevřeně řekne - viz. Maschanka - protoe je lepí protějek informovat o svých přáních ne si myslet, e vidí do tvé hlavy a e je schopný udret si své se.xuální tajemství). A co s plánováním dítěte?
Není tady
Nicolas napsal(a):
wewe napsal(a):
Asi je lepí vědět míň ne víc. Nezbývá mi věřit, e je to uzavřená kapitola a ve vlastním zájmu se nepídit, jestli to tak je... Máme hezké manelství, nenecham si ho zkazit. Jen to teď musí vnitřně přeboletTeď nevím, jestli je to hodné obdivu nebo se smát nad blbostí.
Kontrolní otázka:
1. patří k hezkému manelství i to, e ti manel bude jednou za čas nevěrný? (můe být - v podstatě jde jen o zásun a polechtání ega s mladým masíčkem, s tebou to nemá fakt nic společného).
2. co bys ty osobně povaovala za příčinu, která by vám manelství tzv. "zkazila"? (například více ne 5 milenek do roka, více ne 9 milenek do roka. Nebo 3 milenky do roka, ale spící v tvé posteli, zatímco ty jsi na návtěvě babicky s vaím miminkem..apod.)
Normální otázky:
- bolí tě to hodně? Co teď bude dělat? Chovat se jakoby nic? Doufat, e manel nebude idiot a nebude si nechávat fotky v PC (nebo mu to raději otevřeně řekne - viz. Maschanka - protoe je lepí protějek informovat o svých přáních ne si myslet, e vidí do tvé hlavy a e je schopný udret si své se.xuální tajemství). A co s plánováním dítěte?
Nicolasi, já vím, ptá se wewe, a ne mě, ale nemůu si pomoct, chce se mi na to reagovat:
Jestli wewe hodnotí své manelství jako pěkné ( nebo asi tím myslela DOPOSUD pěkné), předpokládám, e má pro to důvod. Jestli ona chce dát svéhu manelství anci a toto přejít jako jednorázovou krizi, asi jí to za to stojí. Asi toho hezkého bylo zatím mnohonásobně víc, ne tato bolestná krize.
Myslím, e pokud při jakékoli chybě partnera bude druhý v manelství reagovat okamitě - Končím s tebou, vypadni ! , tak tu nebude 50% rozvedených, ale 100%.
Krásných dlouholetých manelství je sice jen jak afránu, pár jich kolem sebe znám, ale i ty krásná mají za sebou určité krize a zakolísání. Ono bohuel nejde ít celý ivot na růovém obláčku, často je ivot boj.
Wewe si to myslím nějak vyřeila, a přijde mi divné Nicolasi, do ní teď rýt a malovat jí čerta na zeď (nebo tedy v tvém příspěvku konkétně 9 milenek do roka).
Blossom napsal(a):
Nicolasi, já vím, ptá se wewe, a ne mě, ale nemůu si pomoct, chce se mi na to reagovat:
Jestli wewe hodnotí své manelství jako pěkné ( nebo asi tím myslela DOPOSUD pěkné), předpokládám, e má pro to důvod. Jestli ona chce dát svéhu manelství anci a toto přejít jako jednorázovou krizi, asi jí to za to stojí. Asi toho hezkého bylo zatím mnohonásobně víc, ne tato bolestná krize.
Myslím, e pokud při jakékoli chybě partnera bude druhý v manelství reagovat okamitě - Končím s tebou, vypadni ! , tak tu nebude 50% rozvedených, ale 100%.
Krásných dlouholetých manelství je sice jen jak afránu, pár jich kolem sebe znám, ale i ty krásná mají za sebou určité krize a zakolísání. Ono bohuel nejde ít celý ivot na růovém obláčku, často je ivot boj.
Pravda pravdoucí
Není tady
Blossom napsal(a):
Nicolas napsal(a):
wewe napsal(a):
Asi je lepí vědět míň ne víc. Nezbývá mi věřit, e je to uzavřená kapitola a ve vlastním zájmu se nepídit, jestli to tak je... Máme hezké manelství, nenecham si ho zkazit. Jen to teď musí vnitřně přeboletTeď nevím, jestli je to hodné obdivu nebo se smát nad blbostí.
Kontrolní otázka:
Normální otázky:
- bolí tě to hodně? Co teď bude dělat? Chovat se jakoby nic? Doufat, e manel nebude idiot a nebude si nechávat fotky v PC (nebo mu to raději otevřeně řekne - viz. Maschanka - protoe je lepí protějek informovat o svých přáních ne si myslet, e vidí do tvé hlavy a e je schopný udret si své se.xuální tajemství). A co s plánováním dítěte?Nicolasi, já vím, ptá se wewe, a ne mě, ale nemůu si pomoct, chce se mi na to reagovat:
Wewe si to myslím nějak vyřeila, a přijde mi divné Nicolasi, do ní teď rýt a malovat jí čerta na zeď (nebo tedy v tvém příspěvku konkétně 9 milenek do roka).
Právě proto jsem se ptal jí. Protoe kadý to můe mít mírně odliné. Někomu nevadí (tím myslím i po provalení se) nevěra-paralelní, kdy se partner jinak postará o vechny ostatní potřeby. Někomu nevadí nevěra jednou za 5 let. Někomu nevadí náhodná nevěra, zvaná úlet, ale vadil by paralelní vztah....těch kombinací je více.
Můj motiv byl jen zpřesnění tazatelčiných formulací - dodatečné otázky jsou k tomu nápomocny. Ty otázky jsou akademicky legitimní a hledají nějakou vnitřní míru u tazatelky s vědomím toho, e to právě máme kadý nastavené jinak (tím myslím, e jsem tam zdůraznil to, e tisíce párů - právě těch babiček a dědečků - můe mít nevěru či opakované nevěry nastaveno jen jako pouhou fyzickou záleitost neohroující nikterak manelství a vztah jako takový).
Zda-li to tomu je tak i u Wewe, resp. JAK to má ona, můe (či nemusí) napsat ona sama.
Nicméně tvůj názor, jako jeden ze spousty ostatních, má svoji platnost. To nezpochybňuji. Ovem pro mě osobně má vlastní autentická odpoveď od Wewe pro mě hodnotu v tom, e se o ní víc dozvím.
Není tady
Ja to otočím inak: Niekto mi nai nemusí by neverný a beudem sním(a vzah NEBUDEM hodnoti ako pekný) a niekto mi aj môe by neevrný a budem s ním naďalej (a vzah BUDEM hodnoti ako pekný). Iná vec je, e do pekného vzahu PODźA SELIMY patrí aj zameta stopy po svojej nevere a po jej prípadnom odhalení neby útočný/á, ale naopak obranný/á a tzv. "seka dobrotu". Wewe, len taký malý červíček - skús sa ho psýta, ako by sa cítil on, keby si mu bola neverná á la "to nemá nič spoločné s naím vzahom"... a uloila si fotečky na pamiatku do PC. (
D.E.B.I.L to je...! D.E.B.I.L... armantný, ale d.e.b.i.l.)
Není tady
No, určitě bych s mimčem nepospíchal, alespoň dalí 3 roky. Taková zkuební doba...
Není tady
Wewe, precetla jsem si vsechny Tvoje prispevky, jedine, co Ti chci napsat je, smir se s tim, ze kdyz uz to udelal jednou, udela to i podruhe. To Ti vadit nebude? Pisi to jako vlastni zkusenost.
Není tady
ahoj wawe, takhle to dopadne: nevím jestli on na tebe taky árlí ale to je zatím vedlejí, ty bude nacházet dalí důkazy, nebude to jen týdení pánská jízda, telefonáty sms večeře dárky pro jiné eny, bude jich hodně a hodně se budou střídat, jednou mu je omlátí o hlavu, a uteče, vrátí se zpátky protoe ho miluje, on bude tvrdit e miluje tebe, přestoe za deset minut zjistí e minulou noc byl s jinou a dalí den jde na oběd k dalí, ty se bude stralivě trápit protoe je ti s ním nádherně ale árlivost bude nesnesitelná, přestoe kdy on ti řekne e s nimi nic nemá ty tomu ráda uvěří, přestane hledat důkazy přestane árlit, začne dělat něco smysluplného, pořídí si dítě a bude se věnovat jemu, a taky nějakému zajímavému koníčku, předpokládám e nepracuje a on tě iví, co takhle začít pečovat o zahradu? nebo se učit cizí jazyky? a jedinou věc jestli se chce utvrdit e to takhle opravdu je můe se zeptat jeho bývalé manelky, věř e ti ráda řekne co je to za mue, a jestli chce vědět jak to vechno vím( jsem na tom stejně jako ty jene ten můj jetě nepředstavitelně árlí ale kdy mě zrovna miluje tak je to nebe, k té návtěvě manelky jsem se já jetě neodhodlala i kdy vím e je to sluná a rozumná ena a já nebyla tou proč se rozvedli. drím ti palce abys to ustála a netrápila se ít se dá se vím, nikdy nemá ideální ivot, jde jen o to jak se k tomu dokáe postavit a co zvládne sám, nevzdávat se, protoe mui jsou fakt vichni stejní, ten pravý neexistuje ty musí být ta pravá
)) Katka
Není tady