19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Ahoj Wewe, rozumím, co právě proívá a moc ráda bych Ti napsala něco povzbudivého, ale...
Tvůj manel se nezmění, Ty s ním na 99,9% zůstane a jeho nevěry bude tolerovat a jetě se klepat hrůzou, aby Tě neopustil, kdy do toho rýpne. Tvoje sebevědomí klesne kadý den jetě víc pod bod mrazu. (Vím, e holky radí začít si budovat sebevědomí, ale ve chvíli, kdy jsi podváděná, to prostě není moné). Tvůj manel bude mít časem (pokud u nemá) zřejmě několik nemanelských dětí. .
Pokud se pletu, budu ráda. Já Ti jen ve stručnosti popsala svých 8let s podobným typem mue. Natěstí u je to dávná historie, připomínají mi ho jen jednou za měsíc alimenty, kdy je náhodou nezapomene poslat :-)
Moná mě teď za můj příspěvek nenávidí. Taky jsem nenáviděla lidi, kteří mi to samé kdysi říkali...
Přeju hodně těstí a síly, bude jí potřebovat.
Není tady
wewe napsal(a):
Myslíte, e chlap, který by mě přestával milovat by mi přinesl oblíbené bonbony po dni, který jsem měla mít pracovně těký a celý večer by dělal naráky na společnou budoucnost? Co kdy je to jen chvilkové povyraení... Samozřejmě jsem si vědoma monosti opakování...
Kdy u posuzuje podle toho, tak ano - přinesl. Dokonce i tehdy, kdy by měl bokovku u dlouhou dobu. V bonbonech to fakt není.
Já si taky myslím, e se tvůj mu nezmění. Jednou je nikdy, dvakrát je vdycky. Má manel děti s předchozí manelkou? Asi to má prostě v sobě, kdy si nael o tolik let mladí - tebe a jde opět ní. Jak u tu někdo psal, asi má pořád rád stejnou věkovou kategorii, moná bude stále měnit za studentky, a mu původní studentka "zestárne" o pár let. Jestli ho nějaké studentky pak jetě budou chtít. I kdy - jestli má peníze, proč ne, nějaké se najdou. Někdo to tak prostě má.
Upravil(a) majkafa (21. 5. 2009 7:49)
javena napsal(a):
wewe - co povaha, to názor. Tak to bývá.
Kdy se provalila manelova Vendulka utěitelka a on řeil, jak je blbej, e mě má rád, e to prostě po...., řekla jsem mu, e je to deb..
Kdyby to líp utajil, zjistil, co chce a pak to elegantně ukončil, nic bych nevěděla.
Někdo by ho vyrazil.
Někdo by to ustál, ale dal by mu to serat.
Někdo by si nael partnera a vyrazil ho pak.
Já to ustála a nic mu nevyčítala.
Co udělá je na tobě. Jen bych asi na tvém místě zváila miminko. Jsou partneři, co se o dítě i partnerku postarají i kdy odejdou, ale ustát rozchod s miminem nebo jako těhulka...
A pracovat na své samostatnosti, to ti chválím. To se hodí vdycky.
Javeno, obdivuju Tě, kde jsi nala sílu ustát a nevyčítat? To je asi to, co se chystam udělat, teda pokud to ustojim... Neumim si představit lepího manela pro ivot - teda po vech ostatních stránkách... :tesi:mohu se o něj opřít a ve svém vztahu ke mně je dokonalým gentlemanem...
Jak jsem psala to o tom, e kdybych to na něj teď vybalila, e to vim, měl by takový strach z toho, e bych mu to vyčítala, e by odeel, protoe to je to, o čem jsem psala, chlapi, i kdy udělají chybu, nesnáí (teda eny taky) kdy jim je to vyčítáno... A to byl důvod konce jeho předchozích vztahů - teda podle toho, co mi bylo řečeno :-)
Není tady
jestli nebudu nahrazena tak, jako jsem nahradila kdysi já...(jen jsem nahradila přítelkyni, ne manelku...)
Troufla bych si říct, e i ta předchozí přítelkyně nahradila nějakou jinou... Byl pán někdy enatý? A pokud ano - pročpak se rozvedl?
do včerejka jsem si myslela, e ho vlastním
Ale fuj - vděčnej za to, e je vlastnictví, bude tak maximálně pes. Jestli to dává najevo manelovi, tak sis moná do těsta tohohle průvihu aspoň pár lic mouky přisypala.
chlap, který by mě přestával milovat by mi přinesl oblíbené bonbony
Klidně. Právě proto.
Není tady
wewe, já ti ani nevím. Nějak jsme začali znovu, jinak a líp a bylo to jako kdysi, báječný. Něměla jsem asi proč se v tom hrabat. To není tím, e jsem taková "frajerka".
Taky mě to bolelo, kdy se to provalilo. Jene, jak nad tím člověk bádá, jako proč, tak mi dolo, e se to dalo čekat. ili jsme po letech spí vedle sebe, vlastně jsem věděla, e to takhle nejde, nebyla jsem spokojená. Ale nějak jsem to sama nemohla vyřeit a jemu zdánlivě nic nescházelo. Zdánlivě.
Tak jsme si pak řekli, jací jsme blbouni, proili druhou mízu a asi po, já teď nevím - dvou, třech letech sklouzli do stejných kolejí. Tak jsem to chtěla řeit dřív, ne zas nějaký bude tlačit, jak má straný manelství, ale on nic řeit nechtěl. Jemu to vyhovovalo. No a já si řekla, e takhle ít nechci a li jsme od sebe.
Take idila se nekoná, ale znám i dost těch, co to táhnou dál a jsou v pohodě. Na vztahu se musí pracovat a musí pracovat oba. Je to jako na pramici. Aby plula rovně, musí veslovat oba. Kdy jen jeden, točí se. A mě u z tý centrifugy bolela hlava a od veslování ruce.
Není tady
helena napsal(a):
[b]do včerejka jsem si myslela, e ho vlastním
Já myslela ten recept na tastné manelství... :-) ne manela... :-) moná jsem to tam blbě napsala
jinak, heli, enatý je se mnou podruhé a mezi 1. a druhým manelstvím bylo intermezzo :-)
Kdy tady tak čtu tyhle ostřejí názory - ale děkuju za ně! tak si připadam jako naninka s růovými brýlemi, která si stejně musí nabít nos sama...
A taky děkuju těm jemnějím názorům ze včerejka, pomohli mi vyhrabat se z oku. Dnes kritiku snáím skoro bez slz, jo čas je nejlepí lékař
Není tady
Moná jsi to, wewe, přehlídla, ptala jsem se, jestli má partner děti.
Přejde to, i kdy tomu teď moná těko uvěřit. Vechny nás to přebolelo, a jsme zůstali spolu, nebo ne. Ale jizvy zůstanou.
má dítě z prvního manelství... vím, e dítě není lék na nevěru. Otázkou zůstává, jesli by u nich zůstal, kdyby nepodala ádost o rozvod... :-( I kdy on tvrdí, e kdy se ten vztah jednou zkazí - i kdy jeho vinou, nejde to slepit a radi bere roha...
proto vyčkávam a zatím jsem mu neřekla, e o tom vím, to můu udělat vdycky... Nehledě na to, e kdy se z toho vyhrabu, najdu si nový ivot a nového partnera, mám opět 50% anci na úspěch i neúspěch...
A manela, který má větí předpoklady k monogamii - řekněme, podpantofláčka nebo ňoumu... to bych asi nemohla...
a najít si stejně okouzlujícího a charizmatického chlapa, je za prvé nedostatkové zboí a za druhé je tam vyí ance, e se budee opakovat to samé...
Co myslíte, namlouvám si to, nebo to zní reálně???
Není tady
A manela, který má větí předpoklady k monogamii - řekněme, podpantofláčka nebo ňoumu... to bych asi nemohla... -
-wewe,zdaleka ne vichni monogamní mui jsou podpantofláci,to je ti snad jasný.Ale tohle,co si napsala je typické pro nás enské - my vlastně touíme po těch lumpeh,výrazných krásných chlapech,kteří se chovají jak čmeláčci.A těch nenápadných,monogamních,ale ne tak atraktivních,těch si skoro nevímáme.No ap ak píem stesky vude moně.Člověk nemůe mít vdy bohuel ve.
Není tady
já to poočku sleduji. Jsem asi jiná věková kategorie, ne ty, taky mám nějakou zkuenost. Kdy jsi napsala "ona je jetě na S", úplně jsem se viděla. Tedy sebe a svého exmana a jeho studentku. Ovem my byli 20leté manelství...tam dolo i jiným věcem, únava ze vztahu, podnikání, odrostlé děti, změna mojí práce...
Jinak byl Ex taky takový věčný sukničkář, ale rozvádět se nikdy nechtěl. Já teprve zpětně pochopila, co které situace znamenaly - novou krev, zamilování. Ale kdy přilla na scénu Blběna, byl velký třesk, hlavně u něj.
Tak má teď mladou partnerku (věkový rozdíl 22 let), která ho masíruje, chtěla by svatbu a dítě, on u zřejmě ne. A tak se rozchází a schází stále dokola.
Já u jsem jinde.
V tobě, wewe, citím velký kus naivity - odpus. Ber to ajko komentář od nezúčastněné pozorovatelky středního věku. Co sisi myslela, e ti manelství s ním přinese? e se změní? ty bude teď jediná? A si pořídíte mímo, tak bude líp?
Jsem skeptik, lidi se moc nemění, zvlá ne ve vyím věku.
A jetě dalí věc. Partner se sklonem k monogamii nemusí být nutně ňouma nebo podpantoflák. Můe to být inteligentní chlapík, který si své partnerky váí a jiná pro něj neexistuje. Přitom z něj testoteron a jiskry můou lítat na vechny strany. ádnýho takovýho nezná?
Není tady
wewe vzhledem k tomu, e jsi jetě mladá, nemá děti, nemyslím si, e by tvé rozhodnutí, pokud se opravdu ukáe, e tvůj manel má milenku, bylo správné.
Teď to je, jak je. Ale - budete mít dítě, ty bude s ním doma a on třeba bude doma míň a míň a nakonec u nějaké zakotví nastálo. Ostatně u to tak zřejmě nejednou udělal.
Zmínila jsi se o jednom jeho dítěti. Moná se mýlím, ale zní mi to tak chladně. Jsi jeho manelka, ty se s jeho dítětem nijak nestýká? Jaký mají vztah? Co kdy ... i s tím vaím ...
Kdyby ti bylo 70, a i to kdoví jestli, bych tvé rozhodnutí chápala. Ale zahrabat se u teď, zvlá kdy tě jeho údajná nevěra takhle rozhodila - nemyslím, e by bylo správné rozhodnutí. Myslím, e bys to jeho chování napořád neunesla.
Ale je to POUZE na tobě, jak se rozhodne. Píeme ti jen nae osobní pohledy dle naich zkueností.
Dobře si to zva.
wewe napsal(a):
má dítě z prvního manelství... vím, e dítě není lék na nevěru. Otázkou zůstává, jesli by u nich zůstal, kdyby nepodala ádost o rozvod... :-( I kdy on tvrdí, e kdy se ten vztah jednou zkazí - i kdy jeho vinou, nejde to slepit a radi bere roha...
proto vyčkávam a zatím jsem mu neřekla, e o tom vím, to můu udělat vdycky... Nehledě na to, e kdy se z toho vyhrabu, najdu si nový ivot a nového partnera, mám opět 50% anci na úspěch i neúspěch...
A manela, který má větí předpoklady k monogamii - řekněme, podpantofláčka nebo ňoumu... to bych asi nemohla...
a najít si stejně okouzlujícího a charizmatického chlapa, je za prvé nedostatkové zboí a za druhé je tam vyí ance, e se budee opakovat to samé...
Mně osobně to celé moc reálně nezní.
1)mezi tím, co tvrdí a dělá můe být diametrální rozdíl.
2)větí předpoklad k monogamii nemusí nutně znamenat podpantoflák nebo ňouma
3)okouzlení a charisma se nenají a je hodně vysoká pravděpodobnost, e uslzených večerů nad klávesnicí bude přibývat.
Já bych asi těko zkousávala u jen to, e předvádím prapodivné tanečky okolo něj a věcí, které se nás bezprostředně týkají a přemýlím nad tím, jestli náhodou po některé z hádek nenazná, e se ná vztah zkazil a on musí vzít roha. Promiń, wewe, ale chlapa, který při první průvihu bere nohy na ramena, nepokusí se cokoliv spravit, zlepit, narovnat, bych vedle sebe váně nechtěla, i kdy by byl jak Adonis.
Z mého pohledu by si vechno svoje kouzlo mohl narvat ví kam.
Upravil(a) Anda (21. 5. 2009 10:10)
Není tady
Jo a se skutečností, e jeho tajná milá není a tak tajná, bych ho obeznámila. Stát se můou jen dvě věci a v obou případech pozná, jaký je vlastně vá vztah a jestli je ochotný pro něj něco udělat. V negativním případě jsi o nic zvlátního nepřila. Kromě iluzí.
Není tady
wewe napsal(a):
Wewe, nečetla jsem celé vlákno, jen část. Ale tento tvůj příspěvek je podle mě klíčový, reálný. Ve platí na 100%, kromě té věty o podpantofláčcích. Na jedné straně extrému jsou chlapi - charismatičtí, permanentní lovci ( to je asi ten tvůj), na druhé straně jsou i monogamní podpantofláčci. Ale mezi tím je i iroké spektrum - mix veho ostatního. Např.i charismatičtí a věrní, bohuel je to hóóóódně vzácná kombinace, ale existuje.
Myslím, e dělá moc dobře, e zatím o tom důkladně přemýlí a jetě jsi do toho ukvapeně neřízla. Nech si to v hlavě srovnat a třeba se o tom poraď i s nějakou psycholokou.
Pravda je, e i v jakémkoli dalím vztahu to můe být 50 na 50 ance na hezký vztah.
Znám i takové případy kolem, velmi podobné, kdy si manelka sama v sobě řekla - ano, vím, nikdy mi absolutně věrný nebude. Vdy budou občasné bokovky. Ale jinak je to skvělý chlap, já ho chci, a hlavně vím, e já jsem mezi těmi enami vdycky ta první a hlavní. Zůstávám s ním i s tímhle vědomím a vím, e mi to za to stojí.
Toto neber jako radu, jen jako jeden z náhledů. Dokonce i pro mou vlastní psychiku by to nebylo, uznávám.
Ale prostě vím, e některá taková manelství existují. Charismatický, jinak moc faj chlap, co prostě tu a tam nějakou bokovku mít bude, ale s manelkou přesto zůstává, ona je tam tou hlavní, ke které se on vdycky vrací. Z těch co znám budu jmenovat aspoň nějaké slavné osobnosti - herec Kopecký, spisovatel Ludvík Vaculík, bývalý prezident Havel, vlastmě i současný prezident Klaus... je jich mnoho...
Děkuji Blossom za její, pro můj stav mysli v této chvíli pozitivní názor. Ale děkuji i za ty radikální, proto jsem Vám psala, protoe jsem chtěla slyet spoustu názorů a zkueností na tohle věčné téma. Děkuju vem, co strávili čas mým problémem a byli ochotni mi napsat svůj názor! Je to lepí ne jakákoli psychologie, i kdy, na psychoterapii jsem byla a dost mi to pomohlo se trochu uklidnit! :-) Abych mohla věci vnímat troku s odstupem a ne v afektu
Není tady
Blossom napsal(a):
wewe napsal(a):
Co myslíte, namlouvám si to, nebo to zní reálně???Wewe, nečetla jsem celé vlákno, jen část. Ale tento tvůj příspěvek je podle mě klíčový, reálný. Ve platí na 100%, kromě té věty o podpantofláčcích. Na jedné straně extrému jsou chlapi - charismatičtí, permanentní lovci ( to je asi ten tvůj), na druhé straně jsou i monogamní podpantofláčci. Ale mezi tím je i iroké spektrum - mix veho ostatního. Např.i charismatičtí a věrní, bohuel je to hóóóódně vzácná kombinace, ale existuje.
Myslím, e dělá moc dobře, e zatím o tom důkladně přemýlí a jetě jsi do toho ukvapeně neřízla. Nech si to v hlavě srovnat a třeba se o tom poraď i s nějakou psycholokou.
Pravda je, e i v jakémkoli dalím vztahu to můe být 50 na 50 ance na hezký vztah.
Znám i takové případy kolem, velmi podobné, kdy si manelka sama v sobě řekla - ano, vím, nikdy mi absolutně věrný nebude. Vdy budou občasné bokovky. Ale jinak je to skvělý chlap, já ho chci, a hlavně vím, e já jsem mezi těmi enami vdycky ta první a hlavní. Zůstávám s ním i s tímhle vědomím a vím, e mi to za to stojí.
Toto neber jako radu, jen jako jeden z náhledů. Dokonce i pro mou vlastní psychiku by to nebylo, uznávám.
Ale prostě vím, e některá taková manelství existují. Charismatický, jinak moc faj chlap, co prostě tu a tam nějakou bokovku mít bude, ale s manelkou přesto zůstává, ona je tam tou hlavní, ke které se on vdycky vrací. Z těch co znám budu jmenovat aspoň nějaké slavné osobnosti - herec Kopecký, spisovatel Ludvík Vaculík, bývalý prezident Havel, vlastmě i současný prezident Klaus... je jich mnoho...
hm, myslím, e umět si to takhle srovnat vyaduje silnou osobnost....já bych se ale po mých zkuenostech hlavně bála toho, aby mi manel po jednom takovém nevinném úletu nepřinesl nějakou nemoc....Ano, je pravda, e se to můe stát i u někoho, kdo podvedl svého partnera/partnerku jen jednou....ale vědět, e on to tak prostě má a bude spát i s jinými a tak trochu s tím tedy počítat, by pro mě bylo dost velký sousto...ale to mluvím opravdu jen za sebe.
Není tady
Amriana napsal(a):
wewe... nezlob se , ale to co píe, e by mu vadilo, e Ti ublíil a tak by nepřiel je podle mě nesmysl...
Ví já bych i moná pochopila, e ho bude holt brát jakej je - dívkař atd a a dokáe to tolerovat ...Ale dokáe tolerovat i tu absolutní neúctu co k Tobě má ???
Protoe podle mě to neúcta je ... bere milenku mezi partu - ukazuje jak tě má na háku ...
a ukládá foto do PC kde jsou snadno k nalezení ... podle mě opět důkaz, e Tě má na háku ...mimochodem mě napadlo .. nechtěl on náhodou, abys ty fotky nala ? A musela řeit ? A nebo nala vidí , e řeit nebude, tak u ví, e si můe vůči Tobě cokoliv dovolit ??
Ví být holt dívkař je jedna věc, ale aby mu partnerka nestála ani za utajení ???Nevím ... opravdu to takhle chce ?
taky bych to tak viděla, přece kdy nechci, tak se dají fotky schovat pod několik adresářů, do adresáře, kam by normální člověk neel.
Něco na tom by mohlo být.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Slavek17 napsal(a):
Ty jsi ta, kdo si dělá starosti? Ta, kdo se trápí? - Chyba !!!
Změň to ! - Pamatuj, co se říká: V lásce vyhrává ten, kdo má rád míň.
Zdá se to divné, ale je to tak.
Tak to v ivotě funguje.
Ty má nárok být uraená. A on má dolejzat. - Ne naopak!!!
mno, s tímto já jaksi nesouhlasím.
Také si nemyslím , e by mělo , a e jde o nějaké vítězství. Tudí nemůe být vítěz - moje verze..
A nárok být uraená? - to jo, jasně, taky jsi byla určitě uraená, kdy ti sebrali bábovičku na písku ve 4letech...Ale dnes? Coby dospělý a soudný člověk vím, e nemám právo nikoho nutit k jakémukoliv jednání, nemám právo vyadovat lásku, cit, důkazy (vyjma kriminální policie) a vlastně mám právo tvarovat a hejbat jen sama sebou. Nikdo není povinen mi ničím. - myslím v párovém souití , ne v právní souvislosti A taky nikdo není zodpovědný za to, jak já se cítím. ádné " "ty jsi mě připravil o spokojený ivot, ty jsi mi zkazil..."... Pouze já jsem si zkazila, já se připravila o...
Mám být uraená proto, e někdo nedělá přesně to, co chci já????!
A jak to v ivotě funguje?
ivot, lidé, okolnosti - vechno ije svým vlastním ivotem, bez ohledu na to, co bych si přála, co chci, co očekávám, co je mi líto, co mě bolí. To prostě nikoho a nic nezajímá. Tudí já - ve své ivotaschopnosti a pudu sebezáchovy - toto musím mít na zřeteli a z tohoto vycházet a podle toho se zařídit. Přiznám se - bylo to pro mě nepříjemné zjitění, lepí bylo obviňování okolí..
Proto pro nás vechny plyne - buď vezmeme partnera takového jaký je, a budeme ho takto milovat nebo ho prostě nevezmeme a nebudeme s ním ít. Jistěe mezi tím můe běet spousta komunikace, která nám pomáhá růst oběma po boku člověka, kterého máme rádi..
Toto jsou vykrystalizované potřehy mého x desetiletí párového souití, kdy jsem se pokouela o svou osobní spokojenost různými formami, i formou pokusů a omylů...
Nepřesvědčuju, píu za sebe svoji zkuenost. Moná ti to k něčemu bude, moná ne.
Není tady
jesli by u nich zůstal, kdyby nepodala ádost o rozvod... :-( I kdy on tvrdí, e kdy se ten vztah jednou zkazí - i kdy jeho vinou, nejde to slepit a radi bere roha...
Kdoví, proč se chtěla rozvádět (to, co ti řekne M můe a nemusí být pravda).
A programově opoutět zkaený vztah bez snahy o jeho "slepení" mi přijde jako (pro něho) dobré odůvodnění rozchodu a otevřenou cestu k jiné... I kdyby "hrdinně" přiznal, e je to jeho vina, nebude řeit či napravovat, ale zdrhne od něj. Napadlo tě někdy, e i vae plánované mimi by se mohlo na "zkaení" vztahu podílet? Ubyde času na manela, moná i peněz, s čerstvým novorozencem tě jeho charizma příli zajímat nebude... a on ti klidně můe říct, e u to není takové, jako kdysi...
Není tady
...vae plánované mimi by se mohlo na "zkaení" vztahu podílet? Ubyde času na manela, moná i peněz, s čerstvým novorozencem tě jeho charizma příli zajímat nebude... a on ti klidně můe říct, e u to není takové, jako kdysi...
Heli, tohle bolí, ale má pravdu...
Není tady
Já bych si hledala pro nae dítě jiného tatínka.
Já vlastně taky věděla, e má můj mu spoousty kamarádek, u kdy jsme studovali. Kamarádů míval poskrovnu. A to mu zůstalo celý ivot, a se z některých kamarádek staly nejenom kamarádky. Jen já to 20 let nechtěla vidět a vdy jsem ho omlouvala, e takový prostě je, e si prostě víc rozumí se enami, ne s mui, a vdy mu věřila, protoe jsem chtěla, e jsou to JENOM kamarádky.
Ale kdy mi byly servány růové brýle, to jsem čuměla jak puk.
wewe kdy pominu monost, e je to "supersamec" kterej holt odchází a vrací se a Ty to takhle bude tolerovat, co třeba já bych asi nezvládla psychicky (ale to je má věc ne Tvá) ... tak si myslím, e mi tam stejně něco u vás nesedí.
Za prvý pánská jízda říká byla asi jen zástěrka ? Jakoe ostatní pánové měli sebou taky milenku? nebo e se na pánskou jízdu jen vymluvil a byl teda se slečnou ?
A druhá věc .. kdy on tvrdí, e kdy se ten vztah jednou zkazí - i kdy jeho vinou, nejde to slepit a radi bere roha... tohle co píe ... nezlob se je natvrdo vydírání ... bud bude hodná a nebude mě prudit - řeením a rozebíráním a to, e Tě milenky bolí a ví o nich, si nechá pro sebe NEBO já jdu, protoe to nemá cenu slepovat ... má Tě hezky vycvičenou- u ted se bojí e odejde .. nicméně pokud jsi smířená , e takhle je to ok, a e Ti to takhle vyhovuje ..proč ne .. je to vá ivot a lidi jsou různí, ijí, jak jim vyhovuje. Já se jen ptám a odpověz si sama za sebe, mě nemusí ... bude Ti to takhle vyhovovat ? Vědět... bolet, ale mít strach se ozvat - aby se náhodou neurazil a neodvlál za jinou? Co kdy to sebepopření bude ale k ničemu ..a stejně Ti zamává a odvlaje- připoutí tu monost? Jak to bude pak dál s tebou ? Nebude litovat těch let třeba, těch slziček třeba? Co Tvý sebevědomí ?
Upravil(a) Amriana (21. 5. 2009 11:01)
Není tady
wewe napsal(a):
e vyhrává ten, kdo má rád míň u vim, a i jsem věděla, ale taky se říká: lásce neporučí a láska je slepá... :-)
A to na mě sedí dokonale... :-(
kdybych udělala to, co řekl Slávek, nepřiel by, to vím.
Jsem 2. manelka... Jeho jeitnost by nedokázala přenést, e mi ublíil, já to vím a můu mu to kdykoli omlátit o hlavu. To vy chlapi přece nesnáíte, kdy vám enská vyčte, e jste ji před 5 lety nepolíbili pod rozkvetlou tření...
Osobně si myslím, e tu větu o tom, e v lásce vyhrává ten, kdo miluje míň, vymyslel někdo, kdo postrádal elementární úctu ke druhým lidem,ale předevím ji postrádal sám k sobě. Neuměl zpracovat zklamání a proto si vymyslel tuhle říkanku, která jen měla ospravedlnit jeho strach z dalích zklamání, zbabělost "do toho jít" zase naplno a bez přetvářky.
V lásce nevyhrává nikdo, prostě proto, e láska NIENÍ boj
Je to můj názor, nemusíte s ním souhlasit.
Wewe,
myslím, e tvůj partner má hrůzu ze stáří, ze samoty, bojí se ztráty ivotních sil, konkurence mladích, úspěnějích.... stále mladími partnerkami sám sobě dokazuje, e je pořád borec. Někde uvnitř něho tiká "časovaná bomba", kterou se nepokouí hledat a znekodnit, spí jen ukecávat, aby jetě nebouchla.
Ty samozřejmě můe přijmout roli první eny v jeho "harému" a myslím, e pokud nebude dělat "potíe", jako manelku tě nikdy nevymění. Taky proč by to dělal. Sám musí cítit, e si tím nijak nepomůe. Časem, jak bude stárnout, a to bude, protoe čas se ukecat prostě nedá, tak se bude tvá pozice jen upevňovat.
Otázkou ale je, zda tohle vechno skutečně chce. Hroánek se tu u dotkla toho, e ty sama vedle něj roste v enu.
Nejsi u asi ta okouzlená holka, omámená úasným partnerem, který splňuje vechny "princovské" parametry.
Pokud bude tvoje sebevědomí, sebeúcta a sebeláska v pořádku, bude se muset časem rozhodnout - je tohle opravdu to, co chci?
Pokud se jako sebevědomá ena rozhodne, e ano, přestane se trápit a tvůj mu si dá přinejmením pozor, aby nelápl vedle. Bude mu sakra záleet na tom, aby nepřestal být tvým princem.
Pokud se ale rozhodne, e ne, bude to ty, kdo ho s láskou opustí.
Asi tak jako Sára opustila svého Saudka, přitom je mu stále na blízku
Rozhodnutí je prostě na tobě.
Není tady
wewe - on se se svým dítkem stýká? Jako táta, myslím. Stará se, bere si ho, zná ho vůbec? Nebo se jim taky "pokazil vztah" (nejlépe díky bývalce)?
Není tady
wewe napsal(a):
Nie vetci monogamní sú ňoumovia... Na druhej strane - nie vetci neverníci to robia takýmto(sorry, ale...) deb.i.l..ným spôsobom.
kála je väčia a ivot pestrejí, ne to ty teraz vidí, Ak si ale odhodlaná zabarikádova sa vo svojom strachu a necha ho robi s tvojou hrdosou a sebaúctou čokožvek, môem ti akurát zaela veža astia... bude ho potrebova, podža mňa.
A ja za seba ti odporúčam tzv. "proutníkov ve výslubě"... t.j. chlapov, ktorí majú sklon k ne-monogamii, ale u pochopili isté ivotné zákonitosti a napríklad aj čaro pevnejieho a rovnocenného partnerského vzahu.
Upravil(a) Selima (21. 5. 2009 11:21)
Není tady