Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 30. 6. 2009 11:51

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Re: Černošice 2009 - 20. až 21. června

xxxx napsal(a):

...to se fakt najde někdo kdo do sebe tyhle drogy vpravuje?

Já nadšeně...tahle droga je schopná na fleku zlikvidovat regulérní panickou ataku wink

Upravil(a) lupina montana (30. 6. 2009 11:52)

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#77 30. 6. 2009 11:53

x256987
Host

Vždyť droga je i mátový čaj  wink  lol  přísně vzato

#78 30. 6. 2009 11:57

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

A nejhorší droga je zabedněnost grater
A což taková závislost a adrenalinu, nebo endorfinu? A pak, že sportem ku zdraví.-...

Není tady

#79 30. 6. 2009 11:59

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

taurus napsal(a):

To by mi bohatě stačilo. Doporučit  kombinaci. Ten obchod už jsem viděla ale právě bych raději někoho na doporučení. V tomhle jsem úplně nová, takže radši někoho osvědčeného. Zkusím jí zavolat a uvidím.
Díky.

Tak pak Frančeska je oprvdu pro tebe ta nejlpeší volba smile
Pokud ti nebude brát telefon, napiš mi SZ, já se s ní spojím.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#80 30. 6. 2009 12:07

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

taurus napsal(a):

Judit, moc děkuji za odpověd tummenupp. Můj momentální problém je, že s upřímností k sobě je to dost špatné, takže míchat si to sama, by se nejspíš minulo účinkem.
Ale uklidnila jsi mě, že když se dá špatná kombinace, že to nic neudělá. Měla jsem docela strach, aby to nepřitížilo, když už nepomůže.
Ještě jednou za odpověď, osvětlilo mi to dost věcí tummenupp

Bát se opravdu nemusíš, doktor Edward Bach byl skutečný diplomovaný lékař, který žil na přelomu 19. a 20. století.
Nebyl to žádný zabedněnec a jeho metudu využívá v zahraniční i oficiální medicína. A myslím si, že nejen v zahraničí.
Byl to pokrokový člověk, protože už tehdy věděl, že člověka je třeba léčit celostně, nikoliv do něj jen cpát chemické preparáty na potlačení somatických projevů, ale je třeba se zajímat i o jeho psychické rozpoložení. A tam právě kapky působí především smile
Také je používám a mám s tim velmi dobré výsledky.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#81 30. 6. 2009 12:16

x256987
Host

lupina montana napsal(a):

A nejhorší droga je zabedněnost grater
A což taková závislost a adrenalinu, nebo endorfinu? A pak, že sportem ku zdraví.-...

To nemá se závislostí co dělat, prostě jakékoli sušené bejlí je droga, jakožto ÚČINNÁ LÁTKA. To máš i na krabičkách se sypanými směsemi - zalijte polévkovou lžíci drogy...

Ty vado, ono to nakonec od ixky bude vyjádření uznání bachovkám jakožto účinné metodě lol

#82 30. 6. 2009 12:29

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Jo táák! Nojo....to je pravda lol

Není tady

#83 30. 6. 2009 12:32

x62358
Host

Judita napsal(a):

Vždyť droga je i mátový čaj  wink  lol  přísně vzato

Potvrzuji. Naše kočka včera dostala atomový záchvat když viděla pytlík s mátovým čajem - echt mátovým. Celá se po něm vyválela, olízala ho a pak ji napadlo, že si ho roztrhne....no vždyť říkám atomový záchvat.

#84 30. 6. 2009 13:35

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Regina napsal(a):

Ty Bachovky jsou teda síla!!!!! Už jsem neměla  halucinace....ale fungují jako gloria afrodisiakum! tummenupp

gloriasupermario Apage, Satanas... ja som vedela, prečo som sa im vyhla. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#85 30. 6. 2009 13:39

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

taurus napsal(a):

Judita napsal(a):

Druhou stranou té mince je fakt, že se bachovky nedají brát "preventivně", když člověk nemá problém a chce mu předejít. Takhle to nefunguje.

Judit, to u mě nehrozí, že bych neměla problém vissla. Potřebuji pořešit pár věcí a napadlo mě, že Bachovky jsou to pravé ořechové.

Radšej VYriešiť ako POriešiť. Počula som, že to je rozdiel ako medzi VYs.r.a.ť. sa a POs.r.a.ť sa. vissla

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#86 30. 6. 2009 14:19

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Pandorraa napsal(a):

taurus napsal(a):

To by mi bohatě stačilo. Doporučit  kombinaci. Ten obchod už jsem viděla ale právě bych raději někoho na doporučení. V tomhle jsem úplně nová, takže radši někoho osvědčeného. Zkusím jí zavolat a uvidím.
Díky.

Tak pak Frančeska je oprvdu pro tebe ta nejlpeší volba smile
Pokud ti nebude brát telefon, napiš mi SZ, já se s ní spojím.

Díky, odpoledne to zkusím.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí