29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
xxxx napsal(a):
...to se fakt najde někdo kdo do sebe tyhle drogy vpravuje?
Já nadšeně...tahle droga je schopná na fleku zlikvidovat regulérní panickou ataku
Upravil(a) lupina montana (30. 6. 2009 11:52)
Není tady
Vždyť droga je i mátový čaj
přísně vzato
A nejhorší droga je zabedněnost
A což taková závislost a adrenalinu, nebo endorfinu? A pak, že sportem ku zdraví.-...
Není tady
taurus napsal(a):
To by mi bohatě stačilo. Doporučit kombinaci. Ten obchod už jsem viděla ale právě bych raději někoho na doporučení. V tomhle jsem úplně nová, takže radši někoho osvědčeného. Zkusím jí zavolat a uvidím.
Díky.
Tak pak Frančeska je oprvdu pro tebe ta nejlpeší volba
Pokud ti nebude brát telefon, napiš mi SZ, já se s ní spojím.
Není tady
taurus napsal(a):
Judit, moc děkuji za odpověd
. Můj momentální problém je, že s upřímností k sobě je to dost špatné, takže míchat si to sama, by se nejspíš minulo účinkem.
Ale uklidnila jsi mě, že když se dá špatná kombinace, že to nic neudělá. Měla jsem docela strach, aby to nepřitížilo, když už nepomůže.
Ještě jednou za odpověď, osvětlilo mi to dost věcí
Bát se opravdu nemusíš, doktor Edward Bach byl skutečný diplomovaný lékař, který žil na přelomu 19. a 20. století.
Nebyl to žádný zabedněnec a jeho metudu využívá v zahraniční i oficiální medicína. A myslím si, že nejen v zahraničí.
Byl to pokrokový člověk, protože už tehdy věděl, že člověka je třeba léčit celostně, nikoliv do něj jen cpát chemické preparáty na potlačení somatických projevů, ale je třeba se zajímat i o jeho psychické rozpoložení. A tam právě kapky působí především
Také je používám a mám s tim velmi dobré výsledky.
Není tady
lupina montana napsal(a):
A nejhorší droga je zabedněnost
A což taková závislost a adrenalinu, nebo endorfinu? A pak, že sportem ku zdraví.-...
To nemá se závislostí co dělat, prostě jakékoli sušené bejlí je droga, jakožto ÚČINNÁ LÁTKA. To máš i na krabičkách se sypanými směsemi - zalijte polévkovou lžíci drogy...
Ty vado, ono to nakonec od ixky bude vyjádření uznání bachovkám jakožto účinné metodě
Jo táák! Nojo....to je pravda
Není tady
Judita napsal(a):
Vždyť droga je i mátový čaj
![]()
přísně vzato
Potvrzuji. Naše kočka včera dostala atomový záchvat když viděla pytlík s mátovým čajem - echt mátovým. Celá se po něm vyválela, olízala ho a pak ji napadlo, že si ho roztrhne....no vždyť říkám atomový záchvat.
Regina napsal(a):
Ty Bachovky jsou teda síla!!!!! Už jsem neměla halucinace....ale fungují jako
afrodisiakum!
Apage, Satanas... ja som vedela, prečo som sa im vyhla.
Není tady
taurus napsal(a):
Judita napsal(a):
Druhou stranou té mince je fakt, že se bachovky nedají brát "preventivně", když člověk nemá problém a chce mu předejít. Takhle to nefunguje.
Judit, to u mě nehrozí, že bych neměla problém
. Potřebuji pořešit pár věcí a napadlo mě, že Bachovky jsou to pravé ořechové.
Radšej VYriešiť ako POriešiť. Počula som, že to je rozdiel ako medzi VYs.r.a.ť. sa a POs.r.a.ť sa.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
taurus napsal(a):
To by mi bohatě stačilo. Doporučit kombinaci. Ten obchod už jsem viděla ale právě bych raději někoho na doporučení. V tomhle jsem úplně nová, takže radši někoho osvědčeného. Zkusím jí zavolat a uvidím.
Díky.Tak pak Frančeska je oprvdu pro tebe ta nejlpeší volba
Pokud ti nebude brát telefon, napiš mi SZ, já se s ní spojím.
Díky, odpoledne to zkusím.
Není tady