Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 22. 6. 2009 20:20

Somaia
Host

Re: Černošice 2009 - 20. až 21. června

poletucha napsal(a):

Somaia napsal(a):

Pol, tak nějak dlouho tuším, ( od jistého  intimního posezení)  že tvoje brilantní analytické myšlení   může být dar i tvoje zhouba... lol  to je prokletí nadprůměrných pussa

už žádné informace. smile

já ti nic nevnucuji... pouze konstatuji
nicméně jsem četla, co jsi napsala před tím a vyjádřovat se k tomu nebudu, i když mám na to svůj zcela konkrétní názor. Respektuji tvoje přání.

#52 22. 6. 2009 21:34

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ještě abych nezapomněla: kočičky z kočičího zámku  u řeky děkují za mňamky. Teda děkuju já, protože taška je zatím ještě v Praze, ale v pátek přicestuje a kočky budou mít prééééééé.
Díky všem pussa

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#53 23. 6. 2009 10:15

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ty Bachovky jsou teda síla!!!!! Už jsem neměla  halucinace....ale fungují jako gloria afrodisiakum! tummenupp

Upravil(a) Regina (23. 6. 2009 10:15)

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#54 24. 6. 2009 1:42

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Regi, ty maximalistko, že ty to konzumuješ na litry?

Není tady

#55 24. 6. 2009 9:36

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

I kdepak, 3x denně  6 kapek  č.27 a 4xdenně 7 kapek č.11, do toho 2x denně Joalis na lymfatický systém a na ledviny.

Ale je to spíš tou zbytkovou radostnou energií z Černošic, do týdne budu zas leklá rybka wink .

Není tady

#56 24. 6. 2009 10:36

majkafa
Host

Nic mi do toho není, ale - není to nebezpečné?

#57 24. 6. 2009 11:07

Somaia
Host

ano, ne

#58 24. 6. 2009 11:28

majkafa
Host

Regi má mluvčí.

#59 24. 6. 2009 11:32

Somaia
Host

Tak sorry, nevšimla jsem si , že bys oslovila přímo Reginu. Reskjú beru  taky, ale raději mizím.  big_smile
rock

Upravil(a) Somaia (24. 6. 2009 11:33)

#60 24. 6. 2009 11:52

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Majko, není to nebezpečné, ale rozhodně změním dávkování, nebo mě manža zakáže jezdit do Černošic  wink. Som má pravdu.

Není tady

#61 24. 6. 2009 13:03

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Regi, jak jsem tak koukala na to, co to konkretně bereš, tak myslím, že tobě by ani ty hektolitry neublížily, to spíš manža by to  neustál, protože až to udělá, co to udělat má, už si s tebou svými starými metodami neporadí stolt

Není tady

#62 24. 6. 2009 13:39

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Už se těším wink cool

Není tady

#63 30. 6. 2009 0:05

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Holky, když se tu bavíte o Bachovkách, tak jsem se chtěla zeptat na pár otázek. Ještě jsem to nikdy neužívala a když jsem sháněla na internetu, tak jsem našla, že se ta esence musí namíchat. Znáte někoho, kdo to míchá na doporučení? Našla jsem pár lidí i tady u nás, jenže bych se nerada svěřila někomu do rukou jen tak. A ještě, jestli to opravdu má nějaký účinek? I když z toho, co píše Regi, tak asi má lol

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#64 30. 6. 2009 7:14

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Taurus,
koukni na psychologickou Slniečko tak má vlákno o řešení minulosti... dala jsem jí tam odkaz na stránky s kinezkou a jsou tam i Bachovky. Ta kinezioložka s nima pracuje a i prodává  wink

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#65 30. 6. 2009 7:24

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Regina napsal(a):

Som, opatrně, já si přivedla solidní halucinace.

...to se fakt najde někdo kdo do sebe tyhle drogy vpravuje?

dum spiro spero

Není tady

#66 30. 6. 2009 8:19

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Všem, kteří podpořili naši sbírku pro kočičí útulek, ještě jednou děkuji pussa

Není tady

#67 30. 6. 2009 10:22

Somaia
Host

xxxx napsal(a):

Regina napsal(a):

Jestli  víš o Bachových esencích něco nového a převratného, tak se s námi poděl o informace, ráda si je poslechnu BI.
Možná, že ti dám překvapivě zcela převratnou a novou lol  informaci já :  jsou na světě tací, kteří nemusí  do sebe  hustit každý rok několikrát pod tlakem nebezpečná antibiotika.  Na jejich občasné  problémy stačí byliny.
Jestli jsi to nikdy neviděla, neslyšela nebo nezkusila, tak mlč.
Moudří mluví jen tehdy, mají-li k tématu  co říct, paní chytrá studovaná doktorko??? wink

#68 30. 6. 2009 10:53

taurus
♥♥♥♥♥♥-

pomněnka napsal(a):

Taurus,
koukni na psychologickou Slniečko tak má vlákno o řešení minulosti... dala jsem jí tam odkaz na stránky s kinezkou a jsou tam i Bachovky. Ta kinezioložka s nima pracuje a i prodává  wink

Díky moc, hned se na to juknu. Ještě jen dotaz. Když chci něco namíchat asi tomu musí předcházet nějaký hovor. Stačí to po telefonu? Jsem  daleko a do ČR se dostanu zase až příští rok.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#69 30. 6. 2009 10:55

taurus
♥♥♥♥♥♥-

xxxx napsal(a):

Regina napsal(a):

big_smile No já se na to chystám.

Není tady

#70 30. 6. 2009 11:09

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

taurus napsal(a):

pomněnka napsal(a):

Taurus,

Díky moc, hned se na to juknu. Ještě jen dotaz. Když chci něco namíchat asi tomu musí předcházet nějaký hovor. Stačí to po telefonu? Jsem  daleko a do ČR se dostanu zase až příští rok.

Taurus,
myslím, že Frančeska esence nemíchá. Ona pracuje jen s jednotlivými lahvičkami, které kombinuje. Takže ti může doporučit tu výhodnou kombinaci pro tebe.

Jinak internetový obchod, de jsou i konzultace a namíchají ti i osobní lahvičku nejdeš zde: http://www.e-bach.eu/
To ale nemám vyzkoušené.

Není tady

#71 30. 6. 2009 11:20

x256987
Host

taurus napsal(a):

pomněnka napsal(a):

Taurus,

Taurus, můžeš si určit i sama, co potřebuješ. Pokud člověk dokáže být k sobě upřímný, může klepnout hřebík na hlavičku i sám. Energie květů uvolňuje v člověku blokovaný potenciál, v nejhorším případě se tedy nestane nic, prostě se s tou vibrací mineš.

Jakékoli změny jsou znakem toho, že květy začaly působit. Hodně senzitivní lidé můžou mít citelnou okamžitou reakci, někdo pocítí změny třeba až během týdnů nebo měsíců.

Do užívací lahvičky se kape vždycky jen pár kapek ze zásobní lahvičky, květy se můžou kombinovat, klidně 5-6 různých. Užívací lahvičku ti namíchají i v e-shopu třeba na stránkách nazvaných přímo bachovky, mně došla druhý den po objednání - jak do ciziny, to nevím. Nebylo to nic drahého.

Jen podle webových stránek bych se asi já sama nerozhodovala, ale pokud si seženeš nějakou klasickou základní knihu (odborníci na tuhle metodu nejsou příznivci velkých inovací, snaží se udržovat Bachův systém), nebála bych se toho.

Člověk má většinou nějaké dvě tři esence typové, dané jeho naturelem, stálé. A něco se mění podle toho, jakou situací zrovna procházíš. Třeba já teď hledám novou práci a nechal jsem si namíchat vedle svých typových hořec (na přechodnou ztrátu odvahy, když si člověk v zásadě věří, ale znejistí, pokud se mu něco nedaří), vlašský ořech pro období změn (průlomová esence, vhodná třeba i pro první školní den, jakoukoli novou kapitolu v životě) a taky žlutou vrbu na pocit ukřivděnosti a zneuznání big_smile

Esence rovnají člověka, ne příznaky, takže třeba na strach existuje několi variant řešení podle okolností. Nedá se říct úplně mechanicky, co je na co, ale pokud si pročteš pětistránkový profil v kvalitní knížce, myslím, že člověk, který žije vědomě, bude vědět, jestli tohle jo anebo ne.

#72 30. 6. 2009 11:21

taurus
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

taurus napsal(a):

pomněnka napsal(a):

Taurus,

Taurus,
myslím, že Frančeska esence nemíchá. Ona pracuje jen s jednotlivými lahvičkami, které kombinuje. Takže ti může doporučit tu výhodnou kombinaci pro tebe.

Jinak internetový obchod, de jsou i konzultace a namíchají ti i osobní lahvičku nejdeš zde: http://www.e-bach.eu/
To ale nemám vyzkoušené.

To by mi bohatě stačilo. Doporučit  kombinaci. Ten obchod už jsem viděla ale právě bych raději někoho na doporučení. V tomhle jsem úplně nová, takže radši někoho osvědčeného. Zkusím jí zavolat a uvidím.
Díky.

Není tady

#73 30. 6. 2009 11:28

taurus
♥♥♥♥♥♥-

Judit, moc děkuji za odpověd tummenupp. Můj momentální problém je, že s upřímností k sobě je to dost špatné, takže míchat si to sama, by se nejspíš minulo účinkem.
Ale uklidnila jsi mě, že když se dá špatná kombinace, že to nic neudělá. Měla jsem docela strach, aby to nepřitížilo, když už nepomůže.
Ještě jednou za odpověď, osvětlilo mi to dost věcí tummenupp

Není tady

#74 30. 6. 2009 11:30

x256987
Host

Druhou stranou té mince je fakt, že se bachovky nedají brát "preventivně", když člověk nemá problém a chce mu předejít. Takhle to nefunguje.

#75 30. 6. 2009 11:35

taurus
♥♥♥♥♥♥-

Judita napsal(a):

Druhou stranou té mince je fakt, že se bachovky nedají brát "preventivně", když člověk nemá problém a chce mu předejít. Takhle to nefunguje.

Judit, to u mě nehrozí, že bych neměla problém vissla. Potřebuji pořešit pár věcí a napadlo mě, že Bachovky jsou to pravé ořechové.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí