29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Lvíčku, tak se budu těšit někdy jindy Já nemyslím, že bys měla být nějak zabržděná, řekla bych, že máš teďka materiálu víc než kdy jindy
Držím palce tobě i Ondráškovi
Není tady
Budeme na teba spomínať, Levica, a určite ešte nejaké príjemné stretnutie - ktoré si viac vychutnáš - bude... Ja si tiež myslím, že s malým sa naučíš veci, ktoré sa nikde inde naučiť nemôžeš...
Není tady
Ahoj,
do poslední chvíle jsem čekala jak se to vyvrbí, ale bohužel, budu mimo ČR.
Neuvidím vás, takže přeju ať se vám tam zase moc líbí a užijte si to.
Není tady
aspoň, že jsem tě viděla na Jedli!
Není tady
Regina napsal(a):
aspoň, že jsem tě viděla na Jedli!
taky jsem ráda!
Není tady
Pan,
dnes jsem ulehla s angínou jako blázen, takže s největší pravděpodobností do Černošic nedorazím. Je mi to líto, moooooc jsem se na všechny těšila. Pokusím se dát do soboty do kupy, ale nechci být bezohledná a rozsévat bacily dál.
Zdravím všechny.
Není tady
Jupííí, ide sa do Černošíc!
Není tady
Je to za námi. Bylo to podnětné
Není tady
aháá, koukám, že jen já a hudební virtuos Kalik žijeme ve staré době
jdu hledat
Není tady
já taktéž
a jdu studovat rozpis ( kam s kterou meducínou) od Frančesky... mám na půl roku zřejmě co dělat...
Som, opatrně, já si přivedla solidní halucinace.
Není tady
Regina napsal(a):
Som, opatrně, já si přivedla solidní halucinace.
já jsem to četla...
vzhledem k tomu, že si občas připadám (tady i jinde) jak v halucucanici
,tak bych měla být na lecos zvyklá.
Navíc Fran mi vytestovala, že jsem natolik odolný a silný jedinec, že mi byliny pomůžou na všechno! Už nikdy žádné pilule! jen bylinky
Statečně kapu Bachovky a je to fajn, halucinace vznikly jen ze směsi únavy, přežranosti a velkých zážitků.
Není tady
tak jsem se na sebe trochu rozčílila,
sorry ale trochu to promažu
Upravil(a) poletucha (22. 6. 2009 20:17)
Není tady
Svet podľa Poletuchy?
Není tady
jasně!
Garpe, máš padáka.
Upravil(a) poletucha (22. 6. 2009 18:01)
Není tady
Pol, tak nějak dlouho tuším, ( od jistého intimního posezení) že tvoje brilantní analytické myšlení může být dar i tvoje zhouba... to je prokletí nadprůměrných
Sorry Pol, když jsem zacláněla - cítila jsem ve vzduchu, že se škubeš (bráníš) - co ti síly stačí.
Somaia napsal(a):
Pol, tak nějak dlouho tuším, ( od jistého intimního posezení) že tvoje brilantní analytické myšlení může být dar i tvoje zhouba...
to je prokletí nadprůměrných
už žádné informace.
Upravil(a) poletucha (22. 6. 2009 20:16)
Není tady
ffly napsal(a):
Sorry Pol, když jsem zacláněla - cítila jsem ve vzduchu, že se škubeš (bráníš) - co ti síly stačí.
už je to dobrý
Upravil(a) poletucha (22. 6. 2009 20:14)
Není tady
Regina napsal(a):
Statečně kapu Bachovky a je to fajn, halucinace vznikly jen ze směsi únavy, přežranosti a velkých zážitků.
U mě z téhož vznikla hnačka, tak si vyber, co je lepší