29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Už se nám to blíží, vyhlašuji termín letních Černošic, možná posledních
Kde: http://www.modryostrov.cz/kontakt.htm
Za kolik: zatím stejně 1000,-kč a 1500,-kč pro hosty (poplatek je jednotný i v případě pobytu jen jeden den a jeho výše se netýká těch, kdo se zúčastní POUZE setkání členů sdružení)
O čem: to se uvidí
Každopádně proběhne setkání členů sdružení Eva 21. století a snad už konečně dorazí i Světlana, která je teď s Janou (rodinné konstalace) na Krétě, aby načerpala magično a naučila se nejen to, co už ovládá - jogu a ten "hubnoucí, pneumatiku ničící taneček", který nám minule slíbila.
Další hosty si nechám zatím pro sebe.
Jinak všechno jako vždy: nocleh kde si vyberete, jídlo, co si přivezete
Bude léto, bude povídání u ohně a těšte na Maxíkovo kulinářské grilovací umění.
Nu a počítejte pchopitelně opět s pohádkou.
S sebou pastelky a skicák a jménem kočiček a kocourů z místního útulku prosím ty, kteří mohou, aby jim s sebou vzali něco na zub, nejraději konzervičku. Je jich tam v domě u řeky už přes 60, ale oni se už nějak rozdělí
Takže napište mi sem, kdo se určitě zúčastní, ať vím, s čím a jak mám počítat.
Zatím určitě (krom těch, co to ještě neví jistě - Selima, Saddal, regina....) přijede:
ffly
klubíčko
želvička (host)
judita
maxík
petra72
somaia
andromeda
Fany5
vanilka
astina (?)
Pomněnka
vanda
bazalka
regina
selima
Valaška
Arlen
Peťa (host)
Sisa
lupi
Lvice
Emma
Mísa I
dalphina
Kalik
poletucha
Na všechny se těším a ostatní srdečně zvu
Upravil(a) Pandorraa (19. 6. 2009 11:27)
Není tady
Super, díky.
Není tady
Ahoj Pan,
prosím také o jednu přihlášku. A k tomu mám ještě jeden dotaz - "nástup" je prosím v sobotu ráno? Já se totiž v pátek večer vracím ze semináře, tak abych věděla, jak moc mám hodit kostrou.
Děkuju.
Není tady
asti,
přihlášky rozesílat tentokrát nebudu, nahoře je seznam, který průběžně doplňuji a který je pro mne závazný.
Poplatek na nájem, program a společné občerstvení vyberu taky na místě.
Začneme v sobotu kolem oběda, můžeš přijet kdykoliv v sobotu ráno.
Těším se.
Není tady
Upravil(a) Biba (20. 5. 2009 13:27)
Není tady
Pan, mně si taky připiš do seznamu
Není tady
...poslední Černošice...
Holky, užijte si to!!!!!!
Upravil(a) Lúthien (21. 5. 2009 8:01)
Není tady
pomněnka napsal(a):
Pom,
asi nebo určitě?
Seznam nahoře obsahuje jména těch, kteří určitě, s vyjimkou nepředvídatelných okolností, přijedou
Ty, co to zatím nevědí, já neeviduji. Napíšu je do seznamu, až se rozhodnou, tedy na poslední chvíli, což je nejpozději týden před konáním.
Lúthien, ať ti synek roste ve zdraví
Není tady
tino,
majitel Modrého ostrova mi nepotrvdil zimní termín s tím, že nejspíš centrum uzavře nebo prodá. O tom, jak se rozhodl a jaké pak budou případně nové podmínky, se dozvím v červnu a pak zvážím, zda další "Černošice" budou opět v Černošichích a nebo někde úplně jinde.
Tradici těchto přátelských setkání ale zatím opustit nemíním
Není tady
Pandorraa napsal(a):
pomněnka napsal(a):
Pom,
asi nebo určitě?
Seznam nahoře obsahuje jména těch, kteří určitě, s vyjimkou nepředvídatelných okolností, přijedou
Ty, co to zatím nevědí, já neeviduji. Napíšu je do seznamu, až se rozhodnou, tedy na poslední chvíli, což je nejpozději týden před konáním.
Lúthien, ať ti synek roste ve zdraví
Vím, proč se ptáš.... se mnou je to hrozný
Ale.... tuhle akci už mám naplánovanou dlouho, proto má prioritu..... takže určitě!
Není tady
A já budu v Lucemburku ... Tak ráda bych jela. Už jen proto, že mám co slavit.
Není tady
Nabuko0 napsal(a):
A já budu v Lucemburku ...
Tak ráda bych jela. Už jen proto, že mám co slavit.
A co slavíš? ..... Já jen vím, že je "tvůj" měsíc, ale to to určitě nebude .... no i tak
Není tady
Pan, no tohle . Pokusím se přítele umluvit, zda zvládne Ondru na ty dva dny sám. Potřebuji načerpat čarodějnickou energii a moc mi chybíte. Písnu ti SZ.
Jéééje, u mňa to tak vyzerá, že by som vás po rokoch tiež mohla opäť vidieť.
Není tady
Emma napsal(a):
Jéééje, u mňa to tak vyzerá, že by som vás po rokoch tiež mohla opäť vidieť.
Ahoj Emmo Nejsi ty ta Selimina tajná záloha ze Slovenska? Nechcete vzít taky faf?
Ahoj Judit , neviem asi som. My sme sa už o Černošiciach rozprávali aj s faf a aj so Seli. faf má po skúškach ten víkend a chce ho celý prespať... Stále ju prehováram..... veď uvidíme, ako povedal slepý.
Není tady
Pan, na 99% by som mala ísť. Ešte potrebujem potvrdenie od ex, že si ten víkend berie moju dcérku a potom dám ešte vedieť. ....teším sa!
Není tady
Pan, já vím, ten poslední rok byl tak hektický, že jsem nevěděla co dřív řešit a docela mě to semlelo. No vždyť víš.... A přiznám se, nějak se od toho svého prďoly ještě nemohu odtrhnout na delší dobu než jedno dopo či odpo . Jednou jsem byla v Praze na jeden den a mamce jsem volala každou hodinu, i když jsem věděla, že je malý v těch nejlepších rukou. No holt jsem postarší prdlá matka
.
Kdy to tak bude končit? Začátek se počítá na 12? Malý je na mě v poslední době závislák, řve i když odcházím jen k holiči , tak snad mu to nezanechá šrámy na duši, když mamka na den a kousek zmizí
.
Lvíčku,
tradičně se "slétáme" od desáté hodiny. Až když se všichni přivítají, podrbají a ochutnají vzájemně své dobroty, tak "začínáme" - tedy kolem té 12 hod.
Končíme nejdřív kolem 3.hod odpoledne, je to indivinduální, každý odjede, jak potřebuje, poslední obvykle kolem páté hodiny.
Nu a jako vždy: nic není povinné, je to na tobě.
Jinak ti rozumím, když bylo mému synovi kolem dvou let, odjela jsem na školní poznávačku do Jižních Čech a Maďarska.
Neměla jsem z toho nic, syn byl podle babičky, která ho hlídala, v pohodě.
Je to prostě na tobě....
Není tady
Já vím. Kdybych mohla, rozpůlím se . Ale protože nemohu, tak mám těžké dilema
.
Pan je rozhodnuto. Včera večer i když byl doma partner tak malý lezl pořád za mnou. Když jsem ho šoupla k tátovi do obýváku a zavřela dveře, protože byl umytý a nechtěla jsem, aby lezl po neumytém lině, tak nastal řev a dobýval se za mnou..... Vůbec bych si to neužila, v duchu bych byla stále s malým a obávám se, že Ondra by hodně plakal a hledal mámu. Má teď období, kdy je na mě vysloveně fixovaný. Nesmírně mi chybíte a mám pocit, že se potřebuji posunout zase o kus dál a zabrzdila jsem se, ale přijímám to, že to tak má být. Nakonec si říkám, že mimčo nebude věčně a na podzim ho už s klidným svědomím odložím k babičce, tu miluje, tak si myslím, že si na mámu ani nevzpomene . Nakonec co, není přece důležité, jestli setkání bude v Černošicích nebo někde jinde, důležití jsou lidé a atmosféra, kterou dokáží vytvořit.