29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sice by to asi mělo být v potřebách pro děti nebo tak, ale můžu poprosit aspoň o dva dny nechat to tu? Je tu hodně maminek...Díky
ahoj všem, prosím vás potřebovala bych doporučit nějaký netekoucí hrneček, ale který při pití teče málo. Máme doma Nuby s měkkým pítkem a jestli se tam ta díra postupem času zvětšila nebo nevím, ale malý se strašně u pití zalyká. A někdy jak je to měkké to u pití kouše a pak to samozřejmě teče ještě víc
Takže bych chtěla spíš tvrdší pítko, aby to nezkousl, ale aby nebyl moc velký průtok
za případné tipy děkuji
Upravil(a) Petruša (19. 5. 2009 12:10)
Není tady
Peti ahoj, od Aventu jsi nezkoušela? Tam to teče méně, to zelené pitko je tvrdší, tak to tak lehce nezkousne jako to učící bílé...pokud jste zkoušeli, tak se omlouvám...
Není tady
jé ahoj Večerko. Prakticky nezkoušeli (jen jednou, ale Kuba to neuměl a já neměla důvod to zkoušet dýl), Domča ho má, tak to zkusím. Ale Andulka mi psala, že mají to bílé a teče to dost. Tak nevím jestli to zelené nepoteče třeba ještě víc když je pro větší děti...
Není tady
Petruš, nám Avent zelené pítko taky neteče. Oproti Nuby je to paráda..to byly vždycky všude louže, teď je to úplně ok.
Není tady
Ahojky, u nás se perfektně osvědšila lahvička s brčkem, to brčko je sice měkké silikonové, ale tím, že se lahvička nenahýbá, když se pije, tak vlastně neteče a nemůže se zalykat. Míša se z toho naučil pít za 2 hodiny, a je to super. Neteče to, ani když to otočíš dnem vzhůru. Není to drahé, stojí v DM do 100kč. Skusím najít fotečku:
Máme přesně tento - oranžovo zelený : Stojí 74Kč.
Upravil(a) camelia (19. 5. 2009 13:14)
Není tady
Petruš my měli jen aventku s bílou savičkou a pak jsme vyzkoušely se zeleným-ale ten nechtěla tak měla dost dlouho bílé a nám netekla (nesmí se dávat teplé). Měli jsme i tu z DM jakoby s brčkem ale je zase naprd když si lehne tak se nenapije a nakonec ho rozkousala
Upravil(a) Klaris (19. 5. 2009 13:25)
Není tady
holky všem díky
ALUSKO, ROMČO vím že ten Avent neteče, má ho Dominik. Ale právě že krom toho, aby to neteklo mi jde o to, aby se nezalykal tím, že má "velký díry" No, zkusíme to s ním, půjčím si ho od Domči a uvidíme, za zkoušku nic nedáme
Není tady
camelia napsal(a):
Ahojky, u nás se perfektně osvědšila lahvička s brčkem, to brčko je sice měkké silikonové, ale tím, že se lahvička nenahýbá, když se pije, tak vlastně neteče a nemůže se zalykat. Míša se z toho naučil pít za 2 hodiny, a je to super. Neteče to, ani když to otočíš dnem vzhůru. Není to drahé, stojí v DM do 100kč. Skusím najít fotečku:
Máme přesně tento - oranžovo zelený: Stojí 74Kč.
http://img.mimishop.cz/webroucek/0/a520187.jpg
Pozor, toto tece,kdyz to ditko polozi ci hodi o zem, to je daleko lepsi koupit primo v DMce to mensi jejich a to opravdu netece,mame ho uz 6 mesicu a nejvyssi spokojenost. Tu lahvicku, presne tu,co popisuje Camm mame take,ale prave kvuli tomu,ze to teklo jsem ji zrusila.
Není tady
prosila jsem o dva dny, díky za "vyhovění"
no nic, už je to jedno - nakonec jsem zkusila Kubíčkovi dát napít od Domči z Aventu se zelenou savičkou. Nejdřív nechápal co s tim, tak jsem mu to předvedla a super. Koupila jsem mu vlastní a pohoda (až teda na tu cenu
) Žádný zakuckávání. Zkoušela jsem pít z toho a toho co měl dosud a je to fakt megarozdíl, ač tady jsou tři dírky, tak to teče snad o polovinu míň než ten původní, takže stíhá polykat
takže děkuju všem za ochotu poradit
Není tady