6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak to nejspí u nás vypadá, e půjdeme v pondělí na vyvolávačku. Poprvé jsem rodila ve 37+1 - odtekla mi voda, porod se rozběhl sám.
Chtěla jsem se poptat, jak dlouho trvá vyvolávaný porod - prosím o vae zkuenosti
Není tady
ahoj anet, já jsem byla na vyvolávání porodu, ve čt ráno zavedli tabletu, celý den a noc jen velmi postupně sílící bolesti do kříe, v pá ráno dalí tbl., nález v 11 dopol. postoupil tak, e mi píchli vodu - pak jsem se ptala, jak jetě dlouho to můe trvat, dr. řekla, e hodinu nebo taky dvanáct
a to má za sebou mnohem rychleji ne já, přeju hodně těstí!
Není tady
U je to dávno (13 let), ale mě ráno prohlídli, v 9 hod jsem dostala kapačku a v 11 byl mlaďas na světě. Takhle rodit bylo ideální.
Není tady
Tak to já byla na vyvolání obou porodu.První porod byl nástup na 7hod,příprava v 9hod.zavedení tablety..pocitovala jsem menstruační bolesti ve 12hod mi píchli vodu a rozjelo se to..v 15:45hod se narodil Filípek
Druhý porod(dvojčat)v 7nástup,v 8hod zavedení tablety..rozjeli se dost silné bolesti v 9hod píchali vodu,v 10:13 a 10:16 hod se narodili dvojčátka
Není tady
Já mám bohuel zkuenost s dlouhým vyvoláváním, porodila jsem od odtoku plodovky za 40 hodin a to mi syna poslední den u vyvolávali fest kapačkami jednou za druhou, ale otvírala jsem se bohuel velmi pomalu i po odtoku vody a mnoha kapačkách oxytocinu. Od nasazení kapaček (a to u jsem byla otevřená a plodovka odtečená) jsem porodila za 8 hodin.
Není tady
anet - já jsem byla u teda na 3 cm otevřená (39+6), ale v 10:45 mi píchli vodu, dali do kapačky Oxytocin, rozjely se bolesti a v 13:58 byl Tomáek na světě!! take vcelku rychlost a pohoda.. jen to tlačení to zkomplikovalo... ale jinak spokojenost!
drím pěsti, a to má taky rychlé!!!
Není tady
Peko, já vím, u mi z toho hrabe!!! Ale chtěla jsem si udělat jen takový mení průzkum
Není tady
anet, opravdu se tím nestrachuj, do pondělí hrozně daleko, pořádně se proběhni po okolí, vyběhni schody, pomuchlej manela a třeba to vyjde. Mě praskla voda v noci před nástupem do porodnice, a to jsem mu domlouvala celej den. Tak třeba to vyjde v neděli. A délka vyvolávaného porodu je různá. U mě by nezabralo naprosto nic, take radi nebudu strait nebo tě nějak lekat, je to různý.
Hodně zdaru a hlavně a jste zdravé (koukala jsem a čeká holčinu).
Není tady
Ahoj Zanet,
ja jsem prenasela 10 dni. Porod mi vyvolavali jednou tabletou (i kdyz k ranu uz mi zacaly stejne slabe kontrakce), kterou jsem dostala v 8 rano, v 9 jsem sla na pripravnu, v 10 na sal a pred 11 se Viki narodila. Takze to byla rychlost.
Hodne stesti a at to mas rychle za sebou.
Není tady
Me dali v 11 tabletku a mala byla na svete ve 14:05, myslim ze to je hodne individualni
Nechci tedy nikoho děsit, ale taky napíu svou zkuenost s vyvolávaným porodem
První tableta v sobotu v 7:00 ráno, druhá v cca 13:00 hodin. Kromě nesnesitelných bolestí, které byly V KUSE a začaly hned po vloení první tablety se nález do neděle 02:30 nezměnil. Pak jsem se začala pomalu otvírat, a to u byla pohoda, a skoro do konce porodu jsem měla kontrakce po 10 minutách a navíc jsem měla epidurál. Malá se narodila v neděli v 16:26.
Take sakumprásk 33 hodin a 26 minut. (z toho "porod" cca 14 hodin a ten byl oproti té bolesti po tabletách celkem legrace)
Ale podle porodní asistentky jsem byla opravdu rarita. Mimo těch tablet na mně potřebovali snad vechen oxytovin, co tam měli. Kapaček bylo opravdu nepočítaně.
Upravil(a) yellow108 (30. 5. 2009 18:17)