29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mě se to stává taky, manžel penis prostě vysune a vzduch je pryč a my se tomu zasmějeme. Dokonce když je tam moc vzduchu stává se mi občas, že je mi to i nepříjemné. Tak manžela jemně vysunu sama. Ale pomáhá když partner vysouvá penis pomalu, pak to není taková řacha :-). Možná je dobré si s partnerem o tom promluvit a vyzkoušet co pomůže vám. Myslím, že je to normální věc a není proč se cítit trapně.
Není tady
To je úplně normální a pokud vám není patnáct i partner to určitě ví - kašli na to
Není tady
Taktak asi se to stava kazdemu:)))Legrace musi byt ne?
Není tady
Kdysi sem někde četl hezkou věc.
Když ***** prdí tak děkuje
to se mi stává taky, a je to zcela normální, všechen vzduch, který jde do vnitř, musí jít taky jednou ven :-) zpočátku sem si na to nemohla zvyknout a cítila se hrozně trapně, ale ted už se tomu s přítelem jenom zasmějeme...
Není tady
A teď si představ, že se ti to nestane po vysunutí partnerova penisu, ale až když se posadíš, aby ses utřela. To je teprve trapas, ale teď už se tomu taky jen smějeme
Není tady
souhlasim....mne se to stava zezadu:-) pak co pohyb, to zvukovy doprovod...zasmat se a jedeme dal:-)
Není tady
Mne sa to tiez stava a zasmejeme sa na tom...
Není tady
Ber to s humorem. Stává se to většině. Mě taky, ale jen při určitých polohách. Snažím se jim vyhejbat. Ale když už, tak se tomu taky smějeme.
Upravil(a) Zuzajda (26. 2. 2006 19:34)
Není tady
No ja jsem poprve byla celkem vyplasena,co se to deje...Ale ted je to uz v klidu..je to normalni...horsi by to asi bylo,kdyby se to stalo po analu
Není tady
Já někde četla že se tomu na východě říká že "zpívá" a vidíte protože jsme s manžou o tom četli dřív než se nám to stalo, je to úplně v pohodě a ani mě nenapadlo se stydět a u mě to funguje jen tehdy když jsem hodně vzrušená - jinak nezpívá
Není tady
Tak já o tom nikdy nečetla, ale připadá mi to logický, tak co už jinýho udělat, než se tomu společně zasmát. Dělá mi to hodně a jedině zezadu, jiné polohy jsou ok.
Ale holky, nestává se vám to také u gynekologa, když slézáte z toho "křesla"? Mně totiž jo ale naštěstrí to nění tak hlasitý
Není tady
Jup a me se to podarilo i po analu, ale bylo to pri tom, kdyz ho partner vytahoval a protoze ma zaklady yziky, tak sme se oba tlemili.. Promin, kdyz je schopen mi ho tam strkat, tak holt ho trocha vzduchu nemuze rozhodit..
Není tady
Mně na to doktor řekl fígl, dělával mi zákroky taky "zezadu" (laser) a jak jsem byla na všech čtyřech, tak jsem se měla pomalu pokládat na břicho, jako kočičí hřbet a pomalu jít rukama dopředu až do lehu. Tím byl všechen vzduch pomalu a bezpečně venku.
Není tady