Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 18. 5. 2009 15:44

Pepi
♥♥♥♥---
Místo: ČR

povídání o hubnutí, skype...

Ahoj, taky potřebuju zhubnout jako většina tady, a nedaří se. Chybí výdrž, vůle...asi problém mnoha z vás. Jednou se mi podařilo celkem slušně zhubnout, když jsem hubla ve skupině. Tak mě napadlo , jestli by někdo nechtěl o hubnutí pravidelně povídat. Takové povídání o hubnutí místo čokoládky...myslím optimální :-) Nechci s tím otravovat známé...připadala bych si hloupě, pořád hubne a furt nic...Četla jsem, že mít někoho, s kým si o tom můžete pravidelně povídat je pro úspěch zásadní. Najde se někdo. Je mi 33, potřebuju dát dolů tak 15 kg rodna. tenhle chat by byl taky fajn, ale když to tu čtu věčně tu nikdo není grater

Není tady

#2 18. 5. 2009 20:30

VVeronika
♥♥-----

Re: povídání o hubnutí, skype...

Ahoj,tak koukám,nejsem sama,kdo chce zhubnout a šikla by se podpora wink
Mám icq i skype,tak jestli chceš,můžeme to nějak pořešit storstark

Život je jak omalovánky. Je jen na člověku, jaké použije barvy!

Není tady

#3 19. 5. 2009 21:26

VVeronika
♥♥-----

Nikde nikdo grater

Není tady

#4 19. 5. 2009 21:34

Pepi
♥♥♥♥---

jsem tu

Není tady

#5 19. 5. 2009 21:35

Pepi
♥♥♥♥---

sedím tady, a prohlížím si stránky o hubnutí, a naivně doufám, že najdu něco zázračného :-), protože už už bych chtěla být zase jako před asi 6 lety :-) a nemám na to dost energie, vůle, trpelivosti, ....a co Ty?

Není tady

#6 19. 5. 2009 21:52

VVeronika
♥♥-----

Já už na nic zázračnýho nevěřím,prostě papat zeleninu a hýbat se,nic jinýho nám asi nezbyde...Jsem šla dnes do sebe a skoro 2 hodinky se projížděla na kole ;-) Za odměnu jsem si udělala francouzskou manikůru na rukou gloria Jsem zvědavá,jak dlouho mi tohle odměňování vydrží big_smile Ale unavená jsem jak kotě,teda dumbom

Není tady

#7 19. 5. 2009 22:02

Pepi
♥♥♥♥---

No tak to se máš, čas na sebe a možnost se odměnit, to se s dětma už organizuje hůř, neříkám, žese to nedá zorganizovat..ale je to náročnjší...já dnes akorát chvilku rotoped, a je mi nějak blbě, nchtěla jsem omezit sladké, načistila si ředkvičky..a jedla to, čokoládě  jsem se pak stejně neubránila...jo ta vůle!!!

Není tady

#8 19. 5. 2009 22:07

VVeronika
♥♥-----

Dobře Ty,ředkvičky a čokoládu tummenupp Jo,chvilku si sice najdu,ale pak když se sejdou sousedi a griluje se a pije se,to se nedá odolat,to je u mě nejhorší dumbom Někdy bych si za to fakt nejradši dala pár facek dumbom Taky si vždycky říkáš,začnu od pondělí...no,začnu od prvního...a druhý den si dáš něco sladkýho ? vissla

Není tady

#9 19. 5. 2009 22:18

Pepi
♥♥♥♥---

já jsem tak vyřízená z péče o děti, že si prostě někdy dám zcela hotová sladké a za 5 minut bych si nafackovala a to někdy je denně..

Není tady

#10 19. 5. 2009 22:40

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Pepi napsal(a):

já jsem tak vyřízená z péče o děti, že si prostě někdy dám zcela hotová sladké a za 5 minut bych si nafackovala a to někdy je denně..

Pepi lepší sladké než flaška vína big_smile. Tak si to sladký užij, když už ho jíš. Po akci si fackovat nemá smysl, akorát tě to dovede k tomu, že si dáš další, protože máš pocit viny.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#11 19. 5. 2009 22:58

Pepi
♥♥♥♥---

jo , zlatá slová! Když já jsem divná a alkohol mi moc nechutná, jen v dobré společnosti....sladké je pro mě mor...záchvatovité pojídání...fuj!

Není tady

#12 19. 5. 2009 23:02

taurus
♥♥♥♥♥♥-

Pepi napsal(a):

jo , zlatá slová! Když já jsem divná a alkohol mi moc nechutná, jen v dobré společnosti....sladké je pro mě mor...záchvatovité pojídání...fuj!

S tím moc neporadím, protože nejsem čokoládová (jsem spíš na slané) ale je fakt, že nedávno mě chytl záchvat vůbec nevím z čeho a snědla jsem celou nutelu na posezení.
Mě hodně pomáhá cvičení. Pak mi to všechno jde snadněji. A snažím se mít vyvážený jídelníček, aby mě právě nechytaly záchvaty.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#13 19. 5. 2009 23:13

Pepi
♥♥♥♥---

u mě je to hodně o psychice, když jsem v pohodě, tak dodržuji zásady, jídelníček..cvičím, uklízím, a když jsem rozhozená, ..tak se to vleče se vším..sním na co přijdu  a nedaří se mi sebedisciplína

Není tady

#14 19. 5. 2009 23:20

taurus
♥♥♥♥♥♥-

Pepi napsal(a):

u mě je to hodně o psychice, když jsem v pohodě, tak dodržuji zásady, jídelníček..cvičím, uklízím, a když jsem rozhozená, ..tak se to vleče se vším..sním na co přijdu  a nedaří se mi sebedisciplína

Znám jako svoje boty. Ale je fakt, že teď jsem se dala do kupy a docela se mi daří, tak mám radost. Začala jsem napravovat psychiku a jde to dolů.

Není tady

#15 29. 5. 2009 18:15

21SOPTIK
♥♥♥----

taurus napsal(a):

Pepi napsal(a):

Znám jako svoje boty. Ale je fakt, že teď jsem se dala do kupy a docela se mi daří, tak mám radost. Začala jsem napravovat psychiku a jde to dolů.

no vidíte holky a já to mám opačně,...já teda prej žeru jak dobytek..K snídaní 4rohlíky s vysočinou není pro mě problém,sníst celej hrnec jídla ,taky není problém, prostě sním to samý co přítel a někdy víc.Pokud se hejbu je to ok,ale když jedu takhle ve velkým aspon půl roku a bez pohybu tak bohužel přiberu taky.Jsem malinká, mám jen 158cm a normálně tak 48-50kg...a ted jsem měla právě období,že jsem právě jen žrala a nic nedělala a přibrala 3kg,což bude pro vás asi směšný,jenže já sice nenabírám na kilech za to na cm :-( Minulej rok sem taky takhle přibrala..měla 75 v pase, 84boky, pr...:90,nohy (stehna) 51cm no a během dvou měsíců jsem zhubla na 48kg
v pase 62,boky: 77cm,pr...: 83cm, nohy 49cm.

prvníí měsíc jsem chodila do fitka,prvních 15minut na stepperu,pak jsem šla cvičit na břicho,ruce, a pak 30-55minut na orbitrecu, snažila jsem se chodit minimálně 3x v týdnu,někdy se zadařilo i 4x.Pak další měsíc jsem do fitka přestala chodit ,ale začala jsem chodit po večerech běhat ,asi 2-3km, pomalu sem běhala,ne rychle.A co se týče jídelníčku,tak jsem skor nejedla pečivo,jen ráno a to celozrnný,pak hodně zeleninu..udělala jsem si mísu,do tý naskládala okurky ,rajčata,papriky,občas sterilovanou kukuřici,a třeba dva plátky šunky  a někdy na tvrdo uvařený vejce a nejdůležitější...vynechala jsem úplně sladkosti.Ujíždím dost na čokoládě,takže ze začátku to bylo pro mě dost těžký....no a zhubla jsem
Takže to jsou moje zkušenosti....jo a jinak jím normálně zase....ale dávám si bacha na ty obří porce...ale občas zahřeším a sním toho fakt kvantum....jo a při pohybu jsem si dávala KARNITIN,ale tekutej,ne ty v tabletách!!!nejsou totiž tak účinný

Není tady

#16 29. 5. 2009 18:16

21SOPTIK
♥♥♥----

jo a jak jsem začala příspěvek tím "že já to mám opačne" tak jsem tíím chtěla říct,že když mám starosti,tak já naopak nejím,to s enajednou ten muj roztáhlej žaludek scvrkne tak,že nejsem schopná do sebe nic dostat :-),ale když jsem spokojená tak se cpu ostošest

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí