19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Tak to sem budeme postupně ládovat a za nějaký rok zkontrolujeme, co splnili. Tak začnu.
Začal útok na úspěné.
http://hn.ihned.cz/c1-37153440-zacal-utok-na-uspesne
Není tady
ČSSD slibuje srazit ceny elektřiny pro domácnosti a o třetinu
http://domaci.eurozpravy.cz/politika/18 … o-tretinu/
Není tady
Nevím sice, co mají alimenty společného s volbami do EP, ale při mé nií inteligenci je to pochopitelné.
ČSSD jde do voleb: Alimenty i rodičovský příspěvek přes 10 tisíc!
http://www.denik.cz/z_domova/cssd_volby … 90518.html
Není tady
Paroubek slíbí i to zlatý tele, jako v té písničce od Wanastovek, ale nedá ani tu ohlodanou kost, ona toti ani ta kost po nich nezbude. Paroubek tuhle republiku dovede totálně na hunt. Ale u nevěřím ani Topolánkovi. je to vechno sebranka, která dělá jen do vlastních kapes. Moná by to chtělo nějakou novou stranu a nezkaený lidi, jene by je stejně převálcovali. Jsem takovej Kocourkov, nebo banánová republika, prostě BORDEL. Mně u zklamal i ten modrej pták. Ale jak tak vidím tu situaci okolo, z těch, co jsou tam nahoře, bych nebrala nikoho. Bohuel
No a jen dodám, e paroubkovci slíbí cokoliv, aby získali voliče. Aspoň toho nás Topolánek uetří, natěstí nám neslibuje vjlet na Měsíc za pár upů. Ale ani tak u nevěřím ani těmhle. Modrá, oranová, zelená, třeinky a černo pr.del.níci, nic z toho mi nějako NESEDí
Upravil(a) Modroočka (18. 5. 2009 15:55)
Není tady
Jsem zvědavej na tu Českou pirátskou stranu, třeba z toho nakonec něco bude
Není tady
Mě by zajímalo, jestli Paroubek těm svým výrokům i věří, nebo jestli je to opravdu jen lhaní a populismus za účelem získání voličů. Já nad tím občas přemýlím, jestli bych dokázal třeba za peníze lhát a mazat hloupým voličům med kolem huby, ale asi bych to nezvládnul. Nejsem svatý, ale na tohle hroí kůi nemám. Ratha ani nezmiňuju, to je pravičák jako poleno, který se naprosto pokrytecky přidal k názorově naprosto odliné straně, aby udělal kariéru.
Kadopádně já v přítích volbách velmi pravděpodobně nebudu volit ádnou z parlamentních stran, ale nějakou mení, u které předpokládám anci se dostat na těch 5%.
Není tady
Petře předvolební bláboly pro socánky.
Paroubek chce pro bohaté daň 40 procent.
http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/paroube … ocent.html
A proč ne 50%, to by se dobře počítalo.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Petře předvolební bláboly pro socánky.
Paroubek chce pro bohaté daň 40 procent.
http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/paroube … ocent.html
A proč ne 50%, to by se dobře počítalo.
Protoe u je to jedno, nikdo mu tyhle daně platit nebude Stát mě okrádá u teď a moc, nehodlám mu dát ani o procento víc. Hlavně nevěřím, e progrese postihne lidi nad 100 tisíc měsíčně, podle mě ve skutečnosti bude ten limit daleko níe. (A i kdyby nebyl, tak je to nespravedlivé - co říkám i s tím vědomím, e tolik opravdu nevydělávám
Není tady
Ale kdy ona ta MILIONÁŘSKÁ DAŇ zní tak krásně pro ouka socánků. Kdy já nemám, a nemá i on. A i hajzlpapír si dává do nákladů a já nemohu a jezdí Meďourem a já mám pos.anou kodovku...............
Není tady
Není tady
ČSSD chce majetková přiznání pro ty, kdo koupí drahý dům či auto
http://www.novinky.cz/ekonomika/169170- … -auto.html
Není tady
Petře, ale je ti jasné, e tohle je větinou tvůj monolog - mám silné pochybnosti, e bys tady někoho přesvědčil Tady nejsou nerozhodnutí voliči.
Není tady
Petře já nikoho nechci přesvědčovat, je mně jasné, e jsou zde větinou levičáci, kteří nemyslí vúbec na budoucnost. Já nějaký čas po volbách počkám a potom zkontrolujeme, co z těch slibů splnili. A o tom to je.
Není tady
Petře, zdravím.
Tak proč se vůbec zahazuje s Babinetem, kterej je, podle Tebe, plnej nemyslících levičáků?
Nějak Ti uniká, e tenhle web je o úplně něčem jiným ne politika, ta je tu podruná.
P.S. A nezapomeň si taky kontrolovat sliby jinejch. Třeba Tě překvapí podobnost.
Hezký den.
Není tady
Petře, a kdybychom byli vichni levičáci, kteří nemyslí na zejtřek, to by byla pohroma, viď Ono tvé pohrdání levicovými stranami je více ne zřejmé. Dyk jsou to prach sprostý "socani"
Není tady
Oto zdravím, jasně e tento web má úplně jiní poslání, politika je a na konci. Já to taky tak beru.
Kaliku ano, pohrdám levičáky, kteří jsou nemocní závistí.
Není tady
Petr100 napsal(a):
http://www.novinky.cz/ekonomika/169170- … -auto.html
Petříku, jedno, a ta strana která s tím příjde pro tu budu hlasovat.
V jedné zemi je systém, kde kadé tři roky musí napsat kolik jsi dostal kolik jsi vydal. Za dalí 3 roky u musí vechny nad určitý limit pěkně účtama doloit a za dalí 3 roky pěkně doloit vechno včetně účtu od zaplacené parkovného u stojánku. A kdio nesplní tak jde hezky se zpovídat aplatit 3násobek běné daně a pokuty a pod na dalích 9 let. Jo pak se nedivím, e se tam lidi berňáku bojí a e legalilzace trestné činnosti je dost sloitá. Jo Petře i na bohatý je metr unás to není o závisti jak se milně domnívá.
Není tady
KALIK napsal(a):
Petře, a kdybychom byli vichni levičáci, kteří nemyslí na zejtřek, to by byla pohroma, viď
Ono tvé pohrdání levicovými stranami je více ne zřejmé. Dyk jsou to prach sprostý "socani"
Ale prdl**** on se bojí o svou polívčičku jinak je úplně stejnej jak kadej druhej, hamty hamty....
Není tady
Petře, jasně, levičáci jsou závistivý a pravičáci hamty hamty (jak poznamenal Pisatel)
Není tady
Tak trochu
Kdy je někdo chudý, musí to doloit, aby dostal od státu dávky. Příjem, majetek...
Kdy je někdo bohatý, proč by nemohl doloit, e si koupil dům za svý vydělaný peníze.
Ale jinak to shrnu, vem jde o koryta a hlasy si nějak zajistit musí. Jak ti nalevo, tak ti napravo...
Není tady
Javeno, rozdíl je ten, e ten chudý od státu něco dostává, zatímco ten bohatý musí státu něco dát. Logicky kdy někdo bere dávky, tak by mohl udělat alespoň to nejmení a to prokázat, e na ně má určité právo. Pokud naopak něco vydělám a jetě státu půlku odevzdám, tak a mě aspoň byrokraticky neničí.
Není tady
Petře já bych neřek e tady jsou samý "levičáci".
Tady jsou spí "hledači třetích cest", něčeho co sice jetě nikde nefunguje a ani nefungovalo ale hezky se jim o tom kecá.
Já letos poprvé nebudu volit ODS, minimálně ve volbách do Evropskýho parlamentu. Docela se mi zhnusili tou "otočkou" s Lisabonskou smlouvou, podlejzáním "pravdoláskovcům" pana Havla a korunu tomu nasadil ten dementní klip srovnávající odvolání vlády se srpnem 68....... přitroublýmu Paroubkovi za to nadávali a pak natočí toté.
Take já v červnu budu volit Stranu svobodných občanů (SSO), do parlamentu se sice asi nedostanou, tak snad aspoň získají nějaký prachy z EU na dalí činnost.
No a do parlamentních voleb v říjnu si to jetě rozmyslim komu to tam hodim.
Není tady
Jeňo, já nenapsal, e jsou zde vichno levičáci. Já napsal VĚTINA. Je zde několik málo spřízněných duí. Třetí cesta je asi fakt nejlepí, vzor si můeme vzít z Maďarska. Já mám volby vyřeené, v termínu voleb musím jet do Anglie. Podzim je jetě daleko.
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Petře já bych neřek e tady jsou samý "levičáci".
Tady jsou spí "hledači třetích cest", něčeho co sice jetě nikde nefunguje a ani nefungovalo ale hezky se jim o tom kecá.
Já letos poprvé nebudu volit ODS, minimálně ve volbách do Evropskýho parlamentu. Docela se mi zhnusili tou "otočkou" s Lisabonskou smlouvou, podlejzáním "pravdoláskovcům" pana Havla a korunu tomu nasadil ten dementní klip srovnávající odvolání vlády se srpnem 68....... přitroublýmu Paroubkovi za to nadávali a pak natočí toté.
Take já v červnu budu volit Stranu svobodných občanů (SSO), do parlamentu se sice asi nedostanou, tak snad aspoň získají nějaký prachy z EU na dalí činnost.
No a do parlamentních voleb v říjnu si to jetě rozmyslim komu to tam hodim.
Jéňo, kdy dva dělají toté není to toté. Uvědom si to proboha.
"Třetí cesta" Jéňo kam jsi dal rozum? To chce, aby tu tu bylo jak v Jugoce a nebo v Maďarsku s demonstracema a násilím?
Není tady
PetrV napsal(a):
Javeno, rozdíl je ten, e ten chudý od státu něco dostává, zatímco ten bohatý musí státu něco dát. Logicky kdy někdo bere dávky, tak by mohl udělat alespoň to nejmení a to prokázat, e na ně má určité právo. Pokud naopak něco vydělám a jetě státu půlku odevzdám, tak a mě aspoň byrokraticky neničí.
Chápu rozdíl, nejni su blbá. Ale proč se čertit? Ono taky asi není nejpříjemnějí obíhat instituce, abych měla templ na to, e jsem v nouzi a nemusím platit u doktora, potřebuju zaplatit kolku, přídavky, bydlení... co já vím, já to neberu.
Fakt nechápu, proč je takový problém udělat majetkový přiznání...
Vlastně chápu, asi dost lidí by ho moc koér nemělo.
Není tady