29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
po x-té Tomáš Marný
Jo, je to ztráta času ... vše je v prd*li ...
Pardon
Podívej, nic neumím, nic neznám, ale hlavně nechci být nikomu vděčný za nic. Úspěch je to, že si vše zajistíte vlastním vymýšlením postupu (třeba v šachách, místo abyste četli to, co už někdo objevil a na tom stavěli, tak to vymýšlíte, a díky tomu "objevujete" objevené) a zažíváte u toho skvělý pocit ... Toho, že jste to zvládli sami ...
Není tady
Jo tháák, šachista. Už tomu rozumím, jasný.
I v práci máme jednoho takového magora. Pro praktický život totálně nepoužitelný šachista. Sedí a najednou je třeba půl hodinu totálně vypnutý a nevnímá. Pak se probere a když se ptáme, co se děje, řekne: Nic, jen jsem si přehrával partii (plácnu - Kasparov-Karpov 1971) A my mysleli, že se mu vypnul mozek.
Tímto se omlouvám všem normálním šachistům. Mluvím o těch nenormálních.
Upravil(a) majkafa (25. 5. 2009 22:41)
Majkafa
No, ale šachista byl příklad ... že nečtu knihy, abych se učil a pak na tom stavěl, ale radši malé krůčky (nepraktické rpo nic, nic tím nezdokonalým) udělám sám, vymyslím, než abych se přiučil. Pak si totiž mohu říct "to jsem to ale pěkně zmáknul, to jsem dobrý, ani jsem k tomu nepotřeboval ničí knihu ..."
Není tady
stejně ti nikdo neuvěří, žes tu knihu nečetl, pokud objevíš něco, co už objeveno bylo
Není tady
lavský, celá lidská společnost staví na předchozích generacích a ty mys znovu chtěl vymýšlet rozdělávání ohně? Tak to máš na celý život co dělat Jsem zvědavej, jak kdy se dopracuješ k otesávání kamene
Každej, co něco umí, musel stavět na předchozích, i ten kytarista, i ten šachysta...
Smiř se s tím, že žiješ v lidské společnosti. Neber to jako mínus, ale naopak to využij ke prospěchu svému
Není tady
A hlavně, ve většině prací musí bejt člověk schopnej spolupracovat s ostatníma ... něco nevim, tak se zeptám, potřebuju něco zkoordinovat, domlouvám se s kolegama ... i kdybys byl ve vedoucí pozici, furt musíš reflektovat ostatní a né si hrabat na svým písečku a dávat ostatním sežrat, jak seš dobrej (což nejseš). A schopnost pracovat v týmu taky často různýma fintičkama zkoušej u pohovorů.
Není tady
Víš, Lavský. Moje profesorka na psychologii na střední škole naopak říkala, že sebevědomý člověk, který umí něco vyjímečného a je chytrý, tak o tom nepotřebuje mluvit a dávat to ostatní najevo.
A kdo má naopak to všem oflákat o hubu, tak to se sebevědomím a přirozené inteligenci nemá co dělat.
Závist je hrozná věc.
Není tady
mashanka napsal(a):
stejně ti nikdo neuvěří, žes tu knihu nečetl, pokud objevíš něco, co už objeveno bylo
jo, ale me jde o pocit, ze jsem to zvladnul, o nic jineho. Proc bych to nekomu rikal?
Není tady
Ty si vyhraješ. Chceš konkurovat bohu?
Upravil(a) majkafa (26. 5. 2009 12:02)
nene, jen jsem rád, a mám dobrý, slastný pocit, že jsem na to přišel a na ostatní kašlu
Není tady
a na co jsi například už přišel?
Není tady
lavský napsal(a):
nene, jen jsem rád, a mám dobrý, slastný pocit, že jsem na to přišel a na ostatní kašlu
ty jsi proste ...jak to slusne napsat.... jsi budizknicemu, vadi ti to a stejne jsi budizknicemu.
K tomu abys neco byl, musis taky NECO DELAT, opakuj si to mnohkrat PRACE PRACE, TVRDA PRACE, OBETOVANI SE. Chapes to?
Tim, ze budes nam tady psat na babinet, NICEMU NEPOMUZES. NIKDO TE LITOVAT NEBUDE, protoze jsi nula, ktera chce nulou zustat. Takovych si moc nevazim.
Není tady
Jo, budižkničemu. A jak to mám udělat, abych k něčemu byl?
Jak? Dobře, budu pracovat, abych dělal aspoň něco, ale co? Uklízet. A co pak ostatní, budu za blbce, nikdo se se mnou nebude bavit (už lidé říkají, že jsem divný)
Není tady
lavský napsal(a):
Jak? Dobře, budu pracovat, abych dělal aspoň něco, ale co? Uklízet. A co pak ostatní, budu za blbce, nikdo se se mnou nebude bavit (už lidé říkají, že jsem divný)
Uklizet? To rikas ty! Pracovat na sobe treba muzes. Konkretne to znamena, neco noveho se ucit. Ale ty mi zase urcite odpovis, ze jsi liny a ze ti to nejde a ze se nedokazes donutit a podobne blablabla, tak k cemu to potom je?
Zadny uceny z nebe nespadl. Hotovo. To ber jako fakt. Zakon zivota, pres ktery nejede vlak. Pokud toto nedokazes akceptovat, budes porad luzr. Velky LUZR.
Upravil(a) baba.jaga (26. 5. 2009 18:26)
Není tady
K tomu ty jeste mas komplex menecennosti. To je proste na psychiatra, musis to konecne pochopit. Existuje nespocet lidi, kteri maji stejny problem, to neni zadna novinka. Leci se to dlouhou terapii.
Skoro vsichni lidi sem tam maji pocit, ze nejsou dokonali. Nekdo vic, nekdo min, nekdo casteji, nekdo min casto. Ty jsi evidentne pripad s velmi intenzivnim pocitem. Melo bys navstvit odbornika.
Není tady
Jsem se ptala, na co jsi už přišel?
No a jinak ... proč myslíš, že lidi musej nutně mít rádi jenom někoho, kdo je úspěšnej, řekněme - pracovně?
Nikdy mě teda nenapadlo podle toho vybírat okruh svých známých, vlastně teď, když si to tak vezmu, tak s kým jsem v kontaktu, tak máme společný koníčky nebo náhled na svět, o některých lidech ani vlatně nevím, co v práci dělaj.
Proč vidíš přímou úměrnost mezi pracovním úspěchem a dejme tomu úspěchem v komunikaci mezi lidma? Mně je třeba práce tak nějak volná, udělám si svoje, ale realizuju se jinde ... copak nemáš žádný zájmy, koníčky, přátele?
Není tady
Dobře, budu pracovat, abych dělal aspoň něco, ale co? Uklízet. A co pak ostatní, budu za blbce, nikdo se se mnou nebude bavit
Co máš proti uklízení? Já meju na ŽL baráky už nějakejch 15 let, jako blbec si nepřipadám a lidi se se mnou baví normálně - dokonce spíš občas obdivujou, jak stíhám. Takže v tom to asi nebude, když o tobě "lidé říkají, že jsem divný", viď?
Není tady
No, jo, Heli, ale ty jsi normální.
Alespoň teda nepředpokládám, že jsi tomu inženýrovi z druhýho patra vylila kýbl vody na rohožku a šestý nemeješ vůbec, protože tam bydlí doktor práv a kardiochirurg, kteří to dotáhli vejš, než ty...
U nás v baráku uklízí taková prima rodina. Někdy přijedou o víkendu i s dětma, ty dostanou za pomoc nějakou kačku... nepřijdou mi jako blbci. Přijdou mi pracovití, ale na rozdíl od lavskýho vím, co je to za makačku, umejt barák...
Jde o to, co má kdo v palici a lavský v ní má problém, kterej sám nevyřeší.
Není tady
javeno, dík - nemohla bys mi na to dát papír s razítkem?
Kýbl jsem na rohožku ještě nikomu nevylila, ale - mezi námi - občas mám cukání . ne kvůli tomu, kam to kdo dotáhl, ale protože největší bor.del dělají ti "mladí, flexibilní, geniální"... Pan profesor medicíny, distinguovaný starší pán, mě zdraví první i když musí přeskakovat kýbl a tu a tam dokonce polituje, co mám špíny. Mladé náplavy mají pocit, že když platí (mmch směšnou částku) za úklid, opravňuje je to k tomu, aby bláto roznesli na svých hovnonoskách až do 8. patra a dokonce jich pár zkusilo odložit pytel s odpadkama tu za výtah, tu do krabice na papíry u schránek - a ještě mají kecy, že po domě smrdí úklidové prostředky. Tak si pomyslím cosi o 3,14čách a občas někoho zvětřím domovnickým jazykem
Jenže lavský by podobnou lekci neunesl - ten by i zdupaný schody považoval za osobní útok proti sobě.
Není tady
Tak si pomyslím cosi o 3,14čách a občas někoho zvětřím domovnickým jazykem
Zase mám oprskaný monitor - tentokrát od jahod.
Není tady
lavský napsal(a):
Lavský, a víš co? Ty SEŠ DIVNEJ. A nezachrání Tě ani to, že nebudeš dělat uklízečku
Není tady
Zase mám oprskaný monitor
Se ti divím... proč jíš u PC, když se znáš? Pořiď si takovou tu mřížku - nebo víc, na výměnu...
Není tady
Za to můžeš TY, TY,TY !!!
Už jsem to uklidila
Není tady
dixinko, já se hluboce stydím a za to, že sis vlastní pusinkou poprskala svůj monitor
Možná ho budeš pucovat zas... ale mohla bys to prezentovat jako svůj smysl pro pořádek - nemusí nikdo vědět, co jsi zač
Není tady