29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No, právě, že někdy jsou ty programy tak dobře maskovaný, že jdou hodně špatně rozeznat. A někdy jsou tak nějak...latentní a může trvat dobu, než se to probudí a pak nestačíš zírat, co za brzdu se ti to objevilo v životě Taky asi záleží, kolik tam těch virů máš, jak solidní si opatříš antiviráč..no leccos.
Hlavně, že si člověk vůbec připustí, že je něco špatně, protože mám tu čest vidět v práci programy, který ti to prostě zakážou...a to je pak maso
Není tady
POLOPATICKY:
je lepší být NĚKDO nebo NIKDO?
Jste někdo, když něco umíte, ael to se musíte od někoho naučit, takže po dobu učení jste NIKDO, NICKA ÚPLNÁ a tak se i cítíte. A zase, když se učíte a něco umíte, můžete být jen na někoho NĚKDO, na toho, kdo vás učí, jste pořád NIKDO.
Rozumíte? :-/
Není tady
lavský napsal(a):
POLOPATICKY:
Jste někdo, když něco umíte, ael to se musíte od někoho naučit, takže po dobu učení jste NIKDO, NICKA ÚPLNÁ a tak se i cítíte. A zase, když se učíte a něco umíte, můžete být jen na někoho NĚKDO, na toho, kdo vás učí, jste pořád NIKDO.
Rozumim, ze jsi NICKA. A co dal?
Chces se toho pocitu zbavit, ze? Na to pomahaji drogy nebo antidepresiva.
Upravil(a) baba.jaga (24. 5. 2009 12:22)
Není tady
lavský napsal(a):
To, když se chci ztotožnit jen s nejlepšími, abych si připadal dobře, doceněně a sám před sebou se viděl dobře, a distancoval se od všeho "nedokonalého", je to narcismus?
Ne - to je komplex méněcennosti
Není tady
lavský napsal(a):
POLOPATICKY:
Ježiš... hodnota člověka se přece neměří tím, co kdo umí...
Člověk je člověkem už jenom tím, že JE.
"Ego" hodnotí, co člověk umí a srovnává.
Srovnávat není potřeba, protože vždycky vyjdeš hůř - vždycky se najde někdo, kdo je v nějaké oblasti života lepší než Ty.
A když už srovnávat - proč se nesrovnáváš s těmi "horšími" aby ses cítil líp?
Nebo musíš být ve všem nejlepší? To jsi rovnou odsouzen k neúspěchu.
Podle Tebe jsou miminka "nikdo" protože nic neumí - teda nic, co by je "někdo" naučil... jsou proto nikdo???
Není tady
baba.jaga napsal(a):
lavský napsal(a):
POLOPATICKY:
Rozumíte? :-/Rozumim, ze jsi NICKA. A co dal?
Chces se toho pocitu zbavit, ze? Na to pomahaji drogy nebo antidepresiva.
Ale prd ... být v něčem dobrý a dávat to ostatním pěkně najevo, to je ten správný lék
Není tady
lavský napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
lavský napsal(a):
POLOPATICKY:
Chces se toho pocitu zbavit, ze? Na to pomahaji drogy nebo antidepresiva.Ale prd ... být v něčem dobrý a dávat to ostatním pěkně najevo, to je ten správný lék
To je jen EGO.
Není tady
Martinka1 napsal(a):
lavský napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Rozumim, ze jsi NICKA. A co dal?
Chces se toho pocitu zbavit, ze? Na to pomahaji drogy nebo antidepresiva.Ale prd ... být v něčem dobrý a dávat to ostatním pěkně najevo, to je ten správný lék
To je jen EGO.
..pošramocený
Není tady
lavský napsal(a):
POLOPATICKY:
Nejlepší je být tím, kým doopravdy jsem. Pak jsem vyrovnaná, klidná, spokojená, šťastná.
S učením, penězi, ... nemá duševní vyrovnanost nic společného. Když jsem sama sebou, přijímám se taková, jaká jsem, život se daří. Líp to neumím popsat.
lavský napsal(a):
Ale prd ... být v něčem dobrý a dávat to ostatním pěkně najevo, to je ten správný lék
Božemůj.
Upravil(a) majkafa (24. 5. 2009 13:03)
majkafa napsal(a):
lavský napsal(a):
Božemůj.
Jo, Majko, Pán Bůh s námi a zlý pryč ........
Lavský, no, tak to je fakt lék k pohledání, ale bacha, jakýkoliv léky jsopu ve větším množství škodlivý a můžou i zabít..........
Není tady
Původně tam bylo - pitomče. Ježíšmarjájózef. Ten by potřeboval pořádně zatřást s tou makovicí.
lavský napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
lavský napsal(a):
POLOPATICKY:
Vsak to se nevylucuje. Drogy ti daji prave ten spravny pocit, ze jsi megakral ;-) Ale nechtela bych byt u toho, jak zacnes to ostatnim davat najevo ;-)
Není tady
lavský napsal(a):
POLOPATICKY:
Lavský, POLOPATICKY:
Rozumíme. Snažíme se Ti vysvětlit, že jestli jsi NĚKDO nebo NIKDO, závisí na Tvém vlastním vnímání.
Není tady
bloncka napsal(a):
lavský napsal(a):
POLOPATICKY:
Rozumíte? :-/Lavský, POLOPATICKY:
Rozumíme. Snažíme se Ti vysvětlit, že jestli jsi NĚKDO nebo NIKDO, závisí na Tvém vlastním vnímání.
To je uplne jedno. On se tak vnima, to je jasna vec. Nechce na tom nic menit. Proto tady musi nastoupit psychiatr.
Není tady
mashanka napsal(a):
lavský napsal(a):
To, když se chci ztotožnit jen s nejlepšími, abych si připadal dobře, doceněně a sám před sebou se viděl dobře, a distancoval se od všeho "nedokonalého", je to narcismus?
Ne - to je komplex méněcennosti
Takže, frajer má diagnozu a teď už to bude jen otázkou času, kdy se to posune (i kdyby to mělo být v 50ti, tak to bude velký osobní sukces).
Není tady
Kubula napsal(a):
Jo a je mi líto tý bouračky...
co se stalo?
Kubulo, dojela jsem na STOP, zastavím rozlédnu se, volno, jedu a zprava pecka. Jezdím tam denně. No někde tam je slepý úhel, hlavní vede ze zatáčky a já ho fakt neviděla.
Hlavně, že jsme celí. Oba jsem jeli pomalu, tak asi proto.
Není tady
Takže ne narcismus, ale pocit méněcennosti?
Není tady
Lavský, myslíš, že pokud někdo něco umí, dává to osatním sežrat?
Ty nikdy nebudeš v ničem dobrý, protože ty o to nejsi schopný bojovat a na začátku uznat, že prostě rozum na stromech neroste a každý začátek je těžký.
Proto tě ty tvoje holky nechtějí, protože se chováš jako mamlas.
Děkuji bohu, že ve svém okolí nikoho takového nemám. Je tu hodně chytrých lidí které obdivuju, ale nezávidím, vím jak moc toho musí obětovat, aby byli tam, kde jsou. Ale to je asi normální...
Není tady
lavský, tebe bych nechtěl potkat, až něco budeš umět Ne, popravdě jsou mi tyhle lidi k smíchu
Pak jsou k pláči, když vidí, že jim to nežereš a to je ten nejlepší lék
Není tady
Lavský bude jednou něco umět?
Nu, pravda, otázkou je, co. Něco už rozhodně umí dokonale.
lavský napsal(a):
"...distancoval se od všeho "nedokonalého"..."
Lidé, kteří chtějí být dokonalí, se stanou dokonale nešťastnými a dokonale otravnými. Perfekcionismus odsuzuje člověka k tomu, aby se stal svým vlastním největším nepřítelem. Život s sebou přináší příliš mnoho krizí a vyžaduje příliš mnoho riskování, než aby si člověk uchovával nerealistickou touhu být neomylným. Bůh odpouští; perfekcionisté nikdy.
A co je to narcismus? Vzpomněla jsem si na jednu povídku:
Ženy všude chodily Narcisovi v patách a činily mu nejsvůdnější návrhy. Ale Narcis každé z nich odpovídal:
„Nemohu milovat dva lidi najednou – sebe a tebe. Jeden z nás musí ustoupit.“
„Dobře, ustoupím,“ souhlasily odhodlaně některé ženy.
„Ustup ty,“ stály tvrdohlavě na svém jiné.
Ale výsledek byl vždycky stejný.
Jenom jedna žena řekla něco jiného než ostatní: „Ano, pravda, milovat dva najednou, to je těžká věc,“ řekla. „Ale ve dvou nám bude lépe. Ty budeš milovat mne a já tebe.“
„Počkej,“ řekl Narcis. „Ty mne – a já?
„Ty mne.“
„Ty mne – to už jsem slyšel. A já koho?“
„Ty mne,“ vysvětlovala trpělivě žena.
Narcis se pokusil vyznat se v tom. Pohyboval rty, něco počítal na prstech a na čele mu vystoupil pot.
„Tedy – ty mne?“ řekl nakonec.
„Ano, ano!“ potvrdila radostně žena.
„A víš co?“ navrhl Narcis. „Nač si tak komplikovat život? Ty mne, já tebe… Ať má každý rád sám sebe, to je daleko jednodušší.“
Žena neodpověděla. Podívala se na Narcise a pomyslela si, že bude pro ni těžké ho milovat.
Felix Krivin: Narcis
Není tady
Klubko napsal(a):
Kubula napsal(a):
Jo a je mi líto tý bouračky...
co se stalo?
Kubulo, dojela jsem na STOP, zastavím rozlédnu se, volno, jedu a zprava pecka. Jezdím tam denně. No někde tam je slepý úhel, hlavní vede ze zatáčky a já ho fakt neviděla.
Hlavně, že jsme celí. Oba jsem jeli pomalu, tak asi proto.
Ty brďo.. no ještě že tak
Není tady
lavský napsal(a):
Jasně, pořádně jim v tom vymáchat čumák. A oni pak půjdou celý napumpovaný ukázat někomu dalšímu, jak jsou dobrý oni... a ten pak půjde ukazovat někomu dalšímu... a ten dalšímu... a máme tu krásnou epidemii celonárodní frustrace a touhy to těm ostatním nandat Jako fakt myslíš, že tohle někam vede? A kam?
Není tady
Stejně si myslím, že člověk se musí snažit naučit se vše vlastními silami, musí na vše stačit sám, vše se vyrovnat svépomocí a nezávislostí.
navíc musí být imunní vůči pudům a chutím a nesmí ho nic rozhodit a ovlivnit jeho chování.
Proto mi někdy není příjemné, když vidím hezkou holku. Spíš mě to mrzí, no ale co s tím ... nic. Stejně mě nechce, chtějí silné a sebevědomé jedince s optimistickým pohledem na svět.
Pak vás každý má pro smích, každý si s vámi "utře" zadek, rptoože ve společnosti něco dokázal, nějak se zapojil. A tak se s vámi neměří a ani nemusí. A proto je tady přece učení. Ukázat a uhodit na kámen úrazu ...
Nejlepší je pocit samostatnosti a pocit, že ostatní nepotřebujete, pocit vítězství nad potřebou socializace, i když je to cesta odříkání, promarnění a utpení, ale ego posilující
Protože vaše potřeby vám nastavují zrcadlo toho, co jste ve společnosti ...
Upravil(a) lavský (25. 5. 2009 22:08)
Není tady