29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Víš, Lavský, ty jsi totiž jedním z těch lidí, kteří nebudou spokojení nikdy. Protože už v sobě tu negaci mají tak zažranou, že kdyby jsi postupně dostával jednu hmotnou věc za druhou, po kterých toužíš, ve finiši bys zjistil, že jsi na tom furt stejně jako na začátku.
Chci víc, chci víc, chci víc............dupal by jsi jako malé děcko.
Není tady
Já tam také jako malý nechtěl, tak je to fuk
Není tady
Nechtěl, nebo nemoh a proto nechtěl?
A když doopravdy nechtěl, bylo by zajímavý vypátrat proč?
Klubí - jj. S tím přežráním. U mě to dokonce došlo už tak daleko, že nemůžu chodit do příliš velkejch supermarketů, poněvadž se mi zvedne kufr Prostě čeho je moc, toho je příliš a dobrýho pomálu (už jsem jak teta Kateřina
)
Není tady
Mmch - zeptali jste se někdy, vy nešťastníci, co nemáte, co byste chtěli - za jakou cenu by to bylo????
Není tady
lupina montana napsal(a):
Nechtěl, nebo nemoh a proto nechtěl?
A když doopravdy nechtěl, bylo by zajímavý vypátrat proč?
Klubí - jj. S tím přežráním. U mě to dokonce došlo už tak daleko, že nemůžu chodit do příliš velkejch supermarketů, poněvadž se mi zvedne kufrProstě čeho je moc, toho je příliš a dobrýho pomálu (už jsem jak teta Kateřina
)
nechtěl. Mohl, rodiče mě tam spíš nutili, ale já nechtěl. Ani chodit se školou plavat, ani do sauny ...
Není tady
To si dovedu představit. Protože ty jsi buď víc nebo míň než tví spolužáci, tak se s nimi nebudeš přece zahazovat.
lavský napsal(a):
nechtěl. Mohl, rodiče mě tam spíš nutili, ale já nechtěl. Ani chodit se školou plavat, ani do sauny ...
A máš tuchu, proč jsi s nima nechtěl?
Není tady
lavský napsal(a):
A máš tuchu, proč jsi s nima nechtěl?
Spíš jsem měl rád počítače, věci "o samotě" ...
Ale možná, že kdybych neměl počítač, neměl nic, tak bych rád na školu v přírodě jezdil ...
Brusle (jezdil jsem hodně na inlinech) a počítač bylo vše ... pro mě
Není tady
Spíš mi připadá, že si odtržen od reality. Chtělo by to větší kontakt s lidmi.
Není tady
KALIK napsal(a):
Spíš mi připadá, že si odtržen od reality. Chtělo by to větší kontakt s lidmi.
Asi jo.
Ale ono to bolí, když se ztotožním s realitou ...
Není tady
lavský napsal(a):
javena napsal(a):
lavský napsal(a):
A kolik stojí okna? Tak šedesát, ne?
A škola v přírodě, to je pár tisíc ...
To je nepoměrCo bys vybral ty?
okna, a dětem bych udělal prázdniny u babičky třeba
Škola v přírodě a prázdniny je trošku rozdíl. Na školu v přírodě jede třída ve školním roce. Na prázdniny jezdí děti o prázdninách.
Čili, když pojedou k babičce - v našem případě do paneláku v jiné městské části - bude to o prázdninách. A zadarmo to nebude. Moji rodiče moje děti neživí.
Jinak děti milují jak tábory, tak školy v přírodě i babičku a dědu.
Není to o tom, co máš. Počítač, brusle, kolo... Zážitky z těhle akcí jsou k nezaplacení. Já to jako dítě milovala a svoje děti jsem k tomu vedla, tada i s manžou, abych byla přesná. Má dcera strávila týden pod stanem už jako tříletá. A bylo to super.
I když - taky znám chlapce, co nejede na tábor a už nechce ani přes léto z Prahy, protože na chatě není internet...
Tráví život s klávesnicí, je mu dvanáct. Zatím má ještě kamarády, ale postupně míň. Nemá si s nimi co říct. Mě to přijde smutné, ale já mám lidi ráda a než do marketu, jdu nakoupit do večerky, protože tam leccos s paní Vomáčkovou probereme...
Není tady
Ale ono to bolí, když se ztotožním s realitou
A bude to bolet čím dál víc, protože realitě se nevyhneš. Trochu otužování by to chtělo
"Děti, které vyrůstají s nějakým domácím zvířatem, jsou statisticky významně méně postihovány alergiemi..."
Není tady
luminka napsal(a):
A víte, co je na tom nejvíc hořké? Že já chci nějakou věc a mít ji nemůžu. Ale já ji chtěla první! Pak s tím přijde švagrová, ale ona netoužila tak hrozně moc, jí se to náhodou poštěstilo, naskytlo, nachomýtlo, někdo jí to nabídnul, či tak nějak. Pak to má a já se cítím jako nula. I kdybych později na tu věc pracně našetřila, vydřela si ji, vyvzdorovala, protože já bych to tak snadno neměla, byla bych vždycky jen druhá, ne originál, ale opice, která se opičí. Jenže já to viděla a chtěla první! Ale na to se nehraje, to tak říkají malé děti.
Proboha ženská kolik ti je?
Není tady
lavský napsal(a):
Co přesně bolí?
Není tady
lady ZP napsal(a):
luminka napsal(a):
A víte, co je na tom nejvíc hořké? Že já chci nějakou věc a mít ji nemůžu. Ale já ji chtěla první! Pak s tím přijde švagrová, ale ona netoužila tak hrozně moc, jí se to náhodou poštěstilo, naskytlo, nachomýtlo, někdo jí to nabídnul, či tak nějak. Pak to má a já se cítím jako nula. I kdybych později na tu věc pracně našetřila, vydřela si ji, vyvzdorovala, protože já bych to tak snadno neměla, byla bych vždycky jen druhá, ne originál, ale opice, která se opičí. Jenže já to viděla a chtěla první! Ale na to se nehraje, to tak říkají malé děti.
Proboha ženská kolik ti je?
Já tomu úplně nerozumím - proč je tak důležitý bejt první? Jako když se ráno nasnídám, jsem nejspíš dvoumiliardtá na světě, pokud odučím skvělou hodinu, můžu si bejt jistá, že totéž přede mnou udělaly miliony jinejch úč Proč nemůžu žít ve svým vlastním životě a musím ho poměřovat s těmi druhými?
Není tady
Kubulo ahój!
no protože ti to kdysi kdosi vtlouk do paličky, že když nebudeš dost dobrá, tak tě nebudou mít rádi, no a teď už to vlastně ani nevíš, zarostlo ti to do psýchy a ty si myslíš, že je to nějaká tvoje organická psychická panožka, jen tě mate, že ti překáží.
A tak se ji pokoušíš identifikovat - to zaprvé. Pak zjistit, co to vlastně dělá a jestli je to doopravdy špatně, pak musíš přijít na to, jak se jí zbavit a nakonec zjistíš, že bůhví, jestli se jí chceš zbavovat, no...je to mazec.
Teda tobě ne, samozřejmě
Není tady
lavský napsal(a):
Co přesně bolí?
kdfyž vidím, jak jsem na tom, že nejsem nic, a chci být něco, nemůžu ale začít, protože nejsem nic. A jak nejsem nic, tak mám ze sebe nutnost dělat ze sebe něco, a pak jsem namyšlený, jsem ještě víc nic, tak radši zalezu domů
Není tady
lavský napsal(a):
lavský napsal(a):
Co přesně bolí?
jskdfyž vidím, jak em na tom, že nejsem nic, a chci být něco, nemůžu ale začít, protože nejsem nic. A jak nejsem nic, tak mám ze sebe nutnost dělat ze sebe něco, a pak jsem namyšlený, jsem ještě víc nic, tak radši zalezu domů
Hele lavský ...jak dlouho sem píšeš?? Od r. 2007 že ... za tu dobu už jsi mohl být cokoliv ... nebo aspon začít ... zatím furt meleš dokola jak kafemlejnek, co v něm není žádný kafe, čili není vidět žádnej výsledek ...
Za tu dobu co ti tu lidi píšou, jsi mohl dokázat už milion věcí ,nebo aspon s něčím začít ...ale ty furt kvílíš jak meluzína, že jsi nic a blá blá ..no asi je to Tvá potřeba .. tak si to hezky užij.
Upravil(a) Amriana (21. 5. 2009 18:01)
Není tady
lavský napsal(a):
lavský napsal(a):
Co přesně bolí?
kdfyž vidím, jak jsem na tom, že nejsem nic, a chci být něco, nemůžu ale začít, protože nejsem nic. A jak nejsem nic, tak mám ze sebe nutnost dělat ze sebe něco, a pak jsem namyšlený, jsem ještě víc nic, tak radši zalezu domů
TAk dobře. Chci být něco...to je dost širokej pojem
Jakože významnej člověk? Někdo, kdo má moc a může diktovat jiným lidem? Někdo, kdo je oblíbený a na koho se těší? Bohatej - jak jsem si všimla....jen nevím, k čemu by ti to bohatství bylo.
Není tady
lavský napsal(a):
Co přesně bolí?kdfyž vidím, jak jsem na tom, že nejsem nic, a chci být něco, nemůžu ale začít, protože nejsem nic. A jak nejsem nic, tak mám ze sebe nutnost dělat ze sebe něco, a pak jsem namyšlený, jsem ještě víc nic, tak radši zalezu domů
TAk dobře. Chci být něco...to je dost širokej pojem
Jakože významnej člověk? Někdo, kdo má moc a může diktovat jiným lidem? Někdo, kdo je oblíbený a na koho se těší? Bohatej - jak jsem si všimla....jen nevím, k čemu by ti to bohatství bylo.
Bylo by mi vším. Náhodou, měl bych pěknou holku, měl bych vzdělání, měl bych peníze, měl bych auto a bylo by to
Není tady
lavský napsal(a):
Bylo by mi vším. Náhodou, měl bych pěknou holku, měl bych vzdělání, měl bych peníze, měl bych auto a bylo by to
Když si budeš myslet, že vůbec nic z toho, co jsi vyjmenoval, bez "bohatství" mít nemůžeš, tak nikdy NIC mít nebudeš. Leda by Ti někdo ulovil a na zlatém podnose přinesl zlatou rybku.
Upravil(a) bloncka (21. 5. 2009 18:54)
Není tady
lavský, kolik ti je?
Není tady
lavský napsal(a):
lavský napsal(a):
kdfyž vidím, jak jsem na tom, že nejsem nic, a chci být něco, nemůžu ale začít, protože nejsem nic. A jak nejsem nic, tak mám ze sebe nutnost dělat ze sebe něco, a pak jsem namyšlený, jsem ještě víc nic, tak radši zalezu domůTAk dobře. Chci být něco...to je dost širokej pojem
Jakože významnej člověk? Někdo, kdo má moc a může diktovat jiným lidem? Někdo, kdo je oblíbený a na koho se těší? Bohatej - jak jsem si všimla....jen nevím, k čemu by ti to bohatství bylo.Bylo by mi vším. Náhodou, měl bych pěknou holku, měl bych vzdělání, měl bych peníze, měl bych auto a bylo by to
To mi přijdou pěkné cíle a pěkné "chtění". To chce a přeje si 90% mužů (akorát mám pochybnosti, že by zároveň napsali, že by jim bohatství bylo vším. Ale to jsi tak nemyslel, že?).
Myslím, že je načase přestat tě přesvědčovat. Konec keců. Jdi do toho. Víš, co chceš. Alespon víš, co chceš teď a tady. To, že to ještě nemáš, vůbec nevadí. Nemá smysl tě přesvědčovat, že to, co chceš, nemusí být "to pravé". Myslím, že jsi na dobré cestě a že máš velkou šanci se od života hodně naučit.
Existují miliony lidí, co se jen tak plácají a neví, co vlastně chtějí. Ty to víš poměrně jasně a přesně. To je velký dar. Jestli je to, co chceš, nějak správné, to nemá smysl řešit. Na to musí každý přijít sám svou vlastní cestou a rychlostí. Zatím se zdá, že jsi ještě nenašel efektivní způsob, jak svých přání dosáhnout. Ale to přijde. Neboj.
Není tady
Obzvláště vzdělání si lze koupit za peníze. Titul možná ano, ale do hlavy si za prachy nic nekoupíš.
Když tam máš vymeteno.
Upravil(a) majkafa (21. 5. 2009 18:58)