Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 6. 2. 2006 20:04

Stranpa
♥♥♥♥♥♥-
Web

Centrum zdravých vlasů ANO či NE

Ahoj všichni,jsem zoufalá,nešťastná, bez nálady..komu padají vlasy,ví,o čem píšu..Vyzkoušela jsem snad už skoro všechno-bez efektu..Trvá to už rok a mám pocit,že déle to už nevydržím. Tak jsem ted tak pátrala po netu a objevila tohle..Centrum zdravých vlasů na Královských Vinohradech,má to cenu?
Má někdo zkušenosti? Byl tam někdo? Pomohli? Nejsem z Prahy,ani poblíž,proto zvažuji,zda má cenu se tam vůbec objednat. Poradíte?

Není tady

#2 6. 2. 2006 21:01

Electra
♥♥♥♥---

Re: Centrum zdravých vlasů ANO či NE

Koukala jsi na stránky www.vicevlasu.cz ?
Tam je o centru zdr.vlasůch psáno a nezdá se mi, že by si to někdo 2x chválil

Není tady

#3 6. 2. 2006 22:16

Stranpa
♥♥♥♥♥♥-
Web

Vitamíny,zábaly,čaje..hladina hormonů...všechno mám za sebou..už i HA jsem vysadila a doufala v nějakou změnu,je to nekonečný příběhhmm
Každé ráno stejné,učešu se,zametu,upravím to aspon malinko do koukatelného stavu,zametu..je to strašně depresivní.Stres..stres..nejsem si vědoma něčeho extrémního,v normě,kdo se nestresuje?
Od Ježíška jsem dostala ne zrovna za levné peníze Viaderm..nic..
Padají i s kořínky..dorostou někdy?Kdy?

Není tady

#4 6. 2. 2006 22:20

Electra
♥♥♥♥---

Já myslela že sis ten viaderm docela chválila. Nebo to jsi nebyla ty?

Není tady

#5 6. 2. 2006 22:47

Stranpa
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jo chválila..byla jsem to já..hmm tak už jsem dochválila..dojedla..a nic..je pravda že bylo období,kdy jsem si myslela,že mám vyhráno:mad: tak bohužel
S kamarádkou děláme pokus,ona jí GS Eladen a já Viaderm a jsme na tom jedna hůř jak druhá..krize krize:(

Není tady

#6 7. 2. 2006 8:09

Ilseli
♥♥♥----

Nejlepší kosmetika na vlasy: dopřát si co nejčastěji olivový zábal vlasů, aspoň půl hodiny před jejich umytí. Pak umýt oblíbeným šamponem a po umytí vlasů opláchnout vlasy citronovou vodou z půlky citronu.  Olivový olej po umytí není cítit z vlasů a napomáhá k regeneraci vlasové pokožky hlavně po barvení vlasů. Pokud vlasy padají, vždy je vhodné je přistřihnout a co nejvíce. 

Vlasy patří k tvrdým tkáním a jsou součástí našeho JÁ, má na ně vliv vše, co se nás týká. Od příjmu potravy, po psychyckou stránku aj. . Tělo si pamatuje nesprávné zacházení s ním a může se stát, že v době relativního klidu  se začne projevovat jakákoliv předešlá zátěž. Velký vliv na vlasy má také hormonální disbalanc. Vždy je vhodný holistický přístup při odstranění jakékoliv naší potíže.  Il. 

Nejlepším lékem pro člověka je člověk a nejvyšším stupněm léku je láska. Paracelsus

Není tady

#7 7. 2. 2006 10:23

holka
Host

Jaký olivový zábal? Samotný olivový olej ? Nebo radši nějakou koupenou masku s olivovým olejem?

#8 7. 2. 2006 16:00

Pešta
♥♥♥♥---

Na padání vlasů je dobrý Biohar.  Kamarádka si nemůže vynachválit novou řadu Revalidu (šampon, maska, masážní voda a vitamíny), ale mě nevyhovuje. Chce to zkoušet a zkoušet  a je to nadlouho, výsledek je znát vždy tak po 2 měsících  nejdříve.
to holka: je to olivový olej z marketu, vždy ho trochu ohřeju  naplácám na vlasy  dám igelit a nechám celou noc

Není tady

#9 22. 2. 2006 18:42

BarbieXL
Host

U padání vlasů to chce hodně trpělivosti. Měla jsem chronický zánět močových cest a musela jsem brát velké spousty antibiotik a následkem toho bylo, že  mi začaly hodně padat vlasy. Zkoušela jsem většinu vitamínů na našem trhu, ale nic nezabírá hned. Trvalo mi skoro rok, než se padání zpomalilo. Je v podstatě jedno jakou značku vitamínů si koupíte, musí obsahovat hlavně zinek, křemík, biotin, a čím více přísad v tabletce, tím lépe. A taky doporučuji kratší střih vlasů, pak jich tolik nevidíte vypadených a míň se stresujete, což taky pomáhá.

#10 22. 2. 2006 22:18

Achlia
♥♥♥♥---

Stranpo,dala jsem na doporučení mé dobré kadeřnice - užívám doplněk stravy   PANTHENOL 40. Koupíš ho v lékárně stojí 56 Kč,. což se dá. Výsledek je znát, hlavu sice nemám jako hřívu, ale odpad už nemusím čistit od vlasů tak často, nelozím po čtyřech po koupelně ( je mi to z duše protivné, proč se má někdo koukat na to co ze mně odpadne).Vlasy jsou hustší a co je důležité, už tolik nepelichám. Držím palce!

Není tady

#11 23. 2. 2006 7:45

Renča1
♥♥♥----
Místo: Středočeský kraj

[Ahoj Stranap, jeden čas mi také dost padaly vlasy,pokaždé když jsem se učesala tak mi v hřebenu zůstal chuchvalec vlasů a to nemluvím o vlasech které byly všude po zemi.Nechala jsem si udělat odběr krve jestli třeba nemám špatnou štítnou žlázu, to může být také jedna z příčin.Vyšetření bylo díky bohu v pořádku. Brala jsem i zmiňovaný Viaderm,ale žádný účinek neměl.Až mi někdo poradil přípravek Biosil Plus (obsahuje mimo vitamínu hlavně biotin,zinek,křemík atd.) stojí asi 60,- kč, takže to není tak nákladné.Už ho užívám přes měsíc a vlasy přestaly padat.Myslim,že za vyzkoušení to stojí wink

Život je jako běh v rozvázanejch botách - dřív nebo později si stejně dáš na hubu.

Není tady

#12 23. 2. 2006 10:38

abadon
♥♥♥♥---
Místo: 3. planeta sluneční soustavy

Stranpo, jak já ti rozumím. Ještě před 10 lety jsem měla hřívu jako Katka z VV, dnes si ze mě přítel dělá prču, že jsem jako pampeliška - jenom takové chmýříčko místo vlasů. Vlasy vypadávají postupně a tak nějak všude - nemám místa, kde by víc. Byla jsem na štítné žláze, ale tu mám v pořádku. Na kožním mi doktor řekl, ale testy nedělal, že mám vysokou hladinu testosteronu, která tenhle typ vypadávání způsobuje. Takže, a to mi přímo potvrdil, veškeré Viadermy a GS Eladeny jsou v tomto případě na houby a mají nižádný účinek. Doporučil mi jako jediné HA typu Diane apod., jenže tu já brát nechci (po 10 letch jsem vysadila), protože mi předtím snižovala dost podstatně libido. Jo a taky nějaké prášky, které mi v lékárně pak "umíchali" a nějaké švýcarské kapky, které se vmasírují na místa. Dojdi si s tím za doktorem, ten ti přímo řekne čím to je, protože jestli to budeš mít stejného původu jako já, tak za vitamíny budeš akorát vyhazovat peníze a bez účinku.

Není tady

#13 23. 2. 2006 10:41

abadon
♥♥♥♥---

Jo, taky jsem si vzpomněla, kdysi mi testovali v Bílé labuti kořínky vlasů. Prý je mám málo vyvinuté, vlas se dlouho neudrží a proto vypadne. Takže možná, jestli nebudeš mít ten samý problém.

Není tady

#14 23. 2. 2006 12:47

Stranpa
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ahoda všichni a všechny..tak to tu tak pročítám,vím,že nejsem sama..už se stávám vůči tomu imunní,jsou dny,kdy mě to zas chytne a počítám vlasy na podlaze a v posteli a na svetrech...ale spíše už to beru že je to tak a ne jinak..už je to skoro rok...nechávám se pravidelně stříhat,můj sen o dlouhých vlasech se rozplynul..o(..všichni mě utvrzují co mám vlasů .o)..i na kožním..Jéé vy máte vlasů to tady byla jedna..a ta neměla vůbec nic..budte ráda..Tak jsem ráda,že žiju,že dýchám,že jsem zdravá..všichni kolem mne také..a nějak bylo nějak bude.To je najednou optimismu co? Hmm,ale co mám dělat..nestresovat se,tak to zkouším,cucám vitamíny,piju kopřivové čaje,dělám si zábaly...a zametám a luxuju vlasy..Spíš se vracím stále k tomu,proč tak najednou? Všechno mám v pořádku,štítnici,hormony..Dneska jdu do města,tak zakoupím Xté balení Biosilu a nechám se překvapit..Mějte se príííma a díky odpovědi

Není tady

#15 23. 2. 2006 22:22

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Všechno mám v pořádku,štítnici,hormony..

A to je nejhlavnější! Už rok děláš možný i nemožný a výsledek, jestli jsem správně pochopila, je nula...
Vyprdni se na to! (dámy prominou smile ) když se nebudeš tak sledovat, tak se to srovná samo. A jestli rok do sebe nepřetržitě cpeš nějakou chemii... potěš pán bůh! Prášky účinkují vždycky, jen někdy trochu jinak, než se od nich čeká... Není chemie, bez vedlejčích účinků! I když tě příbalový leták přesvědčuje o opaku... wink Takhle si jen stres prohlubuješ a tancuješ v tom dokola. Nejsi chlap, neboj nic, plešatá nebudeš! smile

Není tady

#16 25. 2. 2006 14:05

sun36
♥------

Stranpo,souhlasím s Hellgou Také jsem měla problémy s vypadáváním vlasů.Jedla jsem Revalid,ten mi pomohl,ale jíst ho donekonečna?Tak jsem si koupila šampon od Vichy na řídké vlasy (300,- Kč) občas jsem si masírovala hlavu vodičkou z lékárny BIOHAR nebo výluhem z kopřiv a přestala jsem problém řešit. Buď to pomůže nebo ne = tonoucí se stébla chytá. Nesledovala jsem pořád kolik vlasů vypadlo při česání,přes noc.....Během 3 měsíců  padání vlasů ustalo a dokonce mi začaly růst nové vlasy. Nevím,čím to bylo,ale začala jsem pít syrovátku - ne kvůli vlasům,ale kvůli pleti a zažívání. Teď se dokonce  cítím v pohodě a spokojená,už jsem riskla udělat si melír a dobře to dopadlo.
Možná ,že pomohl šampon ,masáže i syrovátka,ale hlavně klid a pohoda a nenervování se z toho,že padají vlasy.Vykašli se na problém,užívej života v klidu a ono to nějak dopadne.Uvidíš,že dobře. Možná stojí za zkoušku masáž kopřivovým výluhem. Dvě hrsti čerstvě nasekaných (nebo hrst sušených ) zalijte 1/2 l vroucí vody nechte vychladnout a výluhem důkladně masírujte pokožku hlavy.Neoplachujte.Nebo si kup vodičku BIOHAR v lékarně a masíruj hlavu.Tím nic nepokazíš . Měj se fajn

Není tady

#17 10. 4. 2006 20:27

abadon
♥♥♥♥---

Stranpo, jestli ti můžu poradit jednu levnou ale lehce nepříjemnou metodu, starý bulharský recept, který mám odzkoušený na sobě. Od kolegyně z práce se takhle "léčili" všichni chlapi v rodině a maj super kštici. Nejdřív jsem to chtěla vyzkoušet na sobě, abych ti neradila něco, co nebude mít efekt, ale funguje to. Takže: hlavičku česneku (záleží jak je silný, když je vyčpělý tak můžeš dát i 2) rozdrtíš a smícháš s jogurtem. Napatláš si to na hlavu a vetřeš do pokožky. Přesto si pak přehoď nějakou igelitovou čepici a zabal do ručníku, aby se ta patlanina zahřála a nechej působit, dokud tě to nebude "nesnesitelně" pálit. U mě cca takových 20 minut. Pak už si to můžeš smýt. Stačí jednou týdně tohle dělat a výsledek se určitě dostaví. Jo, a dej si na hlavu čelenku nebo tak něco, protože ten jogurt, jak se to bude zahřívat, tak bude stékat.

Není tady

#18 11. 4. 2006 9:01

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Taky se doporučuje v přírodním léčitelství šťáva z cibule. Biosil je taky dobrý (a levný).
Nemá cenu se nervovat, já měla vždy husté, dlouhé vlasy. Posledních 6 let mi strašně prořídly a padají a padají. Po mnoha (negativních) vyšetření, jsem se dozvěděla, že to může být silným citovým, nebo psychickým zážitkem a operací. Já měla před těmi  6lety těžkou nehodu-srazilo mně na kole auto a následovalo 5 operací-a to je ono! Neměla jsi nějakou operaci, nebo silný psych.šok?

Není tady

#19 2. 5. 2006 23:38

Dan
Host

Káča napsal(a):

Taky se doporučuje v přírodním léčitelství šťáva z cibule. Biosil je taky dobrý (a levný).
Nemá cenu se nervovat, já měla vždy husté, dlouhé vlasy. Posledních 6 let mi strašně prořídly a padají a padají. Po mnoha (negativních) vyšetření, jsem se dozvěděla, že to může být silným citovým, nebo psychickým zážitkem a operací. Já měla před těmi  6lety těžkou nehodu-srazilo mně na kole auto a následovalo 5 operací-a to je ono! Neměla jsi nějakou operaci, nebo silný psych.šok?

Moji pritelkyni vyrazne zridly dlouhe vlasy prave po operaci a narkoze... sad jinak toto by byla zajimava diskuse pro http://dlouhevlasy.unas.cz, prijdte mezi nas

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí