|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

a co takhle mu ukázat, že toho moc nevydržíš a musí hodně přemýšlet o tom, jak se k tobě chovat, pokud se nechce dočkat okamžiku, kdy ho pošleš do řiti ?
Není tady
mashanka napsal(a):
a co takhle mu ukázat, že toho moc nevydržíš a musí hodně přemýšlet o tom, jak se k tobě chovat, pokud se nechce dočkat okamžiku, kdy ho pošleš do řiti ?
A jak na to?
Není tady
Slavek17 napsal(a):
papa22 napsal(a):
Jsem znamenim rybka, takové to citlivé snivé stvoření, co pořád doufá v lepší...jedním slovem naivita...
pamatuju si, že mi jednou řekl, že ví, že je na mě hnusnej, ale že je to jen přechodné období, že musím vydržet... a že má tendenci mě zkoušet...co vydržím..
pak mě hned objal na důkaz, že si uvědomuje co dělá špatně....ale stačí to?...to asi ne..Aha, no jo, rybka - tak to rovnou dávám ruce pryč - jednu rybku už jsem zachraňoval, dokonce před partnerem násilníkem, který ji fyzicky bil...
Dopadlo to tak, že se po půl roce k němu vrátila. Prý kvůli dětem (byly její, nikoli jeho) - prý ho mají rády, pana podnikatele....
Vzdávám se, poněvadž rybkám já nerozumím.
rybka v první dekádě...dravec....ale uvnitř..silná vůle po všech směrech ale neumím se vzdávat...
Chápu Tě...
Není tady
rybka v první dekádě...dravec....ale uvnitř..silná vůle po všech směrech ale neumím se vzdávat...

Holka, Ty si to už vzdala a vymlouváš se na psa.Nebo to tak hrozný není,ale chceš jen foukat bebínka a vlastně si psát na internetu, když se přítel baví sám u notebooku či TV. 
Není tady
Papa, neblázni, život máš jen jeden, proč si ho tak evidentně kazíš už teď? Vždyť sama vidíš, co všechno je špatně - už teď! Psy mám taky ráda, ale opravdu - je to "jenom" zvíře. Kvůli psovi budeš celé roky tiše trpět s plakat do polštáře pod jednou střechou s člověkem, který není na stejné vlně jako Ty? To snad ne.... Pes tu bude možná 10 let a Ty si pak ve 40ti řekneš: panebože...
Není tady
no na me to pusobi tak ze si te nastehoval k sobe, a ted zkousi jako malej kluk jak daleko od tebe muze odbehnout bez nasledku. cetla jsem v jedne knizce ze tohle maji maly kluci v genech vuci maminkam .. pokud je mamka honi, tak o to vic od utikaji, a maji s toho naramnou prcu, ale jakmile je nehonite, hura kontrolovat zpatky zda se nam ta mamka nekde nezatoulala.
moc bych neresila ceho se boji nebo neboji, a resila bych za ktery roh se schovat aby me chlapecek musel hledat....
Upravil(a) Zipi (8. 6. 2009 12:15)
Není tady
Zipi napsal(a):
no na me to pusobi tak ze si te nastehoval k sobe, a ted zkousi jako malej kluk jak daleko od tebe muze odbehnout bez nasledku. cetla jsem v jedne knizce ze tohle maji maly kluci v genech vuci maminkam .. pokud je mamka honi, tak o to vic od utikaji, a maji s toho naramnou prcu, ale jakmile je nehonite, hura kontrolovat zpatky zda se nam ta mamka nekde nezatoulala.
moc bych neresila ceho se boji nebo neboji, a resila bych za ktery roh se schovat aby me chlapecek musel hledat....
to jsi napsala hezky a výstižně..
dneska jsem měla pokec s kámoškou, co má za sebou poslední dny docela pekelné období...přítele ji na pět let zavřeli..aniž by věděla o co jde...netušila jediný jeho průšvih... je pravdou že každý v sobě něco má...jeden je nevěrný, druhý lže, další je žárlivy...pije..kouří..ulítává na lehkých drogách...prostě na každém se najde něco, co působí velký problém a pak se najednou zastavíme a zjistíme, že se musíme dívat na to pěkné...příjemné...prostě na ty pozitiva...
brát toho druhého jaký je,...asi ani oni to nemají snadné a když si kolikrát říkám, která by tohle s tebou vydržela...třeba je ta moje volba být s ním právě o tom, že je to ON...asi stupidní teorie, jen pocity z dnešního reálného světa...z toho že jsem si uvědomila...že je doma, legálně vydělává..nepodvádí...ale je to tak? člověk musí věřit...moct věřit...
Není tady