Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 17. 5. 2009 20:06

Annulik
♥♥-----

otěhotnění a nepravidelná ms

ahojky ve spolek smile po vysazení HA mám nepravidelnou menstruaci, chtěla jsem setestovat jestli nejsem těhu a nějak nevím kdy ( vždy píšou od očekávané ms) ale když nevím kdy ms čekat tak jsem z toho jelen:/
jo a nemáte někdo typ na nějaké vitamíny, doplňky stravy nebo tak něco aby se to spravilo bez nějakých dalších hormonů ?? Díky smile

Není tady

#2 18. 5. 2009 9:09

šmudlinka
♥♥-----
Místo: Ruda

Re: otěhotnění a nepravidelná ms

Ahoj, obecně se řiká, že těotenský test něco ukáže po 14 dnech od akce wink no a když menstruace nepřijde dýl a bylo to negativní, tak to pak ještě za 10-14 zopakovat.. A nebo navštívit doktora, tam budeš mít jistotu rovnou.. teda jestli doktor za něco stojí smile Možná by ti pomohly prášky na premenstruační syndrom, to je takový univerzální, ale jestli to upraví cyklus, to fakt nevím.. anebo jsou  nějaký prášky na předpis,  tak v 16 mi to doktorka předepisovala na upravení cyklu, většinou se to používá na oddálení menses kvůli dovče, ale brala jsem to asi půl roku místo klasický HA (nechrání to před těhotenstvim, jen to upravuje..) ale nevim.. zkus se o tom poradit s odborníkem smile název si už nepamatuju smile

Není tady

#3 4. 6. 2009 9:08

keks
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Annulíku, tak tvůj problém zcela chápu...mám to stejné...před otěhotněním jsem měla celou dobu nepravidelnou MS a většinou nepřišla ani normálně, musela jsem na vyvolávačku, takže kdy testovat je problém...jsem teď po druhé těhotná, kdy první těhu bohužel nedopadlo dobře, ale testík se mi ukázal pozitivní až cca 55-60 DC, u tohoto druhého úspěšnějšího těhu to bylo cca kolem 40 DC...záleží, jak moc tu MS máš nepravidelnou...já samozřejmě vždy začla testovat již kolem toho 28 DC, ale bylo to úplně zbytečné, testík vždy bílý jako lilie...ovulaci jsem totiž měla díky tomu o dost posunutou, takže k otěhotnění došlo mnohem později...ale přes tyto problémy jsem dokázala otěhotnět, v prvním případě to bylo cca půl roku od vysazení HA, v tom druhém asi za 4 měsíce od revize (což byl 1 měsíc zkoušení) wink  A ovulaci jsem nesledovala, BT neměřila, prostě jsme tomu nechávali s manželem volný průběh a zadařilo se....

Takže pokud máš MS cyklus opravdu nepravidelný a spíš delší, nestresuj se testováním již kolem toho 28 DC...já vždy počkala tak 6 týdnů a pokud MS nedorazila, zkusila jsem testnout a pokud byl testík negativní, tak jsem zašla k Dr....no a zrovna v době, když jsem se s ním domlouvala na tom, že mi MS cyklus upraví (čekali jsme cca půl roku od vysazení HA, zda nenaskočí pravidelně, což nenaskočil, ale já se s tím potýkala i před HA a moje mamka to taky tak celý život měla), tak jsem otěhotněla....

Na úpravu cyklu je opravdu nejlépe se domluvit s Dr. Bylinky a různé vitamínky moc nezabírají - nebo spíš jak komu...dobrý je prý kontryhelový čaj, ale mě vůbec nechutnal, pak třeba Femigard - ten mi nepomohl a ještě jsem za něj dala spoustu peněz...pokud se domluvíš s Dr., většinou udělá hormonální profil a zjistí se, kde by mohl být problém. Pak se nasadí nějaké léky na úpravu, ale bohužel to jsou hormony, nic jiného na to opravdu nefunguje...ale podívej, já jsem příkladem toho, že i při dlouhých cyklech lze otěhotnět wink

http://lb5m.lilypie.com/ddHCp1.png Jonášek 6.7.2009
http://lb2m.lilypie.com/5m6rp1.png Johanka 8.11.2012
http://lbdm.lilypie.com/vukyp1.png TP 18.5.2014

Není tady

#4 8. 6. 2009 8:05

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

Ahoj Annulíku, měla jsem taky takový problém. Po vysazení antikoncepce jsem asi rok spíš neměla menstruaci. Pak jsem 2 měsíce užívala kapičky Gynex (bez chemických přísad a umělých hormonů) a šup - hned jsem byla těhotná "na první pokus" tummenupp

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí