|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ahojky ve spolek
po vysazení HA mám nepravidelnou menstruaci, chtěla jsem setestovat jestli nejsem těhu a nějak nevím kdy ( vždy píšou od očekávané ms) ale když nevím kdy ms čekat tak jsem z toho jelen:/
jo a nemáte někdo typ na nějaké vitamíny, doplňky stravy nebo tak něco aby se to spravilo bez nějakých dalších hormonů ?? Díky 
Není tady
Ahoj, obecně se řiká, že těotenský test něco ukáže po 14 dnech od akce
no a když menstruace nepřijde dýl a bylo to negativní, tak to pak ještě za 10-14 zopakovat.. A nebo navštívit doktora, tam budeš mít jistotu rovnou.. teda jestli doktor za něco stojí
Možná by ti pomohly prášky na premenstruační syndrom, to je takový univerzální, ale jestli to upraví cyklus, to fakt nevím.. anebo jsou nějaký prášky na předpis, tak v 16 mi to doktorka předepisovala na upravení cyklu, většinou se to používá na oddálení menses kvůli dovče, ale brala jsem to asi půl roku místo klasický HA (nechrání to před těhotenstvim, jen to upravuje..) ale nevim.. zkus se o tom poradit s odborníkem
název si už nepamatuju 
Není tady
Ahoj Annulíku, tak tvůj problém zcela chápu...mám to stejné...před otěhotněním jsem měla celou dobu nepravidelnou MS a většinou nepřišla ani normálně, musela jsem na vyvolávačku, takže kdy testovat je problém...jsem teď po druhé těhotná, kdy první těhu bohužel nedopadlo dobře, ale testík se mi ukázal pozitivní až cca 55-60 DC, u tohoto druhého úspěšnějšího těhu to bylo cca kolem 40 DC...záleží, jak moc tu MS máš nepravidelnou...já samozřejmě vždy začla testovat již kolem toho 28 DC, ale bylo to úplně zbytečné, testík vždy bílý jako lilie...ovulaci jsem totiž měla díky tomu o dost posunutou, takže k otěhotnění došlo mnohem později...ale přes tyto problémy jsem dokázala otěhotnět, v prvním případě to bylo cca půl roku od vysazení HA, v tom druhém asi za 4 měsíce od revize (což byl 1 měsíc zkoušení)
A ovulaci jsem nesledovala, BT neměřila, prostě jsme tomu nechávali s manželem volný průběh a zadařilo se....
Takže pokud máš MS cyklus opravdu nepravidelný a spíš delší, nestresuj se testováním již kolem toho 28 DC...já vždy počkala tak 6 týdnů a pokud MS nedorazila, zkusila jsem testnout a pokud byl testík negativní, tak jsem zašla k Dr....no a zrovna v době, když jsem se s ním domlouvala na tom, že mi MS cyklus upraví (čekali jsme cca půl roku od vysazení HA, zda nenaskočí pravidelně, což nenaskočil, ale já se s tím potýkala i před HA a moje mamka to taky tak celý život měla), tak jsem otěhotněla....
Na úpravu cyklu je opravdu nejlépe se domluvit s Dr. Bylinky a různé vitamínky moc nezabírají - nebo spíš jak komu...dobrý je prý kontryhelový čaj, ale mě vůbec nechutnal, pak třeba Femigard - ten mi nepomohl a ještě jsem za něj dala spoustu peněz...pokud se domluvíš s Dr., většinou udělá hormonální profil a zjistí se, kde by mohl být problém. Pak se nasadí nějaké léky na úpravu, ale bohužel to jsou hormony, nic jiného na to opravdu nefunguje...ale podívej, já jsem příkladem toho, že i při dlouhých cyklech lze otěhotnět 
Není tady
Ahoj Annulíku, měla jsem taky takový problém. Po vysazení antikoncepce jsem asi rok spíš neměla menstruaci. Pak jsem 2 měsíce užívala kapičky Gynex (bez chemických přísad a umělých hormonů) a šup - hned jsem byla těhotná "na první pokus" 

Není tady