|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
kdepak blázen...jen se prostě bojí
a jde na to trošku blbě no... 
Není tady

Bonbonku,
pokud je to až tak nezvladatelný, že vám jiné manuální techniky nestačí, tak bych si opravdu tu antikoncepci nechala napsat. Ono i použití kondomu nemusí být stopro, když mu třeba sklouzne a zůstane v tobě i s nadílkou... to je taky zaděláno. Raději antikoncepci, než řešit co v tvém věku s počatým miminkem. Aby jsi nedopadla jako moje čtrnáctiletá neteř, která už bude za čtrnáct dní rodit, páč to před rodiči utajila do sedmého měcíce.... no a teď si rodiče drbou hlavu, předělávají barák, řeší její studium...... a jen doufám, že mimi bude v pořádku.
Není tady
Bonbonek : Toz to tady vidis, opet jsem mel pravdu. To je jeden z mnoha pripadu a vcil mudruj ... Presne jak pise pomenka, myslim ze jedina moznost je HA, kdyz mas tak sobeckeho partnera 

Nechci byt hnusny, ale premyslej, jak se on - borec kvuli kteremu ted do sebe budes cpat tablety - k Tobe zachova, kdyz po HA priberes par kilo... Ale pohoda dzez ...
Není tady

monísek8 napsal(a):
morpheus napsal(a):
Jsem mel za cely zivot tolik zenskych a nikdy jsem neresil ani HA, ani kondomy, ani nic. Proste nejdulezitejsi u me bylo vyspat se a nazdar, neznala ani moje jmeno. Jestlize jsou mladi do sebe zalaskovani, at si pak nesou nasledky, kdyz mlady pan nechce kondom, ne ? Kdyby blb sbalil, pomiloval a odesel, ma klid
kdyby byl každý jako ty tak má každý druhý HIV a každá druhá je těhotná
Ty máš často tzv. živé sny, viď 
Není tady
morpheus napsal(a):
Bonbonek : Toz to tady vidis, opet jsem mel pravdu. To je jeden z mnoha pripadu a vcil mudruj ... Presne jak pise pomenka, myslim ze jedina moznost je HA, kdyz mas tak sobeckeho partnera
Nechci byt hnusny, ale premyslej, jak se on - borec kvuli kteremu ted do sebe budes cpat tablety - k Tobe zachova, kdyz po HA priberes par kilo... Ale pohoda dzez ...
Není žádný borec, chodil i s tlusrýma holkama, i s hubenýma, on není jako většina, že si řekne "Je tlustá, fuj, tu nechci" . Já mám malé sebevědomí a pojkaždé na to zavedu řeč a on mi řekne, že at jsem jaká jsem, líbím se mu tak a že mě miluje jaká jsem, ať mám 40 nebo 100kg.. 

takže 
Není tady
mashanka napsal(a):
Ty máš často tzv. živé sny, viď
Mno, jak kdy
Ale posledni dobou se mi casto zdava o konci sveta
Tak nevim, asi tu nejakou pozadam o vyklad mych snu 
Není tady

AndreaP. napsal(a):
co se týká PSANÍ s moderátorkou - tuž není nic jednoduchšího, než to změnit, ovšem co se týká SPANÍ - tak tady asi zůstane stav nezměněn, překlep - nepřeklep
Kocoure, na co ty hned nemyslíš
Nevím, já jsem taky dosud s žádnou moderátorkou nespal... moderátorky to uměj líp, než ostatní ženy?

Není tady
Mikeš napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
co se týká PSANÍ s moderátorkou - tuž není nic jednoduchšího, než to změnit, ovšem co se týká SPANÍ - tak tady asi zůstane stav nezměněn, překlep - nepřeklep
Kocoure, na co ty hned nemyslíš
Nevím, já jsem taky dosud s žádnou moderátorkou nespal... moderátorky to uměj líp, než ostatní ženy?
![]()
![]()

to bys rád věděl, co? To nevíš, že je to děsně, ale děsně tajnýýýýýýýýý 
Ale abys neřekl, že nepovím, tak Ti říkám, že moderátorka je ženská jako každá jiná
, některá ráda, jiná zas nerada, některá líp a druhá zas častějc
.... a když nad tím tak přemýšlím, tak líp a častějc je asi nejlepší kombinace, ne?
A už mizím 
Není tady
Andrea : Sorry, ze se Vam dvema micham do plodne debaty
ale lip a castejc to by me osobne zabilo 

Není tady
morpheus napsal(a):

ty nejsi zdravej mlaďoch mladej

Není tady
Romča napsal(a):
morpheus napsal(a):
![]()
Romco mila, ne nejsem mladoch, ale starec nad hrobem. Uz mi je nekecam 80 let ... 
Není tady
morpheus napsal(a):
Romča napsal(a):
morpheus napsal(a):
![]()
Romco mila, ne nejsem mladoch, ale starec nad hrobem. Uz mi je nekecam 80 let ...
Morpe nevěřím kecáš 
Není tady
morpheus napsal(a):
Romča napsal(a):
morpheus napsal(a):
![]()
Tak to jsi mě překvapil, myslela jsem, že je ti o hodně víc!
Není tady

morpheus napsal(a):
No a nebyla by to krááásná smrt? 
Není tady
aprill napsal(a):
morpheus napsal(a):
Romča napsal(a):
![]()
Tak to jsi mě překvapil, myslela jsem, že je ti o hodně víc!

Není tady
Romco, neda se nic delat musim s pravdou ven
Takjo, jsem jeste mlade neoperene kure, ale jak to zjisti Mikes, tak si me da jednou kveceri a budete tu mit ode me klid 
Není tady
Neopeřené kuře s dospělými dětmi.
morpheus napsal(a):
Romco, neda se nic delat musim s pravdou ven
Takjo, jsem jeste mlade neoperene kure, ale jak to zjisti Mikes, tak si me da jednou kveceri a budete tu mit ode me klid
za odvahu , že se nebojíš Mikeše
a za upřímnost 
sem tam tě čtu a tak se ten věk dá trošku odhadnout - liško podšitá 
Není tady
Majkafa ma pravdu, mam dve dospele deti
Teda nejsou uplne moje vlastni, ale beru je jak moje, pac jsou se mnou od malinka. Holce jsou 4 a klukovi 3...
Romce jiste dojde, ze jsou to moje chlupate potvory 
Není tady
No a ještě jedna otázka.. ohledně HA... když je začnu brát, je třeba nějaká doba kterou nesmm nic mít? Třeba užívat to týden před stykem? o.O
Není tady
BoNbONEk napsal(a):
No a ještě jedna otázka.. ohledně HA... když je začnu brát, je třeba nějaká doba kterou nesmm nic mít? Třeba užívat to týden před stykem? o.O
přečti si důkladně návod!
Není tady
BoNbONEk napsal(a):
morpheus napsal(a):
Není žádný borec, chodil i s tlusrýma holkama, i s hubenýma, on není jako většina, že si řekne "Je tlustá, fuj, tu nechci" . Já mám malé sebevědomí a pojkaždé na to zavedu řeč a on mi řekne, že at jsem jaká jsem, líbím se mu tak a že mě miluje jaká jsem, ať mám 40 nebo 100kg..
takže
Mno to je dobrej sběratel. Nic proti, ale není divný, že ti lichotí, když se s tebou chce vyspat. Trochu je možná divné, že tě nemiluje i s kondomem 
Není tady

Nedoma napsal(a):
BoNbONEk napsal(a):
morpheus napsal(a):
takže
Mno to je dobrej sběratel. Nic proti, ale není divný, že ti lichotí, když se s tebou chce vyspat. Trochu je možná divné, že tě nemiluje i s kondomem

Není tady
Jako já je ještě nemám, ve čtvrtek si pro ně jdu takže návod nemám... a.. kluci jdou snadno přečíst.. a já vím že mě má rád...
Není tady

BoNbONEk napsal(a):
Jako já je ještě nemám, ve čtvrtek si pro ně jdu takže návod nemám... a.. kluci jdou snadno přečíst.. a já vím že mě má rád...
Kluci jsou taky dobří herci 

Není tady