Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#201 31. 5. 2009 9:27

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Re: Vadí Vám kondomy?

kdepak blázen...jen se prostě bojí smile a jde na to trošku blbě no... wink

Není tady

#202 31. 5. 2009 9:58

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Bonbonku,
pokud je to až tak nezvladatelný, že vám jiné manuální techniky nestačí, tak bych si opravdu tu antikoncepci nechala napsat. Ono i použití kondomu nemusí být stopro, když mu třeba sklouzne a zůstane v tobě i s nadílkou... to je taky zaděláno. Raději antikoncepci, než řešit co v tvém věku s počatým miminkem. Aby jsi nedopadla jako moje čtrnáctiletá neteř, která už bude za čtrnáct dní rodit, páč to před rodiči utajila do sedmého měcíce.... no a teď si rodiče drbou hlavu, předělávají barák, řeší její studium...... a jen doufám, že mimi bude v pořádku.

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#203 31. 5. 2009 11:10

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Bonbonek : Toz to tady vidis, opet jsem mel pravdu. To je jeden z mnoha pripadu a vcil mudruj ... Presne jak pise pomenka, myslim ze jedina moznost je HA, kdyz mas tak sobeckeho partnera visslavisslavissla Nechci byt hnusny, ale premyslej, jak se on - borec kvuli kteremu ted do sebe budes cpat tablety - k Tobe zachova, kdyz po HA priberes par kilo... Ale pohoda dzez ...

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#204 31. 5. 2009 13:54

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

monísek8 napsal(a):

morpheus napsal(a):

Jsem mel za cely zivot tolik zenskych a nikdy jsem neresil ani HA, ani kondomy, ani nic. Proste nejdulezitejsi u me bylo vyspat se a nazdar, neznala ani moje jmeno. Jestlize jsou mladi do sebe zalaskovani, at si pak nesou nasledky, kdyz mlady pan nechce kondom, ne ? Kdyby blb sbalil, pomiloval a odesel, ma klid visslavisslavissla

kdyby byl každý jako ty tak má každý druhý HIV a každá druhá je těhotná dumbom

Ty máš často tzv. živé sny, viď big_smile

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#205 31. 5. 2009 18:10

BoNbONEk
♥♥-----

morpheus napsal(a):

Bonbonek : Toz to tady vidis, opet jsem mel pravdu. To je jeden z mnoha pripadu a vcil mudruj ... Presne jak pise pomenka, myslim ze jedina moznost je HA, kdyz mas tak sobeckeho partnera visslavisslavissla Nechci byt hnusny, ale premyslej, jak se on - borec kvuli kteremu ted do sebe budes cpat tablety - k Tobe zachova, kdyz po HA priberes par kilo... Ale pohoda dzez ...

Není žádný borec, chodil i s tlusrýma holkama, i s hubenýma, on není jako většina, že si řekne "Je tlustá, fuj, tu nechci" . Já mám malé sebevědomí a pojkaždé na to zavedu řeč a on mi řekne, že at jsem jaká jsem, líbím se mu tak a že mě miluje jaká jsem, ať mám 40 nebo 100kg.. fuckyoufuckyoufuckyoufuckyoufuckyou takže tillfreds

Není tady

#206 31. 5. 2009 19:44

morpheus
Babinet Klub
Web

mashanka napsal(a):

Ty máš často tzv. živé sny, viď big_smile

Mno, jak kdy smile Ale posledni dobou se mi casto zdava o konci sveta hmm Tak nevim, asi tu nejakou pozadam o vyklad mych snu roll

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#207 1. 6. 2009 7:27

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

AndreaP. napsal(a):

lollollol co se týká PSANÍ s moderátorkou - tuž není nic jednoduchšího, než to změnit, ovšem co se týká SPANÍ - tak tady asi zůstane stav nezměněn, překlep - nepřeklep big_smilebig_smilebig_smile Kocoure, na co ty hned nemyslíš lolbig_smile

Nevím, já jsem taky dosud s žádnou moderátorkou nespal... moderátorky to uměj líp, než ostatní ženy? lol lol lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#208 1. 6. 2009 19:19

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Mikeš napsal(a):

AndreaP. napsal(a):

lollollol co se týká PSANÍ s moderátorkou - tuž není nic jednoduchšího, než to změnit, ovšem co se týká SPANÍ - tak tady asi zůstane stav nezměněn, překlep - nepřeklep big_smilebig_smilebig_smile Kocoure, na co ty hned nemyslíš lolbig_smile

Nevím, já jsem taky dosud s žádnou moderátorkou nespal... moderátorky to uměj líp, než ostatní ženy? lol lol lol

big_smilebig_smilebig_smile to bys rád věděl, co? To nevíš, že je to děsně, ale děsně tajnýýýýýýýýý pussa
Ale abys neřekl, že nepovím, tak Ti říkám, že moderátorka je ženská jako každá jiná tongue, některá ráda, jiná zas nerada, některá líp a druhá zas častějc lol .... a když nad tím tak přemýšlím, tak líp a častějc je asi nejlepší kombinace, ne? tongue A už mizím offtopic

Není tady

#209 1. 6. 2009 19:55

morpheus
Babinet Klub
Web

Andrea : Sorry, ze se Vam dvema micham do plodne debaty big_smile ale lip a castejc to by me osobne zabilo lollollol

Není tady

#210 1. 6. 2009 21:44

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

morpheus napsal(a):

Andrea : Sorry, ze se Vam dvema micham do plodne debaty big_smile ale lip a castejc to by me osobne zabilo lollollol

vavava ty nejsi zdravej mlaďoch mladej va lollollol

Není tady

#211 2. 6. 2009 7:32

morpheus
Babinet Klub
Web

Romča napsal(a):

morpheus napsal(a):

Romco mila, ne nejsem mladoch, ale starec nad hrobem. Uz mi je nekecam 80 let ... wink

Není tady

#212 2. 6. 2009 7:46

Romča
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Romča napsal(a):

morpheus napsal(a):

Romco mila, ne nejsem mladoch, ale starec nad hrobem. Uz mi je nekecam 80 let ... wink

Morpe nevěřím kecáš wink

Není tady

#213 2. 6. 2009 14:39

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

morpheus napsal(a):

Romča napsal(a):

morpheus napsal(a):

Tak to jsi mě překvapil, myslela jsem, že je ti o hodně víc!

Není tady

#214 2. 6. 2009 14:48

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

morpheus napsal(a):

No a nebyla by to krááásná smrt? lol

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#215 2. 6. 2009 15:46

Romča
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

morpheus napsal(a):

Romča napsal(a):

Tak to jsi mě překvapil, myslela jsem, že je ti o hodně víc!

lol

Není tady

#216 2. 6. 2009 18:20

morpheus
Babinet Klub
Web

Romco, neda se nic delat musim s pravdou ven hmm Takjo, jsem jeste mlade neoperene kure, ale jak to zjisti Mikes, tak si me da jednou kveceri a budete tu mit ode me klid smile

Není tady

#217 2. 6. 2009 18:21

majkafa
Host

Neopeřené kuře s dospělými dětmi.

#218 2. 6. 2009 18:25

Romča
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Romco, neda se nic delat musim s pravdou ven hmm Takjo, jsem jeste mlade neoperene kure, ale jak to zjisti Mikes, tak si me da jednou kveceri a budete tu mit ode me klid smile

pussa za odvahu , že se nebojíš Mikeše pussaa za upřímnost lol
sem tam tě čtu a tak se ten věk dá trošku odhadnout - liško podšitá lol

Není tady

#219 2. 6. 2009 18:35

morpheus
Babinet Klub
Web

Majkafa ma pravdu, mam dve dospele deti smile Teda nejsou uplne moje vlastni, ale beru je jak moje, pac jsou se mnou od malinka. Holce jsou 4 a klukovi 3...lol Romce jiste dojde, ze jsou to moje chlupate potvory lol

Není tady

#220 9. 6. 2009 20:03

BoNbONEk
♥♥-----

No a ještě jedna otázka.. ohledně HA... když je začnu brát, je třeba nějaká doba kterou nesmm nic mít? Třeba užívat to týden před stykem? o.O

Není tady

#221 9. 6. 2009 20:05

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

BoNbONEk napsal(a):

No a ještě jedna otázka.. ohledně HA... když je začnu brát, je třeba nějaká doba kterou nesmm nic mít? Třeba užívat to týden před stykem? o.O

přečti si důkladně návod!

Není tady

#222 10. 6. 2009 9:47

Nedoma
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

BoNbONEk napsal(a):

morpheus napsal(a):

Není žádný borec, chodil i s tlusrýma holkama, i s hubenýma, on není jako většina, že si řekne "Je tlustá, fuj, tu nechci" . Já mám malé sebevědomí a pojkaždé na to zavedu řeč a on mi řekne, že at jsem jaká jsem, líbím se mu tak a že mě miluje jaká jsem, ať mám 40 nebo 100kg.. fuckyoufuckyoufuckyoufuckyoufuckyou takže tillfreds

Mno to je dobrej sběratel. Nic proti, ale není divný, že ti lichotí, když se s tebou chce vyspat. Trochu je možná divné, že tě nemiluje i s kondomem wink

Není tady

#223 10. 6. 2009 11:16

hhanca
♥♥♥♥♥♥-

Nedoma napsal(a):

BoNbONEk napsal(a):

morpheus napsal(a):

Mno to je dobrej sběratel. Nic proti, ale není divný, že ti lichotí, když se s tebou chce vyspat. Trochu je možná divné, že tě nemiluje i s kondomem wink

stolt

http://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/cW3AKDk.jpghttp://lb1f.lilypie.com/cW3Ap1.png

Není tady

#224 10. 6. 2009 15:42

BoNbONEk
♥♥-----

Jako já je ještě nemám, ve čtvrtek si pro ně jdu takže návod nemám... a.. kluci jdou snadno přečíst.. a já vím že mě má rád...

Není tady

#225 10. 6. 2009 19:10

hhanca
♥♥♥♥♥♥-

BoNbONEk napsal(a):

Jako já je ještě nemám, ve čtvrtek si pro ně jdu takže návod nemám... a.. kluci jdou snadno přečíst.. a já vím že mě má rád...

Kluci jsou taky dobří herci hmmroll

http://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/cW3AKDk.jpghttp://lb1f.lilypie.com/cW3Ap1.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí