Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#176 29. 5. 2009 20:33

majkafa
Host

Re: Vadí Vám kondomy?

JJ, ona ho totiž s těmito názory a chováním žádná nechce, tak si tady vyskakuje. big_smile
Ještě rád by se dotýkal, ... jen kdyby se nějaká našla, co by po jeho dotecích toužila.

Upravil(a) majkafa (29. 5. 2009 20:34)

#177 29. 5. 2009 20:37

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

majkafa napsal(a):

Nu, někteří nevědí, o co přicházejí. Když se při milování bezvýhradně neodevzdají jeden druhému, když i tady používají rozum. smile

Jak si pak představit, že se o mě tento partner třebás postará, když zůstanu nemohoucí na lůžku a bude mě třeba přebalovat a poskytnout mi další náročnou péči? Smutné.

Když partnera miluju, miluju i jeho tělo. Bezvýhradně.

Tak v tom mi krivdis trosku, protoze me toto asik ceka, jen nevim kdy. Taky se budu muset postarat ale se sexem to vazne nema nic spolecneho sad

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#178 29. 5. 2009 20:39

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

morpheus napsal(a):

AndreaP. napsal(a):

Morphi, já jsem ale úplně v klidu big_smilebig_smile, mě je to fakt fuk, jak to má nastavené neudatelný, pro mě je mnohem důležitější, jak to mám já tonguepussa

Ja furt u toho premyslim, proc to vlastne delam, kdyz jsem v tu chvili napriklad mohl byt s kamosema na cundru. Me se to zda jako uplne zbytecne promr*any cas. Jsem v poradku ? Asik ne vid ? wink
( uz ani psat neumim po te marusce kua )

lollol Morphi, netuším jestli jsi v pořádku, to musíš nejlépe vědět ty sám....ale člověče, nesnaž se mi nakecat, že Tě to tááááák nebaví big_smile - tuž to nedělej, když je to takový opruz, no ne? tongue

Není tady

#179 29. 5. 2009 20:43

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Jsem mel za cely zivot tolik zenskych

morpheus napsal(a):

Ja furt u toho premyslim, proc to vlastne delam, kdyz jsem v tu chvili napriklad mohl byt s kamosema na cundru. Me se to zda jako uplne zbytecne promr*any cas. Jsem v poradku ? Asik ne vid ? wink

lol nejsi v pořádku vissla, kurnik tolik času promrhat reta

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#180 29. 5. 2009 20:48

morpheus
Babinet Klub
Web

AndreaP. napsal(a):

morpheus napsal(a):

AndreaP. napsal(a):

Morphi, já jsem ale úplně v klidu big_smilebig_smile, mě je to fakt fuk, jak to má nastavené neudatelný, pro mě je mnohem důležitější, jak to mám já tonguepussa

lollol Morphi, netuším jestli jsi v pořádku, to musíš nejlépe vědět ty sám....ale člověče, nesnaž se mi nakecat, že Tě to tááááák nebaví big_smile - tuž to nedělej, když je to takový opruz, no ne? tongue

Andreo, ale ja to vazne nedelam, ja furt tu moju poslu k milenci a je klid smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#181 29. 5. 2009 20:53

AndreaP.
Administrátor

lollollollollol ty mě vážně bavíš tummenupptummenuppgodlikegodlike Člověče chlape, tak jsem se už dlouho nezasmála, máš to u mě big_smilebig_smile

Není tady

#182 29. 5. 2009 20:58

morpheus
Babinet Klub
Web

AndreaP. napsal(a):

lollollollollol ty mě vážně bavíš tummenupptummenuppgodlikegodlike Člověče chlape, tak jsem se už dlouho nezasmála, máš to u mě big_smilebig_smile

wink Andrejko, male by jsi vic sledovat moje prispevky, pac to je sama legrace smile Skoda ze nejsi OnLione casteji, s moderatorkama jsem si jeste nepsal roll a urcite jste lidi jako kazdy jiny, ale jen o tom nevite smile Posilam Ti sladkou pusinku ...smim rodnarodnarodna

Není tady

#183 29. 5. 2009 21:06

AndreaP.
Administrátor

morpheus napsal(a):

AndreaP. napsal(a):

wink Andrejko, male by jsi vic sledovat moje prispevky, pac to je sama legrace smile Skoda ze nejsi OnLione casteji, s moderatorkama jsem si jeste nepsal roll a urcite jste lidi jako kazdy jiny, ale jen o tom nevite smile Posilam Ti sladkou pusinku ...smim rodnarodnarodna

No tak Ti nevím, já mám pocit, že jsem online skoro pořád lol. Co se čtení příspěvků týče, tak věř, že jich čtu více než dost, nejen od Tebe, ale i od jiných, to víš, po čase Ti to začne krapet (hodně) splývat wink A že sis ještě nepsal se žádnou moderátorkou? No vidíš, o co přicházíš dumbom...a věř, že jsme lidi jako všichni ostatní a ne že ne, a moc dobře to víme, takže se v tom trošku pleteš big_smile A pusinku...no tak to beru, sakriš líbaná v přímém přenosu nejsem tak často....vlastně vůbec lolrodna

PS : no, a když jsme u těch moderátorů, tak rovnou píšu, že jsme značně offtopic, takže jdu vynadat i sama sobě, Tobě - vezmu to jedním tahem big_smile.....a jestli mi chceš i nadále třeba vyznávat lásku nebo já nevím co - třeba nadávat big_smile, tuž tak máme SZ, když tady to je o kondomech, a vzhledem k tomu, že ty ten sex tak nerad, tak je vlastně nepotřebuješ big_smiletongue Pusu posílám pussa

Není tady

#184 29. 5. 2009 21:10

morpheus
Babinet Klub
Web

Andrejka tummenupp Jo, jo, pravdu dis smile Tak nekdy v SZ wink

Není tady

#185 29. 5. 2009 21:11

morpheus
Babinet Klub
Web

Ale muzes mi napsat prvni no smile ( nevim jaxe dela krenici se smajlik roll )

Není tady

#186 29. 5. 2009 21:15

AndreaP.
Administrátor

morpheus napsal(a):

Ale muzes mi napsat prvni no smile ( nevim jaxe dela krenici se smajlik roll )

lollol Blázníš, první? Já? gloriagloriagloria Tuž chlape....na ženské chceš všechno nechat, tak to teda néééé big_smile .......... a už tu nejsem, jdu mrknout na další fóra, jestli se někde nezlobí big_smilepussa

Není tady

#187 29. 5. 2009 22:54

monísek8
♥♥-----

morpheus napsal(a):

Jsem mel za cely zivot tolik zenskych a nikdy jsem neresil ani HA, ani kondomy, ani nic. Proste nejdulezitejsi u me bylo vyspat se a nazdar, neznala ani moje jmeno. Jestlize jsou mladi do sebe zalaskovani, at si pak nesou nasledky, kdyz mlady pan nechce kondom, ne ? Kdyby blb sbalil, pomiloval a odesel, ma klid visslavisslavissla

kdyby byl každý jako ty tak má každý druhý HIV a každá druhá je těhotná dumbom

Upravil(a) monísek8 (29. 5. 2009 22:54)

Není tady

#188 29. 5. 2009 22:56

monísek8
♥♥-----

morpheus napsal(a):

AndreaP. napsal(a):

Neudatelný napsal(a):

Brrr, to nezní chutně. Víš co je tam bacilů a taky ženské a věrnost to moc dohromady zrovínka nejde, takže nejrůznější pohlavní nemoci atd. Já si myslím, že kondom je nezbytnost, aby člověk nepřišel do kontaktu přímo a taky se nelíbat. Možná by stály za to mít i gumové rukavice...

Hmmm, neudatelný, marně přemýšlím, co na to napsat, fakt jooo, něco takového jsem snad ještě nečetla, a to už mám přece jen něco "odžito" - chtělo se mi napsat odsexováno, ale ještě bys mi vyjmenoval, jaké mám třeba pohlavní nemoci lol  Napíšu snad jediné, nesexuj, tím myslím prokážeš tu nejlepší službu, když máš o nás ženách takové mínění. A ten sex nechej prostě těm, co ho mají rádi, a nezdá se jim nechutný wink

Hele Andreo, fklidu, jo ? Me se to taky zda nechutny, jen to tu verejne nepisu hehe lollollol

No mě by zajímalo spíš tohle,vám se to zdá všechno nechutný ale partnerce se do pusy klidně uděláte že jo usch

Upravil(a) monísek8 (29. 5. 2009 22:56)

Není tady

#189 29. 5. 2009 23:17

majkafa
Host

Pro mě je teda mužovo sperma chutné. big_smile Když jsme u toho.
Ale už jsem zjistila, že každé má jinou chuť. big_smile

#190 30. 5. 2009 1:25

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

neudatelný,bacily jsou všude, ty je máš úplně všude,na kůži,ve střevech..všude. a zrovna u ženy tam dole je prostředí,které bacily eliminuje. a nejsi ty náhodou na kluky, když se ti ženské tak hnusí?:-)
morphee, to já vim, že je hodně ženských, který si pustí k tělu voly, ale já to nejsem. a já nic neřešim:-) možná právě proto, že bych se chlapa, co všude trousí bezstarostně pohlavní infekce, nedotkla ani hráběma:-)

Není tady

#191 30. 5. 2009 6:35

morpheus
Babinet Klub
Web

monísek8 napsal(a):

morpheus napsal(a):

Jsem mel za cely zivot tolik zenskych a nikdy jsem neresil ani HA, ani kondomy, ani nic. Proste nejdulezitejsi u me bylo vyspat se a nazdar, neznala ani moje jmeno. Jestlize jsou mladi do sebe zalaskovani, at si pak nesou nasledky, kdyz mlady pan nechce kondom, ne ? Kdyby blb sbalil, pomiloval a odesel, ma klid visslavisslavissla

kdyby byl každý jako ty tak má každý druhý HIV a každá druhá je těhotná dumbom

Tak teda nefim, asi jsem ten druhy, pac zrovinka ja mam HIF a zrovna moje holka je tehotna, teda taky HIF ... visslavisslavissla

Není tady

#192 30. 5. 2009 6:38

morpheus
Babinet Klub
Web

monísek8 napsal(a):

No mě by zajímalo spíš tohle,vám se to zdá všechno nechutný ale partnerce se do pusy klidně uděláte že jo usch

Tak to je teda pekna hovadina co pises Monisku smile Mluv za sebe kdyz Ti to chutna, za sveho partnera, kamarada, milence, ne za vsechny, ano ? Jo, do pusy, leda tak v bordelu a to ja zas bordylek muzu cas od casu smile

Upravil(a) morpheus (30. 5. 2009 6:38)

Není tady

#193 30. 5. 2009 9:46

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

AndreaP. napsal(a):

A že sis ještě nepsal se žádnou moderátorkou? No vidíš, o co přicházíš dumbom...

Jen jestli to nebyl od Morphea pouhý překlep, a chtěl si nám tu jen postěžovat, že s žádnou moderátorkou ještě nespal... big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#194 30. 5. 2009 10:33

hhanca
♥♥♥♥♥♥-

ženské a věrnost to moc dohromady zrovínka nejde ...

Hlavně jak chlapi mají jednu na celý život smile ...To mi teda dost vadí, že si chlapi myslí, že všechny ženský jsou stejný sad

http://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/cW3AKDk.jpghttp://lb1f.lilypie.com/cW3Ap1.png

Není tady

#195 30. 5. 2009 10:44

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

hhanca napsal(a):

ženské a věrnost to moc dohromady zrovínka nejde ...

Hlavně jak chlapi mají jednu na celý život smile ...To mi teda dost vadí, že si chlapi myslí, že všechny ženský jsou stejný sad

Hani, ale my si taky o chlapech myslíme, že jsou všichni stejný, ne? Nepruď se, dyť je to legrace lollollol

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#196 30. 5. 2009 12:38

AndreaP.
Administrátor

Mikeš napsal(a):

AndreaP. napsal(a):

A že sis ještě nepsal se žádnou moderátorkou? No vidíš, o co přicházíš dumbom...

Jen jestli to nebyl od Morphea pouhý překlep, a chtěl si nám tu jen postěžovat, že s žádnou moderátorkou ještě nespal... big_smile

lollollol co se týká PSANÍ s moderátorkou - tuž není nic jednoduchšího, než to změnit, ovšem co se týká SPANÍ - tak tady asi zůstane stav nezměněn, překlep - nepřeklep big_smilebig_smilebig_smile Kocoure, na co ty hned nemyslíš lolbig_smile

Není tady

#197 30. 5. 2009 14:19

morpheus
Babinet Klub
Web

Mikeš napsal(a):

AndreaP. napsal(a):

Hehe, a vis ze to klido mohl byt preklep ? Ono je to vlastne podobne, ale to me vazne, prisaham na mou dusi a psi usi, ve chvili psani prispevku nenapadlo lol Jsi proste tummenupp Ale slibil jsem Andree ze nebudu offtopic smile wink

Není tady

#198 30. 5. 2009 21:29

BoNbONEk
♥♥-----

morpheus napsal(a):

Co kdyby jsme si to vyměnili hmm? My ženy bysme jen tak jeli bez antikoncepcí a vy byste si to odřrali a měli děti.. Co by si pak na to říkal?!? Sbalím se, pomiluju se, odejdu a nechám tě porodit.. llíbilo by se ti to? dumbomdumbomalbertuschvisslavisslavisslatummenuppfuckyou

Není tady

#199 30. 5. 2009 22:13

morpheus
Babinet Klub
Web

BoNbONEk napsal(a):

morpheus napsal(a):

Co kdyby jsme si to vyměnili hmm? My ženy bysme jen tak jeli bez antikoncepcí a vy byste si to odřrali a měli děti.. Co by si pak na to říkal?!? Sbalím se, pomiluju se, odejdu a nechám tě porodit.. llíbilo by se ti to? dumbomdumbomalbertuschvisslavisslavisslatummenuppfuckyou

Ja o koze Ty o voze...Mluvim tu o naproste svobode, kdy jdu se zenou a nepotrebuju nic krome sveho vybaveni, ktere nosim sebou. Narazim zde na to, ze pokud jsem ve vztahu a nestridam baby, pac to s holkou myslim vazne, tak ten kondom pouziju i kdyby mi to bylo jakkoli odpo.rne ( mmch da se na to zvyknout a je potreba to umet tummenupp ) a nebudu delat caviky, protoze pokud ho nepouziji, muze se stat, ze budu predcasne resit co s pocatym ditetem. To je trosku o odpovednosti, ale zrejme jsem to blbe napsal, takze jsi si to blbe prebrala wink

Upravil(a) morpheus (30. 5. 2009 22:13)

Není tady

#200 31. 5. 2009 0:26

BoNbONEk
♥♥-----

Asi tak... No tak já si jdu prostě tento týden na gyndu ať mi navalí prášky..  Zkusím ho přesvědšit na kondom, ale uvidí se.. smile asi neude chtít... Ale co mě dostalo, mamka říká jak její žákyně bere ve svých 15-ti HA a jak tloustne, ale dělá dobře, protože má přítele a mě řekne, že budu už tak tlustá, že se nevejdu do dveří, že nemám vůli, ale že JÁ mám na prášky čas..i když mi je už dávno 15, mám přítele, a ví že je to vážné... že prostě ona to měla v 18-ti tak at se ta taky řídím.. lol... to bych umřela touhou.. stolttillfredsva  když se v mém pokoji zavřeme a jen vedle sebe třeba sedíme na posteli, už je ze mě exhibicionistka a prase a chci mít asi dítě... je blázen... ze staré školy dumbomkapitulation

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí