|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
JJ, ona ho totiž s těmito názory a chováním žádná nechce, tak si tady vyskakuje. 
Ještě rád by se dotýkal, ... jen kdyby se nějaká našla, co by po jeho dotecích toužila.
Upravil(a) majkafa (29. 5. 2009 20:34)
majkafa napsal(a):
Nu, někteří nevědí, o co přicházejí. Když se při milování bezvýhradně neodevzdají jeden druhému, když i tady používají rozum.
Jak si pak představit, že se o mě tento partner třebás postará, když zůstanu nemohoucí na lůžku a bude mě třeba přebalovat a poskytnout mi další náročnou péči? Smutné.
Když partnera miluju, miluju i jeho tělo. Bezvýhradně.
Tak v tom mi krivdis trosku, protoze me toto asik ceka, jen nevim kdy. Taky se budu muset postarat ale se sexem to vazne nema nic spolecneho 
Není tady
morpheus napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Morphi, já jsem ale úplně v klidu
, mě je to fakt fuk, jak to má nastavené neudatelný, pro mě je mnohem důležitější, jak to mám já
Ja furt u toho premyslim, proc to vlastne delam, kdyz jsem v tu chvili napriklad mohl byt s kamosema na cundru. Me se to zda jako uplne zbytecne promr*any cas. Jsem v poradku ? Asik ne vid ?
( uz ani psat neumim po te marusce kua )

Morphi, netuším jestli jsi v pořádku, to musíš nejlépe vědět ty sám....ale člověče, nesnaž se mi nakecat, že Tě to tááááák nebaví
- tuž to nedělej, když je to takový opruz, no ne? 
Není tady
morpheus napsal(a):
Jsem mel za cely zivot tolik zenskych
morpheus napsal(a):
Ja furt u toho premyslim, proc to vlastne delam, kdyz jsem v tu chvili napriklad mohl byt s kamosema na cundru. Me se to zda jako uplne zbytecne promr*any cas. Jsem v poradku ? Asik ne vid ?
nejsi v pořádku
, kurnik tolik času promrhat 
Není tady
AndreaP. napsal(a):
morpheus napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Morphi, já jsem ale úplně v klidu
, mě je to fakt fuk, jak to má nastavené neudatelný, pro mě je mnohem důležitější, jak to mám já
Morphi, netuším jestli jsi v pořádku, to musíš nejlépe vědět ty sám....ale člověče, nesnaž se mi nakecat, že Tě to tááááák nebaví
- tuž to nedělej, když je to takový opruz, no ne?
Andreo, ale ja to vazne nedelam, ja furt tu moju poslu k milenci a je klid 
Není tady

ty mě vážně bavíš 

Člověče chlape, tak jsem se už dlouho nezasmála, máš to u mě 

Není tady
AndreaP. napsal(a):
ty mě vážně bavíš
Andrejko, male by jsi vic sledovat moje prispevky, pac to je sama legrace
Skoda ze nejsi OnLione casteji, s moderatorkama jsem si jeste nepsal
a urcite jste lidi jako kazdy jiny, ale jen o tom nevite
Posilam Ti sladkou pusinku ...smim 

Není tady
morpheus napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
ty mě vážně bavíš
Andrejko, male by jsi vic sledovat moje prispevky, pac to je sama legrace
Skoda ze nejsi OnLione casteji, s moderatorkama jsem si jeste nepsal
a urcite jste lidi jako kazdy jiny, ale jen o tom nevite
Posilam Ti sladkou pusinku ...smim
No tak Ti nevím, já mám pocit, že jsem online skoro pořád
. Co se čtení příspěvků týče, tak věř, že jich čtu více než dost, nejen od Tebe, ale i od jiných, to víš, po čase Ti to začne krapet (hodně) splývat
A že sis ještě nepsal se žádnou moderátorkou? No vidíš, o co přicházíš
...a věř, že jsme lidi jako všichni ostatní a ne že ne, a moc dobře to víme, takže se v tom trošku pleteš
A pusinku...no tak to beru, sakriš líbaná v přímém přenosu nejsem tak často....vlastně vůbec 

PS : no, a když jsme u těch moderátorů, tak rovnou píšu, že jsme značně
, takže jdu vynadat i sama sobě, Tobě - vezmu to jedním tahem
.....a jestli mi chceš i nadále třeba vyznávat lásku nebo já nevím co - třeba nadávat
, tuž tak máme SZ, když tady to je o kondomech, a vzhledem k tomu, že ty ten sex tak nerad, tak je vlastně nepotřebuješ 
Pusu posílám 
Není tady
Ale muzes mi napsat prvni no
( nevim jaxe dela krenici se smajlik
)
Není tady
morpheus napsal(a):
Ale muzes mi napsat prvni no
( nevim jaxe dela krenici se smajlik
)

Blázníš, první? Já? 

Tuž chlape....na ženské chceš všechno nechat, tak to teda néééé
.......... a už tu nejsem, jdu mrknout na další fóra, jestli se někde nezlobí 

Není tady
morpheus napsal(a):
Jsem mel za cely zivot tolik zenskych a nikdy jsem neresil ani HA, ani kondomy, ani nic. Proste nejdulezitejsi u me bylo vyspat se a nazdar, neznala ani moje jmeno. Jestlize jsou mladi do sebe zalaskovani, at si pak nesou nasledky, kdyz mlady pan nechce kondom, ne ? Kdyby blb sbalil, pomiloval a odesel, ma klid
kdyby byl každý jako ty tak má každý druhý HIV a každá druhá je těhotná 
Upravil(a) monísek8 (29. 5. 2009 22:54)
Není tady
morpheus napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Neudatelný napsal(a):
Brrr, to nezní chutně. Víš co je tam bacilů a taky ženské a věrnost to moc dohromady zrovínka nejde, takže nejrůznější pohlavní nemoci atd. Já si myslím, že kondom je nezbytnost, aby člověk nepřišel do kontaktu přímo a taky se nelíbat. Možná by stály za to mít i gumové rukavice...
Hmmm, neudatelný, marně přemýšlím, co na to napsat, fakt jooo, něco takového jsem snad ještě nečetla, a to už mám přece jen něco "odžito" - chtělo se mi napsat odsexováno, ale ještě bys mi vyjmenoval, jaké mám třeba pohlavní nemoci
Napíšu snad jediné, nesexuj, tím myslím prokážeš tu nejlepší službu, když máš o nás ženách takové mínění. A ten sex nechej prostě těm, co ho mají rádi, a nezdá se jim nechutný
Hele Andreo, fklidu, jo ? Me se to taky zda nechutny, jen to tu verejne nepisu hehe
No mě by zajímalo spíš tohle,vám se to zdá všechno nechutný ale partnerce se do pusy klidně uděláte že jo 
Upravil(a) monísek8 (29. 5. 2009 22:56)
Není tady
Pro mě je teda mužovo sperma chutné.
Když jsme u toho.
Ale už jsem zjistila, že každé má jinou chuť. 
neudatelný,bacily jsou všude, ty je máš úplně všude,na kůži,ve střevech..všude. a zrovna u ženy tam dole je prostředí,které bacily eliminuje. a nejsi ty náhodou na kluky, když se ti ženské tak hnusí?:-)
morphee, to já vim, že je hodně ženských, který si pustí k tělu voly, ale já to nejsem. a já nic neřešim:-) možná právě proto, že bych se chlapa, co všude trousí bezstarostně pohlavní infekce, nedotkla ani hráběma:-)
Není tady
monísek8 napsal(a):
morpheus napsal(a):
Jsem mel za cely zivot tolik zenskych a nikdy jsem neresil ani HA, ani kondomy, ani nic. Proste nejdulezitejsi u me bylo vyspat se a nazdar, neznala ani moje jmeno. Jestlize jsou mladi do sebe zalaskovani, at si pak nesou nasledky, kdyz mlady pan nechce kondom, ne ? Kdyby blb sbalil, pomiloval a odesel, ma klid
kdyby byl každý jako ty tak má každý druhý HIV a každá druhá je těhotná
Tak teda nefim, asi jsem ten druhy, pac zrovinka ja mam HIF a zrovna moje holka je tehotna, teda taky HIF ... 

Není tady
monísek8 napsal(a):
No mě by zajímalo spíš tohle,vám se to zdá všechno nechutný ale partnerce se do pusy klidně uděláte že jo
Tak to je teda pekna hovadina co pises Monisku
Mluv za sebe kdyz Ti to chutna, za sveho partnera, kamarada, milence, ne za vsechny, ano ? Jo, do pusy, leda tak v bordelu a to ja zas bordylek muzu cas od casu 
Upravil(a) morpheus (30. 5. 2009 6:38)
Není tady

AndreaP. napsal(a):
...
Jen jestli to nebyl od Morphea pouhý překlep, a chtěl si nám tu jen postěžovat, že s žádnou moderátorkou ještě nespal... 
Není tady

ženské a věrnost to moc dohromady zrovínka nejde ...
Hlavně jak chlapi mají jednu na celý život
...To mi teda dost vadí, že si chlapi myslí, že všechny ženský jsou stejný 
Není tady

hhanca napsal(a):
ženské a věrnost to moc dohromady zrovínka nejde ...
Hlavně jak chlapi mají jednu na celý život...To mi teda dost vadí, že si chlapi myslí, že všechny ženský jsou stejný
Hani, ale my si taky o chlapech myslíme, že jsou všichni stejný, ne? Nepruď se, dyť je to legrace 

Není tady
Mikeš napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
...
Jen jestli to nebyl od Morphea pouhý překlep, a chtěl si nám tu jen postěžovat, že s žádnou moderátorkou ještě nespal...

co se týká PSANÍ s moderátorkou - tuž není nic jednoduchšího, než to změnit, ovšem co se týká SPANÍ - tak tady asi zůstane stav nezměněn, překlep - nepřeklep 

Kocoure, na co ty hned nemyslíš 

Není tady
Mikeš napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
...
Hehe, a vis ze to klido mohl byt preklep ? Ono je to vlastne podobne, ale to me vazne, prisaham na mou dusi a psi usi, ve chvili psani prispevku nenapadlo
Jsi proste
Ale slibil jsem Andree ze nebudu offtopic

Není tady
morpheus napsal(a):
Co kdyby jsme si to vyměnili hmm? My ženy bysme jen tak jeli bez antikoncepcí a vy byste si to odřrali a měli děti.. Co by si pak na to říkal?!? Sbalím se, pomiluju se, odejdu a nechám tě porodit.. llíbilo by se ti to? 

Není tady
BoNbONEk napsal(a):
morpheus napsal(a):
Co kdyby jsme si to vyměnili hmm? My ženy bysme jen tak jeli bez antikoncepcí a vy byste si to odřrali a měli děti.. Co by si pak na to říkal?!? Sbalím se, pomiluju se, odejdu a nechám tě porodit.. llíbilo by se ti to?
Ja o koze Ty o voze...Mluvim tu o naproste svobode, kdy jdu se zenou a nepotrebuju nic krome sveho vybaveni, ktere nosim sebou. Narazim zde na to, ze pokud jsem ve vztahu a nestridam baby, pac to s holkou myslim vazne, tak ten kondom pouziju i kdyby mi to bylo jakkoli odpo.rne ( mmch da se na to zvyknout a je potreba to umet
) a nebudu delat caviky, protoze pokud ho nepouziji, muze se stat, ze budu predcasne resit co s pocatym ditetem. To je trosku o odpovednosti, ale zrejme jsem to blbe napsal, takze jsi si to blbe prebrala 
Upravil(a) morpheus (30. 5. 2009 22:13)
Není tady
Asi tak... No tak já si jdu prostě tento týden na gyndu ať mi navalí prášky.. Zkusím ho přesvědšit na kondom, ale uvidí se..
asi neude chtít... Ale co mě dostalo, mamka říká jak její žákyně bere ve svých 15-ti HA a jak tloustne, ale dělá dobře, protože má přítele a mě řekne, že budu už tak tlustá, že se nevejdu do dveří, že nemám vůli, ale že JÁ mám na prášky čas..i když mi je už dávno 15, mám přítele, a ví že je to vážné... že prostě ona to měla v 18-ti tak at se ta taky řídím.. lol... to bych umřela touhou.. 

když se v mém pokoji zavřeme a jen vedle sebe třeba sedíme na posteli, už je ze mě exhibicionistka a prase a chci mít asi dítě... je blázen... ze staré školy 

Není tady