|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Tak to mi teda nedá nenapsat, protože já budu exot.
Mě kondom nevadí, já ho přímo vyžaduji. 
Není tady

majkafa napsal(a):
Léta jsme s mými partnery před BM i s BM používali jako "antikoncepci" přerušovanou soulož a vždy to vyšlo.
Mně taky 
...až jsem si kolikrát říkal, že to snad není ani možný, že jsem tak šikovnej

...ale já vždycky zastával názor, že je "lepší ho vyndat půl minuty před tím, než půl vteřiny po tom..." 
Není tady
Mikeš napsal(a):
majkafa napsal(a):
Léta jsme s mými partnery před BM i s BM používali jako "antikoncepci" přerušovanou soulož a vždy to vyšlo.
Mně taky
...až jsem si kolikrát říkal, že to snad není ani možný, že jsem tak šikovnej![]()
![]()
...ale já vždycky zastával názor, že je "lepší ho vyndat půl minuty před tím, než půl vteřiny po tom..."
Tedy, to by nebylo nic pro mě. Byla bych na nervy jak přímo "při tom", protože já si to chci a potřebuju prožít a užít až do konce a moct se tomu plně oddat, a pak bych měla nervy po zbytek měsíce, jestli jsem nebo nejsem v jiném stavu.
Za sebe říkám - to stokrát raděj kondom, než přerušovanou soulož.
Tys tento způsob antikoncepce opravdu nepoužila "za našich mladých časů"? Vždyť ti je asi tolik, jako mně a tenkrát to používalo 99 % párů, které spolu začínaly chodit. Na vejšce jsme měli jedinou spolužačku, která měla prášky. Kondomy jsme všeobecně neměli rádi a tak všichni "jeli" v přerušované.
majkafa napsal(a):
Tys tento způsob antikoncepce opravdu nepoužila "za našich mladých časů"? Vždyť ti je asi tolik, jako mně a tenkrát to používalo 99 % párů, které spolu začínaly chodit. Na vejšce jsme měli jedinou spolužačku, která měla prášky. Kondomy jsme všeobecně neměli rádi a tak všichni "jeli" v přerušované.
Použila jsem ji asi 3krát v životě jako doplňkovou metodu - tedy když jsem si vzala prášek později než jsem měla a nebyla jsem si jistá, jestli to opomenutí nesníží vliv ochrany. A tehdy jsem poznala, jak těžce mi tahle metoda nevyhovuje. Fakt úplně zásadně, co se prožitku týče, pro mě to takhle nestojí za nic.
Navíc já jsem povahou takový sichrant, neměla bych klid, kdybych se stále bála, že jsem v jiném stavu. Možná i proto, že jít na potrat by pro mě byl problém, já bych si i neplánované dítě tehdy i přes problémy nechala (naštěstí jsem to ale nikdy řešit nemusela). Ale znám pár spolužaček, které to braly trochu jako loterii - kdyby něco, tak si to nechám prostě vzít.
Za našich mladých časů jsme s mým BM (tehdy budoucím manželem, nyní bývalým ) používali zkraje chvíli kondom a pak jsem si došla pro HA. Co se týká mých spolužaček a vrstevnic tehdy, ty, se kterými jsem tohle téma probírala, to měly s antikoncepcí nějak podobně jako já. Nemyslím, že by tehdy převládala přerušovaná, ale pochopitelně, nějaký průzkum jsem nedělala
.
Mně to taky nevyhovuje. Stejně tak mi nevyhovuje přerušování kvůli nasazování kondomu, nemluvě o nepříjemných pocitech, jak už jsem tady psala.
Ale tenkrát jsme to prostě používali. Asi jste vy v Česku byli už tenkrát pokrokovější, než my u nás. 
majkafa napsal(a):
Ta Ti podekuje teda 

Není tady

Máme známou, která bere HA a přesto s manželem "přerušujou". Na otázku "proč?", odpověděla, že jistota je jistota. 
Není tady
Blossom napsal(a):
Mikeš napsal(a):
majkafa napsal(a):
Mně taky
...až jsem si kolikrát říkal, že to snad není ani možný, že jsem tak šikovnej![]()
![]()
...ale já vždycky zastával názor, že je "lepší ho vyndat půl minuty před tím, než půl vteřiny po tom..."Tedy, to by nebylo nic pro mě. Byla bych na nervy jak přímo "při tom", protože já si to chci a potřebuju prožít a užít až do konce a moct se tomu plně oddat, a pak bych měla nervy po zbytek měsíce, jestli jsem nebo nejsem v jiném stavu.
Za sebe říkám - to stokrát raděj kondom, než přerušovanou soulož.
Mno, o prasklým kondomu jsi nikdy neslyšela? 
Není tady
Nedoma: Mno, o prasklým kondomu jsi nikdy neslyšela?
ano, slyšela...právě že jen slyšela, nám se to nikdy nestalo, ani žádná jiná nehoda 
Mikeš napsal(a):
Máme známou, která bere HA a přesto s manželem "přerušujou". Na otázku "proč?", odpověděla, že jistota je jistota.
Naprosto zbytecne, u HA je 99% ucinnost 
Není tady
morpheus napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Naprosto zbytecne, u HA je 99% ucinnost
Jasny a to 1% je moje segra 
Není tady
morphee, proč se divíš že sem tak mladá? ty seš teda odborník na antikoncepci..žádná není stoprocentní a když něco není stoprocentní,znamená to že někdo otěhotní..jedno procento zní jakože je to málo, ale je to jedna žena ze sta, deset žen z tisíce. kolik asipak žen na světě bere HA? plus se připočte to když se něčím snižuje účinnost...
myslím, že někdy je lepší se pojistit více než méně. zvlášť když nikdo neví, jaký má šance na otěhotnění..při přerušované souloži- před ejakulací se uvolnuje malé množství tekutiny, která může obsahovat spermie, někdy může dojít k úniku malého množství semene ještě před ejakulací..může se říct, že to je ale tak malé procento..jenže to můžu být zrovna já..takže si každá žena musí rozmyslet, jestli má žaludek na potrat nebo možnosti na děcko. a pokud si chce chlap vrznout, měl by respektovat co chce žena, protože ona by si vyžrala ten hlavní problém.
Není tady
Mirko, souhlas
A co se týká té snížené účinnosti HA: Mám teď v okolí jednu asi 19tiletou těhulku, co brala HA, ale současně i antibiotika, což jí tu HA vyrušilo a ona si to neuvědomila včas...
Takže
je na cestě. Naštěstí to nevzali nějak tragicky, mimčo bude, i když ho tedy původně vůbec neplánovali

Blossom napsal(a):
Mirko, souhlas
![]()
![]()
A co se týká té snížené účinnosti HA: Mám teď v okolí jednu asi 19tiletou těhulku, co brala HA, ale současně i antibiotika, což jí tu HA vyrušilo a ona si to neuvědomila včas...
Takžeje na cestě. Naštěstí to nevzali nějak tragicky, mimčo bude, i když ho tedy původně vůbec neplánovali
![]()
![]()
Fakt jo,tak to obdivuji teda
ja bych vubec nevěděla jak to řešit,tak si radši dávám pozor 
Upravil(a) monísek8 (29. 5. 2009 18:35)
Není tady
Jezis Mirko, nebud jak mala, vy tady resite takove pi*oviny, ze se tomu musim jen tlemit 
Není tady
Jsem mel za cely zivot tolik zenskych a nikdy jsem neresil ani HA, ani kondomy, ani nic. Proste nejdulezitejsi u me bylo vyspat se a nazdar, neznala ani moje jmeno. Jestlize jsou mladi do sebe zalaskovani, at si pak nesou nasledky, kdyz mlady pan nechce kondom, ne ? Kdyby blb sbalil, pomiloval a odesel, ma klid 

Není tady
Mikeš napsal(a):
Pro mě osobně jsou ženská vůně a "holčičí šťávičky" příjemné a vzrušující, ale pro každého být nemusí.
Brrr, to nezní chutně. Víš co je tam bacilů a taky ženské a věrnost to moc dohromady zrovínka nejde, takže nejrůznější pohlavní nemoci atd. Já si myslím, že kondom je nezbytnost, aby člověk nepřišel do kontaktu přímo a taky se nelíbat. Možná by stály za to mít i gumové rukavice...
Není tady
Neudatelný, pro tebe jedině ten skafandr. Celotělní včetně ksichtu. 
Neudatelný napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Pro mě osobně jsou ženská vůně a "holčičí šťávičky" příjemné a vzrušující, ale pro každého být nemusí.
Brrr, to nezní chutně. Víš co je tam bacilů a taky ženské a věrnost to moc dohromady zrovínka nejde, takže nejrůznější pohlavní nemoci atd. Já si myslím, že kondom je nezbytnost, aby člověk nepřišel do kontaktu přímo a taky se nelíbat. Možná by stály za to mít i gumové rukavice...
Hmmm, neudatelný, marně přemýšlím, co na to napsat, fakt jooo, něco takového jsem snad ještě nečetla, a to už mám přece jen něco "odžito" - chtělo se mi napsat odsexováno, ale ještě bys mi vyjmenoval, jaké mám třeba pohlavní nemoci
Napíšu snad jediné, nesexuj, tím myslím prokážeš tu nejlepší službu, když máš o nás ženách takové mínění. A ten sex nechej prostě těm, co ho mají rádi, a nezdá se jim nechutný 
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Neudatelný napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Hmmm, neudatelný, marně přemýšlím, co na to napsat, fakt jooo, něco takového jsem snad ještě nečetla, a to už mám přece jen něco "odžito" - chtělo se mi napsat odsexováno, ale ještě bys mi vyjmenoval, jaké mám třeba pohlavní nemoci
Napíšu snad jediné, nesexuj, tím myslím prokážeš tu nejlepší službu, když máš o nás ženách takové mínění. A ten sex nechej prostě těm, co ho mají rádi, a nezdá se jim nechutný
Hele Andreo, fklidu, jo ? Me se to taky zda nechutny, jen to tu verejne nepisu hehe 

Není tady
Morphi, já jsem ale úplně v klidu 
, mě je to fakt fuk, jak to má nastavené neudatelný, pro mě je mnohem důležitější, jak to mám já 

Není tady
AndreaP. napsal(a):
Morphi, já jsem ale úplně v klidu
, mě je to fakt fuk, jak to má nastavené neudatelný, pro mě je mnohem důležitější, jak to mám já
Ja furt u toho premyslim, proc to vlastne delam, kdyz jsem v tu chvili napriklad mohl byt s kamosema na cundru. Me se to zda jako uplne zbytecne promr*any cas. Jsem v poradku ? Asik ne vid ? 
( uz ani psat neumim po te marusce kua )
Upravil(a) morpheus (29. 5. 2009 20:29)
Není tady
Nu, někteří nevědí, o co přicházejí. Když se při milování bezvýhradně neodevzdají jeden druhému, když i tady používají rozum. 
Jak si pak představit, že se o mě tento partner třebás postará, když zůstanu nemohoucí na lůžku a bude mě třeba přebalovat a poskytnout mi další náročnou péči? Smutné.
Když partnera miluju, miluju i jeho tělo. Bezvýhradně.
Upravil(a) majkafa (29. 5. 2009 20:30)
Neudatelný napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Neudatelný, co na to napsat.... snad jen že ty budeš asi neudatelný napořád 
Není tady