|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Taky už jsem to četla. Myslím, že je to pravdivé.
Ale mně se přihodila jiná věc, nevím, jak je to možné. Můj bývalý manžel mi voněl. Asi po 15-ti letech mi vonět přestal, dokonce mi to bylo nepříjemné. Nepřišla jsem na to, proč. Má to něco společného s tím, jestli ho miluju nebo ne? Ale to už je jinam, než na sexuální.

Pro mě osobně jsou ženská vůně a "holčičí šťávičky" příjemné a vzrušující, ale pro každého být nemusí.
Samozřejmě za předpokladu intimní hygieny, pochybuju že by mě rajcovala 2 dny nemytá ženská... 
Není tady
To mohlo mít různé důvody.
Jeho změna stravy.
Tvoje změna stravy.
Hormonální změna - tvoje či jeho.
Změna tělesné hmotnosti a podíl tuku.
Vnitřní fungování těla.
Psychika.
Těch věcí a příčin může mít spousta.
Není tady
Psychika. Tou dobou, myslím, jsem ho přestala milovat. Ale nevím, proč. Žili jsme spolu ještě 5 let stejně jako předtím. Jen jsem se vyhýbala sexu a on se tím trápil. Já taky.
Upravil(a) majkafa (28. 5. 2009 11:48)
Není tady
Už jsem napsala - viz 11:48, že nevím, proč.
Žádný jiný muž v tom nebyl.
Myslíš, že láska (tedy spíš pocit, že někoho miluješ) je absolutně nezávislá na tom, co děláte, jak myslíte, jak spolu žijete?
Že v jeden okamžik tu je a vzápětí už tam není? Že tomu okamžiku "už tu láska není, už ho nemiluji" nic nepředchází?
Není tady
Určitě tomu něco předcházelo. Ale já nevím, co. Ani to už nemám potřebu rozebírat. Není se mnou. Je to minulost. Nemám už potřebu utápět se ve svých minulých chybách a ve svých proč.
To nebyl jeden okamžik. Přestala jsem po něm fyzicky toužit. Přemýšlela jsem nad tím, proč. Pak mi došlo, že už mi nevoní. Přemýšlela jsem, co se stalo. A pak mi tak nějak blesklo hlavou, že nevím, jestli ho ještě vůbec miluju.
OK. V pohodě. Jen mě to zajímalo. Asi to není vlastně důležité, když člověk nemá potřebu se ptát proč.
Není tady

Přestalas ho milovat, protože ti přestal vonět, nebo ti přestal vonět, taks ho přestala milovat a nebo v tom bylo ještě něco? To by mě zajímalo 
Není tady
Ani jedno, jen prostě znám případy kdy se to stalo.. mě to jen zajímá, já ho miluju jaý je, at je to prase, bezdomovec nebo tak.. Je prostě v mm srdci a jemu to taky nevadí.. jen by mě to prostě zajímalo 

Není tady
KALIK napsal(a):
Přestalas ho milovat, protože ti přestal vonět, nebo ti přestal vonět, taks ho přestala milovat a nebo v tom bylo ještě něco? To by mě zajímalo
Přestal mi vonět proto, že jsem ho přestala milovat. Proč jsem ho přestala milovat? Stejná otázka jako - Proč jsem ho začala milovat?
Na tyto otázky může být tisíc odpovědí a nemusí být žádná.
Prostě protože popeláři. 

Tak kdyby byl popelář, musel by se aspoň mejt 
Není tady
To je naše rodinné rčení, když nevíme, co odpovědět na - proč. 
majkafa napsal(a):
My máme protože bagr 
Není tady
majkafa napsal(a):
KALIK napsal(a):
Přestal mi vonět proto, že jsem ho přestala milovat. Proč jsem ho přestala milovat? Stejná otázka jako - Proč jsem ho začala milovat?
Na tyto otázky může být tisíc odpovědí a nemusí být žádná.
Prostě protože popeláři.
a nebo tě prostě začal nudit...
Není tady
monísek8 napsal(a):
majkafa napsal(a):
My máme protože bagr
A my zase "Protože je špína zažraná" 

Ale k tematu :
Marshanka : To by si asi moc neza*ukali
Rekni mi popravde, kdyz jsou oba dva roztouzeni a ON nema po ruce kondom, co maji delat ? Asi s tim po domluve ihned skoncit a jit si napriklad zabehat 

Oni nejsou ve veku, kdy sve pudy lehce ovladnou, jako my - stari psi 
Není tady
morpheus: a co navrhuješ ty?jen proto že jsou mladí a nedokážou se ovládat a nemají kondom. no tak mladý nezkušený kluk se pokusí dát si pozor a kdyžtak budou šetřit na potrat nebo tlačit kočár,jo? to je názor, než tlačit mladým do hlavy trochu odpovědnosti za svoje činy, tak je nechat se množit jen proto že ovládnout se je těžký.
Není tady
mirka.. napsal(a):
morpheus: a co navrhuješ ty?jen proto že jsou mladí a nedokážou se ovládat a nemají kondom. no tak mladý nezkušený kluk se pokusí dát si pozor a kdyžtak budou šetřit na potrat nebo tlačit kočár,jo? to je názor, než tlačit mladým do hlavy trochu odpovědnosti za svoje činy, tak je nechat se množit jen proto že ovládnout se je těžký.
Ale notak Mirko, kolik Ti je ? Kdyz Ti bylo 16, tak 1. nechala jsi si poradit od starsich, at si kluk nasadi kondom, 2. byla jsi tak zodpovedna, ze jsi si proste nechala zajit chut ? Myslis, ze ty rady, co tu pisou starsi, nez ona autorka vlakna ji k necemu budou ? Ona chce slyset, jak fuckat i kdyz nema on kondom a ona nema prachy na tablety. Jedina moznost je prerusovana souloz, ale musi se to umet 

Není tady
Morphe, mluv za sebe. Ty možná už ve svém věku své pudy ovládneš.
Já ne, já se jim raději poddám, obzvlášť když je to thák příjemné. 
Léta jsme s mými partnery před BM i s BM používali jako "antikoncepci" přerušovanou soulož a vždy to vyšlo.
morphee, je mi 21. jo,nechala jsme si radit, protože si uvědomuju, že chodit s bubnem na střední nebo na výšce je mi k prdu. sama jsme si byla vědomá, že když byť i jednou podlehnu něčemu jak nějaké zvíře, tak se mi to může vymstít. je víc způsobů uspokojení než jen zasouvat. a dokonce si mylsim, že je lepší se nejdřív takhle poznat.
no a že se tu hromadně doporučuje přerušovaná soulož, jako vhodný způsob antikoncepce pro mladý lidi..nezbývá než jim požehnat a já bych prosila, at autorka dá vědět, jak spolehlivý způsob to je. navíc, ty lidem řikáš jen to co chtějí slyšet?zajímavé. no co, ten její kluk co by kondom nesnesl by s bubnem případně nechodil,že.
Není tady
sex je příjemná záležitost, ale proč se chovat jak zvíře a zapomenout na důsledky?
Není tady
mirka.. napsal(a):
morphee, je mi 21. jo,nechala jsme si radit, protože si uvědomuju, že chodit s bubnem na střední nebo na výšce je mi k prdu. sama jsme si byla vědomá, že když byť i jednou podlehnu něčemu jak nějaké zvíře, tak se mi to může vymstít. je víc způsobů uspokojení než jen zasouvat. a dokonce si mylsim, že je lepší se nejdřív takhle poznat.
no a že se tu hromadně doporučuje přerušovaná soulož, jako vhodný způsob antikoncepce pro mladý lidi..nezbývá než jim požehnat a já bych prosila, at autorka dá vědět, jak spolehlivý způsob to je. navíc, ty lidem řikáš jen to co chtějí slyšet?zajímavé. no co, ten její kluk co by kondom nesnesl by s bubnem případně nechodil,že.
Ty jsi tak mlade kote ? 
Není tady
majkafa napsal(a):
Morphe, mluv za sebe. Ty možná už ve svém věku své pudy ovládneš.
Já ne, já se jim raději poddám, obzvlášť když je to thák příjemné.
Léta jsme s mými partnery před BM i s BM používali jako "antikoncepci" přerušovanou soulož a vždy to vyšlo.
na přerušovanou soulož bych nespoléhala. ono to může vyjít a nemusí ... jo, pokud o nic nejde a v případě, že by to nevyšlo by to oba partneři nebrali jako trágu a případné mimi chtěli, o nic nejde .... ale jinak 
Není tady
morpheus napsal(a):
mirka.. napsal(a):
no a že se tu hromadně doporučuje přerušovaná soulož, jako vhodný způsob antikoncepce pro mladý lidi..nezbývá než jim požehnat a já bych prosila, at autorka dá vědět, jak spolehlivý způsob to je. navíc, ty lidem řikáš jen to co chtějí slyšet?zajímavé. no co, ten její kluk co by kondom nesnesl by s bubnem případně nechodil,že.Ty jsi tak mlade kote ?
jsem četla mladé košťe ... asi bych už měla jít 
Není tady