|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
aprill napsal(a):
aprill napsal(a):
morpheus napsal(a):
Ale notak Berusko, Ty jsi nemela 20 ?Ja teda osobne ve 20-ti bych byl ofuckal i zasuvku, kdyby nekopala, takze jejich aktivitu dokazu i kdyz ne presne, tak priblizne vypocitat
Ale asi by me hoooodne prekvapli, kdyby to meli tak jednou za mesic
Tak tam teda radeji ten kondom za tech 25 by vysel levneji, no
holčina má 16!
A takhle velká děvčata toho "volného" času moc nemají .
Aprill, jak to, že v tomhle věku nemají holky moc volného času? BI - asi jen nerozumím, jak to myslíš. Protože v tomhle věku je toho volného času přece snad nejvíc.
Není tady
LENNNA napsal(a):
aprill napsal(a):
aprill napsal(a):
holčina má 16!A takhle velká děvčata toho "volného" času moc nemají .
Aprill, jak to, že v tomhle věku nemají holky moc volného času? BI - asi jen nerozumím, jak to myslíš. Protože v tomhle věku je toho volného času přece snad nejvíc.
Beru to podle svých dětí - škola, učení, koníčky. Ledaže by něco vynechala
.
Není tady
No tak jako.. v mých letech už opravdu není co dělat... Znám lidi mladší než já, pijí, sexují.. to je vše co dělají..
Láká mě to, nejsem malá holčička, nikdo nechce pochopit že chci vědět všechno pro a proti. Jako kdybych měla říct čeho se bojím.. ale to musí člověk překonat... teˇˇd nebo za 5 let.. pořád se budu bát dokud to nezkusím... myslela jsem si, že orál nikdy nezkusím... simsalabim, už mi to nevadí.. 
Není tady
aprill napsal(a):
LENNNA napsal(a):
aprill napsal(a):
A takhle velká děvčata toho "volného" času moc nemají .Aprill, jak to, že v tomhle věku nemají holky moc volného času? BI - asi jen nerozumím, jak to myslíš. Protože v tomhle věku je toho volného času přece snad nejvíc.
.
A co víkendy nebo tak?to se pořád učí nebo mají nějaké koníčky?to nejdou třeba někdy ,,jen tak ven?´´ taky mam školu,hodně koníčků a k tomu přítele,a stíháme to všechno 
Není tady
monísek8 napsal(a):
aprill napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Aprill, jak to, že v tomhle věku nemají holky moc volného času? BI - asi jen nerozumím, jak to myslíš. Protože v tomhle věku je toho volného času přece snad nejvíc.Beru to podle svých dětí - škola, učení, koníčky. Ledaže by něco vynechala
.
A co víkendy nebo tak?to se pořád učí nebo mají nějaké koníčky?to nejdou třeba někdy ,,jen tak ven?´´ taky mam školu,hodně koníčků a k tomu přítele,a stíháme to všechno
Šikovná
.
Není tady
BoNbONEk napsal(a):
No tak jako.. v mých letech už opravdu není co dělat... Znám lidi mladší než já, pijí, sexují.. to je vše co dělají..
Láká mě to, nejsem malá holčička, nikdo nechce pochopit že chci vědět všechno pro a proti. Jako kdybych měla říct čeho se bojím.. ale to musí člověk překonat... teˇˇd nebo za 5 let.. pořád se budu bát dokud to nezkusím... myslela jsem si, že orál nikdy nezkusím... simsalabim, už mi to nevadí..
A co teda pořad řešíme?ja už jsem z toho nějak mimo,jestli se chceš s přitelem milovat a on nechce kondom,nech si předepsat HA a maš klid,nejlepši je HA i kondom ale to tady rozebirat nemusim to je jasny...pokud jde o muj nazor,ja kondom nesnašim,ne že by mi s nim milovani bylo nějak min přijemne nebo tak,to mi přijde skoro stejne (skoro,jasně že jde citit) ale prostě si s přitelem rada v posteli ,,hraju´´ někdy je kratka předehra jindy delši ale ty čachry s nasazovanim a sundavanim kondomu tohle uplně ruši takže pryč,beru HA a je pokoj 
Není tady
aprill napsal(a):
monísek8 napsal(a):
aprill napsal(a):
Beru to podle svých dětí - škola, učení, koníčky. Ledaže by něco vynechala.
Šikovná
.
no nevím jestli přímo šikovná,prostě škola je přes týden,koníčky odpoledne,když nejsou odpoledne koníčky,přijede přítel,v pátek a sobotu jsme spolu v neděli pomaham doma nebo se učím
docela to zatím klape..
Není tady
Jejda... lidi... prej mladá..
teda NIC nebylo, ale on z toho mazlení byl úplně...mimo?
Takhle rozjetého jsem ho ještě neviděla..
já myslela že bouchnu 
musím zajít na tu gyndu.. 

Není tady
aprill napsal(a):
LENNNA napsal(a):
aprill napsal(a):
A takhle velká děvčata toho "volného" času moc nemají .Aprill, jak to, že v tomhle věku nemají holky moc volného času? BI - asi jen nerozumím, jak to myslíš. Protože v tomhle věku je toho volného času přece snad nejvíc.
.
Aha, já to brala zase podle sebe, že jsem měla v tom věku snad nejvíc volného času a pořád lítala někde venku. Ale tak beru, každý to má třeba jinak.
Není tady

morpheus napsal(a):
Berusko, ale notak
Dnes holky fuckaji uz v 15-ti a cas se na to furt najde...
Kámoš má dceru, které je dnes už 17... ta byla "zodpovědná", a počkala si na to do svých 15. narozenin... a hned ten den na to se svým klukem vlítli...
...jestli s kondomem, nebo bez, to nevím - na takovéto podrobnosti jsem se ho neptal... 
Není tady
Mikeš napsal(a):
morpheus napsal(a):
Berusko, ale notak
Kámoš má dceru, které je dnes už 17... ta byla "zodpovědná", a počkala si na to do svých 15. narozenin... a hned ten den na to se svým klukem vlítli...
...jestli s kondomem, nebo bez, to nevím - na takovéto podrobnosti jsem se ho neptal...
Nazdar Mikesi, jo, jo, vzdyt to rikam, Slunicko sedmitecne se mi zda zije v nejakem jinem, nezkazenem svete 

Není tady
Mikeš napsal(a):
morpheus napsal(a):
Berusko, ale notak
Tak na tom nic není pokud spolu chodí dýl a mají se rádi tak proč s tim čekat že...
Není tady
Tak me kondom nikdy nevadil a mela jsem sice jen 4 partnery,ale zadny s tim take nemel problem.
Jinak s April souhlasim, 15let se mi zda opravdu prilis brzy. Sama vim,jak jsem na tom byla v 16ti,kdyz za mnou prisel kluk a oznamil mi,ze se mnou chce chodit,tak jsem se na nej usmala a zeptala se ho,kam ze to chce chodit,asi tak. Sice jsem uz skoro jako 17ti leta mela kluka,ale nebyl ze stejneho mesta, takze cely tyden skola ob den zkousky sboru a vetsinou i vikendy, stacili mi dopisy a jednou za 14 dni vikend s nim. Mazleni bylo nadherne a i kdyz jsme po sobe touzili,tak jsme si rikali,ze je to jeste brzy a myslim,ze to tehdy bylo dobre a to jsme se znali od malicka a dnes vim,ze to bylo pro oba to nejsilnejsi,co v zivote potkali,i kdyz nejsem uz davno spolu, proste jsme zacali brzy a nejak se nase cesty po 5ti letech rozesli, mrzi me to dodnes,ale zivot uz je takovy......
Není tady

BoNbONEk napsal(a):
No tak ne žeby jsme se ještě dostali až sem, ale vedli jsme řeči s mámou, kamarádkami a také s mým přítelem.. Můj přítel nenávidí kondomy, nedal by si ho ani za zlaté prase a někteří další také. Jiní je ale používají a nic jim to nedělá.. Poraˇˇdte jaké máte zkušenosti a jak toho mého "přemluvit" aby je používal?
Jednoduše - souložit s ním pouze v případě, že ho má
Není tady

majkafa napsal(a):
Jsem ráda, že sem píšete upřímně. Já vlastně nepotkala zatím nikoho, kdo by řekl, že mu kondom nevadí, nebo že to má dokonce s kondomem rád.
Že je to ochrana, o tom žádná. Ale myslím, že jsou pouze výjimky, kterým by to bylo příjemné. Měli by vynalézt něco jiného. Pro ty, kdo nemají antikoncepci a nejsou věrní.
Pro ty měli vynaleznout amputaci 
Není tady
bez kondomu je to lepsi, ale po zkusenostech s konizaci delozniho cipku menim nazor
Není tady

mashanka napsal(a):
To by mne zajímalo, co by se u ženy amputovalo.... 

Není tady

mashanka napsal(a):
Jednoduše - souložit s ním pouze v případě, že ho má
Hezky řečeno

Není tady
Ještě taková otázečka, zrovna se mi to nelíbí, ale všechno lepší než se ptát rodičů

Znáte 69, že? Nevadí přitom třeba klukovi, že je holka vlkhá nebo ty zvláštní pižma? Někteří ho zrovna nemají rádi 
:lyssna Včera mě to napadlo když jsme si volali s mým klukem a žertovali co a jak bysme dělali (samozřejmě se to neuskuteční
)
Není tady
klokan napsal(a):
mashanka napsal(a):
To by mne zajímalo, co by se u ženy amputovalo....
Přesně tohle mě napadlo, když jsem to četla. 
jaký pižma?jako aroma rozkroku?proč by jim to mělo vadit?samci jsou přitahování k samicích. a to že je holka vlhká je známka vzrušení, myslíš že ženám vadí, když má chlap erekci?jeto normální a nutné k lubrikaci při styku.
Není tady

A pokud si voní vzájemně, je to to pravé ořechové. 
majkafa napsal(a):
A pokud si voní vzájemně, je to to pravé ořechové.
Souhlas:jojo:
Normálně u myší je to tak,že něž se spáří,tak si navzájem očichají moč.To je co?
Není tady
Jsou moudré. 
My lidi často mermomocí chceme jiného, který nám vůbec nevoní, a kašleme na vonícího. Kdybychom se zase vrátili k přírodě, možná by se děly věci. Možná by nebylo tolik rozvodů.
nám ve škole nějaký vyučující radil, at se nevoníme, že nás pak nepozná ten pravý a my zas nepoznáme jeho:-)
Není tady