6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
klokan napsal(a):
Tiffany napsal(a):
Pokud to bude chtít někdy v budoucnousti změnit, pak si ale musí počkat, a vynaleznou ha pro chlapy .
No - ona pro chlapy existuje taková HA. A opravdu působí přesně antikoncepčně - takový chlap si "nevrzne", nezajímá ho to.
No tak to fakt radi ne .
Není tady
majkafa napsal(a):
Tiffany napsal(a):
Já brala ha docela dlouho, ale pořád tam něco haprovalo, a kdy jsem čekala první dítě, zjistila jsem, e bez hormonů se cítím prostě líp. A od té doby je tady prostě tenhle "pomocník" a co, manel si zvyknul a ve je o.k. Pokud to bude chtít někdy v budoucnousti změnit, pak si ale musí počkat, a vynaleznou ha pro chlapy .
Stačí "vydret" do tvého nebo jiné partnerky přechodu. Ne?
No tak to je taky fakt, ale vzhledem k tomu, e je mi párlet přes třicet, tak to si asi jetě počká . A s tou jinou partnerkou ku, nestra .
Není tady
Kondomy mi nijak extra nevadí, bez nich je to lepí, to je jasný, ale dá se i s nima a není v tom ádný problém
A Bonbonku - docel bych pochybovala o dospělosti přítele - z vět typu "kondom bych nikdy v ivotě nepouil" dospělost bohuel nečií
Není tady
Nevadí a spí moc nechápu, co na tom někomu tak moc vadí
Není tady
Nepříjemné umělohmotné cítění uvnitř, hlídání sesouvání, okovité přeruování milování při nandavání a sundavání, toho je habakuk.
Neznám ani jedno ani druhé, ani třetí, ani jiný habakuk
Moná jestli to nakonec nebude tak, e v dlouhodobých vztazích je to v pohodě. Je to zaité, normální součást sexu, souhlasí s tím oba, a navíc těch různých a zajímavých druhů jsou spousty.
Co je moná troku nepříjemné - po pouití se s tím musí nějak naloit a to můe působit trochu ruivě
Není tady
elvička17 napsal(a):
Moná jestli to nakonec nebude tak, e v dlouhodobých vztazích je to v pohodě. Je to zaité, normální součást sexu, souhlasí s tím oba, a navíc těch různých a zajímavých druhů jsou spousty.
Co je moná troku nepříjemné - po pouití se s tím musí nějak naloit a to můe působit trochu ruivě
Taky to tak vidím. Je to prostě automatická součást sexu a nepřemýlíme nad tím.
A ani po sexu mě nijak nevadí, e partner musí vstát a na chvíli odjít.
Není tady
majkafa napsal(a):
Nepříjemné umělohmotné cítění uvnitř, hlídání sesouvání, okovité přeruování milování při nandavání a sundavání, toho je habakuk.
Měla by jsi Bonbonka podpořit ne vypočítávat negativa .
Není tady
Můj partner po sexu ani nikam neodchází naopak,v tomhle je pro mě kondom značný plus Kapesníky jsou sice u postele vdycky, ale při souloi bez kondomu vydrím leet po akci cca tři minuty a apk prostě musím na záchod jen pro pocit pokud je soulo s kondomem, partner sundá, zaváe, je mu nabídnut kapesník, obojo odloí a válet se můem do aleluja
Není tady
Mě kondom nevadí
Není tady
elvička17 napsal(a):
Ale notak Zelvis, takova zkusena zena ... ? Vubec to nepusobi rusive, je to velmi prijemne, jen se to s tim musi umet
Není tady
aprill napsal(a):
Vyjádřila jsem na tomto vlákně dostatečně jasně a srozumitelně, e v tuto chvíli je pro bonbonka prezervativ druhé nejlepí řeení. První je - jetě nemít pohlavní styk, protoe si myslím, e ani jeden z nich není dostatečně připraven.
majkafa napsal(a):
aprill napsal(a):
Vyjádřila jsem na tomto vlákně dostatečně jasně a srozumitelně, e v tuto chvíli je pro bonbonka prezervativ druhé nejlepí řeení. První je - jetě nemít pohlavní styk, protoe si myslím, e ani jeden z nich není dostatečně připraven.
Nebud tak neprejici, sami fuckame jak cerveni mravenci a nedoprejeme tu radost mladsim ? Je to snad uz povoleno od 14-ti let pokud se nemylim
Není tady
Nepaualizuj. Já ne. Nemám partnera.
morpheus napsal(a):
majkafa napsal(a):
aprill napsal(a):
Nebud tak neprejici, sami fuckame jak cerveni mravenci a nedoprejeme tu radost mladsim ? Je to snad uz povoleno od 14-ti let pokud se nemylim
měla jsem za to, e od 14 je to a od přítího roku to bude 14 i mladýmu, ale na tyhle věci můe zapomenout, času má jetě dost
Není tady
Pavli, tak asi jo, ja ty nase dementni zakony neznam. Ono je to uplne fuk, at si kazdy fucka od kdy je to povoleno a kdyz driv, tak at to aspon nedela na verejnosti To ja jim to zase preju
Není tady
U kondomu mi vadí to kontrolování, zda-li kondom nesklouzl. Člověk se pak nemůe uvolnit. Navíc ta manipulace po tom není úplně příjemná. Kondom beru jen jako nouzovku.
Není tady
elvička17 napsal(a):
Nevadí a spí moc nechápu, co na tom někomu tak moc vadí
Přesně tak elvi, taky jsem nikdy nepociovala nějaké takové divnosti co popisuje třeba Majkafa. Jen moná chlapi mají sníenou citlivost (aspoň co mi říkali), ale to je taky k něčemu dobré
Není tady
Jak je vidět, co člověk, to názor.
Já patřím do skupiny, která rozhodně kondom vnímá, samozřejmě negativně (někdo to tu vyjádřil trefně - rozdíl asi jako kdyby někdo někoho hladil rukou, a nebo rukou v gumové rukavici).
Ale je mnoho situací a důvodů, zejména zdravotních, které prostě kondom vyadují. Například situace Bonbónka.
A mimochodem - pokud se partner vyjádří tak hnusně kategoricky " já tedy kondom ani za zlaté prase", jak bylo v případě Bonbonkova partnera řečeno, je to velmi varující. Z toho vyplývá, e ho zajímá jen jeho JÁ a jeho vlastní pocity a přání, na přání partnerky (Bonbonka) naprosto kale, kdy o tom odmítá jakoukoli diskusi a jednoznačně předurčuje Já kondom ne, o antikoncepci se starej ty.
Upravil(a) Blossom (21. 5. 2009 9:35)
Mě docela zaráí ten problém sklouzávání kondomů - na obalu píou, e je to evropská velikost
Není tady
Nu, ony zklouzávají i tehdy, kdy jsou malé, nejenom veliké.
Kdy jsou na penis malé a větí prostě nejsou, tak zklouzávají jetě víc, ne ty, co jsou velké.
Já ale neřekla, e sklouzávají proto, e se nasazují na malý penis
Není tady
Já ano. Prostě zklouzávají oboje.
A je to na milú kedve, k té umělohmotnosti jetě partnerka trnout, e zklouzne a partner hlídat, aby nezklouzl.
Třeba by mohli vymyslet nějaký přivazovací kolem varlat, nebo kolem pasu nebo tak něco.
Upravil(a) majkafa (21. 5. 2009 10:42)
majkafa napsal(a):
Třeba by mohli vymyslet nějaký přivazovací kolem varlat, nebo kolem pasu nebo tak něco.
Nebo by chlap mohl souloit ve skafandru
Není tady
Mike napsal(a):
majkafa napsal(a):
Nebo by chlap mohl souloit ve skafandru
No kdo ví?Moná je to hudba budoucnosti.
Není tady