18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Bonbonku, myslím, e na sex nejsi jetě zralá. Tak na mě tvoje psaní působí, promiň.
Není tady
v tomhle pripade mam ten samej pocit...
Není tady
BoNbONEk napsal(a):
Tak přítel říká, e prostě z toho nic nemá, e nic necítí, e jej měl jendou a to mu stačilo. Vyaduje, abych měla práky, ale já se bojím. 1. jsou tu ty nechutné pohlavní nemoci, 2. nevím jestli kdy se jdu naočkovat musím být pana (nevím kdy na t injekci půjdu) 3. co kdy s prákama otěhotním? Mamka by mě dala do děcáku.. a dítě by mi nechala
jste oba jetě děti
Není tady
Přiznávám, dítě jsem.. Nechci do toho ted hned... Jak u jsem psala, chci být připravená a vědět co můu a co ne.. Nechci dopadnout jak holka co měla v 11-ti sex s 15-ti letým a vzniklo z toho dítě.. My to můeme mít třeba i za rok, já nespěchám a on tak ne, on je u dospělý.... take mě nijak neuhání..
Upravil(a) BoNbONEk (18. 5. 2009 16:43)
Není tady
kolik ti je ?
a kolik je jemu, kdy ty jsi dítě a on dospělý ?
Upravil(a) PPavlaa (18. 5. 2009 16:45)
Není tady
BoNbONEk napsal(a):
Tak přítel říká, e prostě z toho nic nemá, e nic necítí, e jej měl jendou a to mu stačilo. Vyaduje, abych měla práky, ale já se bojím. 1. jsou tu ty nechutné pohlavní nemoci, 2. nevím jestli kdy se jdu naočkovat musím být pana (nevím kdy na t injekci půjdu) 3. co kdy s prákama otěhotním? Mamka by mě dala do děcáku.. a dítě by mi nechala
Nevím kolik ti přesně je, ale v tvém případě je kondom velmi rozumné řeení.
Není tady
16 a 18... je jasné e já jsem to mení číslo xD kondom je rozumný, ale nedonutím ho k tomu..to raději bude abstinovat xD
Není tady
tak a abstinuje
Není tady
PPavlaa napsal(a):
tak a abstinuje
Ale já nechci abstinovat On mě vdycky tak naladí, to nae mazlení... Huuuuu
Není tady
BoNbONEk napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
tak a abstinuje
Ale já nechci abstinovat On mě vdycky tak naladí, to nae mazlení... Huuuuu
Tak se spolu hezky pomazlete a je to
I tzv. nekoitální aktivity jsou hezké a mohou vést k uspokojení obou partnerů...
Není tady
Kvalitní kondom téměř nepoznám a ani manel si nestěoval.
Pro nás to vdycky byla lepí varianta ne do sebe cpát hormony.
Podotýkám ale, e je hodně druhů kondomů a musí se to odzkouet. Ty nejlepí jsou tak tenké, navíc lubrikované, e mi opravdu problém nedělaly. Moná někomu, kdo má alergii na latex, to chápu. Víc ne přeruení předehry při nasazování mi vadí vyruení "po" kdy se partner musí zvednout a na chvíli odejít.
Nic ale není dokonalé, e.
Upravil(a) Ronja (18. 5. 2009 22:59)
Není tady
Tak to zas si nemyslím, e je nutné odcházet
Není tady
Ale i neodcházecí sundávání a utírání mokrého penisu je ruivé. Nebo počká, ne ti zklouzne kondom sám a vyteče sperma do postýlky? Nebo jinam?
Mně kondomy nevadí.
Jde tu spíe o jinou věc.
Vadila by ti helma u jízdy na motorce ve 150km rychlosti?
Vadí ti bezpečnostní pásy, kdy řídí auto?
Helma i bezpečnostní pásy jsou tak trochu omezující ve volnosti a proitku z jízdy. Ale důvod je jiný. Bezpečnost.
To samé je u kondomů. Neví, kolik a jaké partnery měl tvůj se.xuální přítel před tebou. Neví, jaké má nemoci (některé mají velmi dlouhou inkubační dobu a neprojevují se nijak bolestivě a viditelně). Nenech sebou manipulovat a pokud by kondom byl pro tebe přijatelnou ochranou, tak na tom trvej a hotovo. Jedinou alternativu bych viděl u prohlídky na koním a dokladu o HIV negativ.
Tečka.
Není tady
Mně vadí helma i bezpečnostní pásy.
Ale to neznamená, e je nepouiju. Kdy budu chtít.
A vo tom to je.
Souhlas.
Taky jsem toho názoru, e pouití jakéhokoli bezpečnostního prvku, kterým chráním sebe a také své okolí, záleí výhradně na tom, jestli chceme nebo nechceme.
Vo tom to vdy bylo. Jsme svobodné bytosti s moností volby.
Není tady
Mně kondomy nevadí. Jak ale přesvědčit partnera, aby ho pouíval, to nevím. Sama jsem s tím problém jetě neměla. Znala jsem minulost svých partnerů a bez kondomu bych si netroufla. Přilo mi to jako hodně velký risk.
Není tady
Bez nic je to lepí.. Asi tak.Ale natěstí to ted nemusím řeit.
Není tady
Jak přesvědčit?No, kdy je chu na sex,tak myslím e to půjde i s kondomem.
Já jsem to manovi oznámila jako hotovou věc.Snad blázen by nutil partnerku do něčeho co nechce/antiko/.I tady se pozná kvalita vztahu.
Není tady
Já si vlastně pamatuji, jak kdy jsme si s přítelem začali a já v tu dobu nebrala práky, tak jsme kondom pouívali, báli jsme se oba, navíc ne toho člověka poznáte, e...
Ale oba jsme se hrozně těili na bez, pro nás je to prostě nesrovnatelné.
Ale pokud bych nechtěla brát práky a partner kondom, tak bychom se asi nedohodli.. Navíc pokud by mi bylo 15 a byla bych ze veho tak vypleská jako bonbonek.
Není tady
BoNbONEk napsal(a):
16 a 18... je jasné e já jsem to mení číslo xD kondom je rozumný, ale nedonutím ho k tomu..to raději bude abstinovat xD
Bonbonku, abstinovat zcela stoprocentně nebude. Jak Tě tak čtu, pomalu, leč jistě, se propracujete do fáze "neboj, dám si pozor.."
Vím, o čem mluvím. Bylo mi 31, dceři je 14. Tak počítej a hlavně přemýlej.
Není tady
Bonbonku,proboha hlavně se nenechej na to "dám si pozor" ukecat!S tím mají mnohdy problémy i třicátníci nato takový klučina.
Není tady
Souhlasím s Ronjou v tom,e pokud si vyberete a odzkouíte kvalitní kondom, je to váně v pohodě . Jsou opravdu hooodně tenké...
Já brala ha docela dlouho, ale pořád tam něco haprovalo, a kdy jsem čekala první dítě, zjistila jsem, e bez hormonů se cítím prostě líp. A od té doby je tady prostě tenhle "pomocník" a co, manel si zvyknul a ve je o.k. Pokud to bude chtít někdy v budoucnousti změnit, pak si ale musí počkat, a vynaleznou ha pro chlapy .
Není tady
Tiffany napsal(a):
Pokud to bude chtít někdy v budoucnousti změnit, pak si ale musí počkat, a vynaleznou ha pro chlapy .
No - ona pro chlapy existuje taková HA. A opravdu působí přesně antikoncepčně - takový chlap si "nevrzne", nezajímá ho to.
Není tady
Tiffany napsal(a):
Já brala ha docela dlouho, ale pořád tam něco haprovalo, a kdy jsem čekala první dítě, zjistila jsem, e bez hormonů se cítím prostě líp. A od té doby je tady prostě tenhle "pomocník" a co, manel si zvyknul a ve je o.k. Pokud to bude chtít někdy v budoucnousti změnit, pak si ale musí počkat, a vynaleznou ha pro chlapy .
Stačí "vydret" do tvého nebo jiné partnerky přechodu. Ne?
Upravil(a) majkafa (20. 5. 2009 15:13)