6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
majkafa napsal(a):
U mě to hodně záleží na muži, se kterým se miluji tímto způsobem.
To u mne taky, dokonce uz vim , ze takovy existuje , ale radeji mam normalni zakonceni .
Není tady
klokan napsal(a):
werena30 napsal(a):
klokan napsal(a):
A na závěr si trošku rýpnu - pokud už takovou věc, jako je mechanická zábrana při tak intimní věci, jako je milování, tak proč vlastně se nehladit v rukavicích a nelíbat se přes plynovou masku?
Třeba proto, že z toho žena nechytne syfla ani neotěhotní?
Ty se líbáš přes plynovou masku a na každé pohlazení si navlékáš chirurgické rukavice (a Tvůj partner taky) ?? A vy se s partnerem chováte tak, že můžete chytit syfla? Tak to pak chápu, že to bez toho nejde....
Ale no tak nedělej hloupého! Přece už musíš vědět, že líbáním se neotěhotní nebo ne ? Osobně jsem pro bezpečný sex s každým partnerem. Přijde mi to zodpovědné.
A na nevinné lži typu "vážně to stihnu" jsem už trochu stará.
Není tady
Klokane, abych nevypadala jako necita, tak jsem to občas vnímala stejně jako ty.
Dneska mám takový záchvěv romantiky už málokdy.Následek poslední (a první) takové velké lásky(které nemohlo stát vůbec nic v cestě ) mám stále na očích .
Není tady
werena30 napsal(a):
klokan napsal(a):
werena30 napsal(a):
Třeba proto, že z toho žena nechytne syfla ani neotěhotní?Ty se líbáš přes plynovou masku a na každé pohlazení si navlékáš chirurgické rukavice (a Tvůj partner taky) ?? A vy se s partnerem chováte tak, že můžete chytit syfla? Tak to pak chápu, že to bez toho nejde....
Ale no tak nedělej hloupého! Přece už musíš vědět, že líbáním se neotěhotní nebo ne ? Osobně jsem pro bezpečný sex s každým partnerem. Přijde mi to zodpovědné.
A na nevinné lži typu "vážně to stihnu" jsem už trochu stará.
Reagoval jsem JEN na to, co jsi sama zvýraznila Pardon za
Není tady
klokan napsal(a):
werena30 napsal(a):
klokan napsal(a):
Ty se líbáš přes plynovou masku a na každé pohlazení si navlékáš chirurgické rukavice (a Tvůj partner taky) ?? A vy se s partnerem chováte tak, že můžete chytit syfla? Tak to pak chápu, že to bez toho nejde....Ale no tak nedělej hloupého! Přece už musíš vědět, že líbáním se neotěhotní nebo ne ? Osobně jsem pro bezpečný sex s každým partnerem. Přijde mi to zodpovědné.
A na nevinné lži typu "vážně to stihnu" jsem už trochu stará.Reagoval jsem JEN na to, co jsi sama zvýraznila Pardon za
V tom případě se nauč číst !
Není tady
werena30 napsal(a):
V tom případě se nauč číst !
Umím číst velmi dobře - prosím, podívej se po sobě, co to vlastně tady plodíš. To TY se nauč číst a vnímat to, co vlastně opravdu děláš! A zbav se svých předsudků, bude to lepší i pro Tebe.
Upravil(a) klokan (29. 1. 2012 20:01)
Není tady
Ještě mne tak napadla otázka: zkoušeli jste někdo femidom?
Není tady
klokan napsal(a):
co to je ?
Není tady
Grainne napsal(a):
klokan napsal(a):
co to je ?
Je to vlastně "kondom" pro ženy, zavádí se do pochvy, může to být i mnohem delší dobu před stykem, než by se použil klasický kondom pro muže. Je cenově výš, než kondom, i když - to, co musím občas použít sám, je cenově asi nastejno (cca 50Kč/kus).
Není tady
klokan napsal(a):
Grainne napsal(a):
klokan napsal(a):
co to je ?
Je to vlastně "kondom" pro ženy, zavádí se do pochvy, může to být i mnohem delší dobu před stykem, než by se použil klasický kondom pro muže. Je cenově výš, než kondom, i když - to, co musím občas použít sám, je cenově asi nastejno (cca 50Kč/kus).
a to je jako lepsi?Nejak si to nedovedu predstavit.To to tam nicemu nevadi?
Není tady
Grainne napsal(a):
a to je jako lepsi?Nejak si to nedovedu predstavit.To to tam nicemu nevadi?
No to právě nevím, jestli to je lepší, proto se ptám, zdali to někdo vyzkoušel. V každém případě to bude pocitově lepší pro muže, protože klouzat bude on, kdežto při použití klasického kondomu klouže jen ten kondom v ženě, muž má v té chvíli vlastně umělou kůži bez nervů a bez citlivosti na sobě a žena ne. A v případě femidomu to je opačně. Ale osobní zkušenost s tím nemám.
Není tady
Kondomy mi nevadí, nepoužíváme je
Ale vážně, minulý měsíc jsme sex provozovali (to zní strašně) s kondomem. Nic závratnýho, ale v zásadě nám to problém nečinilo.
Není tady
Já kondomy nemusím - neberu ale HA a manžel si chce vychutnávat sex až do konce.. tak mě sem tam ukecá a vezme si ho - mě ta guma přijde divná. Hledala jsem i různé alternativy - reps. druhy kondomů, ale přide mi, že jsou všechny i ty tenké na jedno brdo Našla jsem zajímavý článek, kde se různé "gumy" rozebírají... https://magazin.safelove.cz/neni-kondom … n-spravny/ - no možná jim dám ještě šanci a zkusím jich prubnout více.
Není tady
Tak třeba já osobně kondomy absolutně nesnesu, zkoušeli jsme jich několik a vždycky mě po sexu pálil vnitřek takže od té doby bez. Přítele podle mě k tomuhle nepřinutíte, musí chtít sám a jestli chcete vy tak nebýt sobecký a prostě si ho dát.
Není tady
Tak mně osobně kondomy nějak zle nedělají, ale vadí mi ten pocit, že necítím parnera naplno, ale cítím jen tu gumu, každopádně jsme teď zkoušely ty vroubkaté a to je něco jinýho
Není tady
Ááááá, pojem "vygumovaná" zde nabývá nového rozměru
Není tady
Není tady
Nám kondomy také problém nedělají, ale nepoužíváme je. Občas si koupíme nějaký nevšední na zpestření sexu např s vroubky a to je super.
Není tady