19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
majkafa napsal(a):
U mě to hodně záleí na mui, se kterým se miluji tímto způsobem.
To u mne taky, dokonce uz vim , ze takovy existuje , ale radeji mam normalni zakonceni .
Není tady
klokan napsal(a):
werena30 napsal(a):
klokan napsal(a):
A na závěr si troku rýpnu - pokud u takovou věc, jako je mechanická zábrana při tak intimní věci, jako je milování, tak proč vlastně se nehladit v rukavicích a nelíbat se přes plynovou masku?
Třeba proto, e z toho ena nechytne syfla ani neotěhotní?
Ty se líbá přes plynovou masku a na kadé pohlazení si navléká chirurgické rukavice (a Tvůj partner taky) ??
A vy se s partnerem chováte tak, e můete chytit syfla? Tak to pak chápu, e to bez toho nejde....
Ale no tak nedělej hloupého! Přece u musí vědět, e líbáním se neotěhotní nebo ne ? Osobně jsem pro bezpečný sex s kadým partnerem. Přijde mi to zodpovědné.
A na nevinné li typu "váně to stihnu" jsem u trochu stará.
Není tady
Klokane, abych nevypadala jako necita, tak jsem to občas vnímala stejně jako ty.
Dneska mám takový záchvěv romantiky u málokdy.Následek poslední (a první) takové velké lásky(které nemohlo stát vůbec nic v cestě ) mám stále na očích
.
Není tady
werena30 napsal(a):
klokan napsal(a):
werena30 napsal(a):
Třeba proto, e z toho ena nechytne syfla ani neotěhotní?Ty se líbá přes plynovou masku a na kadé pohlazení si navléká chirurgické rukavice (a Tvůj partner taky) ??
A vy se s partnerem chováte tak, e můete chytit syfla? Tak to pak chápu, e to bez toho nejde....
Ale no tak nedělej hloupého! Přece u musí vědět, e líbáním se neotěhotní nebo ne
? Osobně jsem pro bezpečný sex s kadým partnerem. Přijde mi to zodpovědné.
A na nevinné li typu "váně to stihnu" jsem u trochu stará.
Reagoval jsem JEN na to, co jsi sama zvýraznila Pardon za
Není tady
klokan napsal(a):
werena30 napsal(a):
klokan napsal(a):
Ty se líbá přes plynovou masku a na kadé pohlazení si navléká chirurgické rukavice (a Tvůj partner taky) ??A vy se s partnerem chováte tak, e můete chytit syfla? Tak to pak chápu, e to bez toho nejde....
Ale no tak nedělej hloupého! Přece u musí vědět, e líbáním se neotěhotní nebo ne
? Osobně jsem pro bezpečný sex s kadým partnerem. Přijde mi to zodpovědné.
A na nevinné li typu "váně to stihnu" jsem u trochu stará.Reagoval jsem JEN na to, co jsi sama zvýraznila
Pardon za
V tom případě se nauč číst !
Není tady
werena30 napsal(a):
V tom případě se nauč číst
!
Umím číst velmi dobře - prosím, podívej se po sobě, co to vlastně tady plodí. To TY se nauč číst a vnímat to, co vlastně opravdu dělá! A zbav se svých předsudků, bude to lepí i pro Tebe.
Upravil(a) klokan (29. 1. 2012 20:01)
Není tady
Jetě mne tak napadla otázka: zkoueli jste někdo femidom?
Není tady
klokan napsal(a):
co to je ?
Není tady
Grainne napsal(a):
klokan napsal(a):
co to je ?
Je to vlastně "kondom" pro eny, zavádí se do pochvy, můe to být i mnohem delí dobu před stykem, ne by se pouil klasický kondom pro mue. Je cenově vý, ne kondom, i kdy - to, co musím občas pouít sám, je cenově asi nastejno (cca 50Kč/kus).
Není tady
klokan napsal(a):
Grainne napsal(a):
klokan napsal(a):
co to je ?
Je to vlastně "kondom" pro eny, zavádí se do pochvy, můe to být i mnohem delí dobu před stykem, ne by se pouil klasický kondom pro mue. Je cenově vý, ne kondom, i kdy - to, co musím občas pouít sám, je cenově asi nastejno (cca 50Kč/kus).
a to je jako lepsi?Nejak si to nedovedu predstavit.To to tam nicemu nevadi?
Není tady
Grainne napsal(a):
a to je jako lepsi?Nejak si to nedovedu predstavit.To to tam nicemu nevadi?
No to právě nevím, jestli to je lepí, proto se ptám, zdali to někdo vyzkouel. V kadém případě to bude pocitově lepí pro mue, protoe klouzat bude on, kdeto při pouití klasického kondomu kloue jen ten kondom v eně, mu má v té chvíli vlastně umělou kůi bez nervů a bez citlivosti na sobě a ena ne. A v případě femidomu to je opačně. Ale osobní zkuenost s tím nemám.
Není tady
Kondomy mi nevadí, nepouíváme je
Ale váně, minulý měsíc jsme sex provozovali (to zní straně) s kondomem. Nic závratnýho, ale v zásadě nám to problém nečinilo.
Není tady
Já kondomy nemusím - neberu ale HA a manel si chce vychutnávat sex a do konce.. tak mě sem tam ukecá a vezme si ho - mě ta guma přijde divná. Hledala jsem i různé alternativy - reps. druhy kondomů, ale přide mi, e jsou vechny i ty tenké na jedno brdo
Nala jsem zajímavý článek, kde se různé "gumy" rozebírají... https://magazin.safelove.cz/neni-kondom … n-spravny/ - no moná jim dám jetě anci a zkusím jich prubnout více.
Není tady
Tak třeba já osobně kondomy absolutně nesnesu, zkoueli jsme jich několik a vdycky mě po sexu pálil vnitřek take od té doby bez. Přítele podle mě k tomuhle nepřinutíte, musí chtít sám a jestli chcete vy tak nebýt sobecký a prostě si ho dát.
Není tady
Tak mně osobně kondomy nějak zle nedělají, ale vadí mi ten pocit, e necítím parnera naplno, ale cítím jen tu gumu, kadopádně jsme teď zkouely ty vroubkaté a to je něco jinýho
Není tady
Ááááá, pojem "vygumovaná" zde nabývá nového rozměru
Není tady
Není tady
Nám kondomy také problém nedělají, ale nepouíváme je. Občas si koupíme nějaký nevední na zpestření sexu např s vroubky a to je super.
Není tady