Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#326 27. 1. 2012 20:58

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Vadí Vám kondomy?

majkafa napsal(a):

U mě to hodně záleží na muži, se kterým se miluji tímto způsobem.

To u mne taky, dokonce uz vim  , ze takovy existuje , ale radeji mam normalni zakonceni .

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#327 27. 1. 2012 22:57

werena30
♥♥♥♥---

klokan napsal(a):

werena30 napsal(a):

klokan napsal(a):

A na závěr si trošku rýpnu - pokud už takovou věc, jako je mechanická zábrana při tak intimní věci, jako je milování, tak proč vlastně se nehladit v rukavicích a nelíbat se přes plynovou masku? wink

Třeba proto, že z toho žena nechytne syfla ani neotěhotní? wink

Ty se líbáš přes plynovou masku a na každé pohlazení si navlékáš chirurgické rukavice (a Tvůj partner taky) ?? yikes A vy se s partnerem chováte tak, že můžete chytit syfla? Tak to pak chápu, že to bez toho nejde....

Ale no tak nedělej hloupého! Přece už musíš vědět, že líbáním se neotěhotní nebo ne big_smile ? Osobně jsem pro bezpečný sex s každým partnerem. Přijde mi to zodpovědné.
A na nevinné lži typu "vážně to stihnu" jsem už trochu stará.

Není tady

#328 27. 1. 2012 23:17

werena30
♥♥♥♥---

Klokane, abych nevypadala jako necita, tak jsem to občas vnímala stejně jako ty.
Dneska mám takový záchvěv romantiky už málokdy.Následek poslední (a první) takové velké lásky(které nemohlo stát vůbec nic v cestě lol ) mám stále na očích dudlik .

Není tady

#329 28. 1. 2012 19:45

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

werena30 napsal(a):

klokan napsal(a):

werena30 napsal(a):

Třeba proto, že z toho žena nechytne syfla ani neotěhotní? wink

Ty se líbáš přes plynovou masku a na každé pohlazení si navlékáš chirurgické rukavice (a Tvůj partner taky) ?? yikes A vy se s partnerem chováte tak, že můžete chytit syfla? Tak to pak chápu, že to bez toho nejde....

Ale no tak nedělej hloupého! Přece už musíš vědět, že líbáním se neotěhotní nebo ne big_smile ? Osobně jsem pro bezpečný sex s každým partnerem. Přijde mi to zodpovědné.

Reagoval jsem JEN na to, co jsi sama zvýraznila wink Pardon za offtopic

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#330 29. 1. 2012 18:38

werena30
♥♥♥♥---

klokan napsal(a):

werena30 napsal(a):

klokan napsal(a):

Reagoval jsem JEN na to, co jsi sama zvýraznila wink Pardon za offtopic

V tom případě se nauč číst big_smile !

Není tady

#331 29. 1. 2012 19:59

klokan
♥♥♥♥♥♥-

werena30 napsal(a):

V tom případě se nauč číst big_smile !

Umím číst velmi dobře - prosím, podívej se po sobě, co to vlastně tady plodíš. To TY se nauč číst a vnímat to, co vlastně opravdu děláš! A zbav se svých předsudků, bude to lepší i pro Tebe.

Upravil(a) klokan (29. 1. 2012 20:01)

Není tady

#332 14. 2. 2012 23:19

klokan
♥♥♥♥♥♥-

Ještě mne tak napadla otázka: zkoušeli jste někdo femidom?

Není tady

#333 19. 2. 2012 15:34

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

klokan napsal(a):

co to je ?

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#334 19. 2. 2012 17:52

klokan
♥♥♥♥♥♥-

Grainne napsal(a):

klokan napsal(a):

co to je ?

Je to vlastně "kondom" pro ženy, zavádí se do pochvy, může to být i mnohem delší dobu před stykem, než by se použil klasický kondom pro muže. Je cenově výš, než kondom, i když - to, co musím občas použít sám, je cenově asi nastejno (cca 50Kč/kus).

Není tady

#335 19. 2. 2012 21:51

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

klokan napsal(a):

Grainne napsal(a):

klokan napsal(a):

co to je ?

Je to vlastně "kondom" pro ženy, zavádí se do pochvy, může to být i mnohem delší dobu před stykem, než by se použil klasický kondom pro muže. Je cenově výš, než kondom, i když - to, co musím občas použít sám, je cenově asi nastejno (cca 50Kč/kus).

a to je jako lepsi?Nejak si to nedovedu predstavit.To to tam nicemu nevadi?

Není tady

#336 20. 2. 2012 0:20

klokan
♥♥♥♥♥♥-

Grainne napsal(a):

a to je jako lepsi?Nejak si to nedovedu predstavit.To to tam nicemu nevadi?

No to právě nevím, jestli to je lepší, proto se ptám, zdali to někdo vyzkoušel. V každém případě to bude pocitově lepší pro muže, protože klouzat bude on, kdežto při použití klasického kondomu klouže jen ten kondom v ženě, muž má v té chvíli vlastně umělou kůži bez nervů a bez citlivosti na sobě a žena ne. A v případě femidomu to je opačně. Ale osobní zkušenost s tím nemám.

Není tady

#337 22. 2. 2012 16:57

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Kondomy mi nevadí, nepoužíváme je lol
Ale vážně, minulý měsíc jsme sex provozovali (to zní strašně) s kondomem. Nic závratnýho, ale v zásadě nám to problém nečinilo.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#338 11. 4. 2017 14:16

Bellisima
♥------

Já kondomy nemusím - neberu ale HA a manžel si chce vychutnávat sex až do konce.. tak mě sem tam ukecá a vezme si ho - mě ta guma přijde divná. hmm Hledala jsem i různé alternativy - reps. druhy kondomů, ale přide mi, že jsou všechny i ty tenké na jedno brdo hmm Našla jsem zajímavý článek, kde se různé "gumy" rozebírají... https://magazin.safelove.cz/neni-kondom … n-spravny/ - no možná jim dám ještě šanci a zkusím jich prubnout více. smile

Není tady

#339 23. 1. 2018 13:40

ListickaVery
♥------

Tak třeba já osobně kondomy absolutně nesnesu, zkoušeli jsme jich několik a vždycky mě po sexu pálil vnitřek takže od té doby bez. Přítele podle mě k tomuhle nepřinutíte, musí chtít sám a jestli chcete vy tak nebýt sobecký a prostě si ho dát.

Není tady

#340 9. 3. 2019 17:05

Majki636
♥♥-----

Tak mně osobně kondomy nějak zle nedělají, ale vadí mi ten pocit, že necítím parnera naplno, ale cítím jen tu gumu, každopádně jsme teď zkoušely ty vroubkaté a to je něco jinýho tongue

Není tady

#341 9. 3. 2019 18:47

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Ááááá, pojem "vygumovaná" zde nabývá nového rozměru gloria

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#342 9. 3. 2019 19:16

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

stolt

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#343 16. 5. 2019 10:09

Radkka
♥♥♥----

Nám kondomy také problém nedělají, ale nepoužíváme je. Občas si koupíme nějaký nevšední na zpestření sexu např s vroubky a to je super.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí