|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
BoNbONEk napsal(a):
Jako já je ještě nemám, ve čtvrtek si pro ně jdu takže návod nemám... a.. kluci jdou snadno přečíst.. a já vím že mě má rád...
Ja Ti to preju 
Není tady
Brr...strkat ho jen tak do nějaké temné, vlhké škvíry z které občas teče krev 
Upravil(a) Neudatelný (19. 6. 2009 20:59)
Není tady
tak ho strkej do škvíry ze které neteče krev...stejně mluvíš jak kdybys byl teplej:-)
Není tady
mirka.. napsal(a):
tak ho strkej do škvíry ze které neteče krev...stejně mluvíš jak kdybys byl teplej:-)
nebuď na mne zlá! 
Není tady
Neudatelný napsal(a):
mirka.. napsal(a):
nebuď na mne zlá!
Nejsem zlá...
Chceš HO někam strkat?
Strkej HO tam,... kde... bude vlhko, bezpečno, příjemně..., éééroticky..., prostě BLAZE..., viš, strč HO tam, kde budeš vědět, že je... to nezávazně a... s kýženým výsledkem?..., k d e j e n a d ě j e ???
, ach, bujónku,... na co?
Na zázrak?
Tož riskuj! Najdeš..., nebo..., ... budeš hledat dál, no a co??? 
Není tady
Jaj, taky bych chtěla dobře umět přečíst kluky. Něco ve stylu kouknu a šup s ním do škatulky
.
Není tady

mirka.. napsal(a):
A nebo ho radši nestrkej nikam a udělej si to pěkně rukou
To bude pro tebe, koukám, asi nejlepší 
Není tady

Mikeš napsal(a):
mirka.. napsal(a):
A nebo ho radši nestrkej nikam a udělej si to pěkně rukou
To bude pro tebe, koukám, asi nejlepší
Hlavně asi taky jediný mometálně dostupný, jak tak koukám. A jistý, že se trefí a že nic nechytí.
Není tady
Neudatelný napsal(a):
Nazdar draku - tak jsem kopnul tu moji do prd*** pujdem nekdy na pivko a probereme to ? Budu mit ted spoustu casu 
Není tady
Neudatelný napsal(a):
nebo si vem s sebou jeste fén a baterku 
Není tady
Jak to tak vypadá, tak už můžu z mé strany tuto konvezraci uzavřít.. Přemluvila jsem ho na kondom.. ;-) a.. O:-)
Není tady
BoNbONEk napsal(a):
Jak to tak vypadá, tak už můžu z mé strany tuto konvezraci uzavřít.. Přemluvila jsem ho na kondom.. ;-) a.. O:-)
Ani to nebolelo, vid ? 
Není tady

morpheus napsal(a):
BoNbONEk napsal(a):
Ani to nebolelo, vid ?
Tys u toho byl? 
Není tady
Ale.. muisím se svěřit ještě s něčím. dneska ráno mi to řekl doktor.. Už přes týden jsem měla malé oči, bolest v krku, nemohla jsem jíst, omdlévala jsem.. horečka... A doktor na mě vyrukoval s mononukleozou.. nebo anginou.. Ježiši já se cítím strašně, vždyť pokud budu mono mít, nemůžu mu dát ani pusu.. a nejhorší je, že jsem se s ním vyspala, takže to ode mě mohl dostat... já se cítím hrozně.. jak nějaký přenašeč HIV... a Morphee.. první dvě minuty jsem myslela, že budu řvát bolestí nebo že vybuchnu.. ale pak.. 

Není tady
klídek, anginu i mononukleozu jsi mu mohla předat normálně, to nejsou pohlavně přenosné choroby:-) takže nesouvisí s tím, jestli jsi s ním spala.
Není tady
Zatím ještě nemám výsledky, ale kdybych měla tu mononukleozu, co nesmím jíst a tak.. Někdo mi říkal, že se ke svému klukovi nesmím přiblížit, abych ho nenakazila, ale já bych to asi nevydržela... Třeba půl roku mu nedát ani pusu.. 

Není tady

BoNbONEk napsal(a):
Zatím ještě nemám výsledky, ale kdybych měla tu mononukleozu, co nesmím jíst a tak.. Někdo mi říkal, že se ke svému klukovi nesmím přiblížit, abych ho nenakazila, ale já bych to asi nevydržela... Třeba půl roku mu nedát ani pusu..
Tady si o tom můžeš něco přečíst
http://www.ajgl.cz/mononukleoza/
Není tady

Kondom mi vadí především zůstane-li v kapse kalhot, zatímco můj přítel zasouvá do jiné paní...
Není tady
ADFka2 napsal(a):
Kondom mi vadí především zůstane-li v kapse kalhot, zatímco můj přítel zasouvá do jiné paní...

Není tady

ADFka2 napsal(a):
No to by mi vadilo u každýho jednou, protože pak bych ho nechtěla ani vidět 
Není tady
Taaak, hlásí se vám ta největší troska.. Mononukleoza jak prase.. Týden v nemocnici byl výborný, člověk aspoň má malou dovču.. Nemůže se rozloučit s učitelkama, spolužákama, které nikdy neuvidí.. Třešnička na dortu je, že půl roku dieta a žádný pohyb.. možná i dýl, mám ji prý dost hnusnou.. a navíc... se se mnou asi ten kluk rozejde....
*umírající smajlík*
Není tady
BoNbONEk napsal(a):
Taaak, hlásí se vám ta největší troska.. Mononukleoza jak prase.. Týden v nemocnici byl výborný, člověk aspoň má malou dovču.. Nemůže se rozloučit s učitelkama, spolužákama, které nikdy neuvidí.. Třešnička na dortu je, že půl roku dieta a žádný pohyb.. možná i dýl, mám ji prý dost hnusnou.. a navíc... se se mnou asi ten kluk rozejde....
*umírající smajlík*
Bonbonku, nedá mi to si nerýpnout 
Citace:
BoNbONEk napsal(a):
Jako já je ještě nemám, ve čtvrtek si pro ně jdu takže návod nemám... a.. kluci jdou snadno přečíst.. a já vím že mě má rád...
takže nejdřív jdou kluci děsně snadno přečíst, má tě rád, vyspíš se s ním a najednou se s tebou rozchází..... teda koukám, jak dobře jdou ti kluci přečíst
- což je rýpnutí v dobrém, že ono to s tím čtením nebude v tvém věku ještě tak slavné a snad máš ponaučení pro příště.
Jinak moc držím palce, ať se ti zdraví vrátí a ať jsi v pořádku!
Není tady
BoNbONEk napsal(a):
*umírající smajlík*
A víš z čeho to máš?nemáš to nahodou od něj? (nic proti,jen se ptam..)
Není tady
Jedině, žeby se u něj t nemoc neprojevila.. A on se se mnou chce nechce rozejít.. Nechce protože mě miluje ale trochu chce, protože moji rodiče jsou pedanti a mám den co den zaracha jít ven.. takže jsme spolu jednou za týden a ještě k tomu tahle nemoc...? Jak dlouho budu muset se mu stranit? Abych ho nenakazila a tak...
Není tady

BoNbONEk napsal(a):
Jedině, žeby se u něj t nemoc neprojevila.. A on se se mnou chce nechce rozejít.. Nechce protože mě miluje ale trochu chce, protože moji rodiče jsou pedanti a mám den co den zaracha jít ven.. takže jsme spolu jednou za týden a ještě k tomu tahle nemoc...? Jak dlouho budu muset se mu stranit? Abych ho nenakazila a tak...
Bonbonku, kdyby tě miloval, tak ho od tebe neodtáhne ani pár volů a už vůbec by tě milující člověk neopustil v těžkých chvílích, nebuď stále tak naivní... to vše jsou pro něj jen výmluvy.
Není tady