29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No tak ne žeby jsme se ještě dostali až sem, ale vedli jsme řeči s mámou, kamarádkami a také s mým přítelem.. Můj přítel nenávidí kondomy, nedal by si ho ani za zlaté prase a někteří další také. Jiní je ale používají a nic jim to nedělá.. Poraˇˇdte jaké máte zkušenosti a jak toho mého "přemluvit" aby je používal?
Není tady
Uz tady jednou myslim ta diskuse zalozena byla,zalozila jsem ji ja.Me milovani pres kondom dost vadi.
Není tady
Mně taky milování s kondomem vadí.
Řadím se mezi ty, kterým kondom při milování vadí. Není to prostě ono.
Není tady
Se teda taky přidám : ne, že by mi to přímo vadilo, ale prostě to není ono - je to pocit, jako hladit někoho v rukavicích.
Není tady
Mně nejen že vadí, ale přímo znemožňuje soulož
Když jsem se snažil ho používat (což bylo naštěstí naposledy někdy před 20 lety), vždycky u mě došlo k ochabnutí erekce... ...já vím, je to asi o psychice, ale přesto jsem rád, když ho používat nemusím...
Není tady
Jsem ráda, že sem píšete upřímně. Já vlastně nepotkala zatím nikoho, kdo by řekl, že mu kondom nevadí, nebo že to má dokonce s kondomem rád.
Že je to ochrana, o tom žádná. Ale myslím, že jsou pouze výjimky, kterým by to bylo příjemné. Měli by vynalézt něco jiného. Pro ty, kdo nemají antikoncepci a nejsou věrní.
Upravil(a) majkafa (18. 5. 2009 7:45)
BONBONKU:tvůj přítel ti chtěl asi říct,že by byl rád kdyby ses o antikoncepci starala ty,protože pro něho je to mnohem pohodlnější.Nedal by si ho ani za zlaté prase.No, já bych za zlaté prase zase nešla do HA.
Nevím proč pořád všichni dělají z kondomů takovou vědu.Mě to nevadí.Manžovi jsem normálně řekla,že prášky brát nebudu a přejdeme na kondom.A v poho.Dokonce mi říkal jak ho to rajcuje,když mu ho nasazuju.Je to všechno o zvyku.
Není tady
Vzrušuje ho taky, když už dochází přímo ke styku? Když si musí(te) dát pozor, aby nezklouzl? Jen se ptám. BI.
bonbonku, myslím, že pro vás a ve vašem věku jsou zatím kondomy dobrým řešením. Zvláště když jste se ještě nemilovali a možná je to ještě otázka dlouhé doby.
Když vám to nebude vyhovovat, čas na jiné řešení, až budete spolu "normálně pravidelně" sexuálně žít, je vždycky.
Upravil(a) majkafa (18. 5. 2009 8:03)
My jej používáme a úplně bez problému. Používali jsme kondom a ja k tomu HA. Ale měla jsem z HA zdravotní problémy - bulku v prsu , která rostla a musela jít operativně pryč. Takže jsme zůstali jen u kondomu . A jsem moc ráda , že to je přítel, který řekl , že raději jen kondom , než aby mne vystavil riziku.
Není tady
majkafa napsal(a):
Vzrušuje ho taky, když už dochází přímo ke styku? Když si musí(te) dát pozor, aby nezklouzl? Jen se ptám. BI.
Přiznávám,že kontrolovat jestli je kondom stále na svém místě je otravné.
Moje máma by ti řekla,že používat kondomy je taky praktické,páč nejsou fleky na prostěradle.
Není tady
ja teda kondomy rada nemam a pritel taky ne. ani jeden si to s nim neuzijem....
a s flekama na prosteradle i tak nemame problem.... staci mit po ruce papirovy kapesniky....
Není tady
ARZINOE napsal(a):
Přiznávám,že kontrolovat jestli je kondom stále na svém místě je otravné.
Moje máma by ti řekla,že používat kondomy je taky praktické,páč nejsou fleky na prostěradle.
Stačí již uvedené kapesníčky, nebo plátěný kapesník nebo ručník. Ten používám.
Ještě lepší než papírovej kapesník je udělat to partnerce do pusy , ale tím vás samozřejmě k ničemu nenavádím...
Není tady
Vidím to jako Mikeš (s tím kondomem) ani neprotestuju s prevencí skvrn. Ovšem co vím, tak partnerkám se to tolik nelíbí.
Každopádně si myslím, že přítelovo "nedal by si ho ani za zlaté prase" je vyjádření poněkud hyperbolické...
Upravil(a) Nedoma (18. 5. 2009 9:29)
Není tady
já jako žena teda nepoznám,je-li ve mě partner s ochranou nebo bez...ochranu vyžaduji..ani ne tak kvůli otěhotnění(ha neberu)ale kvůli riziku nákazy různýma breberkama,co se blbě léčí a můžou způsobit rakovinu děl.čípku
Není tady
Já to cítím.
Jáae přikláním na stranu, že to opravdu nepoznám, jestli partner kondom má nebo ne. A zatím se nám nikdy nestalo, že bychom řešili, že sklouzl
Není tady
Já to taky nepoznám.Většinou se tu shodujete,že kondom néé,ale pro mě je to jediná možná antikoncepce.Z přerušované bych byla tak akorád na nervy.Ale ti,co májí náhodné známosti a jdou bez kondomu,tak to teda opravdu nechápu.
Není tady
no uprimne.. ja zase nechapu, jak nekdo muze rict, ze nepozna, jestli kondom ma nebo ne... protoze pro me je to strasnej rozdil... s kondomem z toho fakt nic nemam....
Není tady
ARZINOE napsal(a):
Já to taky nepoznám.Většinou se tu shodujete,že kondom néé,ale pro mě je to jediná možná antikoncepce.Z přerušované bych byla tak akorád na nervy.Ale ti,co májí náhodné známosti a jdou bez kondomu,tak to teda opravdu nechápu.
Já to nevnímám, že bychom se shodovali že "kondom nééé".
Vnímám to tak, že někomu kondom vadí, jinému ne.
DRUHÁ VĚC je, jestli kondom používá, nebo ne (byť mu třeba vadí).
Tak přítel říká, že prostě z toho nic nemá, že nic necítí, že jej měl jendou a to mu stačilo. Vyžaduje, abych měla prášky, ale já se bojím. 1. jsou tu ty nechutné pohlavní nemoci, 2. nevím jestli když se jdu naočkovat musím být pana (nevím kdy na t injekci půjdu) 3. co když s práškama otěhotním? Mamka by mě dala do děcáku.. a dítě by mi nechala
Není tady
Bonbonku, prosím tě, neřeš děcák a tvé těhotenství.
A nemotej antikoncepci s očkováním. Panna být samozřejmě nemusíš. Přečti si pořádně dispozice na netu.