6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No tak ne eby jsme se jetě dostali a sem, ale vedli jsme řeči s mámou, kamarádkami a také s mým přítelem.. Můj přítel nenávidí kondomy, nedal by si ho ani za zlaté prase a někteří dalí také. Jiní je ale pouívají a nic jim to nedělá.. PoraĄĄdte jaké máte zkuenosti a jak toho mého "přemluvit" aby je pouíval?
Není tady
Uz tady jednou myslim ta diskuse zalozena byla,zalozila jsem ji ja.Me milovani pres kondom dost vadi.
Není tady
Mně taky milování s kondomem vadí.
Řadím se mezi ty, kterým kondom při milování vadí. Není to prostě ono.
Není tady
Se teda taky přidám : ne, e by mi to přímo vadilo, ale prostě to není ono - je to pocit, jako hladit někoho v rukavicích.
Není tady
Mně nejen e vadí, ale přímo znemoňuje soulo
Kdy jsem se snail ho pouívat (co bylo natěstí naposledy někdy před 20 lety), vdycky u mě dolo k ochabnutí erekce... ...já vím, je to asi o psychice, ale přesto jsem rád, kdy ho pouívat nemusím...
Není tady
Jsem ráda, e sem píete upřímně. Já vlastně nepotkala zatím nikoho, kdo by řekl, e mu kondom nevadí, nebo e to má dokonce s kondomem rád.
e je to ochrana, o tom ádná. Ale myslím, e jsou pouze výjimky, kterým by to bylo příjemné. Měli by vynalézt něco jiného. Pro ty, kdo nemají antikoncepci a nejsou věrní.
Upravil(a) majkafa (18. 5. 2009 7:45)
BONBONKU:tvůj přítel ti chtěl asi říct,e by byl rád kdyby ses o antikoncepci starala ty,protoe pro něho je to mnohem pohodlnějí.Nedal by si ho ani za zlaté prase.No, já bych za zlaté prase zase nela do HA.
Nevím proč pořád vichni dělají z kondomů takovou vědu.Mě to nevadí.Manovi jsem normálně řekla,e práky brát nebudu a přejdeme na kondom.A v poho.Dokonce mi říkal jak ho to rajcuje,kdy mu ho nasazuju.Je to vechno o zvyku.
Není tady
Vzruuje ho taky, kdy u dochází přímo ke styku? Kdy si musí(te) dát pozor, aby nezklouzl? Jen se ptám. BI.
bonbonku, myslím, e pro vás a ve vaem věku jsou zatím kondomy dobrým řeením. Zvlátě kdy jste se jetě nemilovali a moná je to jetě otázka dlouhé doby.
Kdy vám to nebude vyhovovat, čas na jiné řeení, a budete spolu "normálně pravidelně" sexuálně ít, je vdycky.
Upravil(a) majkafa (18. 5. 2009 8:03)
My jej pouíváme a úplně bez problému. Pouívali jsme kondom a ja k tomu HA. Ale měla jsem z HA zdravotní problémy - bulku v prsu , která rostla a musela jít operativně pryč. Take jsme zůstali jen u kondomu . A jsem moc ráda , e to je přítel, který řekl , e raději jen kondom , ne aby mne vystavil riziku.
Není tady
majkafa napsal(a):
Vzruuje ho taky, kdy u dochází přímo ke styku? Kdy si musí(te) dát pozor, aby nezklouzl? Jen se ptám. BI.
Přiznávám,e kontrolovat jestli je kondom stále na svém místě je otravné.
Moje máma by ti řekla,e pouívat kondomy je taky praktické,páč nejsou fleky na prostěradle.
Není tady
ja teda kondomy rada nemam a pritel taky ne. ani jeden si to s nim neuzijem....
a s flekama na prosteradle i tak nemame problem.... staci mit po ruce papirovy kapesniky....
Není tady
ARZINOE napsal(a):
Přiznávám,e kontrolovat jestli je kondom stále na svém místě je otravné.
Moje máma by ti řekla,e pouívat kondomy je taky praktické,páč nejsou fleky na prostěradle.
Stačí ji uvedené kapesníčky, nebo plátěný kapesník nebo ručník. Ten pouívám.
Jetě lepí ne papírovej kapesník je udělat to partnerce do pusy , ale tím vás samozřejmě k ničemu nenavádím...
Není tady
Vidím to jako Mike (s tím kondomem) ani neprotestuju s prevencí skvrn. Ovem co vím, tak partnerkám se to tolik nelíbí.
Kadopádně si myslím, e přítelovo "nedal by si ho ani za zlaté prase" je vyjádření poněkud hyperbolické...
Upravil(a) Nedoma (18. 5. 2009 9:29)
Není tady
já jako ena teda nepoznám,je-li ve mě partner s ochranou nebo bez...ochranu vyaduji..ani ne tak kvůli otěhotnění(ha neberu)ale kvůli riziku nákazy různýma breberkama,co se blbě léčí a můou způsobit rakovinu děl.čípku
Není tady
Já to cítím.
Jáae přikláním na stranu, e to opravdu nepoznám, jestli partner kondom má nebo ne. A zatím se nám nikdy nestalo, e bychom řeili, e sklouzl
Není tady
Já to taky nepoznám.Větinou se tu shodujete,e kondom néé,ale pro mě je to jediná moná antikoncepce.Z přeruované bych byla tak akorád na nervy.Ale ti,co májí náhodné známosti a jdou bez kondomu,tak to teda opravdu nechápu.
Není tady
no uprimne.. ja zase nechapu, jak nekdo muze rict, ze nepozna, jestli kondom ma nebo ne... protoze pro me je to strasnej rozdil... s kondomem z toho fakt nic nemam....
Není tady
ARZINOE napsal(a):
Já to taky nepoznám.Větinou se tu shodujete,e kondom néé,ale pro mě je to jediná moná antikoncepce.Z přeruované bych byla tak akorád na nervy.Ale ti,co májí náhodné známosti a jdou bez kondomu,tak to teda opravdu nechápu.
Já to nevnímám, e bychom se shodovali e "kondom nééé".
Vnímám to tak, e někomu kondom vadí, jinému ne.
DRUHÁ VĚC je, jestli kondom pouívá, nebo ne (by mu třeba vadí).
Tak přítel říká, e prostě z toho nic nemá, e nic necítí, e jej měl jendou a to mu stačilo. Vyaduje, abych měla práky, ale já se bojím. 1. jsou tu ty nechutné pohlavní nemoci, 2. nevím jestli kdy se jdu naočkovat musím být pana (nevím kdy na t injekci půjdu) 3. co kdy s prákama otěhotním? Mamka by mě dala do děcáku.. a dítě by mi nechala
Není tady
Bonbonku, prosím tě, neře děcák a tvé těhotenství.
A nemotej antikoncepci s očkováním. Panna být samozřejmě nemusí. Přečti si pořádně dispozice na netu.