Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 17. 5. 2009 20:04

BoNbONEk
♥♥-----

Vadí Vám kondomy?

No tak ne žeby jsme se ještě dostali až sem, ale vedli jsme řeči s mámou, kamarádkami a také s mým přítelem.. Můj přítel nenávidí kondomy, nedal by si ho ani za zlaté prase a někteří další také. Jiní je ale používají a nic jim to nedělá.. PoraĄĄdte jaké máte zkušenosti a jak toho mého "přemluvit" aby je používal? dumbomlollollolyikesstyrka

Není tady

#2 17. 5. 2009 20:44

verynka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Svitavsko
Web

Re: Vadí Vám kondomy?

Tak jak ho přemluvit to nevím, snad jen pod pohrůžkou nesouložení.   U nás je to totiž naopak, manželovi nijak zvl᚝ nevadí, ale já mám nějakou alergii na tu příšernou gumu. lol

Není tady

#3 17. 5. 2009 20:53

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Uz tady jednou myslim ta diskuse zalozena byla,zalozila jsem ji ja.Me milovani pres kondom dost vadi.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#4 17. 5. 2009 21:17

majkafa
Host

Mně taky milování s kondomem vadí.

#5 18. 5. 2009 5:36

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Řadím se mezi ty, kterým kondom při milování vadí. Není to prostě ono.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#6 18. 5. 2009 7:19

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

Se teda taky přidám : ne, že by mi to přímo vadilo, ale prostě to není ono - je to pocit, jako hladit někoho v rukavicích.

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#7 18. 5. 2009 7:41

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Mně nejen že vadí, ale přímo znemožňuje soulož sad
Když jsem se snažil ho používat (což bylo naštěstí naposledy někdy před 20 lety), vždycky u mě došlo k ochabnutí erekce... sad ...já vím, je to asi o psychice, ale přesto jsem rád, když ho používat nemusím... big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#8 18. 5. 2009 7:44

majkafa
Host

Jsem ráda, že sem píšete upřímně. Já vlastně nepotkala zatím nikoho, kdo by řekl, že mu kondom nevadí, nebo že to má dokonce s kondomem rád.
Že je to ochrana, o tom žádná. Ale myslím, že jsou pouze výjimky, kterým by to bylo příjemné. Měli by vynalézt něco jiného. Pro ty, kdo nemají antikoncepci a nejsou věrní.

Upravil(a) majkafa (18. 5. 2009 7:45)

#9 18. 5. 2009 7:57

ARZINOE
♥♥-----

BONBONKU:tvůj přítel ti chtěl asi říct,že by byl rád kdyby ses o antikoncepci starala ty,protože pro něho je to mnohem pohodlnější.Nedal by si ho ani za zlaté prase.No, já bych za zlaté prase zase nešla do HA.

Nevím proč pořád všichni dělají z kondomů takovou vědu.Mě to nevadí.Manžovi jsem normálně řekla,že prášky brát nebudu a přejdeme  na kondom.A v poho.Dokonce mi říkal jak ho to rajcuje,když mu ho nasazuju.Je to všechno o zvyku.

Není tady

#10 18. 5. 2009 7:58

majkafa
Host

Vzrušuje ho taky, když už dochází přímo ke styku? Když si musí(te) dát pozor, aby nezklouzl? Jen se ptám. BI.

#11 18. 5. 2009 8:02

majkafa
Host

bonbonku, myslím, že pro vás a ve vašem věku jsou zatím kondomy dobrým řešením. Zvláště když jste se ještě nemilovali a možná je to ještě otázka dlouhé doby.
Když vám to nebude vyhovovat, čas na jiné řešení, až budete spolu "normálně pravidelně" sexuálně žít, je vždycky.

Upravil(a) majkafa (18. 5. 2009 8:03)

#12 18. 5. 2009 8:14

Lenka
♥♥♥----

My jej používáme a úplně bez problému. Používali jsme kondom a ja k tomu HA. Ale měla jsem z  HA  zdravotní problémy - bulku v prsu , která rostla a musela jít operativně pryč. Takže jsme zůstali jen u kondomu .  A jsem moc ráda , že to je přítel, který řekl , že raději jen kondom , než aby mne vystavil riziku.

Neukazuj světu slzy. Svět nemá slzy rád. Otočí se k tobě zády a nechá tě stát.

Není tady

#13 18. 5. 2009 8:15

ARZINOE
♥♥-----

majkafa napsal(a):

Vzrušuje ho taky, když už dochází přímo ke styku? Když si musí(te) dát pozor, aby nezklouzl? Jen se ptám. BI.

Přiznávám,že kontrolovat jestli je kondom stále na svém místě je otravné.
Moje máma by ti řekla,že používat kondomy  je taky praktické,páč nejsou fleky na prostěradle.

Není tady

#14 18. 5. 2009 8:28

clavel
♥♥♥♥♥--

ja teda kondomy rada nemam a pritel taky ne. ani jeden si to s nim neuzijem....

a s flekama na prosteradle i tak nemame problem.... staci mit po ruce papirovy kapesniky....

Není tady

#15 18. 5. 2009 8:49

majkafa
Host

ARZINOE napsal(a):

Přiznávám,že kontrolovat jestli je kondom stále na svém místě je otravné.
Moje máma by ti řekla,že používat kondomy  je taky praktické,páč nejsou fleky na prostěradle.

lol Stačí již uvedené kapesníčky, nebo plátěný kapesník nebo ručník. Ten používám. big_smile

#16 18. 5. 2009 8:51

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Ještě lepší než papírovej kapesník je udělat to partnerce do pusy lol, ale tím vás samozřejmě k ničemu nenavádím... lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#17 18. 5. 2009 9:27

Nedoma
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Vidím to jako Mikeš (s tím kondomem) ani neprotestuju s prevencí skvrn. Ovšem co vím, tak partnerkám se to tolik nelíbí.

Každopádně si myslím, že přítelovo "nedal by si ho ani za zlaté prase" je vyjádření poněkud hyperbolické...

Upravil(a) Nedoma (18. 5. 2009 9:29)

Není tady

#18 18. 5. 2009 9:32

anaj
♥♥-----

já jako žena teda nepoznám,je-li ve mě partner s ochranou nebo bez...ochranu vyžaduji..ani ne tak kvůli otěhotnění(ha neberu)ale kvůli riziku nákazy různýma breberkama,co se blbě léčí a můžou způsobit rakovinu děl.čípku

Není tady

#19 18. 5. 2009 9:49

majkafa
Host

Já to cítím.

#20 18. 5. 2009 10:00

brenda9
♥♥♥----

Jáae přikláním na stranu, že to opravdu nepoznám, jestli partner kondom má nebo ne. A zatím se nám nikdy nestalo, že bychom řešili, že sklouzl smile

Není tady

#21 18. 5. 2009 10:16

ARZINOE
♥♥-----

Já to taky nepoznám.Většinou se tu shodujete,že kondom néé,ale pro mě je to jediná možná antikoncepce.Z přerušované bych byla tak akorád na nervy.Ale ti,co májí náhodné známosti a jdou bez kondomu,tak to teda opravdu nechápu.

Není tady

#22 18. 5. 2009 10:28

clavel
♥♥♥♥♥--

no uprimne.. ja zase nechapu, jak nekdo muze rict, ze nepozna, jestli kondom ma nebo ne... protoze pro me je to strasnej rozdil... s kondomem z toho fakt nic nemam....

Není tady

#23 18. 5. 2009 10:39

majkafa
Host

ARZINOE napsal(a):

Já to taky nepoznám.Většinou se tu shodujete,že kondom néé,ale pro mě je to jediná možná antikoncepce.Z přerušované bych byla tak akorád na nervy.Ale ti,co májí náhodné známosti a jdou bez kondomu,tak to teda opravdu nechápu.

Já to nevnímám, že bychom se shodovali že "kondom nééé". big_smile
Vnímám to tak, že někomu kondom vadí, jinému ne.
DRUHÁ VĚC je, jestli kondom používá, nebo ne (by mu třeba vadí).

#24 18. 5. 2009 15:28

BoNbONEk
♥♥-----

Tak přítel říká, že prostě z toho nic nemá, že nic necítí, že jej měl jendou a to mu stačilo. Vyžaduje, abych měla prášky, ale já se bojím. 1. jsou tu ty nechutné pohlavní nemoci, 2. nevím jestli když se jdu naočkovat musím být pana (nevím kdy na t injekci půjdu) 3. co když s práškama otěhotním? Mamka by mě dala do děcáku.. a dítě by mi nechala uschrollgratergratergratergratergratergratergraterkapitulation

Není tady

#25 18. 5. 2009 15:30

majkafa
Host

Bonbonku, prosím tě, neřeš děcák a tvé těhotenství. smile
A nemotej antikoncepci s očkováním. Panna být samozřejmě nemusíš. Přečti si pořádně dispozice na netu.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí