29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky a máme tady další letňátko,
Adule má davídka 3240g a 52 cm.Narodil se dneska v 11:29 a oba jsou v pořádku.
Tímto oběma mooooc gratulujema a přejeme všchno nejlepší do života a Andrejce at dělá jen samou radost.
Není tady
Adul, gratuluju k Davídkovi a přeju jen to nejlepší celé rodince, hlavně zdraví
Není tady
Adul ještě jednou i tady moc gratuluju k narození Davídka
Není tady
Adule, moc gratuluji k Davídkovi
.
Není tady
Adul, taky se přidávám ke gratulacím a přeji hodně zdravíčka, tobě mlíčka a ať Vám dělá Davídek jenom a jenom radost!!!! Těšíme se na slohovku!!!
Není tady
jéééé Adulko ty už máš drobečka u sebe .... ty se máš
moc moc ti gratuluju a přeji vám oběma strááášně moc zdravíčka a štěstíčka
Není tady
Adulko moc moc gratuluju k Davídkovi ...hodně moc zdravíčka a samé krásné chvilky...
Není tady
Teeeda Adul, tak uz mas Davidka v naruci. Preju hlavne hodne zdravicka a brzky navrat domu
Není tady
Gratukuju k chalepčkovi a přeju oběma hodně zdraví.
Upravil(a) Enn (18. 5. 2009 14:13)
Není tady
Adulko
to je taková krááása ... až ted jsem si uvědomila, jak jsem se radovala, a byla spokojená , že je vám hezky a vůbec jsem nenapsala gratulaci
.
takže at máte hoodně mlíčka a už jenom krásně přibíráte a at je to šestinedělí za váma ...
P.S. Já chci takýýýý ...
Není tady