|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
verynka napsal(a):
http://img90.imageshack.us/img90/3657/snmek088z.jpg
Holky, já si tu jen zkouším vkládat obrázky....
To je klááásný havák 

Není tady
No taky je náš, je to jadgteriér, tenkrát to bylo miminko, které si rádo hrálo s dudlíkem, on ho normálně žužlal.... Teď už mu narostly fousy a má delší chloupky na tlapkách, sice už není tak roztomilý, ale furt je krásný a je to děsný divoch....
Není tady

Holky, mohla bych se k vám přidat?Sice nejsem ještě maminka od dítka, ale začínáme se o mimi právě snažit a v chlívečku snažilek je stráášně moc lidí a nějak bych se tam mezi nimi ztratila..tady to máte lepšejší a takové komornější...můžu k vám? Míša
Není tady
Misho, jasně že můžeš, jestli chceš i na nástěnku, tak mi písni do SZ něco o sobě, ale Sluníčko má pravdu, v poslední době nám to tu nějak chcíplo, třeba se to zase rozjede.....
Není tady
čaaau...jdu s čerstvejma zprávama...víte co sem udělala? slíbila sem, že pojedu příští rok na tábor jako hlavní vedoucí! JÁ!!! samozřejmě nemám co na právci kolem Lukáška, školy a domácnosti....ale holky slíbili pomoct, tak uvidíme, jak se budou činit
jo, taky to pro mě znamená, min 4 měsíce neotěhotnět, jinak mám po táboře
to je oběť, co? ale ani mi to neva, aspoň si trochu pročistím hlavu 
Není tady

Ahoj, holky, třeba to tu oživíme, uvidíme....Very písnu ti teda SZ s info, omrknu co tam věšíte na tu nástěnku!! Teď si jdu ale dát kafčo, vrátila jsem se právě od ségry po půl dni, má 3 měsíční holčičku:)!!
Slunicko - Lukáška nemáš ještě ani ročního a už se snažíte jo, téda..
a co studuješ? Denní nebo dálkově?Já jdu do třetáku na vš - na jaře bakalářka!!
Není tady

Verynko,díky. Vidím, že jsi měla Kristýnku taky jako hodně mladá maminka, co vás vedlo k tomu mít děti takhle brzo?
Já jen, že v okolí většina mých vrstevnic na děti nemá ani pomyšlení, a říkají "za 10let" a to možná
!, takže si občas s touhou po dítěti připadám jako exot!
Není tady
No já jsem dítě chtěla už na SŠ, ale pokusy byly neúspěšné.... v srpnu po maturitě jsme se vzali a Kika se nečekaně povedla měsíc po svatbě....
Teď už se 2,5 roku snažíme o další a nic.....
Není tady
Mishi
já se "snažím" už od vánoc
jenže....první ms po porodu přišla až v březnu, sice sem hned otěhotněla, ale v 7tt potratila (+ revize) takže vlastně teď bysme se snažit neměli a začít bysme měli v září...ale teď do toho ten tábor, tak nevím nevím 
Není tady

Very: aha, mě to "chtění" drží taky už tak od čtvrtáku na sš a i když bylo s kým (s přítelem budem 4roky na podzim), nebyla ta matura, práce, bydlení ..nic...zkrátka..no a dala jsem si přihlášku na vš denní a dostala se. Miminka mě ale nepřešla, takže ted když už ta práce sice půlúvazková ale je, bydlení finišujem a škola se mi už taky krátí..tak to prostě necháme na přírodě a jdeme do toho, zvlášt když přítel je o skoro 12let starší!
Sluni:Co ty studujes a jakou formou,jak to s Lukym jde?Ty jsi o rok a půl starší než já koukám, takže Lukáška jsi měla taky brzičko!! Aha, takže 2. // už byly, ale nevyšlo to, to mě mrzí,ale lepší v 7tt než později ...tak at to klapne brzo, nebo spíš až budeš chtít, když tam máš ted ten tábor. na tábory jezdím taky jako vedoucí!!
Není tady
mishi...tak studuju dálkově, ekonomku...byl to mazec, protože Luky se narodil ve čtvrtek a v pátek sem měla první přednášku....takže letos si dám opáčko
a já chtěla mimčo snad od 13ti
pořád sem někoho hlídala, vozila a nemohla se dočkat vlastních dětí a Luky přišel nečekaně, ale přesně v pravou chvíli (odešla sem na nemocenskou a v práci to začalo jít z kopce), chtěli sme hned druhý, ale nevyšlo to, tak snad to teď vyjde a budem mít zas podzimňátko 
Není tady

Sluni:Aha, takže opakuješ znovu prvák nebo jen nějaký předmety a jdeš do druháku?? Tak držím palec, at to klapne s tou školou dobře letos!!I s tím mimčem druhým! Já jsem na pedáku neučitelským. přes Skalici jezdím do Brna, do školy, tak můžu občas vysednout třeba:)!! Já to mám denní ale všechny semestry byly dva dny v týdnu + třetí den jednou za 14dní někdy, letos to vypadá ještě lépe pro mě s tím chozením do školy, takže ono to je skoro jako dálkové!!
Jdu holky malovat, ložnici na zeleno!! Dokončujem tu rekonstrukci a dnes nejdu do práce, takže po zelené válečkování bíle kde se mi zlíbí ve zbytku bytu, bude to fuška...
Upravil(a) misha88 (28. 8. 2009 7:15)
Není tady

Very: gratuluju k výročí svtaby, takže jste se brali v tvých 20ti jo? SPgŠ je pedák jako jo? A stihlas někde pracovat ještě jako těhule nebo už ne? Jo a já studuji Soc. pedagogiku zaměřenou na volnočasový aktivity...
Holky jdu na tu bílou výmalbu, zelenou už mám hotovu, přítel odjel do práce a to malování mi záviděl
!! Je to pěkně sytá zelená teda! Ale je jen na části 2zdí v té ložnici..
Upravil(a) misha88 (28. 8. 2009 11:13)
Není tady
jé, very, taky gratuluju k výročí
mishi, prvák mám, teď sem dělala druhák...radši bych byla, kdybych ho dělala znovu, protože sem flákala přednášky
a klidně přibrzdi, budem rádi...ale teď sme u babičky, protože nám táta dělá podlahy :roleyes: a odkud si?
Není tady
Kuju....
Manžel koupil kytku, teda spíš strom a já ani nevím, co to je, pač, když jsem přišla domů, tak chlap byl fuč......... to monstrum bylo nepřehlédnuté....
Není tady

Very: a ted v té školce děláš nebo už zase ne?? To máš trošku podobnej obor..já dělala 3/4roku v dětským koutku hlídacím.. Kolik je Very manželovi, ten je starší než ty?
A Sluni tvůj?Koukala jsem na fotky ze svatby - že jsi relativně čerstvá paní..
Aha, takze prvák už pred Lukáškem, ted druhák a zmákla jsi ho teda taky?Neopakuješ?A jdes ted do třetáku?To já teda taky..
Já jsem z východ. Čech - 20km od Hradce Králové. Ty tu ekonomku delas taky v Brne??
Babička je jinde než ve Skalici jo? My se na podlahy chytáme až domalujeme - tj. příští týden.
To já bych se zastavila až někdy pojedu do nebo z brna a to bude až v říjnu, v září máme praxi jenom a tu já už mám hotovou..
Upravil(a) misha88 (28. 8. 2009 20:27)
Není tady
Už nedělám, byla jsem jen zástup za mateřskou.......
no ono MŠ a hlídací koutek je trochu rozdíl, ve školce musíš plnit ŠVP a máš tam pořád "stejné" děti od rána až do odpoledne........
manžel je o tři roky starší....
Míšo a vy máte koupený byt, dům, nebo pronájem..... ?
Upravil(a) verynka (28. 8. 2009 21:08)
Není tady

Very - jasný, já měla děti pokaždý jiný (i když někdo tam chodil jednou za týden pravidelně třeba) a vždy jen na max dvě hodky, ale bylo to zajímavý a činnost byla na mě (pokud se děti nezabavili sami), ale žádný rámcově vzdělávací plány jsme řešit nemuseli, to je fakt...teď dělám v bance, pro změnu:)!!
Ten můj je starší skoro o 12let!
Byt přestavujem v 2generač.RD (bydlí tam přítelovo rodiče nad námi, což není úplně nej..,ale na hypošku a stavbu vlastního holt nemáme!!), ale děláme to teda zgruntu!!
Upravil(a) misha88 (28. 8. 2009 21:15)
Není tady