29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Very to ti může jen třeba jeden den tak zašpinit, jak vezmeš do jednou hormony tak to blbne, já je neberu už jak dlouho a ještě to nemám úplně srovnaný. Zato jsem si srovnala tělo, jsem si zacvičila s hankou, a jsem grogy.
Není tady
No zatím je to jen mrška (špíňo), žádná mrcha, už druhý den. No co taky můžu chtít po 21 DC.
Krom toho hlásit mrchu už umím perfektně, mám bohatě natrénováno.
Není tady
Ahojky, dnes jsem měla práce, tak jsem ani neměla času a vidím, že jsem nebyla sama. Very ty chceš počkat až otěhu já, že? Ty jsi hodná, já vím. Já teď cítila ovulku, dost silně, no ale co naplat, jsem byla s malým zrovna ve špitále, tak teďko nic. Tak teď tři měsíce nedojde, můra.
Není tady
Holky, jako já si nechci ztěžovat, ale dneska mě docela slušně bolelo břicho, tak jsem čekala, že se ta potvora rozjede a ona pořád nic, bere to nějak hooodně lážo plážo. Kéž by si už konečně vzala dovolenou.Minulý měsíc to způsobil clost, ale tenhle jsem nic nebrala, tak nechápu co to zase má být.
Není tady
Nazdárek, jdu se jen zahlásit.
Veru, clost dojíždí ještě min. jeden měsíc, i když ho nebereš. Takže to i tento cyklus ještě mohl být on
Měla jsi už ovuši, ono by to špinění mohlo souviset i s ovuší - teda pokud se ta mrcha už nerozjela.
Já zatím tak pořád na půli cesty. Dnes už mě to bere, ale nic pravidelnýho. Počítám, že zítra nebo v pondělí by se něco mohlo dít. Bolesti mám solidní, ale jsou to takový nárazovky, prostě zatím se mu nějak nechce.
Jdu mrknout na těhule, jeslti jsou tam nějaký novinky. Ještě je přede mnou jedna těhulinda a pak jsem na řadě
Není tady
Ahoj holky, já jdu taky jen pozdravit, opět mám dost špatný a zvracejíci období, takže mám špatnou docházku, ale nejsem schopná .
Very, ty to taky nemůžeš mít jednoduchý, co?
Dino, tak je fajn, že jste to zvládli takhle a snad už ted bude mít chudák pokoj !!!
Ivko, tak at už je ten prdola venku a nečekej na těhule před tebou, máš nejvyšší čas a at už tě to netrápí !!! Držím palce
!!!
Není tady
Dobré ránko!!!
Ivko, přeju ti ať se porod rozjede, jak říká Lusyl, na nikoho nečekej.
Lusylko já tě nechci strašit, ale naše známá prozvracela celých devět měsíců (samo že s přestávkama), a jakého mají šikovného kluka(je mu šestáct a už se na ně ho lepí holky), to vydržíš, neboj.
Že už si asi zkoušela sníst pár piškotů v postely a vstat až tak za půl hoďky, a než vstaneš tak ať ti někdo vyvětrá, hodně holek zvrací po ránu z těžkého vzduchu v místnosti.
Very blbne ti to po clostu, já se s něho nevzpamatovala doteď.
A taky se asi nebudu moct vzpamatovat s manžela. Odjel včera ve čtyři na koncert a ještě se nevrátil. Tak nevím, mám to přejít jak zajíc krajinu, nebo udělat scénu.
Není tady
holky, tak mrcha se tak nějak "rozjela", není silná jako obvykle, ale je teda dost bolestivá, nepomohl mi ani ibalgin.
Ivko, držím palouchy, ať je to brzy za vámi.
Lusyl, jednou ty nevolnosti určitě přejdou, uvidíš už jsi skoro v půlce těhu, takže to zmákneš. (já bych si alespoň přála otěhotnět, než ty porodíš, ale nevím, jestli se mi to ještě někdy podaří, každý měsíc se mi to extrémě vzdaluje.
Není tady
Jo jo, už přijel, jsem jen řekla, aby nezapoměl na to, že až já někdy přijdu pozdě nesmí říct půl slova, a tím to haslo. Na scény ani na odchod nemám energii. No a utratil 1000kč takže já si po neděli koupím něco pěkného na sobe a budem si kvit, jinak jsem samo nestratila úsměv ze tváře, aby si nemyslel, že jsem hysterka, teď šel chrupkat, sviňka štětinka.
Není tady
Ahoj ja jenom(normalne vam tu nelezu ) Very vsechno nejlepsi k narozeninam a na bolesti zkus teplou vodu mne to sem tam zabira kdyz nepomuze ibalgin
.Jinak nalgesin je lepsi a neni tak agresivni na zaludek.
Dino aspon si udelas radost
Není tady
Very všechno nejlepší, na zdraví už jsem ti připila, mám v sobě čtyři štamprle slivovice, tudíž případné chyby omluv.
Není tady
Ahoj Verýsku, tak to Ti přeju samozřejmě jen to nejlepší, zdraví, štěstí, pohodu ... no a samo at otěhotníš dřív, než já budu v půlce !!!
Dino, já jelikož jsem histerka, tak bych ho asi vystěhovala !!! To by totiž bylo něco na moje nervy
!!! Ale tu slivovičku Ti teda vážně schvaluju
!!!
Holky, já už jsem normálně zase musela na kapačku, ale už si to nechávám pouze ambulantně a hospitalizaci odmítám !
Mě to čeká vážně celé těhu, už doktorům konečně došlo, že to nejsou těhu nevolnosti, ale je to těma mejma operovanejma střevama, který mi opět nefungujou ... já ho z toho úž ani nepo...u
Není tady
Lusyl to je mě líto, že musíš tak trpět, musíš si představovat miminko, jak to bude krásné až ho budeš chovat v náručí a ono to rychle uteče, neboj.
Není tady