29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ty děláš ve školce,ne? Já se příští týden dozvím,jestli Leu vezmou. Je 32 přihlášek a berou 12dětí, z toho už mají 5 předškoláků.
Není tady
very, tak držíme pěsti, samozřejmě i dalším
jinak včera byl pro mě hroznej den, bylo mi táááák hrozně špatně!!!ráno sem několikrát zvracela...ale asi sem něco špatnýho snědla, protože dneska už je to ok byla tu se mnou mamka, hlídala Lukáška, já sem nemohla ani vstát z postele
takže se omluvuju (docházku-teda spíš nedocházku)
Není tady
Verynko,to mě uniklo s tou kolegyní a nemocí. Takže teď jsi doma?
Není tady
tak sem vás dočetla....docela to šlo (jakože ste toho moc nenaplkali )
Dino, na malýho myslíme a taky koukáme na dextra a oggiho
ivi, ty už klíďo můžeš rodit, tak ať je to co nejmíň bolestivý a hlavně rychlý
very, jak sem četla u nás na podzimňatech, výlet nic moc, ale lepší než sedět doma, ne?
Není tady
ahoj holky, ještě tady...hlásím se z kontroly, prcek povyrostl, ale srdíčko ještě není, sem podle utz 6+2-3tt, jestli nebude příště, tak je to špatný....ale holky mě docela uklidnily...a stejnak s tím nic nenadělám....
Upravil(a) slunicko (21. 5. 2009 10:23)
Není tady
Ahoj Sluníčko, já bych byla být tebou naprosto v klidu!!! Srdíčko se může objevit o dost dýl, je to podle oplodnění a to mohlo být dýl!!! Podívej se na mě, jsem toho zářný příklad, srdíčko jsem měla až v 7+2, takže klídek a jestli má být mimísek v pohodě, tak se srdíčko ukáže třeba hned za týden !!!
Není tady
lusyl, už sem to řešily s Ronjou...ale díky já už to hrotit nebudu, buďto jo nebo ne, stejnak nic nenadělám, takže se nebudu přece celej týden trápit, ne?
Není tady
Ahoj holky, teda tady je toho nakecáno.........
Si představte, že už mě pobolívá břoušek a dělají se beďary, asi brzo přijde mrcha, k tomu mě chytla migréna a děsně bolí prsa, i při chůzi, dokonce mi i vyrostly. Si zase moje tělo vymýšlí něco neobvyklého.
Doufám, že to dostanu na svoje narozeniny.
Není tady
Ahojky, tak se ještě hlásím v celku. Je mi teda dost bídně, před chvílí mi hnusně otekly nohy a poslíčci jsou hodně nepříjemní. Dneska jsem měla na záznamu pár vlnek, ale prý to ještě zítra nebude No uvidíme, zrovna na víkend bych taky nemusela.
Sluni a Dino - u nás je Dexter a Oggi ráno povinně. Malá to má jako raníček před odchodem do školky. Pro mě je to dobrá časomíra, při Dextrovi snídáme, v reklamách hygiena a při Oggym oblíkačka.
Ale teď mi udělali čáru přes rozpočet, že začali dávat ještě Toma a Jerryho - no to nám posunuje čas odchodu skoro o 15 min - naštěstí máme školku přes cestu.
Průběžně budu hlásit stav, tak palce zatím nepouštějte.
Není tady
No jo a taky mi z toho bylo docela blbě, že já jsem to vůbec jedla. Já to nechápu, ale mám nějakou megažravou chuť a to se držím zuby nechty.
No představte si, že mi i mamka, řekla, že jsem přibrala , takže je to jasný, dieta mě nemine, dokonce už i cvičím
. Já se nedám,
už ani gram navíc, tak max v těhotenství, ale to mi asi nehrozí.
Není tady
Ahoj!!!
Už jsme doma, nakonec jsem tam s malým fakt musela zůstat(nebyly tam žádné děti, a samého ho bych ho tam nenechala), ležel normální na krčním, ne na děckým. Ale je celkem v pohodě, ze zákroku si nic nepamatuje, ale po probrání byl asi dvě hoďky hysterický(to si taky nepamatuje).
Není tady