Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 16. 5. 2009 19:53

Pet-Pet
♥------

Gelové nehty - problemy

Ahoj, mam několik otázek:

1. Nehtařka mi tvrdí, že gelové nehty můžu mít neustále. Nyní jsem se dočetla, že se doporučuje 1x za půl roku si své nehtíky nechat na měsíc-dva odpočinout. Vᚠnázor?

2. Nehtařka mi při odstraňování gelu frézkou říkala, že mam moc citlivé nehty, protože mě to pálilo a bolelo. Ovšem dříve, když mi odstraňovala pouze pilníkem, mě to nepálilo ani nebolelo. Stejně tak při zapékání v lampě mi skoro tekly slzy bolestí. Nezdá se mi, že mam citlivé nehty, spíše od ní poškozené. Teď jsem si nehty sundala, protože mě už druhý měsíc pořádně bolí jeden prst a zjistila sem, že mam na více místech (na více nehtech) růžová místečka, která pekelně bolí (a vypadá to, že je tam nehet hodně slabý). Je to tím, že jsem měla gelovky cca 9 měsíců a nebo mi je nehtařka zničila?

3. Zajímalo by mě, jestli je možné zdobit přírodní nehty a pro urychlení zatvrdnutí laku je dát zapéct do lampy? Funguje to? Nepoškodí se nehet?

Díky.

Upravil(a) Pet-Pet (16. 5. 2009 19:54)

Není tady

#2 17. 5. 2009 9:10

luminka
♥♥♥♥♥--

Re: Gelové nehty - problemy

Myslím, že na zatvrdnutí laku žádná lampa nepomůže, ta je jen na UV gely. Na to lakování koupila dcera takovou vodičku, nějaký rychlousychač, po kterém to rychle uschne, je to v podobné lahvičce, v jaké bývají laky. Jinak s laky mám problémy, že mi vydrží tak den, jak to někomu může vydržet 5 dní? Docela bych chtěla potáhnout gelem, ale to doplňování by mě zruinovalo.

Upravil(a) luminka (17. 5. 2009 9:13)

Není tady

#3 17. 5. 2009 11:03

Selene
♥♥♥----

Pet-Pet napsal(a):

1. Nehtařka mi tvrdí, že gelové nehty můžu mít neustále. Nyní jsem se dočetla, že se doporučuje 1x za půl roku si své nehtíky nechat na měsíc-dva odpočinout. Vᚠnázor?

2. Nehtařka mi při odstraňování gelu frézkou říkala, že mam moc citlivé nehty, protože mě to pálilo a bolelo. Ovšem dříve, když mi odstraňovala pouze pilníkem, mě to nepálilo ani nebolelo. Stejně tak při zapékání v lampě mi skoro tekly slzy bolestí. Nezdá se mi, že mam citlivé nehty, spíše od ní poškozené. Teď jsem si nehty sundala, protože mě už druhý měsíc pořádně bolí jeden prst a zjistila sem, že mam na více místech (na více nehtech) růžová místečka, která pekelně bolí (a vypadá to, že je tam nehet hodně slabý). Je to tím, že jsem měla gelovky cca 9 měsíců a nebo mi je nehtařka zničila?

3. Zajímalo by mě, jestli je možné zdobit přírodní nehty a pro urychlení zatvrdnutí laku je dát zapéct do lampy? Funguje to? Nepoškodí se nehet?

Díky.

Tak já nevím jak ty, ale všude čtu, jak gelové nehty ty přírodní ničí, zkušenosti všemožných žen, že po gelových nehtech ty své mají v dezolátním stavu a pod.

Přírodní nehty jdou samozřejmě zdobit taky, a  snad není takový problém počkat o pár minut déle, dokud lak nezaschne, ne?

A ještě poslední poznámka - nedávno jsem poprvé a naposledy (zatím) byla na manikůře, na P-shine ... najdi si to na netu smile Je to úprava nehtů - a především vyživení - není to teda samospasitelné, ale manikérka říkala že k ní na to často chodí ženy po sundání umělých nehtů, a že to dost pomáhá nehty regenerovat.
Já jsem tedy byla spokojená - oproti gelovkám to stojí pár kaček, taky se chodí na "doplnění" každé cca 3 týdny, ale když na doplnění nejdeš, tak se nic hrozného nestane smile

Není tady

#4 8. 7. 2009 3:27

janabas
♥♥♥♥♥♥♥
Web

jakmile sundám gelovky tak nehty jsou trochu tenší,ale jakmile trochu odrostou jsou stejné kvality jako před tím, než jsem měla gelové nehty vůbec poprvé - nemám s tím problém
a gelové nehty mi vyhovují, zkoušela jsem spoustu laků ( vč Dior, lancome,...)a vydrží max 2 dny poté začnou oprýskávat, a dělat si nehty ob den, natož se zdobením nemám čas ani náladu

k té frézce- mě odstraňuje nehtařka jen pilníkem,ale i tak říkala, že by to za žádnou cenu nemělo bolet a když jo tak se mám ozvat - že když to bolí je to špatně

http://lb3f.lilypie.com/jo6cp2.png
21.7.2009 v 14:05 - 47cm, 2900g, 18m-13kg, 85cm,2r-89cm, 13,5kg

http://lb2f.lilypie.com/rJeep2.png

Není tady

#5 8. 7. 2009 9:29

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

Gelovky mám víc než rok, chodím na doplnění, jsem maximálně spokojená a nikdy big_smile fakt nikdy to nebolí a lak ten mi vydrží tak maximálně den a to už jsem zkoušela cokoliv - podkladové vrchní prostě všechno a žádný úspěch až na gelovkách tam mi drží a drží tummenupp asi záleží na nehtařce já myslím že jsem našla fakt dobrou gloria a i když jem si jednou jeden zlomila fakt tak že celý odpadl vissla strkala jsem ruce kam nemám lol tak můj vlastní jen zapružil a nevypadal teda nějak zvl᚝ zničeně dokonce bych řekla že byl sice tenší ale vypadal zdravě gloria

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#6 6. 8. 2009 20:58

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

pilování bruskou nesmí v žádném případě bolet!!!!!! dumbom

lak na přírodních nehtech nerží proto že je přírodní: lak nalakujete a zustane ve stále stejné poloze ale přírodní nehet pod ním se "hýbí" a "vlní"  jak je na nej i nevedomky vytvářen tlak...gelový nehet zustane stále na svém místě - nevím zda jsem to popsala srozumitelně lol

po  sundání gelových nehzů je nehet zeslabený ale jak tu již někdo psal, doroste a je zase v původním stavu...nedeformovaný ani jinakj poničený.
a UV lampa skutečně jen zapéká gel a na lak nemá žádný vliv smile

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#7 14. 2. 2010 22:20

Veronika Kremzová
Partner Babinet.cz
Místo: Praha
Web

Dobrý den,

ráda bych přidala svůj názor - jakožto aktivní nehtové designérky.

1. Nehty skutečně sundavat nemusíte. Záleží na kvalitě použitého materiálu a Vašeho nehtu. Je to individuální. Mám klenty, kterým nety dělám i 8 let a nemají sebemenší problém.

2. Nehty máte pravděpodobně poškozené - to Vám mohla skutečně způsobit Vaše nehtová designérka (všem se nám to někdy povedlo - přinejmneším v začátcích) - propilováním nehtu pilníkem či frézou. Pravděpodobně proto nehty pod UV světlem pálí. Mnohdy mohou pálit i při menstruaci, změně počasí nebo je to opět použitým materiálem. ALe s tím, ak dlouho nehty nosíte toto NESOUVISÍ!

3. Ano, nety je možné nalakovat a POUZE závěrečný nadlak fixovat UBĄV světlem - o dalších pokrocích nehtového designu v tomto směru zatím nemám zprávy :-) nepškodí se nehet.

Doufám, že jsou odpovědi pro Vás takto dostačující. S nehtovou modeláží je to občas trochu komplikované a hodně individuální, záleží skutečně na zkušenosti Vaší designérky a na tom, s jakým materiálěm pracuje.

Přeji Vám krásné nehty

VVV.

„Největším ze všech majetků je krása ženy…“  Autor: Johann Christoph Friedrich Schiller
Klinika Esthesia - estetika, relaxace, krása

Není tady

#8 6. 7. 2010 11:36

jana111
♥------

Ahoj,
nějakou dobu už taky dělám gelové nehty a na nepovolená reklama jsem našla velké množství barevných gelů, destiček konad a příslušenství k modeláži za přijatelné ceny.

Upravil(a) mala.popelka (6. 7. 2010 23:53)

Není tady

#9 8. 7. 2010 15:10

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Pet-Pet napsal(a):

Díky.

ad 1.) gelové nehty nosím durch .. asi 9let. Nic se mi neděje. Naopak kdybych si je měla sundávat a "odpočívat", tak bych nehty zbytečně zatížila novým sundáváním a nasazováním. Nehty jsou zeslabené , ale po odrostení budou zřejmě stejné jako před gelovými nehty. Ale že by za měsíc dorostly??!
ad2) nemělo by to bolet. Nikdy mě to nebolí, když lehce něco ucítím tak jí řeknu a musí postupovat jemněji. Spíše - nemusí to bolet. A já nechodím na nehty proto, aby mě něco bolelo. Za to bych tedy takové peníze nedávala. Řekla bych, že ti tvůj nehet zpilovala příliš (a to bolelo). V lampě, když mě "zapalí" ruku vyndám a vrátím za pár sekund. Pálí to jen zpočátku, stačí 2x vyndat a pak už je to ok. Pálí jen ty víc zpilované. To by sis měla ohlídat, aby ti je pilovala jemněji a citlivě.

Záleží také na značce kterou "paní nehtová" používá. Mám velmi dobrou zkušenost se zn.  trosani.

ad 3 - nevím nedělám.

Není tady

#10 12. 7. 2010 18:30

ajaE
♥♥♥♥♥--

Ja mam s gelem dobre zkusenosti,mam je jiz vic nez 4roky (chodim pravidelne za 4 tydny)taky mi je obrusuje frezkou ,ale hodne zalezi na zkusenosti nehtarky,ta moje je opravdu dobra a ma vic nez 10letou zkusenost,bolet by to ale rozhodne nemelo!ja osobne jsem spokojena a jsem rada ze je mam.

Není tady

#11 13. 7. 2010 19:38

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Mně se líbí upravený nehty, ale ty umělý jsou prostě poznat, že jsou umělý. Zdá se mi to, že je to strašně silný, oproti přírodním nehtu. A já mám navíc ten problém, že když jsem zkusila umělý nehty, měla jsem pocit, že mě to tlačí do prstů, že to nesnesu. Tlačí mě to, i když si nalakuju dvě vrstvy laku na nehty. Prostě jako bych na těch nehtech měla závaží. Nevím, čím to je, na nohách s tím problém nemám, ale tam umělý nehty nepotřebuju.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#12 18. 7. 2010 12:30

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

očko, záleží, jak jsou udělaný. některý se mi líbí a vypadají fakt moc hezky a přirozeně. ale je fakt, že některý jsou děs a hrůza. když vidím kolikrát ženský, jakou mají šílenou, tlustou vrstvu na nehtech, odrosty, dlouhý, neudržovaný, umělý drápy, je to strašný. to snad raději a mají svoje, krátký, čistý, udržovaný, než něco tak příšernýho. tohle se mi nelíbí, působí to na mě tak něják lacině a jak od kolotočů.

Upravil(a) PPavlaa (18. 7. 2010 12:32)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#13 2. 3. 2011 10:06

ludmilka.sk
♥------

Všem nabízím slevu 50%
na poskytované služby
při každé desáté návštěvě a ošetření nehtů.

nepovolená reklama

Upravil(a) AndreaP. (2. 3. 2011 11:06)

Není tady

#14 21. 4. 2011 19:03

Baryky
♥------

Ahoj,

začala jsem dělat kurz na modělហnehtů,ale má učitelka mě nic nenaučila. ted dělám nehty poze známím a kamárdkám. docela jsem spokojena.

Chtěla bych se zeptatjak používat glitry.jestli je mícháte do nějakého gelu nebo nějak aplikujete přímo na nehet a jak? nevím jak na to

děkuji

Není tady

#15 3. 10. 2011 13:49

GituleHolmanova
♥------

Ahoj dámy. Mohu doporučit skvělý pilník, který skvěle ozdravuje nehet i kůžičku. Antibactif pilníky jsou navíc i omyvatelné a antibakteriální smile Zkuste je také, dají se zakoupit na internetu smile

Není tady

#16 3. 10. 2011 14:34

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

Mně se líbí upravený nehty, ale ty umělý jsou prostě poznat, že jsou umělý. Zdá se mi to, že je to strašně silný, oproti přírodním nehtu. A já mám navíc ten problém, že když jsem zkusila umělý nehty, měla jsem pocit, že mě to tlačí do prstů, že to nesnesu. Tlačí mě to, i když si nalakuju dvě vrstvy laku na nehty. Prostě jako bych na těch nehtech měla závaží. Nevím, čím to je, na nohách s tím problém nemám, ale tam umělý nehty nepotřebuju.

já je nosím pět měsíců a zatím nikdo nepoznal , že jsou umělé. Nechávám si je brousit do oválku, ne přiliž dlouhé a lakovat celkově.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí