18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, mam několik otázek:
1. Nehtařka mi tvrdí, e gelové nehty můu mít neustále. Nyní jsem se dočetla, e se doporučuje 1x za půl roku si své nehtíky nechat na měsíc-dva odpočinout. Vá názor?
2. Nehtařka mi při odstraňování gelu frézkou říkala, e mam moc citlivé nehty, protoe mě to pálilo a bolelo. Ovem dříve, kdy mi odstraňovala pouze pilníkem, mě to nepálilo ani nebolelo. Stejně tak při zapékání v lampě mi skoro tekly slzy bolestí. Nezdá se mi, e mam citlivé nehty, spíe od ní pokozené. Teď jsem si nehty sundala, protoe mě u druhý měsíc pořádně bolí jeden prst a zjistila sem, e mam na více místech (na více nehtech) růová místečka, která pekelně bolí (a vypadá to, e je tam nehet hodně slabý). Je to tím, e jsem měla gelovky cca 9 měsíců a nebo mi je nehtařka zničila?
3. Zajímalo by mě, jestli je moné zdobit přírodní nehty a pro urychlení zatvrdnutí laku je dát zapéct do lampy? Funguje to? Nepokodí se nehet?
Díky.
Upravil(a) Pet-Pet (16. 5. 2009 19:54)
Není tady
Myslím, e na zatvrdnutí laku ádná lampa nepomůe, ta je jen na UV gely. Na to lakování koupila dcera takovou vodičku, nějaký rychlousychač, po kterém to rychle uschne, je to v podobné lahvičce, v jaké bývají laky. Jinak s laky mám problémy, e mi vydrí tak den, jak to někomu můe vydret 5 dní? Docela bych chtěla potáhnout gelem, ale to doplňování by mě zruinovalo.
Upravil(a) luminka (17. 5. 2009 9:13)
Není tady
Pet-Pet napsal(a):
1. Nehtařka mi tvrdí, e gelové nehty můu mít neustále. Nyní jsem se dočetla, e se doporučuje 1x za půl roku si své nehtíky nechat na měsíc-dva odpočinout. Vá názor?
2. Nehtařka mi při odstraňování gelu frézkou říkala, e mam moc citlivé nehty, protoe mě to pálilo a bolelo. Ovem dříve, kdy mi odstraňovala pouze pilníkem, mě to nepálilo ani nebolelo. Stejně tak při zapékání v lampě mi skoro tekly slzy bolestí. Nezdá se mi, e mam citlivé nehty, spíe od ní pokozené. Teď jsem si nehty sundala, protoe mě u druhý měsíc pořádně bolí jeden prst a zjistila sem, e mam na více místech (na více nehtech) růová místečka, která pekelně bolí (a vypadá to, e je tam nehet hodně slabý). Je to tím, e jsem měla gelovky cca 9 měsíců a nebo mi je nehtařka zničila?
3. Zajímalo by mě, jestli je moné zdobit přírodní nehty a pro urychlení zatvrdnutí laku je dát zapéct do lampy? Funguje to? Nepokodí se nehet?
Díky.
Tak já nevím jak ty, ale vude čtu, jak gelové nehty ty přírodní ničí, zkuenosti vemoných en, e po gelových nehtech ty své mají v dezolátním stavu a pod.
Přírodní nehty jdou samozřejmě zdobit taky, a snad není takový problém počkat o pár minut déle, dokud lak nezaschne, ne?
A jetě poslední poznámka - nedávno jsem poprvé a naposledy (zatím) byla na manikůře, na P-shine ... najdi si to na netu Je to úprava nehtů - a předevím vyivení - není to teda samospasitelné, ale manikérka říkala e k ní na to často chodí eny po sundání umělých nehtů, a e to dost pomáhá nehty regenerovat.
Já jsem tedy byla spokojená - oproti gelovkám to stojí pár kaček, taky se chodí na "doplnění" kadé cca 3 týdny, ale kdy na doplnění nejde, tak se nic hrozného nestane
Není tady
jakmile sundám gelovky tak nehty jsou trochu tení,ale jakmile trochu odrostou jsou stejné kvality jako před tím, ne jsem měla gelové nehty vůbec poprvé - nemám s tím problém
a gelové nehty mi vyhovují, zkouela jsem spoustu laků ( vč Dior, lancome,...)a vydrí max 2 dny poté začnou oprýskávat, a dělat si nehty ob den, nato se zdobením nemám čas ani náladu
k té frézce- mě odstraňuje nehtařka jen pilníkem,ale i tak říkala, e by to za ádnou cenu nemělo bolet a kdy jo tak se mám ozvat - e kdy to bolí je to patně
Není tady
Gelovky mám víc ne rok, chodím na doplnění, jsem maximálně spokojená a nikdy fakt nikdy to nebolí a lak ten mi vydrí tak maximálně den a to u jsem zkouela cokoliv - podkladové vrchní prostě vechno a ádný úspěch a na gelovkách tam mi drí a drí asi záleí na nehtařce já myslím e jsem nala fakt dobrou a i kdy jem si jednou jeden zlomila fakt tak e celý odpadl strkala jsem ruce kam nemám tak můj vlastní jen zapruil a nevypadal teda nějak zvlá zničeně dokonce bych řekla e byl sice tení ale vypadal zdravě
Není tady
pilování bruskou nesmí v ádném případě bolet!!!!!!
lak na přírodních nehtech nerí proto e je přírodní: lak nalakujete a zustane ve stále stejné poloze ale přírodní nehet pod ním se "hýbí" a "vlní" jak je na nej i nevedomky vytvářen tlak...gelový nehet zustane stále na svém místě - nevím zda jsem to popsala srozumitelně
po sundání gelových nehzů je nehet zeslabený ale jak tu ji někdo psal, doroste a je zase v původním stavu...nedeformovaný ani jinakj poničený.
a UV lampa skutečně jen zapéká gel a na lak nemá ádný vliv
Není tady
Dobrý den,
ráda bych přidala svůj názor - jakoto aktivní nehtové designérky.
1. Nehty skutečně sundavat nemusíte. Záleí na kvalitě pouitého materiálu a Vaeho nehtu. Je to individuální. Mám klenty, kterým nety dělám i 8 let a nemají sebemení problém.
2. Nehty máte pravděpodobně pokozené - to Vám mohla skutečně způsobit Vae nehtová designérka (vem se nám to někdy povedlo - přinejmneím v začátcích) - propilováním nehtu pilníkem či frézou. Pravděpodobně proto nehty pod UV světlem pálí. Mnohdy mohou pálit i při menstruaci, změně počasí nebo je to opět pouitým materiálem. ALe s tím, ak dlouho nehty nosíte toto NESOUVISÍ!
3. Ano, nety je moné nalakovat a POUZE závěrečný nadlak fixovat UBĄV světlem - o dalích pokrocích nehtového designu v tomto směru zatím nemám zprávy :-) nepkodí se nehet.
Doufám, e jsou odpovědi pro Vás takto dostačující. S nehtovou modeláí je to občas trochu komplikované a hodně individuální, záleí skutečně na zkuenosti Vaí designérky a na tom, s jakým materiálěm pracuje.
Přeji Vám krásné nehty
VVV.
Není tady
Ahoj,
nějakou dobu u taky dělám gelové nehty a na nepovolená reklama jsem nala velké mnoství barevných gelů, destiček konad a přísluenství k modelái za přijatelné ceny.
Upravil(a) mala.popelka (6. 7. 2010 23:53)
Není tady
Pet-Pet napsal(a):
Díky.
ad 1.) gelové nehty nosím durch .. asi 9let. Nic se mi neděje. Naopak kdybych si je měla sundávat a "odpočívat", tak bych nehty zbytečně zatíila novým sundáváním a nasazováním. Nehty jsou zeslabené , ale po odrostení budou zřejmě stejné jako před gelovými nehty. Ale e by za měsíc dorostly??!
ad2) nemělo by to bolet. Nikdy mě to nebolí, kdy lehce něco ucítím tak jí řeknu a musí postupovat jemněji. Spíe - nemusí to bolet. A já nechodím na nehty proto, aby mě něco bolelo. Za to bych tedy takové peníze nedávala. Řekla bych, e ti tvůj nehet zpilovala příli (a to bolelo). V lampě, kdy mě "zapalí" ruku vyndám a vrátím za pár sekund. Pálí to jen zpočátku, stačí 2x vyndat a pak u je to ok. Pálí jen ty víc zpilované. To by sis měla ohlídat, aby ti je pilovala jemněji a citlivě.
Záleí také na značce kterou "paní nehtová" pouívá. Mám velmi dobrou zkuenost se zn. trosani.
ad 3 - nevím nedělám.
Není tady
Ja mam s gelem dobre zkusenosti,mam je jiz vic nez 4roky (chodim pravidelne za 4 tydny)taky mi je obrusuje frezkou ,ale hodne zalezi na zkusenosti nehtarky,ta moje je opravdu dobra a ma vic nez 10letou zkusenost,bolet by to ale rozhodne nemelo!ja osobne jsem spokojena a jsem rada ze je mam.
Není tady
Mně se líbí upravený nehty, ale ty umělý jsou prostě poznat, e jsou umělý. Zdá se mi to, e je to straně silný, oproti přírodním nehtu. A já mám navíc ten problém, e kdy jsem zkusila umělý nehty, měla jsem pocit, e mě to tlačí do prstů, e to nesnesu. Tlačí mě to, i kdy si nalakuju dvě vrstvy laku na nehty. Prostě jako bych na těch nehtech měla závaí. Nevím, čím to je, na nohách s tím problém nemám, ale tam umělý nehty nepotřebuju.
Není tady
očko, záleí, jak jsou udělaný. některý se mi líbí a vypadají fakt moc hezky a přirozeně. ale je fakt, e některý jsou děs a hrůza. kdy vidím kolikrát enský, jakou mají ílenou, tlustou vrstvu na nehtech, odrosty, dlouhý, neudrovaný, umělý drápy, je to straný. to snad raději a mají svoje, krátký, čistý, udrovaný, ne něco tak příernýho. tohle se mi nelíbí, působí to na mě tak něják lacině a jak od kolotočů.
Upravil(a) PPavlaa (18. 7. 2010 12:32)
Není tady
Vem nabízím slevu 50%
na poskytované sluby
při kadé desáté návtěvě a oetření nehtů.
nepovolená reklama
Upravil(a) AndreaP. (2. 3. 2011 11:06)
Není tady
Ahoj,
začala jsem dělat kurz na modělá nehtů,ale má učitelka mě nic nenaučila. ted dělám nehty poze známím a kamárdkám. docela jsem spokojena.
Chtěla bych se zeptatjak pouívat glitry.jestli je mícháte do nějakého gelu nebo nějak aplikujete přímo na nehet a jak? nevím jak na to
děkuji
Není tady
Ahoj dámy. Mohu doporučit skvělý pilník, který skvěle ozdravuje nehet i kůičku. Antibactif pilníky jsou navíc i omyvatelné a antibakteriální Zkuste je také, dají se zakoupit na internetu
Není tady
Modroočka napsal(a):
Mně se líbí upravený nehty, ale ty umělý jsou prostě poznat, e jsou umělý. Zdá se mi to, e je to straně silný, oproti přírodním nehtu. A já mám navíc ten problém, e kdy jsem zkusila umělý nehty, měla jsem pocit, e mě to tlačí do prstů, e to nesnesu. Tlačí mě to, i kdy si nalakuju dvě vrstvy laku na nehty. Prostě jako bych na těch nehtech měla závaí. Nevím, čím to je, na nohách s tím problém nemám, ale tam umělý nehty nepotřebuju.
já je nosím pět měsíců a zatím nikdo nepoznal , e jsou umělé. Nechávám si je brousit do oválku, ne přili dlouhé a lakovat celkově.
Není tady