19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Ahoj,mám takový problém-chodím pravidelně plavat a vdycky zajdu na chvíli i do páry.Ale pokadý,kdy přijdu domů,íleně mě bolí hlava,úplně třetí! Nevíte někdo prosím čím by to mohlo být? Děkuji...
Není tady
myslím e plave patně jako větina lidí - drí hlavu nad vodou, a tak namáhá krční páteř
Není tady
v souvislosti s párou -zvýený krevní tlak
Není tady
Bety : Tak tohle mě vůbec nenapadlo,dumala jsem nad vím moným,jsem fakt drnda,děkuji
Vladena : Nedávno jsem byla na preventivní prohlídce a doktor mi zjistil,e mám hodně nízký tlak,tak to jsem z toho jelen
Kadopádně děkuji moc za rady eny
Není tady
Bety napsal(a):
myslím e plave patně jako větina lidí - drí hlavu nad vodou, a tak namáhá krční páteř
napadlo mě to samé
Není tady
Větina tak plave,ale hlava jim nebolí. Pořád si myslím, e to má souvislost s párou. Já mám vysoký tlak a kdy si vezmu práek (po delí době -skleroza),tak mi vadí pokles tlaku na normál (důsledek-migréna jak hrom).Take, kdy má nízký a zvedne se Ti, můe Tě bolet hlava. Vyzkouej a páru jednou vynech.
Upravil(a) Vladena (17. 5. 2009 17:21)
Není tady
Ahoj,dnes jsem byla plavat a na radu Vladeny jsem páru úplně vynechala a je to naprosto v pohodě,hlava nebolí Take tímto jí patří velký dík
Není tady
není zač
Není tady