27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Avalonko, řekni mi, na co jsi pyná??
alena napsal(a):
Avalonko, řekni mi, na co jsi pyná??
Pýchu v tomto smyslu chápu jako pocit, e mám rozhřeení na problémy ostatních. e si oni beze mne neporadí. e mám objektivní pohled na věc a oni se pletou.
Není tady
Pandoroo, proč má ten obličej tak rozpatlaný, neskrývej se!
Není tady
Irenka21 napsal(a):
Pandoroo, proč má ten obličej tak rozpatlaný, neskrývej se!
Irenko,
nezbyde ti, nez se smirit s nepovedou fotografii, kterou jsem nasla v jednom mailu ve schrance, kterou mam primo na seznamu. Shorel mi nedavno disk a nenavratne jsem prisla o mnohem cennejsi veci, nez jsou moje fotografie. A jelikoz netrpim narcisismem, nikdy jsem svych fotek nemela mnoho, a pred fotoaparat mne zas dostanou nejspis az budu potrebovat fotku na doklady, nemohu ted slouzit nicim lepsim. Konec koncu dobre, ze je to "rozpatlane" Predstav si, kdyby fotka byla povedena, jasna a kontrastni. Pak by nekteri zjistili, ze jsem nejen chytra, bystra, uzasna a bajecnaaaaa, ale i nebezpecne pritazliva a kraaaasna zena a to by fakt uz nerozchodili ))) Takhle se mohu alespon kochat predstavou, ze je to presne naopak
Upravil(a) Pandorraa (9. 2. 2006 16:26)
Není tady
Já se prám jestli je to záměr, kdyby jo, ptala bych se, jak se to dělá, není to patná finta např.pro uměleckou foto.
Není tady
¨Pokusím se vám nahrát své umělecké foto, ale nevím zda to zvládnu.Chvíli strpení.
Není tady
dnes som usilovne pracovala na sebareflexii , nebolo to zlé, musím uzna, človek sa očistí...keby som to robila častejie, určite nie som tak duevne zahrabaná, ( ete pred pár dňami som si myslela, e nemám silu a čas na niečo podobné ), cítim sa volnejie dáva to nádej, ..... zlepila sa mi nálada................
ako eny, nedá mi, rieite záleitosti so sexom ?!, viem otázka na telo,a asi aj vežmi individuálna,..........vežmi rada si vás vypočujem, a určite si to prečítajú mnohé, ktoré nevedia ako..... vibrátor, milenec, "preorientova sa na eny", nový vzah, aké to vlastne je ! začina sa od začiatku, alebo úplne slobodnejie, zmenila vás nevera manela v sexe ? čo eny robia, keď sú v normálnom veku, a nemajú partnera,alebo sex rozchádzate ( u nás sa hovorí - rozchodím to ) aké majú jednotlivé rieenia pre a proti, ..............
Upravil(a) katafyge (9. 2. 2006 23:27)
Není tady
niekde som citala, ze ked nema zena dlhsiu dobu sex, tak vraj ho ani nepotrebuje... u zien je to skor tak, ze s jedlom rastie chut. cim mam viac sexu, tym viac ho chcem...
ale zase vynimky potvrdzuju pravidlo....
Není tady
Souhlasím se sunny2. Je to i moje zkuenost. Často s jídlem roste chu.... Navíc si myslím, e ijeme v době, kdy se význam a vliv sexu příli přeceňuje a tím vzniká v podvědomí mylný názor, e sexuální ivot je jakási nutkavá potřeba někde vybít energii. Jsme bombardování sexem denně z medií od rána do večera , o různých přihlouplých statistikách ani nemluvím,a to musí působit na kadou vnímavou osobu. Kdyby tomu tak nebylo, jsem přesvědčená, e se tělo uloí do jakého si klidu. zkus na tom taky zapracovat a vědomě se mediálnímu bombardování vyhýbat, nepodléhat mu. Já si myslím, e i ty přiblblé statistiky na téma kdo s kým a jak často nejsou pravdivé. Naopak je spousta lidí, kteří ádný pravidelný sexuální ivot nemají a to z mnoha rozličných důvodů.
no, ale zase ked to na teba pride, myslim, ze dostatocne poznas svoje telo a vies co ti robi najlepsie, tak teraz neviem ci chces konkretne a prakticke rady
ale to by bolo skor do ineho fora xi xi xi
Není tady
skôr som myslela po psychickej stránke, kamáratka, s ktorou som sa mohla o tom rozpráva, mi hovorila, e keď si nala priateža tak to bolo horie, ako keď prila o panenstvo, jednoducho hrôza, (ja som tak nejak na tom ako somaia...., len ja mám niekedy stranú chu ) , tak som bola zvedavá ako to preívajú ostatné.............
Upravil(a) katafyge (10. 2. 2006 15:20)
Není tady
Kočky,
co tu řeíte? e existuje i ivot bez sexu? Samozřejmě, ale proč si ho takový ordinovat? :-)
Já myslím, e pro normální enskou není naprosto ádný problém - pokud má opravdu "stranou chu" jak píe Katafyge - najít si chlapa do postele. Resp ne najít, ale vyuít některého z kamarádů. Pokud mono neenatých... :-)
Já mám hodně kamarádů, kteří jsou a) svobodní b) rozvedení (no, i enatí - ale ty sem nepatří), kteří by tu byli na první zavolání, kdybych dostala chu a neměla přítele (kterého tedy natěstí mám).
Neříkejte mi, e neznáte chlapa, který by vám to hezky udělal - tomu nevěřím! :-)))
Není tady
no ste mi dali.... ani neviem čia som.....či som... či čo...ja by som asi najradej ten vzah,keď to je zase blbos, lebo neviem ako na to, .......................asi idem vymyslie testovaciu príručku na chlapov ........... .... ako rozozná ena chlapa nevhodného od chlapa vhodného................
Není tady
Avalonko, já nejsem zastáncem a propagátorem ivota bez sexu. Mám ho moc ráda (jsem smyslný býk....:-)))))Jen to nepovauji za takovou nezbytnost jaká se z toho obecně dělá. Kadý jsme různý a mě třeba vědomí, e je to "kamarádská vzájemná výpomoc" nic neříká. Potřebuji soulad mezi pohlazením těla i due, jinak se ta výpomoc octne ve katulce "co nejrychleji zapomenout". ivot mi přinesl i takovéto zkuenosti, tak snad vím o čem mluvím. Prostě kadý jsme jiný a díky za to, proto je tak sloité dobrat se nějaké obecně platné smysluplné rady.
Mám podobný názor a pocity na kamarátsku výpomoc ako Somaia. Ale na druhej strane musím prizna, e a keď sme sa prestali s manelom milova, začalo mi to chýba. Dovtedy som neocenila, e bol neustále iniciátorom, dokonca sa mi zdalo, e je to a príli často. Mono je to vekom, ale radej dám prednos sebe ako kamarátovi. O sexe s muom som začala váne rozmýža, a keď som cítila, e mi je ten človek vežmi blízky.
baby, som vežmi rada, e ste ma utvrdili v tom , e som vlastne normálna, a to v tom zmysle, e sme kadý iní, ja sa tie radej spožahnem na "seba", a je krásne, e u prila konečne doba, keď nikto nikoho nesúdi....poradí, otvorenie povie čo si myslí, a hlavne...chápe aj nárok na vlastnú existenciu, ..bez nárokov...bez presazdovania.... super:)
Není tady
Katafyge, vechno je naprosto v pořádku. Kadý sem na svět přicházíme s jinou "výbavou", s jiným úkolem, který musíme zpracovat. Z tohoto pohledu není nic "nenormální". Přeji ti hodně zdraví a lásky. Hledej jí nejdříve v sobě a vechno ostatní bude přidáno. Kadé ráno se na sebě usměj a řekni si: " Mám se ráda" a uvidí, jak to dokáe vyladit na celý den. Přeji hodně těstí.
Somaia ďakujem. ...zostanem porazený, nevzdám sa (samuel jonson)....
Není tady