Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 6. 2. 2006 19:07

katafyge
♥♥♥♥♥--

osamelos

ahojte babinetky, prečítala som Vás a páčilo sa mi, že hovoríte otvorene,

(dúfam, že vám moja cudzojazyčnos nebude prekáža , myslím slovenčinu, v problémoch ako sú tieto, jazyk ani národnos, nehrajú rolu ) 

pokúsim sa napísa teda aj ja, a už len to, že musím napísa svôj problém stručne a s nadhžadom mi pomáha, vďaka za to

-vš, žena smile-diea po 30-tke, skutočne všestranných záujmov, maličké deti , trápi ma   o s a m e l o s ,  osamelos duše, ( nebudem popisova životný príbeh-pretože je smutný a skutočne vežmi ažký ), mojim problémom je totiž pocit bezmocnosti ženy v dnešnom svete, jej osamelos, cítim sa ako vyhnanec na tejto planéte, ..............prečo , keď mám deti, rodičov, kamarátov , a hromadu záujmov ?

bod 1.,- lebo ako mama som pre túto spoločnos horšia ako kriminálnik, nechcená, cítim sa by  buď žutovaná, že som s demi sama, alebo odsudzovaná ( určite je neschopná, keď nemá muža ) na slovensku sa hovorí : " nemᚠmuža nemᚠpravdy ", nikdy som tomu neverila, ale život, ten ma presvedčil 100%,

bod 2.,- lebo zle znášam realitu dnešnej komunikácie medzi žuďmi,............... myslím tým obyčajné bežné rozhovory, v obchode, na úrade...kdekožvek, nadhodila sa tu latka dnešnej doby "normálne správanie "-to znamená bez známok zainteresovania, chladne, podráždene, alebo príliš milo....,
akonáhle sa človek rozpráva a správa  tak, ako cíti, a nedajbože cíti logicky a ešte k tomu dobre, tak je veeeežmi zle pochopený, buď do plusu, alebo mínusu, 2 mesiace som sa snažila správa "normálne", z odstupom, a chladne.....a čo sa stalo, zrazu som bola pochopená vždy a všade, ,  nie je to divné ?!, lproblém je ten, že pre mňa toto nie je , ............cítim sa ako herečka 

bod 3., lebo ako človek ešte nemám odstup od života, ktorý som žila doteraz, len mi to trvá nejako dlho, asi doživotne ( áno aj ja patrím k tým, ktorých sa nevera priamo dotýka,)   ďažsí vzah nechcem vôbec , ( pretože mám deti a radšej investujem všetko do nich, to jediné má pre mňa význam, a kopec záujmov, kedy tak asi by som to stíhala, keď aj tak je to  na jedného človeka veža )

bod 4., lebo ako žena, v kútiku duše túžim po láske, (psychickej aj fyzickej) a tá nechcená túžba prichádza vždy, keď  to najmenej potrebujem

bod 5., lebo sex bez lásky nie je pre mňa, vzah nechcem, lebo sa ho bojím, a mám aj prečo, ( príliš veža som zažila a videla ),

bod 6., lebo som už išla na vec s rozumom, a prišla som na to, že chlap, ktorý by mal by vhodný pre nás, by musel by  tolerantný, bezohžadnos by mu bol neznámy pojem, samostatný, ma rád cudzie deti, šport, veža športu, umenie, všetky štyri ročné obdobia, primeraný vek, a..... dos rozumu na to , aby vedel, že všetko nie je vždy tak ako si to predstavujeme....lieči sa to láskou, láskou, a láskou..... tak mi baby povedzte, kde taký napovrch realista, a v duši beznádejný romantik a blázonko takého muža stretnem......nikde

- zhrnuté a podčiarknuté................zostávam osamelá

Upravil(a) katafyge (6. 2. 2006 20:30)

Není tady

#2 7. 2. 2006 19:13

katafyge
♥♥♥♥♥--

Re: osamelos

.............. no, ste sa ale rozpísali... to sa vám naozaj nechce, alebo ste sa s tým nikdy nestretli, alebo.......smile

Není tady

#3 7. 2. 2006 19:21

avalonka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Katafyge,

jak jsi vyrůstala? Jaké to bývalo u vás doma? Maminka, tatínek - jak se k tobě chovali.

Jaký mᚠnejhezčí zážitek z dětství a jaký nejhorší? Napiš - zajímá mě to... :-)

http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

#4 7. 2. 2006 19:25

gemi
♥♥♥♥♥♥-

avalonka napsal(a):

Katafyge,

jak jsi vyrůstala? Jaké to bývalo u vás doma? Maminka, tatínek - jak se k tobě chovali.

Jaký mᚠnejhezčí zážitek z dětství a jaký nejhorší? Napiš - zajímá mě to... :-)

Uf, to vypadá jak dotazník.............

Není tady

#5 7. 2. 2006 19:47

katafyge
♥♥♥♥♥--

re :

myslím si, že destvo som mala úplne normálne, vyrastala som na dedine, ešte za socializmu, dvaja súrodenci, nadšandartne starajúci sa rodičia, silno preferujúci vzdelanie, šport, lásku k umeniu, všetkým trom nám dopriali vš aj možnos vožby pri všetkom, milujúci starí rodičia, s maminou mám dodnes láskavý vzah, typická bezhranične obetujúca sa mamina, aj dušu by dala za svoje deti, bez ohžadu na následky, teraz mi pomáha s demi, aj keď bývame 100 km od seba, užíva si by  láskavá starká, zbožňuje ich aj ona aj otec,  ocino je komplikovanejší, dos neústupčivý, tak veža nám chce da,  winkaž nás niekedy nepustí k slovu, ale ináč po pravde je dos vzdelaný, takže aj tak musím uzna , že má väčšinou pravdu , vždy sa zaujímal len o svoje tech. vedy a hlavne o rodinu, nikdy žiadna milenka, žiadny kamaráti mu neboli prednejší ako jeho rodina, faktsa o nás vežmi staral,

- takže asi tak, no neviem, či z toho niečo vyčítaš, uvidíme, nechám sa prekvapismile

Není tady

#6 7. 2. 2006 20:10

katafyge
♥♥♥♥♥--

naozaj to vyzerá ako dotazník,

- najkrajšie zážitky, jasné, že prázdniny! naše jazerá, voňavé jahody, ovocné koláče, starí rodičia čo všetko dovolili,
- najhorší : asi keď sme prišli o psíka

Není tady

#7 7. 2. 2006 20:12

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

Ach jo, Katafyge.

Dokonalé, bezstarostné dětství s dokonalými, stoprocentně milujícími, stoprocentně se obětujícími, stoprocentně majícími pravdu a dobře to s tebou myslícími rodiči.

Vyrůstala jsi jako v bavlnce, není-liž pravda? Vyrůstala jsi ve sterilním prostředí, kterým příliš často nepronikly ty ozvěny "krutého a chladného světa".

Svět není tak chladný a krutý. Jen ty ho tak vidíš. Ráda by ses v něm cítila stejně přirozeně, milovaně a bezpečně jako ve své původní rodině.

Hodnotíš svět skrz své vlastní projekce. Když odezněla ta sladká doba tvého dětství a tys vstoupila do života, čekala jsi, že tam najdeš samé obětující se maminky a tatínky, co mají vždy pravdu.

Hovořím samozřejmě jen v symbolech. Pochopitelně to tak nevnímᚠvědomě. Je to ve tvém nevědomí.

Původní atmosféru naší rodiny si totiž s sebou do života neseme jako vzor, jak by měl svět vypadat.

Jenže v tomhle reálném světě si budeš stále připadat "ztracená a osamělá" - dokud nepochopíš, že musíš dospět, vzít odpovědnost za své štěstí do vlastních rukou a nečekat, že tě budou na úřadech hladit po hlavě.

Život je občas boj, ale když umíš bojovat, stane se z něj docela zajímavá hra. A když se jí naučíš hrát fér - pak se můžeš cítit nejen silná a bezpečná ale i jako správný člověk.

Není tady

#8 7. 2. 2006 20:17

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

katafyge napsal(a):

naozaj to vyzerá ako dotazník,

- najkrajšie zážitky, jasné, že prázdniny! naše jazerá, voňavé jahody, ovocné koláče, starí rodičia čo všetko dovolili,
- najhorší : asi keď sme prišli o psíka

Tvůj nejhorší zážitek je jak jste přišli o psíka. Nejhorší zážitek někoho jiného může být když jeho tatínek zmlátil maminku do krve.

Vidíš ten rozdíl?

Ty budeš nešastná proto, že se světa bojíš a uhýbᚠpřed ním. Ten druhý člověk bude nešastný, protože svět nenávidí a vrhá se do boje proti každému kdo jde okolo.

Dva modely lidí, kteří dokud se nepřenesou přes staré "rozmazlování" a staré "ublížení" nikdy nedospějí a zůstanou se svými projekcemi stát na místě. Nevěda, co se to kolem nich děje ve světě, kterému nerozumějí. Kde je a) nikdo nemiluje b) každý napadá.

A ani jedno z toho není pravda. Svět je jaký je - to, jak ho vnímáme my, je čistě subjektivní věc.

Myslím, že tě čeká trochu bolestné a opožděné dospívání. Musíš opustit bavlnkový svět a vstoupit do toho skutečného. Bez předsudků, bez jakýchkoli očekávání a s otevřenýma očima. Pak zjistíš, že svět i lidé v něm jsou nádherní a stojí za to je poznat.

Není tady

#9 7. 2. 2006 22:07

rina
Host

Ahoj,
jak píšeš o svých pocitech, mám to s tebou docela podobné, i když když dva dělají totéž...znᚠto.
Mám z toho pocit, že to z velké části pramení z tvého životního postoje. prostě  jsi tzv. hodila flintu do žita...
Kolikrát jsi zkoušela z této situace ven? Myslím konkrétně?
Já vím, že "pocit" člověka dokáže paralyzovat tak, že není schopen pak dělat nic "rozumnýho", tj. racionálně uvažovat a dle toho se alespoň snažit něco dělat....

Já propadám depkám zhruba 1x za 2 dny. jeden den věřím, že to bude dobrý (konkrétně manžel opustí milenku a řekne, že zůstane se mnou a dcerkou) a druhý den to vidím černě.Ale co horšího se mi stane, když odejde? Nic horšího už mně snad nečeká. Jsem osamělá už teď......takže už to může být leda lepší...

Někde jsem četla(asi na tom něco bude), že pokud vědomě změníš svůj postoj, ovlivníš tím i své smýšlení. Tzn., že budeš-li na věci vidět i to dobré, posílí tě to...a tak.
Pravda, realizovat to je asi to nejt잚í, ale z vlastní zkušenosti vím, že to jde. I když pak zase upadnu do bláta...plácám se(a určitě se plácat ještě budu), jsou chvíle, kdy z bláta vylezu a vidím to jinak-na chvíli sice, ale je to tak!

Nesmutni proto víc než je zdrávo. Pokud uvažuješ o terapeutovi, utíkej. Držím palce!

#10 7. 2. 2006 22:50

suzen
Host

1. nesuhlasim, som 8 mesiacov mama pred 30tkou, som stastna ze som.  Studujem, pracujem.  Samozrejme bez pomoci tazko. Ale nestazujem sa, riesim co sa da  a vyuzivam co sa ponuka.  Nie si nechcena, sama sa nou robis.  FAkt som sa zatial nestretla s nazorom "nemas muza, nemas pravdy"
2. hm, su ludia slusni, neslusni, mili, drzi....sme vselijaki a tak to aj beriem, som taka aka som a oni su taki aki su. Pre mna je podstatne na tom urade vybavit to co potrebujem....
3. preco by som sa mala obetovat na 100 percent iba detom, samozrejme ze to robim, ale aj ja citim....a chcem trochu aj pre seba!  nevymyslaj si, ze nemas cas...cas sa najde vzdy!
4. presne! som zena a citim a potrebujem to, tiez prave vtedy ked to najmenej potrebujem
5. neviem co si zazila a videla.....tiez nechcem sex bez lasky. ale chcela by som ho aj bez nej!!...ale mozno by som to nedokazala
6. presne, nikde ho nestretnes...fu, take poziadavky....ty ich splnas na 100 percent?  skus hladat chlapa aspon s nejakymi chybami, on sa urcite najde...

.......................nebud osamela!

#11 8. 2. 2006 15:01

katafyge
♥♥♥♥♥--

prečítala som..........., na tom, že budem musie ešte dospie je niečo pravdy....

-aby som dodatočne vysvetlila, po celkom príjemnej mladosti prišla zmena, partner, deti, ....a šok, nevhodná kombinácia žudí, ktorí sa rozhodli ži spolu,a pritom nie som žiadna bábovka, ..................dos láskovo som pojala partnerstvo.... a narazila som, nesmiem vedie, nesmiem ma, nesmiem nič, môžem a musím ži podža predstáv chlapa, moje výhrady, akokožvek prednesené boli útokom, a za to bol trest, a zaň som si mohla ja, a postupom rokov som vlastne ani nevedela, kto som, a čo chcem, vôbec, totálna závislos, a keď ma mal uvarenú začalo pravé peklo, robil si už absolútne po svojom, ani ma nebral do úvahy, skrátim môj výber muža bol nerozvážny a viac než katastrofálny, tožko k tomu

-život ide ďalej, ako sa hovorí ži sa musí, skúšam ...., nebojím sa budúcnosti, som celkom fajn, čo sa týka podnikania, už sa nemusím tak hna , s demi si užívam nadmieru, ale, ale, ale .....postupne som sa pokúšala poobzera ako žijú iní.....a.........je to to isté, len v rôznych iných odtieňoch............. neverím mužom, vidím čo robia, v mojom okolí sa v biznise pohybujú len chlapi, naozaj je hrozné keď človek vie, tak ako sa mám na nich pozera, keď klamú , kžudne, veď je to normálne, ba priam prirodzené, len mi fúrie to nechápeme!, ...ja fakt neviem, veď každý ten chlap sa stará, a on sa aj stará, mne to príde pokritecké, len aby si mohol zdôvodňova a útokom obháji, že si môže robi vlastne čo len chce, tak čo ešte by tá žena chcela ?!, ..............nevidím význam v tom, aby som niekoho stretla, žila, skúšala, načo, aby mi zase niekto vysvetlil, že som neni správna, chápavá žena, že som priam idiot.............nerozumiem

a že správna cesta je .....pozitívne myslenie...je, určite, skúšam, jediné ma drží nad vodou.................. ale aj tak nechápem prečo si žudia tak vežmi, vežmi ubližujú

Není tady

#12 8. 2. 2006 15:16

katafyge
♥♥♥♥♥--

.......a aby som bola objektívna, nebola som ani ja dokonalá, keď som si nevedela pomôc začala som aj ja  hra jeho kartami, lenže, keďže som s nimi hra nevedela-pokašlala som to, a bola som na tom ešte horšie...nevedela som  čo chcem,načo to chcem a už ani prečo....len nech tá boles skončí, ublížila som si ešte 100 krát viac, jemu nie, vojna volov, stal sa so mňa vôl, to len na doplnenie

- už je to za mnou....no zmenilo ma to,.... vežmi, takže ženy, nikdy, nikdy! sa neda  vyprovokova, ani donúti, aj keď je situácia príšerná,  pozor, aby Vás to nezjedlo, mňa skoro... a za živa, lenže ja som to vtedy nevedela, skúsenosti žiadne, situácie aké som nikdy nevidela, nepripravená, a asi aj nedospelá,

- a čo teraz, .....skúšam, skúšam ži prirodzene......skúšam

Upravil(a) katafyge (8. 2. 2006 15:31)

Není tady

#13 8. 2. 2006 16:44

Somaia
Host

Katafyge, myslím, že se rozhlížíš okolo sebe dost špatně nebo málo  nebo ještě lépe řečeno často vidíš jen to, co vidět chceš.
Moje dětství zase nebyla žádná idyla,ale muže kterého jsem dostala ( tedy přesto , že jsem spíš zdravě dominantní, si vybral spíš on mě) s ním jsem jako v bavlnce a tím nemám na mysli jen a jen materiální stránku života. (Taky jsme si prošli spolu obdobím materiální krize) ale každodenní život a řešení společných problémů. Je přirozeně inteligentní, tolerantní, svou práci dělá rád a závislost na ní nepřehání. Pokud vím, naši přatelé žijí podobně, nikde necítím takový nesoulad jaký poisuješ ty.  Myslíš že žiju na jiné planetě??? Určitě ne, jen jsem ti chtěla říct, že spokojená partnerství existují a není jich tak málo.
Jak by ses charakterizovala jako dominantní nebo pasivní typ?

#14 8. 2. 2006 17:12

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Clověk se nesmí nechat tou osamělostí pohltit, na to je nejlepší práce a děti, nedovolí moc přemýšlet a když se chovᚠpřirozeně, po nějakém čase se objeví někdo, kdo má zájem o tebe a není gauner, nemusí to být ovšem na první pokus. Někdy se divím , jak rychkle vždy přišla náhrada za minulého partnera ,aniž bych se nějak snažila, prostě jsem nechala život plynout a mám veselou povahu, to hraje také roli.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#15 8. 2. 2006 17:18

katafyge
♥♥♥♥♥--

myslím si, že určite nie som dominantná, pasívna som bola, to je pravda, teraz to mám niekde  uprostred,

Není tady

#16 8. 2. 2006 17:21

katafyge
♥♥♥♥♥--

chcem..aj....nechcem, tam je problém, tak čo sa vlastne sažujem, však...

....viem to, len si neviem pomôc

Není tady

#17 8. 2. 2006 19:20

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

Katafyge,

říká se "lehce na cvičišti, těžko na bojišti". Ty jsi měla "ideální dětství", takže moc na cvičišti natrénováno nemᚠa teď tě zaskočí každý křivý pohled nebo nepříjemné slovo.

Přesně jak píše Irenka a Somaia - život ti připadá takový, jaký ho chceš vidět. Skrz své vlastní projekce.

Také si nemyslím, že jsou všichni muži a lidé hajzlové. Ale vzpomínám si, že i já tohle období měla.

Problém ale není ve světě kolem tebe, problém je přímo v tobě. Nijak tě nehodnotím ani neříkám, že jsi špatná. Nechápej to nesprávně. Ale chceš-li být jednou šastnější, hledej problém u sebe.

Mᚠdepresi - najdi si psychologa. Pomůže ti zaručeně, sama si s tím sotva poradíš.

Není tady

#18 8. 2. 2006 19:35

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Horší než osamělost je bezmoc proti právnímu řádu, to potom přicházejí teprve deprese.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#19 8. 2. 2006 21:25

katafyge
♥♥♥♥♥--

u psychológa som bola, keď bolo potom, a bolo najhoršie, teraz je zle asi tak každý druhý deň, niekedy sa mi zdá, že už aj menej, deti a práca zaberajú celkom úspešne, navonok aj v realite vyzerá, že všetko sa dáva a už aj je v poriadku, len tá ubolená dušička potrebuje pohladi  a ja , ako som aj vás čítala, si ju zatiaž neviem sama sebe pofúka a len tak urobi si rados, ani neviem ako sa to robí.......z čoho by som mala rados, celkom spontánnu......

Není tady

#20 9. 2. 2006 9:41

Somaia
Host

Víš Katafyge, ono se dá denně radovat i z úplně obyčejných prostých věcí. Jde jen o to, chtít se radovat. Já se raduji třeba když mi ráno zasvítí sluníčko do postele, když po zimě hledím na trávník jak se derou první zelené lístky. V zimě se raduju, že je doma hezky teplo a dám si třeba skleničku dobrého vína. V mládí jsem byla takový vyděděnec, věčný cestovatel, který těžce nesl nedostatek soukromí.Dnes je mi o dvacet víc a stále se dokážu  z nabytého soukromí radovat a taky mám každou neděli příjemný pocit, že nemusím balit tašku a utíkat na nádraží a cestovat.... takže si pak dokážu příjemně užít nedělní večer, zatímco někdo se už stresuje, že musí v pondělí vstávat do práce. To je příklad těch dvou rozdílných pohledů na věc. Dobré je zaměřit pozornost na přítomnou chvíli, to znamená žít TADY a TEĎ. Pokud možno neřešit minulost a příliš se nezabývat myšlenkami na budoucnost. Všechno co denně děláš, všchny úkony vykonávat s plným nasazením vědomí a soustředěním. Jakmile se tohle povede, jsem plně přesvědčená, že ti osud  pošle i nějakou tu zpřízněnou duši. To je velmi obvyklá zkušenost. Jakmile člověk přestane tak intenzivně řešit sám sebe a nesoustředí se na své intenzivní přání najít toho pravého, pak příjde ten správný čas, aby se zcela nečekaně  PRAVÝ objevil.

#21 9. 2. 2006 10:42

Jana 2
Host

Katafyge: neviem aká doba prešla od tvojho rozchodu, ale aj sama cítiš, že sa niečo zlepšuje. Ja som tiež mala obdobie, keď všetko okolo mňa bolo čierne, beznádejné a dokonca ma bolelo aj keď som videla, že niekde je niečo pekné, ale nepatrí to mne. Takéto obdobie si musí každý preži, musí si „zvyknú“ na veci, ktoré ho zranili, až potom sa začne okolo seba pozera realistickejšie a tiež optimistickejšie. Je jasné, že hneď po rozchode sa zdajú všetci muži rovnakí = nespožahliví, neverní, falošní...(doplň čo sa a osobne týka). Neskôr, keď najhoršie prebolí, zbadáš, že predsa len nie sú všetci úplne rovnakí. Nepozeraj sa však na každého hneď ako na potenciálneho manžela. Ale nebráň sa ani porozpráva sa s niekým, kto sa ti prihovorí. Možno neskôr si dáte spolu kávu a nájdete spoločnú reč. Mne najviac pomohlo, keď som po určitom čase zistila, že je v mojom okolí človek, ktorý sa o mňa zaujíma, vypočuje, poradí, pomôže. Bola to vežká úžava, keď som tú archu sklamania a bolesti konečne striasla zo seba a začala znovu normálne ži. Nepredlžuj si zbytočne to čierne obdobie.

#22 9. 2. 2006 11:18

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

Somaia,

přesně tak. To, jaké máme vnitřní naladění, k nám přitahuje lidi a události stejného druhu. Katafyge si myslí, že svět je špatný, tak jí ten někdo nahoře posílá špatné zkušenosti.

Katafyge - musíš nejprve změnit sebe, své vnitřní naladění a zčistajasna se k tobě začnou stáčet úplně jiné situace a odlišní lidé.

Vlastní zkušenost - funguje to stoprocentně.

Radovat se musíš umět z jakékoli maličkosti. A nebo z takové "velikosti" jako je třeba to, že jsi zdravá. Mnoho lidí by ti mohlo závidět. Mnoho těch, kteří jsou na tom daleko hůř než ty.

Přestaň už fňukat a rozhlídni se kolem sebe! Zima za chvíli skončí, přijde jaro a do něj bys měla vykročit z úsměvem. Nářky ještě nikdy nikdo nic nezmohl. A s úsměvem jde všechno líp. Amen. smile

Není tady

#23 9. 2. 2006 11:23

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Avalonko, i ty jedna smile radit lidem, aby zmenili nejprve sami sebe, jake kacirstvi. Za chvili skoncis v "klatbe" jako ja smile Tesis se?

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#24 9. 2. 2006 11:51

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Avalonko, i ty jedna smile radit lidem, aby zmenili nejprve sami sebe, jake kacirstvi. Za chvili skoncis v "klatbe" jako ja smile Tesis se?

Mně to Pan nevadí. Mám hodně přátel, kteří ke mně chodí pro radu a když jsem k nim upřímná, buď to ocení rovnou (někdy chudáci odcházejí plačky) a nebo to ocení poté, co nasraně odešli, aby mi po půl roce - roce zavolali, že jsem měla pravdu.

Vím, jaká jsem, takže dá-li mě někdo do klatby, je to jeho problém, který neřeším tongue

Z čeho mám strach víc je to, abych nepodlehla dojmu, že mám tu pravdu VŽDYCKY. Občas pozoruju, že nejsem k názorům ostatních dost demokratická. Bývám pyšná. To je zase můj problém, který tedy řeším.

Pusu! smile

Není tady

#25 9. 2. 2006 12:09

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Avalonko,
tak to jsme taky na tom stejne. Jen mne to uz nekdy unavuje. A pycha mi myslim uz zas tak nehrozi, vidim ji vsude kolem sebe. Hlavne u tech, kteri krici cosi o netoleranci a napadani. Mam taky sve pratele a ti funguji jako zrcadlo naprosto spolehlive, jsou to lide, kterych si vazim a vim, ze kdyz mne seknou, neni to pro jejich, ale pro moje dobro, tedy pro dobro nas vsech smile

katafyge
ty se netrap, udelat radost sama sobe je urcite pro tebe ted to nejtezsi, co existuje, ale neni to nemozne. Tak to zkus, za pokus to prece stoji. Kdyz je clovek sam a topi se v problemech, musi z nich alespon vystrcit ruku, aby ho ti, co ho chteji z nich vytahnout, meli za co chytit smile

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí