Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 15. 5. 2009 18:56

Filosofka
♥------

Předražené bytové jádro?

Máte někdo zkušenosti s rekonstrukcí bytového jádra, tj. koupelny a WC? Na netu jsem četla, že ceny se pohybují okolo 130 000 (někde i 150 000), ale nám se to vše u jedné firmy vyšplhalo až skoro na 180 000 Kč (je tam sice ještě podlaha v kuchyni a možná o něco dražší záchod - Geberit, ale to je tak vše). Není to náhodou příliš přemrštěná cena??? Moc předem děkuji za všechny odpovědi.

Není tady

#2 15. 5. 2009 21:55

Eleni
♥♥-----

Re: Předražené bytové jádro?

My jsme teď rekonstruovali,neměli jsme firmu,ale řemeslníka,protože jsme to chtěli levnější,dražší jsme měli akorát sprcháč,a vyšlo nás to bez světel a dveří přes 130000 Kč.Myslím,že od firmy by to bylo dražší,taky ale záleží,co tam máte,jaký jste si vybírali materiál...

Není tady

#3 9. 7. 2009 19:11

Musim
♥♥♥♥♥♥-

Kamarátka vykládala něco o 250,000!!! a 3 týdny nebydlení doma, že to nepůjde kvůli pracem. Má 3+1 a tuto cenu považuji za přehnanou. Už prý začali a uvidím, kde a jaký bude konec.

Není tady

#4 28. 7. 2009 14:42

havoc
♥♥-----

Dlažba a omítky na cihlu, kromě bojleru všechno nové: rozvody, vana, umyvadlo, mísa, dveře, okno, dlažba, obklady, podhled... prostě úplně komplet. V roce 2003, všechno dělala firma, žádná výpomoc nebo něco, cena cca 85 000. Hlavní důvod je ten, že u nás na Moravě nemáme ty vaše pražské ceny :-)

Není tady

#5 28. 7. 2009 16:50

Janina08
♥♥♥----

My jsme platili před 3 lety 150 000 a to mi ještě dělali přívod plynu,pokládali lino v chodbě a v kuchyni a ještě mi připravili obklady pro novou kuchyňskou linku.

Není tady

#6 28. 7. 2009 21:36

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Já bych řekla, že cca 150 tisíc je cena obvyklá, žádný přepych. Otlučeno komplet, nové rozvody v koupelně, odpad, vana, sprcháč, kachlíky, dlažba -  vše by mělo být v novotě a pak hlavně záleží na novém materiálu, jaký si kdo vybere a na ceně. Já bych řekla, že to není moc, viděla jsem koupelny zrekontruované i za 300 tisíc. Ale zase na druhé straně je taková konkurence, že si můžeš fakt vybírat ! Hledat dál, pokud se ti to zdá drahé.......

Není tady

#7 3. 8. 2009 22:14

Haffka
♥------

Firmy na klíč nebrat - nejlépe řemeslník,který si přizve svého elektrikáře a instalatéra,udělají to samé a levněji.My bysme bývali před rokem vyplázli o 70 000 víc a to už je rozdíl.Chce to věnovat jen víc času přípravě-udělat si podrobný návrh,obejít prodejny a sami si obstarat zařízení a doplňky(což je i lepší,protože ve firmě se nám snažili podstrčit jednak zbytečně dražší a jen z prodejny,odkud byli zvyklí nakupovat).

Není tady

#8 3. 8. 2009 22:27

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

havoc napsal(a):

Dlažba a omítky na cihlu, kromě bojleru všechno nové: rozvody, vana, umyvadlo, mísa, dveře, okno, dlažba, obklady, podhled... prostě úplně komplet. V roce 2003, všechno dělala firma, žádná výpomoc nebo něco, cena cca 85 000. Hlavní důvod je ten, že u nás na Moravě nemáme ty vaše pražské ceny :-)

-to není vůbec hlavním důvodem.Bydlím na Moravě a za pokládku venkovní dlažby si jedna firma účtovala 70tis.Kč a druhá z téhož kraje 130tis.Kč.Majitel této 2.firmy nám po našem sdělení,že je neberem ještě vynadal,že on měl zbytečnou práci s kalkulací.... co dodat.S prací levnější firmy jsme i po letech stále spokojeni.Je to jen o lidech a využití všech výdobytků dnešní moderní techniky.Komu se do toho nechce,ten pak klopí a to jak v praze,tak na Moravě.

Není tady

#9 23. 8. 2009 23:56

If-If
♥♥-----

My rekonstruovali nedávno a koupelna i samostatný záchod mě vyšly na 60 tisíc smile Nebrat žádné firmy a ušetříte desetitisíce. Táta zboural jádro /to prý stojí dokonce i od firmy 30 tisíc/, za chvilku bylo hotovo. Pak už stačil šikovný levný zedník a obkladač v jednom, něco se zaplatilo za vodu, elektriku udělal strejda a bylo to. Ušetřila jsem 100 tisíc a to jsem na vybavení ani náhodou nešetřila, dražší baterie i sanitární keramika a obklady s dlažbou necelých 400,- za m2.

Není tady

#10 12. 1. 2011 11:38

zwiki
♥♥♥----
Místo: Havířov

havoc napsal(a):

Ahoj,jsem taky z moravy a mohl bys mě tu firmu doporučit?/kontakt/Díky

Není tady

#11 12. 1. 2011 19:59

majkafa
Host

zwiki, to je cena z roku 2003. Dneska je to úplně o něčem jiném stolt

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí