29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No my jsme jely tak legračně po paměti, že jsme během cesty zpět asi třikrát změnily směr a trasu cesty, ale ve finále jsme jely tou nejkratší cestou, kterou to vůbec šlo.... a Kuliš ještě stihla vlak 17:25, ačkoliv bylo již 17:39.
(on měl sekyrku...)
Doteď jsem musela poslouchat story, jak se už vykopal odpad k tomu záchodu, co se v pátek zamítnul na dvoře a tchýně mne vůbec nechtěla pustit nahoru dokud to všechno nevyslechu a naoplátku neřeknu, co kde jsme viděly atd.... Že mám v ruce cestovní tašku a dvě igelitky, stojím na úzkým vějířu, jsem utahaná, žíznivá, hladová a za dveřma mi řve kočka, která se chtěla vítat, to jí vůbec, ale vůbec netankovalo.... No, ale do třetí volné ruky jsem za hezké vyslechnutí a krátké nahlášení průběhu akce dostala kyselku s kuřátkama(houbičkama) a maxi salátovou okurku dlouhou přesně 45 cm a v průměru má ca. 9 cm a s šibalským úsměvem mi ji vrazila pod pažu a šeptla, dělej si s ní, co chceš, já si ze stejné udělala salát...
Není tady
S Jéjou jsme musely společensky zakonverzovat, pak jsem musela nastolit přátelskou atmosféru a zavést řeč na obchod a na to, že mu v brzké době asi zase dáme kšeft atd.... No a frčely jsme....
Není tady
Su ščastně doma ... Mackůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů, jak jsme kecaly, tak jsme zamluvily ten příspěvek na benzín či naftu či co to ten tvůj oř žere ... jsem si vzpoměla až když se vlak rozjel a kolem mě se cpali jacísi zmatení lidi ... takže na to kafčo musíme co nejdřív, ať to můžem srovnat
Haňulko, já na to stihla zdárně zapomenout, ale žes mi to připoměla, tak přemýšlím, esivá velkoryse mávnout rukou, nebo začít počítat ouroky
Není tady
Nápodobně Miškuliš nápodobně..., já též velkoryse mávnu rukou a jsem ráda, že si na to zapomněla, páč jsem čekala od tebe nějakou Kulišárnu, když si o tom přestala mluvit a už jsem se chystala prohledávat auto či zavazadla, kde mám narvaný prachy od tebe a nebo strčenou tu flašku rumu apod....
Není tady
No ... co už ... ale to kafčo dáme.
Tak já se du věnovat rodině, která je celá na trní, že sotva přijedu, už zas kecám s vama Tož zdarec a dobrou
Upravil(a) Míša Kulička (23. 8. 2009 19:53)
Není tady
Babizně kdy budou zážitky? Já vám na oplátku popíšu detailně záchodovou mísu u nás v koupelně
Není tady
Zážitky budou neboj Peťo, v sobotu celý den pršelo, přeplnila se žumpička, tak se rozhodla, že s náma bude bydlet v přízemí a zpříjemňovat nám celý zbytek pobytu
, dnes se turisticky zdatnější skupina vydala na pochod Praha-Prčice ve zkrácené verzi chata-Devět skal a méně turisticky zdatná skupina si tam pak pro ně přijela autem....
Není tady
Ano, ovšem zapomněla jsi dodat, že ulejvací skupina si vybrala lehčí cestu, kterážto se ovšem rozhodla jinak a zvedla se přes šutráky do vejšky, navzdory chatrným botám turistek, zatímco šlapací skupina to měla po hezké cestičce více méně po rovince.
Není tady
To proto, aby měly všechny relativně stejné podmínky k dobytí druhého nejvyššího vrcholu Vysočiny
Není tady
Tak-tak ... já se divím, že jsem si nevyvrkla kotník nebo nesjela po balvanité cestě dolů po zadnici a nerozbila jsem si hubu ... pondělní menu bylo ve znamení hub a teď ještě suším zbytek v horkovzdušné troubě.
MMCH děvčátka, byly byste od té dobroty a hodily mi sem názvy antiviráků, antispywarů a dalších anti- , které používáte? Měly by být celkem tři. Předem díky!!!
Není tady
No hlavně, žes to s nama ve zdraví přežila ... ale ten úžasný špíz na konci byl pěkná odměna za všechna příkoří, ne?
Ccleaner, Ad-aware, Spybot Search and Destroy
Není tady
No, ten špíz byl přímo mňamózní - já to tady prozradím, ať mají ostatní taky sliny na jazyku
Vepřový špíz se švestkami a meruňkami, zalitý brusinkovo-smetanovou omáčkou ...
Jinak děkuji za prográmky
Není tady
Neměly bychom založit nové vlákno ať zas nemáme Hellgu s jedním l?
Tino, založ nám sím sím HeLLgu se dvěma eL
Není tady
Než se přesunete na nové vlákno, tak vám ještě musím říct, že všechno dopadlo tak, jak jsem říkala.
Drahouš se nechal propustit z nemocnice, na operaci pochopitelně nepůjde.
Žlučníková dieta dle něho sestává z vepřového, hezky pečeného, řízků, nějakého toho bifteku a čas od času by bodla svíčková.
No nic, je to už velkej chlapec, jestli je taky svéprávnej, to si nejsem jistá, ale rozčilovat se už nebudu. A příště jedu, i kdyby byl přišpendlenej na ARU.
Dobře máš, suri !!!!!
Není tady
Tak teda pokračujem tutam: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 8#p2166688
Oto nebo Tino nebo někdo, když tak to tu zavřete, sím sím, pěkně koukám
Není tady