Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1076 23. 8. 2009 19:10

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Hellga VI

No my jsme jely tak legračně po paměti, že jsme během cesty zpět asi třikrát změnily směr a trasu cesty, ale ve finále jsme jely tou nejkratší cestou, kterou to vůbec šlo.... a Kuliš ještě stihla vlak 17:25, ačkoliv bylo již 17:39. va lol lol (on měl sekyrku...)
Doteď jsem musela poslouchat story, jak se už vykopal odpad k tomu záchodu, co se v pátek zamítnul na dvoře a tchýně mne vůbec nechtěla pustit nahoru dokud to všechno nevyslechu a naoplátku neřeknu, co kde jsme viděly atd.... Že mám v ruce cestovní tašku a dvě igelitky, stojím na úzkým vějířu, jsem utahaná, žíznivá, hladová a za dveřma mi řve kočka, která se chtěla vítat, to jí vůbec, ale vůbec netankovalo.... dumbom No, ale do třetí volné ruky jsem za hezké vyslechnutí a krátké nahlášení průběhu akce dostala kyselku s kuřátkama(houbičkama) a maxi salátovou okurku dlouhou přesně 45 cm a v průměru má ca. 9 cm a s šibalským úsměvem mi ji vrazila pod pažu a šeptla, dělej si s ní, co chceš, já si ze stejné udělala salát... lollollol

Není tady

#1077 23. 8. 2009 19:13

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

S Jéjou jsme musely společensky zakonverzovat, pak jsem musela nastolit přátelskou atmosféru a zavést řeč na obchod a na to, že mu v brzké době asi zase dáme kšeft atd.... No a frčely jsme....

Není tady

#1078 23. 8. 2009 19:44

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Su ščastně doma ... Mackůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů, jak jsme kecaly, tak jsme zamluvily ten příspěvek na benzín či naftu či co to ten tvůj oř žere ... jsem si vzpoměla až když se vlak rozjel a kolem mě se cpali jacísi zmatení lidi ... takže na to kafčo musíme co nejdřív, ať to můžem srovnat stolt

Haňulko, já na to stihla zdárně zapomenout, ale žes mi to připoměla, tak přemýšlím, esivá velkoryse mávnout rukou, nebo začít počítat ouroky lol

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#1079 23. 8. 2009 19:47

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Nápodobně Miškuliš nápodobně..., já též velkoryse mávnu rukou a jsem ráda, že si na to zapomněla, páč jsem čekala od tebe nějakou Kulišárnu, když si o tom přestala mluvit a už jsem se chystala prohledávat auto či zavazadla, kde mám narvaný prachy od tebe a nebo strčenou tu flašku rumu apod.... lol

Není tady

#1080 23. 8. 2009 19:52

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

No ... co už ... ale to kafčo dáme.

Tak já se du věnovat rodině, která je celá na trní, že sotva přijedu, už zas kecám s vama lol Tož zdarec a dobrou smile

Upravil(a) Míša Kulička (23. 8. 2009 19:53)

"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton

Není tady

#1081 23. 8. 2009 21:34

PetraP
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jižní Čechy

Babizně  kdy budou zážitky?  Já vám na oplátku popíšu detailně záchodovou mísu u nás v koupelně dumbom

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lf3dz62ty.png

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/r/rhmcv1xd8.png

Není tady

#1082 23. 8. 2009 21:39

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Zážitky budou neboj Peťo, v sobotu celý den pršelo, přeplnila se žumpička, tak se rozhodla, že s náma bude bydlet v přízemí a zpříjemňovat nám celý zbytek pobytu usch lol, dnes se turisticky zdatnější skupina vydala na pochod Praha-Prčice ve zkrácené verzi chata-Devět skal a méně turisticky zdatná skupina si tam pak pro ně přijela autem.... lol

Není tady

#1083 24. 8. 2009 7:42

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Ano, ovšem zapomněla jsi dodat, že ulejvací skupina si vybrala lehčí cestu, kterážto se ovšem rozhodla jinak a zvedla se přes šutráky do vejšky, navzdory chatrným botám turistek, zatímco šlapací skupina to měla po hezké cestičce více méně po rovince. lol

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#1084 24. 8. 2009 8:16

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

To proto, aby měly všechny relativně stejné podmínky k dobytí druhého nejvyššího vrcholu Vysočiny lol

Není tady

#1085 24. 8. 2009 16:28

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Tak-tak ... stolt já se divím, že jsem si nevyvrkla kotník nebo nesjela po balvanité cestě dolů po zadnici a nerozbila jsem si hubu ... pondělní menu bylo ve znamení hub a teď ještě suším zbytek v horkovzdušné troubě.
MMCH děvčátka, byly byste od té dobroty a hodily mi sem názvy antiviráků, antispywarů a dalších anti- , které používáte? Měly by být celkem tři. Předem díky!!!

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#1086 24. 8. 2009 16:38

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

No hlavně, žes to s nama ve zdraví přežila ... ale ten úžasný špíz na konci byl pěkná odměna za všechna příkoří, ne?
Ccleaner, Ad-aware, Spybot Search and Destroy

Není tady

#1087 24. 8. 2009 16:49

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

No, ten špíz byl přímo mňamózní - já to tady prozradím, ať mají ostatní taky sliny na jazyku tongue
Vepřový špíz se švestkami a meruňkami, zalitý brusinkovo-smetanovou omáčkou ...
Jinak děkuji za prográmky pussa

Není tady

#1088 24. 8. 2009 20:03

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Neměly bychom založit nové vlákno ať zas nemáme Hellgu s jedním l?
Tino, založ nám sím sím HeLLgu se dvěma eL http://sallyporadi.cz/forum/Smileys/smfsmiles/angel.gif

Není tady

#1089 24. 8. 2009 22:53

x56325
Host

Než se přesunete na nové vlákno, tak vám ještě musím říct, že všechno dopadlo tak, jak jsem říkala.
Drahouš se nechal propustit z nemocnice, na operaci pochopitelně nepůjde.
Žlučníková dieta dle něho sestává z vepřového, hezky pečeného, řízků, nějakého toho bifteku a čas od času by bodla svíčková. dumbom
No nic, je to už velkej chlapec, jestli je taky svéprávnej, to si nejsem jistá, ale rozčilovat se už nebudu. A příště jedu, i kdyby byl přišpendlenej na ARU. butter

#1090 25. 8. 2009 16:56

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Dobře máš, suri !!!!! tummenupp

Není tady

#1091 26. 8. 2009 9:17

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tak teda pokračujem tutam: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 8#p2166688

Oto nebo Tino nebo někdo, když tak to tu zavřete, sím sím, pěkně koukám gloria

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí