Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1051 20. 8. 2009 18:29

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Re: Hellga VI

Vzhledem k tomu, že má v sobotu lejt, nechávám Letynku doma.

Maci, nebyla jsi tento týden někde s Miší?

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#1052 20. 8. 2009 21:21

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Nee, pouze jednou telefoniko, pročpak?

Holky vemte si svačinu navíc, já jsem přijela domů až v sedm hodin a těsto a šneky se dělá skoro 3 hodiny, to se nedalo, tak jsem to prubla z listového a ty zelné vypadají jako šneky, ale ty pórkové vypadají usch a navíc je to oproti těm chlebovejm takové křehké a mastné a vůbec grater. Chutná to dobře, ale ten design.
Na ty chlebové si k nám chodil náš vrchní obkladač a omítkář a vždy si žádál návdavkem do pytlíku domů. A na hory mne bez toho nechtěli vzít, když to neupeču... tak bez těhle by se obešel každej.... lol

Není tady

#1053 20. 8. 2009 21:29

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

A teď ses prozradila! Ha! va Děláš šneky na slet a ne Homolkovi! Já si Mací vemu židli a dám ti pohlavek dumbom že sis radši nešla lehnout. My chceme kamarádku Macíka a ne šneky! grater
Jo aha...tys slíbila Homolkovi tvarožník...ale to na pohlavku nic nemění tongue
Potkaly jsme s Máli tu našu zdejší pumu - už je skoro jako malej lev a Máli se mohla po*s*rat, tak jsem jí říkala - neblbni, ta má nejen zuby ale i drápy a pani od pumy na to, že abych se nebála, že maj doma dobrmana. TAk jsem řekla že jo, ale že to je její (jako tý pumy) dobrman lol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#1054 20. 8. 2009 21:35

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jako fakt pumu? va Tak to bych se posr... taky. lol

Mací, nešil, znáš nás - jenom si ďobneme a zbytečně se to zkazí. lol

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#1055 20. 8. 2009 22:23

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

No, to jo, to se zkazí raz dva.... Homolku jsem musela odhánět jak muchu plácačkou a nakonec pravil, že těm chlebovejm to nesahá ani po kotníky chuťově, ale že vzhledově jsou pěkný a kdo nezná chuť tam těch, tak že ho uspokojí i tyhle.... Tož mi to přišlo obrácen... hmmm nevím... Tak dostal plácačkou dvakrát a pak se otočím a půl plechu bylo pryč.... Ještě, že mám další dva... A tvarohovou buchtičku si držel plech v náručí a se zamilovaným výrazem se optal a ty si budeš chtít vzít taky kousek buchtičky sebou? A bylo vidět, jak chce slyšet, neee, ten obrovskej plech jsem upekla pouze pro tebe a ani sama neochutnám, aby ti neubylo.... lol dumbom Tudle nudle, taky nám nabalím.....

Jak dopadlo dálkové ovládání počasí? Myslela jsem na Vás při kroucení šnekulínů.... big_smile

Není tady

#1056 20. 8. 2009 22:24

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Hm, puma je nádherná šelma, ale mně stačí mafiáni smile Ostatně když se buď opozdím s krmením nebo na svém pozemku mafiáni narazí na nepřátelského vetřelce, předvedou mi rozzuřené pumy hned pětkrát lol Kolouch jim dal dobrou přezdívku - kočkodlaci lol

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#1057 20. 8. 2009 22:27

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Kočkodlaci..... tummenupp
Všechny divoký kočky jsou nádherný a nejkrásnější jsou,když jdou pomalu a kmitají jim ty lopatky na zádech a nebo když se plíží a číhají na masiko a přikrčeně se kradou krajinou.. To je hra svalů a nádherných atletických těl....

Není tady

#1058 20. 8. 2009 22:31

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Já se omlouvám - volala mi paní z ČEZu a chtěla vědět stav elektroměru (elektrozávody zavedly novum. Protože mám elektroměr na zápraží ve zdi, kontrolor procházející městečkem ho tam zřejmě nehledal big_smile a místo toho mi nejdřív hodil oznámení do schránky a posléze telefonicky volali). Takže jsem si stahovala ceník elektřiny ČEZ a s kalkulačkou počítala a počítala a počítala ... a čarovat jsem holt zapomněla grater
Spíš jsem čarovala něco v tom smyslu, aby příznivá částka, kterou jsem si vypočetla se mi taky objevila na faktůře stolt Paní mě potěšila - dneska odečteme, zadáme data a fakturka vám přijde už za tejden ha-ha-ha ... roll

Není tady

#1059 21. 8. 2009 8:19

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Macex napsal(a):

No, to jo, to se zkazí raz dva.... Homolku jsem musela odhánět jak muchu plácačkou a nakonec pravil, že těm chlebovejm to nesahá ani po kotníky chuťově, ale že vzhledově jsou pěkný a kdo nezná chuť tam těch, tak že ho uspokojí i tyhle.... Tož mi to přišlo obrácen... hmmm nevím... Tak dostal plácačkou dvakrát a pak se otočím a půl plechu bylo pryč.... Ještě, že mám další dva... A tvarohovou buchtičku si držel plech v náručí a se zamilovaným výrazem se optal a ty si budeš chtít vzít taky kousek buchtičky sebou? A bylo vidět, jak chce slyšet, neee, ten obrovskej plech jsem upekla pouze pro tebe a ani sama neochutnám, aby ti neubylo.... lol dumbom Tudle nudle, taky nám nabalím.....

Jak dopadlo dálkové ovládání počasí? Myslela jsem na Vás při kroucení šnekulínů.... big_smile

Hmmmmm, ach ty jsi úžasná ... godlike

Já jsem neupekla ani neuvařila ničeho, nechala jsem jim v hrnku bakšiš a vyděsila sebe i je větou, ať si něco koupí a uklohněj va ... zřejmě pod vlivem včerejšího článku v Příloze MF Dnes o týraných mužích ... víte, že když jim neuděláte 3 roky oblíbenou svíčkovou, tak jsou to chudinky utýrané? Tož mě napadlo, že za tři roky se to můžou naučit sami ... tož kurňa jsou dospělí a svéprávní, no ni?

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#1060 21. 8. 2009 9:16

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Jojo, taky mě to nadchlo, jak jsou tejraný nedostatkem svíčkový valol Měla jsem cosi na jazyku, ale nevím, kam to napsat a nechtělo se mně to hledat.
Jak dopadlo, Mací....copak tys taky nečarovala? va No jestli jste to nechaly jen na mně, tak se pak ale nerozčilujte dumbom

Není tady

#1061 21. 8. 2009 9:18

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Jo, Kulíš, tos udělala zásadně dobře! tummenupp

Není tady

#1062 21. 8. 2009 12:45

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Tak hlásím, že koláč už se peče v troubě, pomalu se balím a netrpělivě očekávám Lupču big_smile

Není tady

#1063 21. 8. 2009 12:50

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tak já hlásim, že du dom stolt

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#1064 21. 8. 2009 13:24

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Jen běž, dokud je hezky tongue já očekávám, že sotva se rozjedeme k místu činu a budeme tak 50 km od domova, nastane děs-běs.
Taky netuším, co si mám zabalit - jestli pláštěnku nebo plavky vissla

Není tady

#1065 21. 8. 2009 13:29

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Kiar, pláštěnka je ta správná volba, protože, pro vodu se musí ke studánce, takže pláštěnka na to bude jako dělaná....

Není tady

#1066 21. 8. 2009 13:31

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ale můžeš jít zase pro vodu v plavkách - tož vem oboje! lol

Kiar, ten tvůj koláč voní až sem! tongue

Mací, aspoň že ještě někdo je v práci. Jak to ty baby dělaj, že maj takový pré? smile

Není tady

#1067 21. 8. 2009 13:31

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jo a jukala jsem na aladina a pršet má až zítra kolem poledne.

Není tady

#1068 21. 8. 2009 13:37

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Taky nevím Hani, já právě špekuluju, jak navlíknout, že bych šla o hodinu dříve... Páč doma je neskutečný to a navíc tam musím vzít Kuliše a proto jsem se rozhodla, že ji zamáznu skla máslem... lol

Není tady

#1069 21. 8. 2009 13:41

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Web

Koukám, Mací, že máme úplně stejné oumysle. smile Když Kulíšovi podstrčíš kóču, tak už na nic jinýho nebude koukat.  A kdyby náhodou jo a fakt jsi tam měla boršus, tak jí uděláš obrovskou radost, bo uvidí, že ani u nich doma to není tak hrozný. lol

Není tady

#1070 21. 8. 2009 13:49

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

No oni jsou dva druhy bordelu. Blbě umytý umyvadlo, smetí na koberci, prach, hromady neumytého nádobí atd.... - to nesnáším...      a pak je čisto, ale tzv. kupkování.... tam leží kupka novin a letáků, tam leží nevybalená taška z výletu, tam leží kšiltovka, tam leží šroubovák, tady odhozený tričko, tady rozečtená knížka a ono to pak na těch stolech, parapetech atd... dělá hroznej mrňík vzhledově, ale krásně se v tom žije, páč máš všechno po ruce a víš, kde to je.... Tchýně uklízí tak, že nikde nenajdeš ani tričko, ani papír, ani nic, ale otevřeš skříňku a ta je zavalená věcma, který tam 5 minut předtím smotaný narvala a nebo uklízí bez brejlí, takže koupelny, kuchyně atd... mmm... ale hlavně, že se jí nikde nic nevalí. To nám se válí furt všude něco, ale zase se neštítím na něco sáhnout...

Není tady

#1071 21. 8. 2009 13:52

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Web

Maci, a TOMUHLE ty říkáš bord.el? va

Není tady

#1072 21. 8. 2009 13:53

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tak já prchám též. Už to kóčo taky zabal. Ahoj večer. Jen škoda, že nepřijede Suri.

Není tady

#1073 21. 8. 2009 14:58

x56325
Host

Berušky par , řvu tady, jak malej harant... grater grater
Ale budu tady aspoň čarovat, ať máte hezkej počas a můžete večer dělat candrbál kolem studánky. pussa
Užijte si to, a příští slet budem dělat u nás na zahradě, nebo už nevím... dumbom

#1074 21. 8. 2009 20:50

PetraP
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jižní Čechy

Babizně, dneska ještě pršet nebude, takže krásně tančete kolem vohňa i za mě. Moc si ten víkend užijte a už se těším na vaše vyprávění. stolt

A já hlásím, že ode dneška už se jen válím tím obovským břuchem vzhůru. Byla jsme naposled pracovně v práci. V pondělí už jim jen donesu rozlučkové dobroty a už ze mě bude regulérní domácí povaleč wink

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lf3dz62ty.png

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/r/rhmcv1xd8.png

Není tady

#1075 23. 8. 2009 18:28

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Web

Peti, já se těšila, že konečně bude mít břuch někdo větší než já a ty si zůstaneš doma! big_smile

Jsem byla nějakým zázrakem doma už za hodinu a půl. Co jste s JéJou ještě dělaly? Se vám s ním nechtělo loučit bo co? big_smile

Miš, tobě dlužím platbu z hospy - doufám, že se za to nedostanu do pekla. smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí