29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vzhledem k tomu, že má v sobotu lejt, nechávám Letynku doma.
Maci, nebyla jsi tento týden někde s Miší?
Není tady
Nee, pouze jednou telefoniko, pročpak?
Holky vemte si svačinu navíc, já jsem přijela domů až v sedm hodin a těsto a šneky se dělá skoro 3 hodiny, to se nedalo, tak jsem to prubla z listového a ty zelné vypadají jako šneky, ale ty pórkové vypadají a navíc je to oproti těm chlebovejm takové křehké a mastné a vůbec
. Chutná to dobře, ale ten design.
Na ty chlebové si k nám chodil náš vrchní obkladač a omítkář a vždy si žádál návdavkem do pytlíku domů. A na hory mne bez toho nechtěli vzít, když to neupeču... tak bez těhle by se obešel každej....
Není tady
A teď ses prozradila! Ha! Děláš šneky na slet a ne Homolkovi! Já si Mací vemu židli a dám ti pohlavek
že sis radši nešla lehnout. My chceme kamarádku Macíka a ne šneky!
Jo aha...tys slíbila Homolkovi tvarožník...ale to na pohlavku nic nemění
Potkaly jsme s Máli tu našu zdejší pumu - už je skoro jako malej lev a Máli se mohla po*s*rat, tak jsem jí říkala - neblbni, ta má nejen zuby ale i drápy a pani od pumy na to, že abych se nebála, že maj doma dobrmana. TAk jsem řekla že jo, ale že to je její (jako tý pumy) dobrman
Není tady
Jako fakt pumu? Tak to bych se posr... taky.
Mací, nešil, znáš nás - jenom si ďobneme a zbytečně se to zkazí.
Není tady
No, to jo, to se zkazí raz dva.... Homolku jsem musela odhánět jak muchu plácačkou a nakonec pravil, že těm chlebovejm to nesahá ani po kotníky chuťově, ale že vzhledově jsou pěkný a kdo nezná chuť tam těch, tak že ho uspokojí i tyhle.... Tož mi to přišlo obrácen... hmmm nevím... Tak dostal plácačkou dvakrát a pak se otočím a půl plechu bylo pryč.... Ještě, že mám další dva... A tvarohovou buchtičku si držel plech v náručí a se zamilovaným výrazem se optal a ty si budeš chtít vzít taky kousek buchtičky sebou? A bylo vidět, jak chce slyšet, neee, ten obrovskej plech jsem upekla pouze pro tebe a ani sama neochutnám, aby ti neubylo....
Tudle nudle, taky nám nabalím.....
Jak dopadlo dálkové ovládání počasí? Myslela jsem na Vás při kroucení šnekulínů....
Není tady
Hm, puma je nádherná šelma, ale mně stačí mafiáni Ostatně když se buď opozdím s krmením nebo na svém pozemku mafiáni narazí na nepřátelského vetřelce, předvedou mi rozzuřené pumy hned pětkrát
Kolouch jim dal dobrou přezdívku - kočkodlaci
Není tady
Kočkodlaci.....
Všechny divoký kočky jsou nádherný a nejkrásnější jsou,když jdou pomalu a kmitají jim ty lopatky na zádech a nebo když se plíží a číhají na masiko a přikrčeně se kradou krajinou.. To je hra svalů a nádherných atletických těl....
Není tady
Já se omlouvám - volala mi paní z ČEZu a chtěla vědět stav elektroměru (elektrozávody zavedly novum. Protože mám elektroměr na zápraží ve zdi, kontrolor procházející městečkem ho tam zřejmě nehledal a místo toho mi nejdřív hodil oznámení do schránky a posléze telefonicky volali). Takže jsem si stahovala ceník elektřiny ČEZ a s kalkulačkou počítala a počítala a počítala ... a čarovat jsem holt zapomněla
Spíš jsem čarovala něco v tom smyslu, aby příznivá částka, kterou jsem si vypočetla se mi taky objevila na faktůře Paní mě potěšila - dneska odečteme, zadáme data a fakturka vám přijde už za tejden ha-ha-ha ...
Není tady
Macex napsal(a):
No, to jo, to se zkazí raz dva.... Homolku jsem musela odhánět jak muchu plácačkou a nakonec pravil, že těm chlebovejm to nesahá ani po kotníky chuťově, ale že vzhledově jsou pěkný a kdo nezná chuť tam těch, tak že ho uspokojí i tyhle.... Tož mi to přišlo obrácen... hmmm nevím... Tak dostal plácačkou dvakrát a pak se otočím a půl plechu bylo pryč.... Ještě, že mám další dva... A tvarohovou buchtičku si držel plech v náručí a se zamilovaným výrazem se optal a ty si budeš chtít vzít taky kousek buchtičky sebou? A bylo vidět, jak chce slyšet, neee, ten obrovskej plech jsem upekla pouze pro tebe a ani sama neochutnám, aby ti neubylo....
![]()
Tudle nudle, taky nám nabalím.....
Jak dopadlo dálkové ovládání počasí? Myslela jsem na Vás při kroucení šnekulínů....
Hmmmmm, ach ty jsi úžasná ...
Já jsem neupekla ani neuvařila ničeho, nechala jsem jim v hrnku bakšiš a vyděsila sebe i je větou, ať si něco koupí a uklohněj ... zřejmě pod vlivem včerejšího článku v Příloze MF Dnes o týraných mužích ... víte, že když jim neuděláte 3 roky oblíbenou svíčkovou, tak jsou to chudinky utýrané? Tož mě napadlo, že za tři roky se to můžou naučit sami ... tož kurňa jsou dospělí a svéprávní, no ni?
Není tady
Jojo, taky mě to nadchlo, jak jsou tejraný nedostatkem svíčkový Měla jsem cosi na jazyku, ale nevím, kam to napsat a nechtělo se mně to hledat.
Jak dopadlo, Mací....copak tys taky nečarovala? No jestli jste to nechaly jen na mně, tak se pak ale nerozčilujte
Není tady
Jo, Kulíš, tos udělala zásadně dobře!
Není tady
Tak hlásím, že koláč už se peče v troubě, pomalu se balím a netrpělivě očekávám Lupču
Není tady
Tak já hlásim, že du dom
Není tady
Jen běž, dokud je hezky já očekávám, že sotva se rozjedeme k místu činu a budeme tak 50 km od domova, nastane děs-běs.
Taky netuším, co si mám zabalit - jestli pláštěnku nebo plavky
Není tady
Kiar, pláštěnka je ta správná volba, protože, pro vodu se musí ke studánce, takže pláštěnka na to bude jako dělaná....
Není tady
Ale můžeš jít zase pro vodu v plavkách - tož vem oboje!
Kiar, ten tvůj koláč voní až sem!
Mací, aspoň že ještě někdo je v práci. Jak to ty baby dělaj, že maj takový pré?
Není tady
Taky nevím Hani, já právě špekuluju, jak navlíknout, že bych šla o hodinu dříve... Páč doma je neskutečný to a navíc tam musím vzít Kuliše a proto jsem se rozhodla, že ji zamáznu skla máslem...
Není tady
Koukám, Mací, že máme úplně stejné oumysle. Když Kulíšovi podstrčíš kóču, tak už na nic jinýho nebude koukat. A kdyby náhodou jo a fakt jsi tam měla boršus, tak jí uděláš obrovskou radost, bo uvidí, že ani u nich doma to není tak hrozný.
Není tady
No oni jsou dva druhy bordelu. Blbě umytý umyvadlo, smetí na koberci, prach, hromady neumytého nádobí atd.... - to nesnáším... a pak je čisto, ale tzv. kupkování.... tam leží kupka novin a letáků, tam leží nevybalená taška z výletu, tam leží kšiltovka, tam leží šroubovák, tady odhozený tričko, tady rozečtená knížka a ono to pak na těch stolech, parapetech atd... dělá hroznej mrňík vzhledově, ale krásně se v tom žije, páč máš všechno po ruce a víš, kde to je.... Tchýně uklízí tak, že nikde nenajdeš ani tričko, ani papír, ani nic, ale otevřeš skříňku a ta je zavalená věcma, který tam 5 minut předtím smotaný narvala a nebo uklízí bez brejlí, takže koupelny, kuchyně atd... mmm... ale hlavně, že se jí nikde nic nevalí. To nám se válí furt všude něco, ale zase se neštítím na něco sáhnout...
Není tady
Berušky , řvu tady, jak malej harant...
Ale budu tady aspoň čarovat, ať máte hezkej počas a můžete večer dělat candrbál kolem studánky.
Užijte si to, a příští slet budem dělat u nás na zahradě, nebo už nevím...
Babizně, dneska ještě pršet nebude, takže krásně tančete kolem vohňa i za mě. Moc si ten víkend užijte a už se těším na vaše vyprávění.
A já hlásím, že ode dneška už se jen válím tím obovským břuchem vzhůru. Byla jsme naposled pracovně v práci. V pondělí už jim jen donesu rozlučkové dobroty a už ze mě bude regulérní domácí povaleč
Není tady
Peti, já se těšila, že konečně bude mít břuch někdo větší než já a ty si zůstaneš doma!
Jsem byla nějakým zázrakem doma už za hodinu a půl. Co jste s JéJou ještě dělaly? Se vám s ním nechtělo loučit bo co?
Miš, tobě dlužím platbu z hospy - doufám, že se za to nedostanu do pekla.
Není tady