Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1026 20. 8. 2009 8:34

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Hellga VI

Proviant:
napište prosím, co kdo již máte nachystáno a co berete určitě ve větším množství než pro svoji vlastní potřebu, nebo co budete tvořit, či případně máte již nakoupeno ke společné konzumaci apod...

Miškuliš: rum, ostružiny, šlehačka, PÁR klobásek!!! (tzn. málo)
Kiara: máta, okurky, zavařeninky, marmeládičky, karty vykladačky (sice to není k jídlu, ale vypadá to dobře) big_smile, buchtička bublaninová s ušima... lol
Lupina: ovoce - Lupi limeta je taky ovoce, můžeme se tentokrát spolehnout??? lol, perkolátor, nudle, česnek, koření
Hani: zelenina, pečivo (20 rohlů určo stačí, štrycla 1x stačí, když budou ty nudle, kafe, mlíko,
sýry, olivy
Macex: zelno-uzené a pórkovo-šunkové šneky, tlouk na mochito, třtinový cukr, brka, pro jistotu navíc limety, kdyby Lupi zase zabudla... big_smile, mák, máslo 2x, 1x balíky jemné perlivky

Takže zvostává:
hořčice, ještě jeden balík perlivky vody na mochito nebo na běžné pití, už si nepamatuju, co kdo pijete, já bubliny např. nemůžu, takže jeden balík koupím, co zbude narvu někomu do auta nazpět. 
Zapomněla jsem na něco? Jo, nezapomeňte si vzít ty repelenty, bude to asi hodně akutní! Možná by se aj nějaká ta žlutá svíčka šikla, včera jsem se po nich dívala a nikde jsem je neviděla, protikomárky jedny....

Furt nemám vyjádření Lupiška, zda počítá s těma limetama, páč je to taky ovoce...????

Není tady

#1027 20. 8. 2009 8:51

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

surikata napsal(a):

Všechno jinak!
Nemůžu nikam, chlap leží v nemocnici....

Téda Sur ... grater ... a já se ták těšila ... tož příště, ale to tě neomluví ani manželův pohřeb, bo zabíjet se maj tak, aby neovlivnili termín scuku big_smile

Mací, ony existují protikomáří svíčky? Proč to nevím a nechám se ďobat?

Upravil(a) Míša Kulička (20. 8. 2009 8:52)

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#1028 20. 8. 2009 9:06

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

No jasan, mají většinou žlutou barvu, buďu jsou to ty klasické válečky (větší špekáček) a nebo např. je ten vosk s citronelou (to je nejčastější příměs toho vosku) nalitý třeba od květináčku , plecháčku atd....
Však jsem měla i 2 na Jedlích.... Prodává se to v drogérkách a občas v některých marketech... funguje to slušně, ale čím otevřenější prostor tím hůř  a je jich potřeba víc a sedět blízko....

Není tady

#1029 20. 8. 2009 11:24

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kiar, tak jsem prostudovala tvé zprávy o počasí a naznala jsem, že budou mít obyvatelé Vysočiny fakt těžký víkend ... a když tam navíc ještě přijedem my ... lol ...

"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton

Není tady

#1030 20. 8. 2009 11:40

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Miš, jsem si dala vyjet z vyhledávače ty tvý sovy, páš mi furt něco připomínaj a hádej, co mi seznam vyplivl? Jj, babinet a Miš. lol

Taky jsem jukla na počasí - dopr, dyť mě to sfoukne zpátky dom. Bojim, bojim....

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#1031 20. 8. 2009 12:34

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Sranda je, že seriál Městečko Twin Peaks mě naprosto minul a z vyprávění kolegů si pamatuju jen tento citát lol

Není tady

#1032 20. 8. 2009 12:39

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Jj, Mací - vyberu šuple v lednici a nějaký limety budou. Mrknu se do garáže, jestli tam nemám protikomáří olej do louče a myslím, že mám ještě jenu protikomáří spirálku.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#1033 20. 8. 2009 12:41

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Jaký sovy? va Počasí nám hrozí, to je pravda, proto milé dámy dnes večer musíme společně čarovat pro volný průlet!

Není tady

#1034 20. 8. 2009 12:59

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jak se to dělá?

Není tady

#1035 20. 8. 2009 13:58

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Noumálně, Úďo - sednem si ve smluvenou hodinu (aby se účinek nerozptyloval, nýbrž naopak zesílil) a budeme si hezky vmyšlovat klidné silnice, pohůdku, čisté nebe nad námi a táák storstarksmile

Není tady

#1036 20. 8. 2009 14:03

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Web

Prima - udej čas. Akorát nezapomeň, že když ty obědváš, já již ulehám na večerní lože. lol

Sovy z Míšina podpisu, přece.

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#1037 20. 8. 2009 14:09

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Jo agá! lol
Co nějaká půl devátá - třeba? To už neobědvám gloria

Není tady

#1038 20. 8. 2009 14:56

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tak dobře ... v půl deváté si budu představovat počasí akorát tak na zítřejší cestu gloria ... a neměňte to, páč to vypadá, že už se dnes nedostanu na Net smile

Není tady

#1039 20. 8. 2009 15:05

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Kuliš nemysli na ty čertoviny, já ti to vidím na tom úsměvu smajlovým... mysli na něco hezkého, milého, příjemného po cestě. Např. na nějakou cukrárnu s krásnejma čerstvejma zákuskama  a nebo na řeznictví kvalitního pana Krkovičky řezníka a uzenáře v jedné osobě.... lol

PS: Když berete ty ratolesti, nezapomeňte navýšit pokrmy. Víc uzenin, víc chleba, víc cukru a limet, ty druhý bubliny nikdo nechce vzít, tak když je zvládnu dokoupit, tak je vezmu, když ne, tak pro ně zajedeme v sobotu v průběhu dne....

Upravil(a) Macex (20. 8. 2009 15:12)

Není tady

#1040 20. 8. 2009 16:12

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Web

Maci, já vezmu jeden balík perlivejch a jeden neperlivejch, to musí stačit

Není tady

#1041 20. 8. 2009 16:13

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Web

Bolí mě naprosto neuvěřitelně bedýnka. Asi z horka a nafoukaná z průvanu v práci i v autě. Aůůůůůůů...... sad

Není tady

#1042 20. 8. 2009 16:14

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Bubliny vezmem po cestě ... však kousek od vás je nějakej hypersuperkrám, ne?

Ratolest prý nakonec bude doma i se péskem, bo má strach, aby zbytečně nelítal se psinama, když nesmí ... a za odměnu bude mít k dispozici noťas, což je vše, co jí stačí ke štěstí ... tož se omlouvám, že jsem vás zbytečně buntovala va

Není tady

#1043 20. 8. 2009 16:15

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Hani napsal(a):

Bolí mě naprosto neuvěřitelně bedýnka. Asi z horka a nafoukaná z průvanu v práci i v autě. Aůůůůůůů...... sad

pussa ... a dodržuješ pivní režim?

Není tady

#1044 20. 8. 2009 16:22

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Neperlivý asi neber Haňul, když je tam ta dobrá studánka, ne?
Tak už jsem byla nachystaná na tu deratizaci vozidla a takhle nemusím... tummenupp lol
Ale jinak by to fakt bylo zajímavé jak by se maminky chovaly před robátka, to by mne zajímalo. Ti by tam seděli v koutě, ťukali si na čelo a pecali se tomu, jak se tam snažíme opakovat po Hance ty její charmantní pohyby oudama a laškovné pokukování očkama. Tak třeba jindáž.
Hani nezapomeň CD. Ať nemusíme tleskat do rytmu... big_smile

Není tady

#1045 20. 8. 2009 16:23

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

A bedýnka je počítač a nebo hlava? lol Páč počítači stačí pustit větrák a hlavince mokrej hadr, dostatek nápojů a v nejhorším jeden růžovej... pussa

Není tady

#1046 20. 8. 2009 16:25

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Macex napsal(a):

Neperlivý asi neber Haňul, když je tam ta dobrá studánka, ne?
Tak už jsem byla nachystaná na tu deratizaci vozidla a takhle nemusím... tummenupp lol
Ale jinak by to fakt bylo zajímavé jak by se maminky chovaly před robátka, to by mne zajímalo. Ti by tam seděli v koutě, ťukali si na čelo a pecali se tomu, jak se tam snažíme opakovat po Hance ty její charmantní pohyby oudama a laškovné pokukování očkama. Tak třeba jindáž.
Hani nezapomeň CD. Ať nemusíme tleskat do rytmu... big_smile

Prý to zní opravdu zajímavě až děsivě a je ráda, že se rozhodla, jak se rozhodla va

Není tady

#1047 20. 8. 2009 16:26

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Jedu dom pect, jak mne se nechce, chce se mi jen spát, spát a spát... sovasova

Není tady

#1048 20. 8. 2009 16:29

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

A co si jako Frikule myslela, že tam děláme? Šijem kostýmy a nebo šňupeme koks? Nebo hrajeme bridge, pojídáme sušenky a pijeme čaj o páté? lollol

Není tady

#1049 20. 8. 2009 16:37

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Šmarjá, MAcíku, tak nepeč a spi! dumbompussa Proč toho ubohýho Macíka tak tejráš? grater Jestli chceš péct na slet, tak hlásím, že jedu pro dobrou buchtu do Billy!

Není tady

#1050 20. 8. 2009 16:48

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

buchtu ne, buchtu peče Kiara. Já teda taky musím, prochází mi tvarohy a slíbila jsem ji Homolkovi....
Ale ty šneky, šnekovitý muším udělat... ať máme co papat....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí