29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojte...No vidíš, Kulíš...a je to!
Kiaro, jako mladý ital... V létě nedělá a v zimě si bere dovolenou!
Není tady
Peťulo hele... http://www.zenax.cz/trapi_vas_chripka_2578.htm ...na černej bez, bych vsadila!
Není tady
Teda MišKuliš, tebe bych chtěla mít v přízni jako tetičku počkej, ještě dětičky napadne vzít si stříkací pistolky do kostela a svedou to na tebe ...
Jo ... a mám při víkendu ušlechtilý pocit z pomoci při vykonání dobrého skutku pomohla jsem poskytnutím přepravky po mafiánech k nalezení nového domova dospělé kočičí bezdomovkyni, která o letních víkendech navštěvovala kamarádku na chatě. Akce dopadla úspěšně - Princeznu si vzali domů do dobrých rukou známí s dětmi, kočka se má u nich jako v bavlnce a happy end se přeci jenom konal.
Teď zbývá než doufat, že si kamarádku během krátké doby vybere opět jiný kočičí bezprizorný nešťastník
Není tady
No tak ... když jsme všeci těsně před rozprchnutím páchali před kostélem hromadné foto a všici zahlásili povinné "sýr", poradila jsem starší neteřince, ať na dědu vyplázne jazyk ... tož konečně bude jedno společné foto zábavnější, neb je to úžasně poslušné dítko ... Ale dnešním vítězem je céra, která těm hluboce věřícím lidem sdělila, že jí celá akce přišla jako církevní agitka a ne jako křtiny
... její tiché připomínky během kázání jsem naštěstí slyšela jen já, musím však s úlevou podotknout, že názory měla rozumější, jak ten borec v sutaně
Peťko a už je ti aspoň lépe?
Není tady
Á Lustrajzník se vrátil! To jsem ráda, žes přežila ve zdraví...
...ale je moc hodin, ráno vstáváš, tak mazej do péří, nebo to na tebe řeknu mámě a pak uvidíš!
Není tady
jj, tak zítra .... dobrou
Není tady
...dámy, tak jsem zjistila, skrzevá tu Míši plantu, že máme nezpochybnitelný právo na dvě L, protože můžem bejt docela dobře fan-club...!
http://www.americangladiatorslive.com/g … /photo/349
Není tady
Musím přiznat, že mě teda zmátly ty copy......... Jak ty to, Hellgo, děláš? Co to piješ za utrejchy?
Není tady
Hele, v tej nemocnici tě ale dali dohromady ... no to až se vrátíš z lázní, to budem teprvá čučet, jak budeš čarovat ... a nejen s nějakým ratajským matlou ... totiž Pájou ...
Ale co je to tá Mišíplanta?
Upravil(a) Míša Kulička (18. 5. 2009 14:18)
Není tady
Hellga se nám fakt vylepšila, nechtěla bych dostat facana....
Co je ta Mišiplanta by mne teda taky zajímalo....
Není tady
Mišiplanta je to bejlí k hádání...a jak mám otevřeno víc oken, tak se přihlašuju, klepnu a ono se mě to nějak prohodilo a vyjuly na mě obrázky v gůglovi... Ještě jsem se koukla na český Web...
http://fotoalba.centrum.cz/~guest~/phot … offset%3D1
...a ještě je jedna HellGa... To jsou věci, to jsou věci...
Hani, copa dryják, jen kdyby to chvilku vydrželo, zapomeneš butilku a je lepej vzhled v pytli...
Není tady
by mne zajímalo zda hláška od uživatelky borka je kladná či zápo*ná, nějak si nejsem jistá....
Není tady
Macku, řekla bych, že závidí šarm a mocné kouzlo osobnosti!
Není tady
Ještě jednu mám...Rosalia Hellga Mocopot Iklová...
...a asi mě vyhořel lux... ...zařval, začmoudil, zasmrděl
, tak jsem jen vyrvala ze zdi a necháme to na hlavě rodiny...
...ale puch je to náramnej, jak když čapne trafo...
Není tady
To je pozůstatek toho, jak si 30.4. na něm rejdila a nasála si toho netopejra od sousedky... To se muší pravidelně servisovat milostivá....
Není tady
Na to může něco bejt... Hele, Mací a ta trouba mě nejde proč? To je taky od toho, že v ní peču netoprjry?
Chtěla jsem poklidit...večer má dojít elektrikář na tu troubu, tak aby mě nepomluvil a bortí se mě elektrický věci...jestli von mě někdo neuřk?!
...a teď mě přetekla poblívka, na čerstvě vydrbanou plotnu... ...že já se vším netřísknu a nezalezu do postele? ...mohla by se mnou spadnout!
Upravil(a) Hellga (18. 5. 2009 16:16)
Není tady
Tekutina přeteče, když se šetří na malém hrnci a cpe se do něj moc tekutiny a nechá se to zbytečně bez dozoru na velkém ohni či teple.... Nech hluboho hladinu a nic nebude utíkat.... a sporák se umývá až po vaření, tudíž zbytečná práce drbat ho před vařením...
A trouba nepeče páč Ti dědek odmítl šlapat na kole a vyrábět elektriku, když si v době největší krize nechala předělat pec na elektrický ruční pohon. Tudíž dědka zavolej zpátky do služby, nikoliv opraváře....
Není tady
Já to říkám furt, Mací, žes matearilisticky pevným a 100%ně neochvějným ocelovým pilířem, naší malé komunity! Přesně tak, jak známe a chápeme pojem, slova OCEL! Snad i já, bych se nechala zlákat pozlátkem růžové, naivní poetiky, jenž na nás útočí ze všech stran, ale pod tvým vedením, ...to nehrozí! Je vidět, že naše virtuální společenstvo funguje na jednčku, neb jest-ti zde zastoupena všechna rozličnostnost povah různých...To dělá snesitelnou moji tíži bytí a činí mě klidnou, vyrovnanou a s života proudem smířenou, že mámť-li jistotu zázemí, jenž mě v boji jakémkoliv neopustí, není síly, jenž by mě poškoditi mohla! Tak v naději podpory spolku zdejšího, v zářné zítřky s důvěrou hledím a nebezpečenství se nelekám!
...a dědkovi tě prásknu, protože poč mě šlapala veverka, ...jenže Bursík nám to zatrh! Veverka teď brečí za stodolou, protože nemá hnízdo a voříšky, no a já podporuju ČEZy, ...a ty lumpy, co tam maj státní podíl a rozdělujou si miliardy...!
Není tady
V tom klobouku ti to zeda sluší nejvíc ... v těch copech jsi budila dokonce aj starýho Hrůzu
Se dědkovi nedivím, že za sebe sehnal mladýho Veverku. Všák je to kluk při těle, potřebuje se trochu proběhnout, tož na Bursíka kašli a klidně Veverčáka dál zneužívej
Jo a když kafráš, tak nevař a nic ti nepřeteče ani z malýho.
Jo hele a jak to víš, že hledám mezi plantama a né mezi rostlinama? .... Ikdýž, tadlencta má zrovínka i zajímavý český název
Upravil(a) Míša Kulička (19. 5. 2009 8:00)
Není tady
Hledáš mezi plantama, protože jsi poťouchlá a jak všici víme, engličtiny znalá... ...to je, jako když Macek vytahne fotku, co viděla někde v galerce fotografů...
Není tady
Hellga napsal(a):
Hledáš mezi plantama, protože jsi poťouchlá a jak všici víme, engličtiny znalá...
...
Já??? Já su všude vyhlášené tvrdolín na jazyky ... nemít ruce, tak se nedomluvím ani šésky
Není tady
Hellga napsal(a):
Hledáš mezi plantama, protože jsi poťouchlá a jak všici víme, engličtiny znalá...
...to je, jako když Macek vytahne fotku, co viděla někde v galerce fotografů...
Co to? Nějak nevím, o čem mluvíš nebo na co narážíš?
Není tady
Macíku, já tě prostě žeru
Ty jsi sůl země, když to tak musím říct.....
Není tady