Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 16. 5. 2009 21:48

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Hellga VI

Ahojte...No vidíš, Kulíš...a je to! tummenupp
Kiaro, jako mladý ital...stolt V létě nedělá a v zimě si bere dovolenou! big_smile

Není tady

#52 16. 5. 2009 21:57

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Peťulo hele... http://www.zenax.cz/trapi_vas_chripka_2578.htm ...na černej bez, bych vsadila! tummenuppstolt

Není tady

#53 17. 5. 2009 12:16

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Teda MišKuliš, tebe bych chtěla mít v přízni jako tetičku lol počkej, ještě dětičky napadne vzít si stříkací pistolky do kostela a svedou to na tebe ... lol
Jo ... a mám při víkendu ušlechtilý pocit z pomoci při vykonání dobrého skutku stolt pomohla jsem poskytnutím přepravky po mafiánech k nalezení nového domova dospělé kočičí bezdomovkyni, která o letních víkendech navštěvovala kamarádku na chatě. Akce dopadla úspěšně - Princeznu si vzali domů do dobrých rukou známí s dětmi, kočka se má u nich jako v bavlnce a happy end se přeci jenom konal.
Teď zbývá než doufat, že si kamarádku během krátké doby vybere opět jiný kočičí bezprizorný nešťastník big_smile

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#54 17. 5. 2009 22:23

PetraP
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jižní Čechy

Tyjo Hellguše.... ten odkaz je suprovej tummenupp

Jdu do té slivky lol

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lf3dz62ty.png

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/r/rhmcv1xd8.png

Není tady

#55 17. 5. 2009 22:23

PetraP
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jižní Čechy

Miš já tě chci taky na křtiny lol
Ty jsi ukázková tetička storstark

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lf3dz62ty.png

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/r/rhmcv1xd8.png

Není tady

#56 17. 5. 2009 22:54

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

No tak ... když jsme všeci těsně před rozprchnutím páchali před kostélem hromadné foto a všici zahlásili povinné "sýr", poradila jsem starší neteřince, ať na dědu vyplázne jazyk ... tož konečně bude jedno společné foto zábavnější, neb je to úžasně poslušné dítko lol ... Ale dnešním vítězem je céra, která těm hluboce věřícím lidem sdělila, že jí celá akce přišla jako církevní agitka a ne jako křtiny va ... její tiché připomínky během kázání jsem naštěstí slyšela jen já, musím však s úlevou podotknout, že názory měla rozumější, jak ten borec v sutaně stolt

Peťko a už je ti aspoň lépe?

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#57 17. 5. 2009 23:00

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Á Lustrajzník se vrátil! big_smile To jsem ráda, žes přežila ve zdraví... tummenupp ...ale je moc hodin, ráno vstáváš, tak mazej do péří, nebo to na tebe řeknu mámě a pak uvidíš! lol

Není tady

#58 17. 5. 2009 23:11

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

jj, tak zítra .... dobrou smile

"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton

Není tady

#59 18. 5. 2009 14:09

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

lol ...dámy, tak jsem zjistila, skrzevá tu Míši plantu, že máme nezpochybnitelný právo na dvě L, protože můžem bejt docela dobře fan-club...! wink lol
http://www.americangladiatorslive.com/g … /photo/349

Není tady

#60 18. 5. 2009 14:11

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Musím přiznat, že mě teda zmátly ty copy......... lol Jak ty to, Hellgo, děláš? Co to piješ za utrejchy? lol

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#61 18. 5. 2009 14:18

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Hele, v tej nemocnici tě ale dali dohromady va ... no to až se vrátíš z lázní, to budem teprvá čučet, jak budeš čarovat ... a nejen s nějakým ratajským matlou ... totiž Pájou ... lol

Ale co je to tá Mišíplanta? va

Upravil(a) Míša Kulička (18. 5. 2009 14:18)

Není tady

#62 18. 5. 2009 14:38

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Hellga se nám fakt vylepšila, nechtěla bych dostat facana.... big_smile

Co je ta Mišiplanta by mne teda taky zajímalo....

Není tady

#63 18. 5. 2009 14:42

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Mišiplanta je to bejlí k hádání...a jak mám otevřeno víc oken, tak se přihlašuju, klepnu a ono se mě to nějak prohodilo a vyjuly na mě obrázky v gůglovi... Ještě jsem se koukla na český Web... lol
http://fotoalba.centrum.cz/~guest~/phot … offset%3D1
...a ještě je jedna HellGa... To jsou věci, to jsou věci... lol
Hani, copa dryják, jen kdyby to chvilku vydrželo, zapomeneš butilku a je lepej vzhled v pytli... lol

Není tady

#64 18. 5. 2009 14:50

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

by mne zajímalo zda hláška od uživatelky borka je kladná či zápo*ná, nějak si nejsem jistá.... lol

Není tady

#65 18. 5. 2009 14:58

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Macku, řekla bych, že závidí šarm a mocné kouzlo osobnosti! lol

Není tady

#66 18. 5. 2009 15:24

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Ještě jednu mám...Rosalia Hellga Mocopot Iklová... lol
...a asi mě vyhořel lux... butter ...zařval, začmoudil, zasmrděl roll , tak jsem jen vyrvala ze zdi a necháme to na hlavě rodiny...big_smile ...ale puch je to náramnej, jak když čapne trafo...lol

Není tady

#67 18. 5. 2009 15:35

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

To je pozůstatek toho, jak si 30.4. na něm rejdila a nasála si toho netopejra od sousedky...  To se muší pravidelně servisovat milostivá....

Není tady

#68 18. 5. 2009 15:50

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Na to může něco bejt... roll Hele, Mací a ta trouba mě nejde proč? To je taky od toho, že v ní peču netoprjry? lol Chtěla jsem poklidit...večer má dojít elektrikář na tu troubu, tak aby mě nepomluvil a bortí se mě elektrický věci...jestli von mě někdo neuřk?! va
...a teď mě přetekla poblívka, na čerstvě vydrbanou plotnu... roll ...že já se vším netřísknu a nezalezu do postele? ...mohla by se mnou spadnout! lol

Upravil(a) Hellga (18. 5. 2009 16:16)

Není tady

#69 18. 5. 2009 23:00

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Tekutina přeteče, když se šetří na malém hrnci a cpe se do něj moc tekutiny a nechá se to zbytečně bez dozoru na velkém ohni či teple.... Nech hluboho hladinu a nic nebude utíkat.... a sporák se umývá až po vaření, tudíž zbytečná práce drbat ho před vařením... lol
A trouba nepeče páč Ti dědek odmítl šlapat na kole a vyrábět elektriku, když si v době největší krize nechala předělat pec na elektrický ruční pohon. Tudíž dědka zavolej zpátky do služby, nikoliv opraváře.... tummenupp big_smile

Není tady

#70 18. 5. 2009 23:37

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Já to říkám furt, Mací, žes matearilisticky pevným a 100%ně neochvějným ocelovým pilířem, naší malé komunity! Přesně tak, jak známe a chápeme pojem, slova OCEL! tummenupp Snad i já, bych se nechala zlákat pozlátkem růžové, naivní poetiky, jenž na nás útočí ze všech stran, ale pod tvým vedením, ...to nehrozí! Je vidět, že naše virtuální společenstvo funguje na jednčku, neb jest-ti zde zastoupena všechna rozličnostnost povah různých...To dělá snesitelnou moji tíži bytí a činí mě klidnou, vyrovnanou a s života proudem smířenou, že mámť-li jistotu zázemí, jenž mě v boji jakémkoliv neopustí, není síly, jenž by mě poškoditi mohla! Tak v naději podpory spolku zdejšího, v zářné zítřky s důvěrou hledím a nebezpečenství se nelekám! lol ...a dědkovi tě prásknu, protože poč mě šlapala veverka, ...jenže Bursík nám to zatrh! Veverka teď brečí za stodolou, protože nemá hnízdo a voříšky, no a já podporuju ČEZy, ...a ty lumpy, co tam maj státní podíl a rozdělujou si miliardy...! lol

Není tady

#71 19. 5. 2009 7:57

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

V tom klobouku ti to zeda sluší nejvíc ... v těch copech jsi budila dokonce aj starýho Hrůzu va
Se dědkovi nedivím, že za sebe sehnal mladýho Veverku. Všák je to kluk při těle, potřebuje se trochu proběhnout, tož na Bursíka kašli a klidně Veverčáka dál zneužívej stolt
Jo a když kafráš, tak nevař a nic ti nepřeteče ani z malýho.

Jo hele a jak to víš, že hledám mezi plantama a né mezi rostlinama? va .... Ikdýž, tadlencta má zrovínka i zajímavý český název vissla

Upravil(a) Míša Kulička (19. 5. 2009 8:00)

Není tady

#72 19. 5. 2009 15:51

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Hledáš mezi plantama, protože jsi poťouchlá a jak všici víme, engličtiny znalá... lol ...to je, jako když Macek vytahne fotku, co viděla někde v galerce fotografů... wink

Není tady

#73 19. 5. 2009 18:18

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Hellga napsal(a):

Hledáš mezi plantama, protože jsi poťouchlá a jak všici víme, engličtiny znalá... lol ...

Já??? lol Já su všude vyhlášené tvrdolín na jazyky ... nemít ruce, tak se nedomluvím ani šésky vissla

Není tady

#74 20. 5. 2009 9:11

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Hellga napsal(a):

Hledáš mezi plantama, protože jsi poťouchlá a jak všici víme, engličtiny znalá... lol ...to je, jako když Macek vytahne fotku, co viděla někde v galerce fotografů... wink

Co to? Nějak nevím, o čem mluvíš nebo na co narážíš? va

Není tady

#75 20. 5. 2009 16:10

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Macíku, já tě prostě žeru lolpussa
Ty jsi sůl země, když to tak musím říct.....

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí