Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 15. 5. 2009 15:05

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Re: Hellga VI

No Macíku, jedině přičíst 5 va....... teda, jestli je máš kde vzít lol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#27 15. 5. 2009 15:15

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

No výborně, tak to už mám třetí máti ... to bude pr ... teda tá ... sranda, až zas někam pojedem a já ti budu říkat matičko lol a Hellguši bábi lollollol .... tý jo, a to jsme ještě nezapojily ostatní

a já furt nevím, co koupit sad

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#28 15. 5. 2009 15:24

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Nápověd jak na dívadle a ona prosím neví, neví....
že ty nechceš koupit nic, co? lollol

Není tady

#29 15. 5. 2009 15:28

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Mo Lupíš by mohla bejt ode mě sestra a rozjet druhou větev... nebo podle totemů udělat psí a kočičí půlku rodu... jenže to by nebylo rovnoměrný...
Helete, koukáte do zpráv? Zelený vytáhli Havla! lol
Jo a Macku, ještě furt nic nedošlo...asi si myslí, že spolu nemluvíme, či co... big_smile

Není tady

#30 15. 5. 2009 15:34

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Já už to radši ani nesleduju ... stačí, že musím koukat na zastávce na Křence na Žakelínu a u nemocnice na Zubovovou, jedna za 18 a druhá za 20 bez dvou ... se mi nedávno líbil rozhovor s Benjamínem Kurasem, ale nelíbí se mi to štěpení pravice ... tož ještě nevím ... va

"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton

Není tady

#31 15. 5. 2009 15:37

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

No to nejni žádná prča totiž, bratrovo tchánovstvo jsou věřící vážná a vážená rodina ... a už tak museli zkousnout, že jsme různě pomixovaní a je nás jak psů ... a teď ještě, kdybych přinesla něco nevhodného ... va ... co já vím, jaký je jejich vztah k medvědům?

Není tady

#32 15. 5. 2009 16:13

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Tak zvostaň Kulíš, u klasiky, dyť tě to říkám...tím nic zkazit nemůžeš...No a po křtu můžeš třeba namazat dalekohled krémem na boty a nechat je kouknout... aby měla dušičky klid, nebo sebou vem píšťalku se sazema a nechej pantátu fouknout...! tummenupp lol
Hele, nejseš sama, kdo tápe...
http://darky.xf.cz/napad/darek-ke-krtinam-pro-miminko

Upravil(a) Hellga (15. 5. 2009 16:17)

Není tady

#33 15. 5. 2009 20:32

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Kulíš, tak to ti nezbejvá, než tomu nebožátku koupit stříbrnej křížek na krček a omylem ho pověsit hlavou dolů visslalol

Není tady

#34 15. 5. 2009 20:35

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Heleďte, ajťačky moje - mně se odjisté doby začíná současně se Seznamem otvírat nevyžádaná záložka - jakýsi nablblý desktopsmile s takovým žlutým xichtem s lupou grater a teď, jak jsem si chtěla otevřít ten Hellgušino odkaz, tak se mi tam zjevil zase jako duch a něco na mě žvanil anglicky a já ho nechcííí! Nevíte o tom něco? va

Není tady

#35 15. 5. 2009 20:53

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Lupíku o tom ničehož nic nevím, ale ještě jsem si nezvykla, že už máme šestou kecárnu a vždycky mě bouchne do voka - Hellga VÍ...aby mě Ota nenamlel hubu...už určitě taky moc dobře nevidí, to je pak hned... lol

Není tady

#36 15. 5. 2009 21:41

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

No vidíš, to mě nenapadlo lol tak to máš jako jemný náznak sloganu "Hellga je nejlepší hadačka" smile

Není tady

#37 15. 5. 2009 23:09

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Zkus si stáhnout CCleaner a trochu si ten čítač vyčistit ... a máš Ad-Aware?

Není tady

#38 15. 5. 2009 23:39

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Kulíš, ty teď na nás budeš mluvit tatarsky?! lol

Není tady

#39 16. 5. 2009 15:44

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Miš, ten Cleaner je nějak lepší, než to normální čištění, co je zabudovaný v počítači? Máme ho v práci a mně připadá, že dělá totéž?

Není tady

#40 16. 5. 2009 16:23

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

Hellga napsal(a):

Lupíku o tom ničehož nic nevím, ale ještě jsem si nezvykla, že už máme šestou kecárnu a vždycky mě bouchne do voka - Hellga VÍ...aby mě Ota nenamlel hubu...už určitě taky moc dobře nevidí, to je pak hned... lol

Hellgo, to bych si nedovolil lol , víš co já už se natrápil s tím nešťastným názvem o kterej sem nestál grater a některý ho berou tak smrtelně, že mě klidně vynadaj, že nevím lol
Lupi, máš v pc breberu, měla by jít zlikvidovat.

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#41 16. 5. 2009 16:32

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Ježiš, Lupišu ... ještě breberu v komplu va to ti fakt nezávidím pussa
Já se prokysličuju z toho, že ke konci května v práci finišuju - čili si balím kufry - a budu pracovat tzv. externě formou brigád, neboť tvrdá bota krize si došlápla i na mě hmm nu, zase něco zlého je vždycky pro něco dobrého - předpokládám teda, že budu mít aspoň víc času a jukat sem častěji než jednou tejdně smile

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#42 16. 5. 2009 16:49

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Oto, já to taky beru vážně, protože ty už jseš hledač profesionál! tummenupp Mě by něco najít, pokud teda vůbec, by dalo o moc víc práce, ...tos mě teď, před pár dny ukázal... stolt lol
Kiaro, máš recht! Budeš, jako študačka, co má přes léto brigádky... někde na pláži, mladý polonahý Koloušci... roll Budeš jim prodávat pečený buřty a pivo, oni ti budou nechávat velký dýška a dělat nemravný návrhy...skoro ti to závidím! rodna Koneckonců, co naděláš, tak proč to nebrat s humorem?! Držím palce! tummenupp
Lupíku, ty ďáble, cos to kde chytla? va Jednou jsem takovýho potvoře taky měla, vymazala jsem ho a jak jsem se připojila, šup a byl tam zas...pomohlo mě až to, že jsem jej smázla při vypnutý paměti poče... Takovej nějakej ksindl to byl! stolt

Není tady

#43 16. 5. 2009 17:00

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Hellguš, viď? Já budu jako ten správnej italskej plážovej povaleč ... v létě nedělá nic a v zimě se připravuje na léto ... lol

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#44 16. 5. 2009 17:09

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Ota napsal(a):

Lupi, máš v pc breberu, měla by jít zlikvidovat.

Jak jsi ji uviděl??? vayikes
Týbrďo....
Ale nevím ve kterým? Připojuju se v práci i doma a doma mám Mc Affee, ten by měl být nějakej děsně výkonnej a v práci nám zrovna předevčírem nainšalovali nový AGVčko - tak výkonný, že přemítám o jeho odinstalaci, neb mi mého staříčka - došroťáčka zpomalil nad únosnou mez........

Není tady

#45 16. 5. 2009 17:17

Ota
Moderátor(ka)

Jo, AVG hrozně zpomaluje. Tohle ( ta brebera ) bude spíš spyware nebo Ad-ware

Ota
K. H. Borovský.

Není tady

#46 16. 5. 2009 17:23

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Aha......................no mluvíš na mě sice trošku špitajsky lol ale to neva - hlavně, co s tím? Očividně to ty moje antiviry nezlikvidovaly, ať tu, nebo tam....je na to nějaký postup?

Není tady

#47 16. 5. 2009 17:25

Ota
Moderátor(ka)

Hodím Ti odkaz do SZ.

Ota
K. H. Borovský.

Není tady

#48 16. 5. 2009 17:44

PetraP
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jižní Čechy

Šmankote babizně, já vás skorem nenašla dumbom

Mám skřipku sad  A mušim hajat, protože mi dochtor nechce dát žádný pilule, aby mi pomohly. Nejni ono to těhoteství nějaká ta diškríminace čico va tongue

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lf3dz62ty.png

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/r/rhmcv1xd8.png

Není tady

#49 16. 5. 2009 19:44

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tak a mám nakoupíno. Nakonec jsem brnkla přímo švagruši, ač se to nemá a koupila naší nejmladší šatečky, bodýčko, čepičku a letní kalhoty. O té starší jsem se dozvěděla, že právě vybrakovala utěrky a hraje si na princeznu, tož jsem jí k narozkám okamžitě koupila princeznovský šaty a korunku a k tomu malou princezničku s různejma šatečkama a pak ještě pexeso, ať trochu trénuje paměť a uvádí své rodiče do depresí, že už nejsou, co bejvávali a nakonec ještě pastelky a omalovánky, ať trochu pronikne do soudku umění. No a pak jsem uviděla nádhernou kšiltovku s nainstalovanejma slunečníma brejlama, tož jsem jí to k tomu přihodila. Té půlroční od druhého bratra jsem koupila epesní klobouček a chlapečkům od třetího bráchy každýmu autíčko a tím jsem konečně ukojila své tetičkovství ... ikdyž, tentokrát jsem nekoupila nic kontroverzního, tož přemýšlím, že jen tak mimochodem připomenu starším dětičkám ještě v kostele ty stříkací pistolky, co dostali minule, aby si je jako nezapoměli vzít na odpolední zahradní párty ... a když mě jejich rodiče začnou opravdu štvát, zeptám se dětiček, jestli už založili tu kapelu, že by si jako nachystali nějakou tu scénku ...  nemůžu je přece nechat, aby se nudili ... gloria

Lupišo, Ad-Aware od Lavasoftu by ti na to mělo zabrat. Můžeš si to stáhnout buď na slunečnice.cz nebo třeba stahuj.cz. Jo a CCleaner je opravdu lepší.

Peťulo, tož to lež a nevystrkuj ani nos. Kašli na patáky, stejnak ti nejlíp udělá teplej čaj s medíkem, studený obklad a pohlazení po čele smile.

Upravil(a) Míša Kulička (16. 5. 2009 20:03)

Není tady

#50 16. 5. 2009 21:28

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Tu čepičku jsem v růžovém s růžovýma slunečníma glazama kupovala loni, ovšem neteř, hned jak to spatřila, řekla, super barva super, ale já k tomu musím mít i růžové sandálky, růžové kalhoty a růžové tričko s princeznama... Netušila jsem, že nejsložitější bude shánět ty sandálky....
Ve finále kšiltovku zahodila, sundala z ní pouze ty brýle, navlíkla na sebe všechno to růžové a řekla: Teď můžeme jet na výlet....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí