29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No Macíku, jedině přičíst 5 ....... teda, jestli je máš kde vzít
Není tady
No výborně, tak to už mám třetí máti ... to bude pr ... teda tá ... sranda, až zas někam pojedem a já ti budu říkat matičko a Hellguši bábi
.... tý jo, a to jsme ještě nezapojily ostatní
a já furt nevím, co koupit
Není tady
Nápověd jak na dívadle a ona prosím neví, neví....
že ty nechceš koupit nic, co?
Není tady
Mo Lupíš by mohla bejt ode mě sestra a rozjet druhou větev... nebo podle totemů udělat psí a kočičí půlku rodu... jenže to by nebylo rovnoměrný...
Helete, koukáte do zpráv? Zelený vytáhli Havla!
Jo a Macku, ještě furt nic nedošlo...asi si myslí, že spolu nemluvíme, či co...
Není tady
Já už to radši ani nesleduju ... stačí, že musím koukat na zastávce na Křence na Žakelínu a u nemocnice na Zubovovou, jedna za 18 a druhá za 20 bez dvou ... se mi nedávno líbil rozhovor s Benjamínem Kurasem, ale nelíbí se mi to štěpení pravice ... tož ještě nevím ...
Není tady
No to nejni žádná prča totiž, bratrovo tchánovstvo jsou věřící vážná a vážená rodina ... a už tak museli zkousnout, že jsme různě pomixovaní a je nás jak psů ... a teď ještě, kdybych přinesla něco nevhodného ... ... co já vím, jaký je jejich vztah k medvědům?
Není tady
Tak zvostaň Kulíš, u klasiky, dyť tě to říkám...tím nic zkazit nemůžeš...No a po křtu můžeš třeba namazat dalekohled krémem na boty a nechat je kouknout... aby měla dušičky klid, nebo sebou vem píšťalku se sazema a nechej pantátu fouknout...!
Hele, nejseš sama, kdo tápe...
http://darky.xf.cz/napad/darek-ke-krtinam-pro-miminko
Upravil(a) Hellga (15. 5. 2009 16:17)
Není tady
Kulíš, tak to ti nezbejvá, než tomu nebožátku koupit stříbrnej křížek na krček a omylem ho pověsit hlavou dolů
Není tady
Heleďte, ajťačky moje - mně se odjisté doby začíná současně se Seznamem otvírat nevyžádaná záložka - jakýsi nablblý desktopsmile s takovým žlutým xichtem s lupou a teď, jak jsem si chtěla otevřít ten Hellgušino odkaz, tak se mi tam zjevil zase jako duch a něco na mě žvanil anglicky a já ho nechcííí! Nevíte o tom něco?
Není tady
Lupíku o tom ničehož nic nevím, ale ještě jsem si nezvykla, že už máme šestou kecárnu a vždycky mě bouchne do voka - Hellga VÍ...aby mě Ota nenamlel hubu...už určitě taky moc dobře nevidí, to je pak hned...
Není tady
No vidíš, to mě nenapadlo tak to máš jako jemný náznak sloganu "Hellga je nejlepší hadačka"
Není tady
Zkus si stáhnout CCleaner a trochu si ten čítač vyčistit ... a máš Ad-Aware?
Není tady
Kulíš, ty teď na nás budeš mluvit tatarsky?!
Není tady
Miš, ten Cleaner je nějak lepší, než to normální čištění, co je zabudovaný v počítači? Máme ho v práci a mně připadá, že dělá totéž?
Není tady
Hellga napsal(a):
Lupíku o tom ničehož nic nevím, ale ještě jsem si nezvykla, že už máme šestou kecárnu a vždycky mě bouchne do voka - Hellga VÍ...aby mě Ota nenamlel hubu...už určitě taky moc dobře nevidí, to je pak hned...
Hellgo, to bych si nedovolil , víš co já už se natrápil s tím nešťastným názvem o kterej sem nestál
a některý ho berou tak smrtelně, že mě klidně vynadaj, že nevím
Lupi, máš v pc breberu, měla by jít zlikvidovat.
Není tady
Ježiš, Lupišu ... ještě breberu v komplu to ti fakt nezávidím
Já se prokysličuju z toho, že ke konci května v práci finišuju - čili si balím kufry - a budu pracovat tzv. externě formou brigád, neboť tvrdá bota krize si došlápla i na mě nu, zase něco zlého je vždycky pro něco dobrého - předpokládám teda, že budu mít aspoň víc času a jukat sem častěji než jednou tejdně
Není tady
Oto, já to taky beru vážně, protože ty už jseš hledač profesionál! Mě by něco najít, pokud teda vůbec, by dalo o moc víc práce, ...tos mě teď, před pár dny ukázal...
Kiaro, máš recht! Budeš, jako študačka, co má přes léto brigádky... někde na pláži, mladý polonahý Koloušci... Budeš jim prodávat pečený buřty a pivo, oni ti budou nechávat velký dýška a dělat nemravný návrhy...skoro ti to závidím!
Koneckonců, co naděláš, tak proč to nebrat s humorem?! Držím palce!
Lupíku, ty ďáble, cos to kde chytla? Jednou jsem takovýho potvoře taky měla, vymazala jsem ho a jak jsem se připojila, šup a byl tam zas...pomohlo mě až to, že jsem jej smázla při vypnutý paměti poče... Takovej nějakej ksindl to byl!
Není tady
Hellguš, viď? Já budu jako ten správnej italskej plážovej povaleč ... v létě nedělá nic a v zimě se připravuje na léto ...
Není tady
Ota napsal(a):
Lupi, máš v pc breberu, měla by jít zlikvidovat.
Jak jsi ji uviděl???
Týbrďo....
Ale nevím ve kterým? Připojuju se v práci i doma a doma mám Mc Affee, ten by měl být nějakej děsně výkonnej a v práci nám zrovna předevčírem nainšalovali nový AGVčko - tak výkonný, že přemítám o jeho odinstalaci, neb mi mého staříčka - došroťáčka zpomalil nad únosnou mez........
Není tady
Jo, AVG hrozně zpomaluje. Tohle ( ta brebera ) bude spíš spyware nebo Ad-ware
Není tady
Aha......................no mluvíš na mě sice trošku špitajsky ale to neva - hlavně, co s tím? Očividně to ty moje antiviry nezlikvidovaly, ať tu, nebo tam....je na to nějaký postup?
Není tady
Hodím Ti odkaz do SZ.
Není tady
Šmankote babizně, já vás skorem nenašla
Mám skřipku A mušim hajat, protože mi dochtor nechce dát žádný pilule, aby mi pomohly. Nejni ono to těhoteství nějaká ta diškríminace čico
Není tady
Tak a mám nakoupíno. Nakonec jsem brnkla přímo švagruši, ač se to nemá a koupila naší nejmladší šatečky, bodýčko, čepičku a letní kalhoty. O té starší jsem se dozvěděla, že právě vybrakovala utěrky a hraje si na princeznu, tož jsem jí k narozkám okamžitě koupila princeznovský šaty a korunku a k tomu malou princezničku s různejma šatečkama a pak ještě pexeso, ať trochu trénuje paměť a uvádí své rodiče do depresí, že už nejsou, co bejvávali a nakonec ještě pastelky a omalovánky, ať trochu pronikne do soudku umění. No a pak jsem uviděla nádhernou kšiltovku s nainstalovanejma slunečníma brejlama, tož jsem jí to k tomu přihodila. Té půlroční od druhého bratra jsem koupila epesní klobouček a chlapečkům od třetího bráchy každýmu autíčko a tím jsem konečně ukojila své tetičkovství ... ikdyž, tentokrát jsem nekoupila nic kontroverzního, tož přemýšlím, že jen tak mimochodem připomenu starším dětičkám ještě v kostele ty stříkací pistolky, co dostali minule, aby si je jako nezapoměli vzít na odpolední zahradní párty ... a když mě jejich rodiče začnou opravdu štvát, zeptám se dětiček, jestli už založili tu kapelu, že by si jako nachystali nějakou tu scénku ... nemůžu je přece nechat, aby se nudili ...
Lupišo, Ad-Aware od Lavasoftu by ti na to mělo zabrat. Můžeš si to stáhnout buď na slunečnice.cz nebo třeba stahuj.cz. Jo a CCleaner je opravdu lepší.
Peťulo, tož to lež a nevystrkuj ani nos. Kašli na patáky, stejnak ti nejlíp udělá teplej čaj s medíkem, studený obklad a pohlazení po čele .
Upravil(a) Míša Kulička (16. 5. 2009 20:03)
Není tady
Tu čepičku jsem v růžovém s růžovýma slunečníma glazama kupovala loni, ovšem neteř, hned jak to spatřila, řekla, super barva super, ale já k tomu musím mít i růžové sandálky, růžové kalhoty a růžové tričko s princeznama... Netušila jsem, že nejsložitější bude shánět ty sandálky....
Ve finále kšiltovku zahodila, sundala z ní pouze ty brýle, navlíkla na sebe všechno to růžové a řekla: Teď můžeme jet na výlet....
Není tady