29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Další!
Není tady
Tak jo, tak já se vrátím k Macindě ... má můj obdiv a úctu, že dokázala nemožné a za to ode mne dostává řád třísupráčový
Hellgo, odpusť, že jsem si myslela, že v tom máš větší bordel, jak sociálka ... tu asi nepředstihne nikdo
Bych málem zasejc zapomněla:
Hellga je nejlepší hadačka na světě
Upravil(a) Míša Kulička (15. 5. 2009 13:52)
Není tady
Aby mi takovej obrovskej a těžkej řád neprotrhnul chlopeň a nemusela jít taky na hercnologii....
Není tady
No tak to snad už všechno klapne a sociálka v tom nebude mít ještě větší brajgl než doteď a prašule pošle. Stejnak - bejt to opačně, tak ti napálej penále. Sejří mě to děsně.
P.S. Jo - jednak nejlíp hádá a pak má taky nejvíc hádacích vocásků.
Není tady
Lupíku konečně nejsem vošizená!
No já už vyjádřila Mackovi díky potajmu... He, he...jestlipak ví, že seš Kulíš, asi její céra?
Jo a to nový číslo je nový a funguje furt, to jenom že Macek měla to z doby Jedlí...
Není tady
Nenene, jak jsem psala volala jsem na starý, pak na nový od Kulíška, pak z vokna, do záchoda, do Hollywoodu a stejně mi to bylo prd platný, když pak z tebe vypadné, že máš signál je v prostoru 10x15 cm ve vzdálenosti 20 cm od venkovního parapetu prostředního okna....
Jinak já už mámt taky dcéru? Japato?
Není tady
Hani, to si piš, že to je nasírací...! ...ale s pomocí duší nejbližších jim to nedaruju a jen tak jim to neprojde...to ještě, aby toho nebylo málo, tak to dneska účetní nedalo a taky tam volala...Jenom za dnešek tam maj ode mě mejl, telefonát od firmy a telonát od dcery! Ještě by se měla ve finále informovat poslankyně a mám 200% jistotu, že mě to příště raděj pošlou dvakrát, než aby zas pozapoměli! Holota jedna, umřít by babičku starou, churavou, malou, seschlou a bezmocnou nechali! ...aspoň si mě budou pamatovat, to nejni na škodu...
U obvoďáka mě setra jednou řekla, že jsem noční můra ...a od tý doby to šlape, jak hodinky, tak to třeba bude tady fungovat, taky tak...
Není tady
Hellguš, poněkus se ale obávám, že ať už to skončí sebelíp, tak k pochybení ale stejnak holt nedošlo, bo sociálka a jiný úřady přece nechybujou, že?
Jo a babičko malinká, seschlá...hlavně tam teda nechoď osobně.
Není tady
Macku, když tu mám dceru a mám tu vnučku, tak to musí bejt dcera dcery, ne?
Není tady
Hani nepudu! Mě na ně stačí net a mám to v teple a v klidu a jedovatá můžu bejt i písemně, to mě taky docela jde...
..a dopadlo nedopadlo, jsem baba uminutá, trucovitá a pochybyli a pochybyli ...a nedám pokoj, protože uminutý baby už takový jsou...
Není tady
Maciku, ty jsi dobrá!
Heleď Hellguš a kdo je kdo, neboli hůishů???
Není tady
Otce nééémáááám, matku néééémáááám, jsemť opuštěnáááá...a bráchu taky ne...Hani, ještě mě přičaruj nějakou přízeň cizí, zdám se ti málo postižená...?
Není tady
No jednou jsme někde s Kulíšem dělali blbosti a ona z toho pak byla moje čarodejnická vnučka a protože je teď Macek céra, tak se to pěkně srovnalo... Mám netovou matriarchátní společenstvo...
Není tady
Tak jo, náš příbuzenský vztah by prošel, páč by neodporoval zákonu, slušným mravům ani pochodům matky přírody.. Moje mateřství ve směru ke Kulíškovi by tedy bylo dosti komplikovanou záležitostí, ale pravdaž, nikde není řečeno z jakého manželství jsem já a z jakého manželství vznikla tvá vnučka, tudíž by byla vlastně mojí nevlastní dcerou, kterou bych získala tvým sňatkem s nějakým dětným dědkem a nebo ještě lepší, vyrobili byste si ji spolu.
Není tady
Jasně Macku a povedla se mám udělat, když se nám srazily hadí vocásky na smetaně a vyhodit to byla škoda...
Není tady
.............................
Není tady
Hani, moc nejéééžíšuj, nebo dostaneš funkci!
Není tady
Tak babuchy, dost srandiček, teď vážné téma. Podařilo se mi zjistit, že k té mé slavné hádance, co má společného 28 s 33 a nápovědou je P I. Je opravdu myšleno pí... jako 3,14 Ludolfovo číslo atd....
Tak o zlatého goldna, kdo mi prozradí tu finální verzion.... Co musím udělat s 28, abych uviděla 33? A co musím udělat s 29, abych získala heslo?
Není tady
Macku, máš v tom pořádek, jak OSSZ! Kdybych já si vzala dětnýho dětka, nebo by dědek byl potentně na výši, neměla bych vnučku, ale naopak ty, bys měla sestru! Tak se přiznej k poklesku "zamlada" a je to... eště tak maximálně teta bys mohla pro Kulíše bejt, ale ta by to asi nebrala...matka vlčice je lepší...
Není tady
Macku, mluvíš, jak Pýthie...
Není tady
Ale prd, zcela jasně jsem ty rodinné propletence rozuzlila... Páč u celebrit je běžné, že si vyrábí vlastní vnoučata... tudíž, čím později začnete tím spíše se Vaše vlastní děti budou podobat vnoučatům... Ale jelikož Kuliš není kojenec, tak jste si ji museli adoptovat, abych neměla v dětství ostudu.... A mimochodem dětným dědkem můžeš získat nejen děti, ale i spoustu vnoučat, pozor.. Takže já to vidím tak, že Kuliš je dědkova pravá vnučka a moje nevlastní dcera....
Není tady