29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
majkafa napsal(a):
Zklamaná, mám sama sebe.
Kvalita mého žití se neodvíjí od toho, jestli mám nebo nemám partnera.![]()
Tuhle lekci už umím.
Kvalita žádného života by neměla být závislá na existenci partnera.
majko.... Jen ty sama nejlíp víš, jak na tom jsi
nech už lekce lekcemi a přestaň číst psychologický žánr, stejně v každé z té přečtené knihy se píše něco jiného a pak lítáš od jednoho konce ke druhému - řiď (řiď, jako řiď a né řiť, jako řiť ) se vlastním rozumem...ale ono je to těžký, když do sebe hustíš jednou to, podruhé to...pak je v tom jen zmatek....já používám selský rozum a nemusím se trápit nad lekcemi, osudem a vyššími levely
Není tady
Nu, když myslíš, že se trápím ...
Upravil(a) majkafa (28. 5. 2009 19:19)
majkafa napsal(a):
Nu, když myslíš, že se trápím ...
já psala o sobě - že se nemusím trápit - ty se trap, jak uznáš za vhodné
Upravil(a) Zklamaná (28. 5. 2009 21:19)
Není tady
Já se netrápím. Dokonce ani nemusím.
A dost.
Upravil(a) majkafa (28. 5. 2009 21:22)
majkafa napsal(a):
Já se netrápím. Dokonce ani nemusím.
A dost.
No já bych už dávno přestala, ale ty pořád nepřestáváš fajn, tak se netrápíš
Není tady
Prosím, vraťte se od osobních poznámek zpět k tématu, aspoň trochu.. Díky.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
javena napsal(a):
Zklamčo, rozepsala jsi se hezky, ale co takhle poradit Mulzovi, když už mu tedy píšeš do vlákna?
já jsem mu už poradila z počátku a na mém názoru se zatím nic nezměmilo a jak je vidět, ani na jeho konání také ne. Myslím si, že kdyby opravdu Mulzovi vadilo, že mu píšu názory na právě proběhnuvší diskuzi do vlákna, asi by se ozval - a také je možné, že si i z toho, co píšu dokáže něco vzít, byť se to netýká přímo jeho a jeho partnerky - ale k něčemu, možná v budoucnu (
) mu to může být dobré...třeba
Teď už se tu ale řeší, jak a co říct dětem.
V situaci, kdy bydlí dál spolu, ale děcko si začíná všímat, že něco neklape. Co bys poradila, jak na to?
Nevím, jak může tvůj neustálý rozbor majkafy pomoci Mulzovi.
To asi spíš pomáhá tobě, ne?
Není tady
Mulz, ako to s vami pokračuje ďalej?
Není tady
bellatrix napsal(a):
Mulz, ako to s vami pokračuje ďalej?
Zatím nepokračujeme.... Přežíváme, i čas trávíme občas spolu s dětma, jinak se spíš míjíme. Kupuje si byt cca 500 metrů od nás, takže bude nablízku, ale je to ještě na dlouho (tak do konce srpna).... Nějak se pak budeme střídat.
Zatím si to však neumím představit, prostě to nějak bude....
Děti zatím nic netuší a jejich dotazy už také nejsou.
Není tady
Už prešli ďalšie 4 mesiace,niečo nové?
Není tady
bellatrix napsal(a):
Už prešli ďalšie 4 mesiace,niečo nové?
I jo. Od září už se mnou nebydlí, bydlí cca 500m ode mě. S dětmi se střídáme. Malá je uplně v pohodě, starší synek to trošku nechápe, ale dobrý. Je poněkud cytlivější. Také je to jistě tím, že i mé chování se vůči dětem změnilo.
Teď když je ještě ve školce to jde, ale až půjde do školy, bude to těžší, kvůli učení atd....
Není tady