27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
majkafa napsal(a):
Zklamaná, mám sama sebe.
Kvalita mého ití se neodvíjí od toho, jestli mám nebo nemám partnera.![]()
Tuhle lekci u umím.
Kvalita ádného ivota by neměla být závislá na existenci partnera.
majko.... Jen ty sama nejlíp ví, jak na tom jsi
nech u lekce lekcemi a přestaň číst psychologický ánr, stejně v kadé z té přečtené knihy se píe něco jiného a pak lítá od jednoho konce ke druhému - řiď (řiď, jako řiď a né ři, jako ři ) se vlastním rozumem...ale ono je to těký, kdy do sebe hustí jednou to, podruhé to...pak je v tom jen zmatek....já pouívám selský rozum a nemusím se trápit nad lekcemi, osudem a vyími levely
Není tady
Nu, kdy myslí, e se trápím ...
Upravil(a) majkafa (28. 5. 2009 19:19)
majkafa napsal(a):
Nu, kdy myslí, e se trápím ...
já psala o sobě - e se nemusím trápit - ty se trap, jak uzná za vhodné
Upravil(a) Zklamaná (28. 5. 2009 21:19)
Není tady
Já se netrápím. Dokonce ani nemusím.
A dost.
Upravil(a) majkafa (28. 5. 2009 21:22)
majkafa napsal(a):
Já se netrápím. Dokonce ani nemusím.
A dost.
No já bych u dávno přestala, ale ty pořád nepřestává fajn, tak se netrápí
Není tady
Prosím, vrate se od osobních poznámek zpět k tématu, aspoň trochu.. Díky.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
javena napsal(a):
Zklamčo, rozepsala jsi se hezky, ale co takhle poradit Mulzovi, kdy u mu tedy píe do vlákna?
já jsem mu u poradila z počátku a na mém názoru se zatím nic nezměmilo a jak je vidět, ani na jeho konání také ne. Myslím si, e kdyby opravdu Mulzovi vadilo, e mu píu názory na právě proběhnuví diskuzi do vlákna, asi by se ozval - a také je moné, e si i z toho, co píu dokáe něco vzít, by se to netýká přímo jeho a jeho partnerky - ale k něčemu, moná v budoucnu (
) mu to můe být dobré...třeba
Teď u se tu ale řeí, jak a co říct dětem.
V situaci, kdy bydlí dál spolu, ale děcko si začíná vímat, e něco neklape. Co bys poradila, jak na to?
Nevím, jak můe tvůj neustálý rozbor majkafy pomoci Mulzovi.
To asi spí pomáhá tobě, ne?
Není tady
Mulz, ako to s vami pokračuje ďalej?
Není tady
bellatrix napsal(a):
Mulz, ako to s vami pokračuje ďalej?
Zatím nepokračujeme.... Přeíváme, i čas trávíme občas spolu s dětma, jinak se spí míjíme. Kupuje si byt cca 500 metrů od nás, take bude nablízku, ale je to jetě na dlouho (tak do konce srpna).... Nějak se pak budeme střídat.
Zatím si to vak neumím představit, prostě to nějak bude....
Děti zatím nic netuí a jejich dotazy u také nejsou.
Není tady
U preli ďalie 4 mesiace,niečo nové?
Není tady
bellatrix napsal(a):
U preli ďalie 4 mesiace,niečo nové?
I jo. Od září u se mnou nebydlí, bydlí cca 500m ode mě. S dětmi se střídáme. Malá je uplně v pohodě, starí synek to troku nechápe, ale dobrý. Je poněkud cytlivějí. Také je to jistě tím, e i mé chování se vůči dětem změnilo.
Teď kdy je jetě ve kolce to jde, ale a půjde do koly, bude to těí, kvůli učení atd....
Není tady