Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#551 28. 5. 2009 11:58

javena
♥♥♥♥♥♥-

Re: Od chlapa

Napadlo mě, celkem offtopic, jak se asi cítí kus masa, když se o něj rvou dva psi? roll

Hroší, moje děti byly starší, pravda je, že takhle malým je to asi fakt šumák, proč jdou rodiče od sebe. Brala jsem to podle sebe. Proto je dobře, že sem píše víc lidí, Mulz si může vybrat, co by tak páslo k jejich situaci. stolt
Možná ta poradna není tak od věci.

Není tady

#552 28. 5. 2009 12:12

majkafa
Host

Kéž bych se mýlila, ale zatím stále z Mulze cítím, že on děti prostě chce, bez ohledu na to, co bude pro ně lepší. Protože on je přesvědčený, že lepší bude, když budou s ním. (Nebude ohrožovat jejich morální výchovu sad )
Zatím je plný vzteku a bolesti, rozum je schovaný.

#553 28. 5. 2009 12:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

To je logické a normálne, čo si budeme nahovára... asi všetci - čo sme mali tú čes s neverou - sme si tým prešli. Dôležité je nenecha sa tým úplne strhnú k nerozumnostiam.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#554 28. 5. 2009 12:27

helena
♥♥♥♥♥♥♥

že takhle malým je to asi fakt šumák, proč jdou rodiče od sebe
Ale není jim šumák, že jdou od sebe. Proto si myslím, že by (věku přiměřeně) měl být na jejich přání brán ohled, když je to jen trochu možné. Dospělí se rozcházejí protože si to aspoň jeden z nich přeje a nakonec rozchod rozumově zdůvodní nebo si dokonce odechnou http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png, ale děti jen zcela výjimečně touží, aby táta/máma odešli pryč - dokonce i když se jedná o rodiče patologického.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#555 28. 5. 2009 12:29

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

majkafa napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Já chápu, někdo to tak má, nebo to tak nechá plynout, žije přítomností a bezmezně se možná raduje, že ten nevěrník se občas věnuje i jí...ale většinou to má své meze, které jednou dřív, nebo později stejně přijdou - pohár trpělivosti přeteče. Já jsem  a můj názor to je a nemusíte s tím souhlasit - vyříkat si to na rovinu, nastavit hranice - to není o zákazu - nesmíš se válet s milenkama - je to o tom, že já nejsem ten člověk, co to bude tolerovat big_smile

Víš, zklamaná, někdy je daleko těžší žít přítomností, nedělat nic,  než všechno zničit a rozkopat, jen aby člověk NĚCO udělal. smile I nedělat nic - je dělat něco - právě to nic.
S vyříkáním na rovinu souhlasím, ale - na to jeden nestačí. Co uděláš, když ten druhý nechce? Přinutíš ho k tomu? Jak?

S mnoha tvými názory souhlasím. Ale ty se často vyjadřuješ tak hrubě a nelidsky. I ten nevěřník, i ty milenky, se kterými se "válí", jsou lidé. I ta nevěřnice, i ti milenci, se kterými se "válí", jsou lidé.
Jsi tvrdá jako kámen. Cos tam v sobě uvnitř uschovala do zdí z kamene? Nenávist? K sobě?

Člověk v určitých situacích musí být tvrdý, jinak ho všechno a všichni převálcují. Nejsem mladé kůzle, abych si zahrávala s čímkoliv a kýmkoliv, já jednám na rovinu a s prominutím tu rovinu žádám i od druhých. Když to někdo neumí, nebo nechce, není pro mě ten správný partner. Nejsem zase tak tvrdá, jak si myslíš podle mých písmenek, rozbrečím se u dojemných situací, a v reálném životě, nebo nad příběhem. Jenže vlastní tvrdost mě nedovolí, abych si třeba zahrávala s vlastním životem...
Na bezmeznou lásku lidstva nevěřím - však kupříkladu ta dotyčná milenka mě také nemilovala - když totiž někoho miluju, nemohu mu ubližovat slovem, činem, ničím. Já chápu, že jsou to lidé, i ten nevěrník, i ta milenka - ale kde je ta jejich láska k lidem, ke kterým je cosi váže? I k lidem, co je k nim nic neváže? Nebuď majkafo naivní ve svém věku, že lidstvo je mírumilovné, ani já, ani ty nejsme mírumilovné  - a dáváme to najevo svými činy i slovy. Proto jsem třeba mohla dát ten pomyslný nůž na krk tomu svému, aby se rozhodl, protože ho miluji, a dala jsem mu tu šanci jít za hlasem svého srdce. Proto nemám ráda rozbíječe a rozbíječky vztahů, protože ničí životy jiných lidí - já to umím říct na rovinu.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#556 28. 5. 2009 12:37

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

majkafa napsal(a):

Zklamaná, včera po tom, co jsem ti napsala, jsem měla pocit, že si mám vzít Osho zen tarot. Do ruky mi padla tato karta.
TRPĚLIVOST
ZAPOMNĚLI JSME, JAK ČEKAT; čekání je téměř opuštěný prostor. Přitom je to nᚠnejvzácnější poklad - umět počkat na správný okamžik. Celá existence čeká na pravou chvíli. I stromy to vědí - kdy je čas vykvést a kdy je čas vzdát se všeho listí a stát nahý proti obloze. Ve své nahotě jsou stále krásné a s bezmeznou důvěrou, že staré odešlo a nové brzy přijde, čekají, až jim naroste nové listoví. Zapomněli jsme čekat, všechno chceme hned, ve spěchu. To je pro lidstvo velká ztráta. V tichosti a očekávání uvnitř tebe cosi vyrůstá - tvoje ryzí bytost. A jednoho dne vyskočí a vzplane, otřese celou tvou osobností; staneš se novým člověkem. Novým člověkem, který ví, co je to obřad, novým člověkem, který zná věčné životní šávy.

Někdy nám nezbývá nic jiného, než čekat. Semeno bylo zasazeno do země, dítě roste v lůně, ústřice obaluje zrno písku a přeměňuje ho v perlu. Tato karta nám připomíná, že máme být bdělí, trpěliví a vyčkávat. Přesně to také dělá žena na obrázku. Spokojeně, bez jediného náznaku úzkosti, jednoduše čeká. Zůstává trpělivá v průběhu všech fází měsíce, měnících se jí nad hlavou, je tak sladěna s rytmy měsíce, že se téměř staly jedním. Ví, že nyní je čas být pasívní a nechat přírodu vykonat svoje dílo. Není však ospalá ani netečná; ví, že je čas připravit se na něco důležitého. Je to období, plné tajemna, podobně jako hodiny těsně před úsvitem. Doba, kdy jediné, co můžeme dělat je čekat.

Slovo trpělivost má mnoho významů a mnoho skutků. Já jsem také trpělivá. Ale promiň, ženská, co ji chlap zahne si určitě nepujde na noční stolek vzít karty, aby si z ní vytáhla dejme tomu tu trpělivost a podle toho se řídila. Nemá snad svůj vlastní úsudek, své vlastní pocity, aby jí řekly, co je a není pro ni dobré? Ale je možné, že i takové ženy jsou, co si pujdou ke katrářce nechat vyložit karty a bez vlastního uvážení se jimi budou řídit - hlavně, že si to pak budou umět zdůvodnit - karty mi to řekly. Mám jinou náturu, sice tenhle směr občas zkouknu, ale nejsem ovce, abych se tím řídila.
Jediné, kdy můžeme čekat, je například, když ti někdo blízký leží v kritickém stavu na operačním stole - tam ti opravdu nic jiného nezbývá, nevěra není situace, kdy mᚠčekat s rukama v klíně, jak ji jiní za tebe vyřeší, nebo až se sama vyřeší - ona se může vyřešit, ale nemusí se ti to pak líbit.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#557 28. 5. 2009 12:48

majkafa
Host

Zklamaná napsal(a):

Člověk v určitých situacích musí být tvrdý, jinak ho všechno a všichni převálcují. Nejsem mladé kůzle, abych si zahrávala s čímkoliv a kýmkoliv, já jednám na rovinu a s prominutím tu rovinu žádám i od druhých. Když to někdo neumí, nebo nechce, není pro mě ten správný partner. Nejsem zase tak tvrdá, jak si myslíš podle mých písmenek, rozbrečím se u dojemných situací, a v reálném životě, nebo nad příběhem. Jenže vlastní tvrdost mě nedovolí, abych si třeba zahrávala s vlastním životem...
Na bezmeznou lásku lidstva nevěřím - však kupříkladu ta dotyčná milenka mě také nemilovala - když totiž někoho miluju, nemohu mu ubližovat slovem, činem, ničím. Já chápu, že jsou to lidé, i ten nevěrník, i ta milenka - ale kde je ta jejich láska k lidem, ke kterým je cosi váže? I k lidem, co je k nim nic neváže? Nebuď majkafo naivní ve svém věku, že lidstvo je mírumilovné, ani já, ani ty nejsme mírumilovné  - a dáváme to najevo svými činy i slovy. Proto jsem třeba mohla dát ten pomyslný nůž na krk tomu svému, aby se rozhodl, protože ho miluji, a dala jsem mu tu šanci jít za hlasem svého srdce. Proto nemám ráda rozbíječe a rozbíječky vztahů, protože ničí životy jiných lidí - já to umím říct na rovinu.

Slova, slova, slova.
Já cítím, že u tebe je rovina spojená s tvrdostí. Ale takhle to není.
Zaujalo mě tvé - vlastní tvrdost. Proč? Ke komu? K tobě? O to víc - proč?
Že se rozbrečíš u dojemných situací, jestě nemusí nutně znamenat, že nejsi tvrdá. Ale pokud ti tvá tvrdost vyhovuje, budiž.

#558 28. 5. 2009 13:07

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

majkafa napsal(a):

Slova, slova, slova.
Já cítím, že u tebe je rovina spojená s tvrdostí. Ale takhle to není.
Zaujalo mě tvé - vlastní tvrdost. Proč? Ke komu? K tobě? O to víc - proč?
Že se rozbrečíš u dojemných situací, jestě nemusí nutně znamenat, že nejsi tvrdá. Ale pokud ti tvá tvrdost vyhovuje, budiž.

Majko, víš, že já se stále divím, že mᚠpotřebu rozebírat mě? Jestliže ze mě tvrdost cítíš, cítíš ji asi správně. Jestliže já z tebe cítím rozpolcenost, určitě ji taky cítím správně - ale ty mi to budeš vymlouvat, viď? Že z tebe cítím, že stále nevíš, co se svým životem teď a natož, co s ním v budoucnu? Proto ti vyhovuje žít "přítomností" a nechat se vláčet situacemi, co se ti připletou do cesty - budeš v budoucnu s nimi bojovat, až na to uzraješ? Nebo tě to položí na lopatky, dle tvého nedělat právě nic...?
Když - nebo "kdybych" ti někdy v budoucnu odpověděla na ty tvé otázky, proč vlastní tvrdost, ke komu, k sobě, k jiným - proč?.....nebude ti to k ničemu, protože ty bys to ani nedokázala pochopit, natož zjistit, že to má nějaký cíl.

Není tady

#559 28. 5. 2009 13:15

Kerrin
♥♥♥♥---

Já se také snažím žít přítomností a na tom není nic špatného, ne? V tom s Majkou souhlasím.
Co plánovat dopředu...budoucnost, která pak nemusí vyjít podle vysněných představ.

Zklamaná...také mám ráda jednání na rovinu a ještě k tomu přidám já osobně upřímnost. Ale ne každý člověk umí jednat na rovinu.
Ale jinak jsi dobrá když jsi k sobe "tvrdá" to teda já nejsem a vyměnknu...to přiznám.

Není tady

#560 28. 5. 2009 13:16

majkafa
Host

Čas vše ukáže. smile

Teď mám v hlavě asociaci z jednoho příběhu:
Jen čas ví, jak je láska důležitá. smile

A být k sobě tvrdý? Jsou různé druhy tvrdosti.

Upravil(a) majkafa (28. 5. 2009 13:17)

#561 28. 5. 2009 13:18

javena
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

že takhle malým je to asi fakt šumák, proč jdou rodiče od sebe
Ale není jim šumák, že jdou od sebe. Proto si myslím, že by (věku přiměřeně) měl být na jejich přání brán ohled, když je to jen trochu možné. Dospělí se rozcházejí protože si to aspoň jeden z nich přeje a nakonec rozchod rozumově zdůvodní nebo si dokonce odechnou http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png, ale děti jen zcela výjimečně touží, aby táta/máma odešli pryč - dokonce i když se jedná o rodiče patologického.

Heli, to je samozřejmé. Psala jsem v příspěvku předtím, co jsme řekli dětem my s BM. Hrošánek k tomu "hodila" svůj postřeh z psychologické poradny a proto jsem zvýraznila to PROČ jdou od sebe.
Už jsem kdysi někde na babi psala, ža s rozchodem rodičů se dětem rozpadá svět a za tím si stojím. Dětský svět je máma a táta a že to někdy nejde víme my dospělí...

Není tady

#562 28. 5. 2009 13:26

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kerrin napsal(a):

Já se také snažím žít přítomností a na tom není nic špatného, ne? V tom s Majkou souhlasím.
Co plánovat dopředu...budoucnost, která pak nemusí vyjít podle vysněných představ.

Zklamaná...také mám ráda jednání na rovinu a ještě k tomu přidám já osobně upřímnost. Ale ne každý člověk umí jednat na rovinu.
Ale jinak jsi dobrá když jsi k sobe "tvrdá" to teda já nejsem a vyměnknu...to přiznám.

Kerrin - jsou sny a sny. Když tu píšeme o nevěře - tak můj sen je reálný - nežít po boku s nevěrným mužem. Jak se mi ten sen může vyvinout? Leda tak, že s ním žít nebudu - což je mé rozhodnutí. Jeho rozhodnutí by bylo, být nevěrný - což může. Jeho sen je třeba žít se mnou a mít milenku. Naše sny nejsou stejné, nemohou tedy být u jednoho sp¨lněny. Může si však najít ženu, která bude mít za sen mít nevěrného muže - pak to bude ten sen a vysněné představyfungovat - ku spokojenosti obou. Se mnou bohužel takovou vysněnou představu nemůže mít. wink

A ještě k těm plánům do budoucna - když neplánuješ, nikdy se do budoucvna nedostaneš - budeš stále jen v přítomnosti. Také žiju v přítomném čase, ale ten se snažím si utvářet svými vizemi, plány, vytyčit si trasu - cestu, kam chci a kam nechci dojít.

Není tady

#563 28. 5. 2009 13:30

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

majkafa napsal(a):

Čas vše ukáže. smile

Teď mám v hlavě asociaci z jednoho příběhu:
Jen čas ví, jak je láska důležitá. smile

A být k sobě tvrdý? Jsou různé druhy tvrdosti.

ano majko, čas vše ukáže. Btw. ty se nechceš někam dál dostat, ty chceš přešlapovat na místě a čekat na různé příležitosti - a když ti přijdou, tak se ani nebudeš umět rozhodnout, protože nebudeš si umět představit tu budoucnost - to mé oblíbené, co by kdyby wink

příklad: ráda bys našla hodného, věrného muže, prostě muže s velkým M - aby byl volný....nemůžeš ho mít - v přítomnosti určitě ne, protže se vážeš na jiné typy - naprosto s opačnými vlastnostmi. (no - možná je hodný... tongue)

Není tady

#564 28. 5. 2009 13:32

hrosanek
Host

S tím Javeno souhlasím. Šlo jen o přiměřenou informaci dětskému věku a plně s přihlédnutím k jejich otázkám. Psala jsem to jen z důvodu, že doplnění v té chvíli bezva informace:"Protože taka je takový a onaký, případně mamka je ..., je nekorektní k dětské duši." Osobně si myslím, že zbytečné ryze dospělé záležitosti, se nepropírají přes děti. Později, později se na všechno zeptají. Ptali se postupně. A myslím, že a se mezi mnou a manželem, kdy stalo cokoliv, tak si naše děti myslí, že si jeden druhého vážíme, nepomlouváme ho a respektujeme ho. Svět dětí je-li už pochroumán rozchodem rodičů, pak v míře, kdy neskončí dětství, je velkou výhrou.

Abychom odešli od sebe si nepřáli ani jeden. Dneska má už jejich svět rovnováhu, ale i tím, že jsem měla na druhé straně paráka, který se mnou bral ohled hlavně na ně.

#565 28. 5. 2009 13:36

majkafa
Host

Zklamaná, možná sis ještě nevšimla, ale o svých vztazích a o tom, jak je to teď, sem už nějakou dobu nepíšu. Takže vaříš z vody. smile
Omlouvám se za offtopic

Upravil(a) majkafa (28. 5. 2009 13:37)

#566 28. 5. 2009 13:41

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

majkafa napsal(a):

Zklamaná, možná sis ještě nevšimla, ale o svých vztazích a o tom, jak je to teď, sem už nějakou dobu nepíšu. Takže vaříš z vody. smile
Omlouvám se za offtopic

to byl příklad - nikoliv skutečnost....ale tím, jak ses na to hned ozvala, asi zas tak z vody nevařím...a mmch. jak to tedy bude příště? Poučení sis vzala, nebo zase budeš žít přítomností? Brát věci tak, jak ti přijdou pod ruku bez toho, abys dohlédla konce? offtopic už končím....ale myslím, že daleko od pravdy nejsem wink
PS. píšeš stále o svých vztazích vissla

Není tady

#567 28. 5. 2009 13:52

majkafa
Host

No vidíš, sice píšu o vztazích, a třeba momentálně zrovna vůbec žádný nemám. lol Píšu o svých vztazích celkově, minulých, současných s jinými lidmi než zrovna partnerem.
A jak to mám? Nu, tak, aby mi bylo dobře. smile

Btw ty mᚠkřišálovou kouli, jestli ty "dohlédneš do konce"? Já v ní takhle číst fakty neumím. smile

Upravil(a) majkafa (28. 5. 2009 13:55)

#568 28. 5. 2009 14:01

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

majkafa napsal(a):

No vidíš, sice píšu o vztazích, a třeba momentálně zrovna vůbec žádný nemám. lol Píšu o svých vztazích celkově, minulých, současných s jinými lidmi než zrovna partnerem.
A jak to mám? Nu, tak, aby mi bylo dobře. smile

Btw ty mᚠkřišálovou kouli, jestli ty "dohlédneš do konce"? Já v ní takhle číst fakty neumím. smile

Na křišálové koule tu jsou jiné odbornice - a když nemají kouli, tak se alespoň uspokojí kartami lol

jak to mᚠ- právě te´d - aby ti bylo dobře - fajn...a jak to budeš mít v budoucnu? Víš? Nebo dělᚠalespoň pro to něco, nebo jen čekáš, co ti OSUD přihraje do cesty?
BTW. já vím, že právě teď nikoho nemáš, si to už rozebírala jinde - a navíc, z tvého psaní se to dá docela dobře poznat...a že nevíš jak wink ?

Není tady

#569 28. 5. 2009 14:02

javena
♥♥♥♥♥♥-

Zklamčo, rozepsala jsi se hezky, ale co takhle poradit Mulzovi, když už mu tedy píšeš do vlákna?

Není tady

#570 28. 5. 2009 14:14

Kerrin
♥♥♥♥---

Zklamčo, tím, že žiju a snažím se žít přítomností a budoucnost myslím všeobecně. ne že na tu budoucnost nemyslím, ale ted v té přítomnosti ze dne na den...víkend od víkendu..........hezky si to užít, takovej ten bežnej život. JInak já jsem ponaučená......nesnažím se plánovat moc dopředu.
Vubec jsem neměla na mysli nic z toho, co jsi napsala o těch nevěrnostech...kdo jak komu.
Jestli neco takového  do života někomu přijde,tak přijde, pak je záležitost jak se k tomukdo postaví a co ustojí a co ne, ale to už tady bylo milionkrat probírané.Tak nemá cenu to řešit.
Ale díky.smile

jinak to je téma na jiné vlákno..

Mulz...jak se daří, zvládáte to doma?

Není tady

#571 28. 5. 2009 14:14

majkafa
Host

Zklamaná, mýlíš se, když jsi to uzavřela tím, že teď nikoho nemám. big_smile

Ale tohle není mé vlákno, ale Mulzovo.

#572 28. 5. 2009 15:16

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

javena napsal(a):

Zklamčo, rozepsala jsi se hezky, ale co takhle poradit Mulzovi, když už mu tedy píšeš do vlákna?

wink já jsem mu už poradila z počátku a na mém názoru se zatím nic nezměmilo a jak je vidět, ani na jeho konání také ne. Myslím si, že kdyby opravdu Mulzovi vadilo, že mu píšu názory na právě proběhnuvší diskuzi do vlákna, asi by se ozval - a také je možné, že si i z toho, co píšu dokáže něco vzít, by se to netýká přímo jeho a jeho partnerky - ale k něčemu, možná v budoucnu ( wink) mu to může být dobré...třeba wink

Není tady

#573 28. 5. 2009 15:28

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

majkafa napsal(a):

Zklamaná, mýlíš se, když jsi to uzavřela tím, že teď nikoho nemám. big_smile

Ale tohle není mé vlákno, ale Mulzovo.

lol majko.... a co teda máš? no, budu už raději zticha, nebo bych ti mohla něco napsat, což by nebylo ode mě hezké, tebe by to ranilo, jiné pobouřilo, jiní by mi zatleskali...dobrá, tak možná máš/nemáš...něco jako obutá/neobutá, oblečená/neoblečená.....tys sama tomu dala velmi příhodný název - to je tvá budoucnost? Tvá vize budoucnosti? hmmm....mě osobně by se to moc nelíbilo, i kdybych byla momentálně sama - ale proti gustu žádný dišputát vissla

Není tady

#574 28. 5. 2009 15:40

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kerrin napsal(a):

Zklamčo, tím, že žiju a snažím se žít přítomností a budoucnost myslím všeobecně. ne že na tu budoucnost nemyslím, ale ted v té přítomnosti ze dne na den...víkend od víkendu..........hezky si to užít, takovej ten bežnej život. JInak já jsem ponaučená......nesnažím se plánovat moc dopředu.
Vubec jsem neměla na mysli nic z toho, co jsi napsala o těch nevěrnostech...kdo jak komu.
Jestli neco takového  do života někomu přijde,tak přijde, pak je záležitost jak se k tomukdo postaví a co ustojí a co ne, ale to už tady bylo milionkrat probírané.Tak nemá cenu to řešit.
Ale díky.smile

jinak to je téma na jiné vlákno..

Mulz...jak se daří, zvládáte to doma?

Kerrin, jistě, pokud je někomu jinak, než jak by si přál, nevidí budoucnost třeba růžově, tak se snaží žít (někdy přežít) ze dne na den - funguje jen v rámci nutnosti a snaží se v tom najít alespoň kousek něčeho hezkého. Ale když je člověku fajn, nebo dobře - tak přeci jen už vidí dál, nebo si plánuje něco dál. Tohle myslím všeobecně. Když člověka něco semele  - většinou si z toho vezme ponaučení, že takhle by to už nechtěl, nechtěl by, aby se to opakovalo...a tím už vlastně tvoří tu svou budoucnost. Je však potřeba k tomu třeba ta trocha tvrdosti a nepolevit. Člověk vyměkne (i mě se to občas stane) a zjistím, že to byla chyba. A může se stát, že klidně vyměknu 2x - 5x i víckrát, než si to v palici srovnám, že fakt takhle by to nešlo. Protože tím ubližuju sobě. Můžeš něco ustát hned napoprvé, někdy se to prostě neustojí. Já to taky před víc jak rok a půl neustála (ne vztah - ale věci okolo) a fakt teď, kdyby mi to mělo přijít znova do cesty, jsem (budu) nekompromisní - protože myslím i na svou budoucnost.

Není tady

#575 28. 5. 2009 16:04

majkafa
Host

Zklamaná, mám sama sebe. big_smile
Kvalita mého žití se neodvíjí od toho, jestli mám nebo nemám partnera. smile
Tuhle lekci už umím. smile

Kvalita žádného života by neměla být závislá na existenci partnera.

Upravil(a) majkafa (28. 5. 2009 16:05)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí