19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Zklamaná napsal(a):
Fascinuje mě ihned ten závěr...zahýbá - je nespokojen. Není to tak vdy.
To není, ale tadyta paní zřejmě nespokojená byla... z nudy, stereotypu, atd. vznikne sice občas nějaký ten úlet i u spokojeného člověka, ale Mulzova druka se mu, s odputěním, kurwila pomalu furt...
Upravil(a) Mike (15. 5. 2009 13:32)
Není tady
Selima napsal(a):
Akurát pri tomto vaom uvaovaní celkom nechápem, prečo máte hneď dve deti... v neperspektívnom vzahu...
Tak to taky nechápu
Není tady
Mike napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
To není, ale tadyta paní zřejmě nespokojená byla... z nudy, stereotypu, atd. vznikne sice občas nějaký ten úlet i u spokojeného člověka, ale Mulzova druka se mu, s odputěním, kurwila pomalu furt...
Asi byla furt nespokojená
Není tady
Mike napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Tak zasa nevieme, aký mali vzah, pravda - ak jej denne opakoval, e neráta, e by spolu zostarli, tak sa jej ani vežmi nedivím.
Není tady
A to, e Ti "druka" matka vaich společných 2 dětí, zahýbá - prostě nebyla ve vztahu s Tebou spokojená.
Taky si nemyslím, e v tomhle případě půjde o to, e paní nebyla spokojená. Kdyby to tak toti bylo, tak si najde mimomanelský vztah a bude na něm ukájet to co jí chybí. Pes je zakopaný někde jinde - má to ráda, zahýbá (pravděpodobně - takhle jsem to pochopila) s kdekým a dlouhodobě.
Není tady
U Mulze a jeho druky účinná komunikace o problémech ve vztahu asi nefungovala...
A troku mám pocit, jakoby "role" ve vztahu si Mulz a druka prohodili... Mulz se stará o děti... ona se stará o milence... teda ne e by vichni chlapi hledali milenky, ale o děcka, a kór docela maličký, se větinou starají enský, ne? Take tu máme Mulze v roli "matky" a druku v roli "otce"...
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Mike napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Asi byla furt nespokojená
A proč si spolu teda udělali 2 děti?
Není tady
dixina napsal(a):
A to, e Ti "druka" matka vaich společných 2 dětí, zahýbá - prostě nebyla ve vztahu s Tebou spokojená.
Taky si nemyslím, e v tomhle případě půjde o to, e paní nebyla spokojená. Kdyby to tak toti bylo, tak si najde mimomanelský vztah a bude na něm ukájet to co jí chybí. Pes je zakopaný někde jinde - má to ráda, zahýbá (pravděpodobně - takhle jsem to pochopila) s kdekým a dlouhodobě.
Pokud nebyla nespokojená, tak je to druhý případ, co jsem psala - prostě tohle dělala odjakiva. Ale to si s ní teda Mulz neměl pořizovat děti... pokud taková byla u kdy se s ní seznámil... (moná proto si ji nechtěl vzít?)
Není tady
Mike napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Mike napsal(a):
To není, ale tadyta paní zřejmě nespokojená byla... z nudy, stereotypu, atd. vznikne sice občas nějaký ten úlet i u spokojeného člověka, ale Mulzova druka se mu, s odputěním, kurwila pomalu furt...Asi byla furt nespokojená
A proč si spolu teda udělali 2 děti?
Jo to nevím, já jsem u toho nebyla
Ale vzhledem k tomu, kolik je svobodných matek atd. - tak asi z podobného důvodu:
- ujely jim nohy (2x)
- selhala antikoncepce
- chtěli mít děti - jeden nebo druhý
(jetě je otázka, jestli obě ty děcka jsou Mulzovy, pokud se druka 4 roky schází s jinými a mladímu děcku jsou 3 roky)
Není tady
Milí účastníci, a není to v tuto chvíli jedno, jestli byla spokojená/nespokojená, jestli měli/neměli mít děti?
Není tady
Pre mňa nie, ak sa odo mňa iada, aby som ju odsúdila... Nemám rozhodne dos informácií. źudia málokedy robia veci bez príčiny a bezdôvodne. Jej dôvody nepoznáme a pre mňa by boli celkom zaujímavé. Ale inak je, smaozrejme, dôleitejie - čo teraz s tým.
Upravil(a) Selima (15. 5. 2009 13:41)
Není tady
Irik napsal(a):
Milí účastníci, a není to v tuto chvíli jedno, jestli byla spokojená/nespokojená, jestli měli/neměli mít děti?
Má pravdu, teď u to jedno je
Mulzi - v posteli to mezi vámi bylo OK? Jinak řečeno - nemohla být příčinou jejich záletů nespokojenost s kvalitou sexu doma?
Není tady
... teda, ani vlastně nevím, zda chci něco přispět ...
Snad e jako zavrený rodič jsem měl monost poznat, jaké to je ztratit děti, na nich mi záleí.
Na rozdíl od zakladatele tohoto vlákna jsem vak byl enatý a svou enu jsem chtěl (bohuel asi a moc).
A je to nakonec jedno, zda byli partneři současně i manelé... Co u, kdy jeden či druhý chce ze vztahu pryč?!
Take jen dávám k dobru toto:
Boj o děti se dá u vás dvou očekávat. A navrch můe mít automaticky ten, kdo má za sebou prarodiče - tedy obzvlá, pokud se o vnoučata taky někdy starají.
Popravdě - tenhle faktor sehrál v mém odcizení s dětmi ROZHODUJÍCÍ roli. Tchán s tchýní toti pro děti udělali
vdy první poslední... A bohuel pro mě, bydlí blízko (na rozdíl od mých rodičů. kteří jsou daleko).
Take se to velmi brzo zvrhlo v jednoznačnou přesilovku, kde já byl sám proti značné přesile.
Od začátku odsuzovaný, zavrhovaný, očerňovaný.
V tomhle postavení asi nejse. Tím lépe!
Jasněe nejlepí by bylo, kdybyste se vy dva o dětech dokázali přes vechna vzájemná zklamání rozumně domluvit.
Osobně tomu ale moc ancí nedávám. Přesto radím - zkuste se domluvit, e se to pokusíte řeit nyní i do budoucna za asistence nějaké rodinné poradny. To kdybyste dokázali, udělali byste pro své děti to NEJLEPÍ.
Tak se dr, chlape! Rozum do hrsti. A hodně těstí tobě, ale hlavně dětem.
Není tady
Irik napsal(a):
Není to jedno, pokud se z toho Mulz bude chtít pro budoucnost (tenhle vztah, nebo třeba ten přítí) poučit.
Jinak tady není celkem co řeit - Mulz to řekl jasně - nechce s ní být, chce ji vystěhovat a děti chce vychovávat sám.
Na to lze poradit jenom jediné - nechat to sepsat, dohodnout se u soudu - aby to měl podloené, kdyby jim ruplo v kouli.
Pokud nechce vztah zachránit, tak není víc co řeit... Max. tak komunikaci s drukou, protoe ta jim zřejmě moc nela ani doteď... a tu budou sakra potřebovat, aby mluvili o dětech, aspoň následujících 15 let...
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Jenom mi řekni, pokud je enská v manelství a v sexu v manelství na 100% spokojená, proč by hledala sex (nezávazný - viz co napsal Mulz - jinde?)
Proč? Třeba se na MD nudila, lezla po netu a tam pokecala, tam pokecala...takových chatů je a těch inzertních serverů... zvědavost, vzrůo, adrenalin....a jestli chlap byl v práci, aby zajistil ivobytí a ona se ani v "návalu své práce" nestačila dost dobře postarat o děti, tak mi je jasné (mě) e jen co zaklaply dveře, u seděla na netu. Vak takových bab na mateřské existuje.. i tady. Má to plnou pusu keců, co vechno musí, co se musí naučit, doučit...a celý den prosedí u vanění...a práce stojí. Já být chalpem, tak v první řadě ji odstřihnu přístup k netu - ostatně je to jeho byt, on jistě platí net...kdy chce mít dáma takovou zábavu, a si na ni napřed vydělá. A nebo jetě lepí - poslat takový exemplář do dálav, fakt tohle není parák do vztahu.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Jenom mi řekni, pokud je enská v manelství a v sexu v manelství na 100% spokojená, proč by hledala sex (nezávazný - viz co napsal Mulz - jinde?)
Proč? Třeba se na MD nudila, lezla po netu a tam pokecala, tam pokecala...takových chatů je a těch inzertních serverů... zvědavost, vzrůo, adrenalin....a jestli chlap byl v práci, aby zajistil ivobytí a ona se ani v "návalu své práce" nestačila dost dobře postarat o děti, tak mi je jasné (mě) e jen co zaklaply dveře, u seděla na netu. Vak takových bab na mateřské existuje.. i tady. Má to plnou pusu keců, co vechno musí, co se musí naučit, doučit...a celý den prosedí u vanění...a práce stojí. Já být chalpem, tak v první řadě ji odstřihnu přístup k netu - ostatně je to jeho byt, on jistě platí net...kdy chce mít dáma takovou zábavu, a si na ni napřed vydělá. A nebo jetě lepí - poslat takový exemplář do dálav, fakt tohle není parák do vztahu.
Tak polopatě: Pokud enský chlap v.y.uká mozek z hlavy... tak i kdyby se 100x doma nudila na internetu... tak souloit jinam nepůjde Nebude mít potřebu.
Není tady
Tak to beru zpět, pochopila jsem toto vlákno, jako prosbu o radu, jak postupovat ve věci svěření dítěte do péče, ne jako řeení jejih vztahu.
Není tady
Znám mue, který se skvěle postaral o své děti, kdy jim mamka, coby malým, umřela. Jasně, e jim maminka chyběla, chybí, ale on to zvládl a z dětí jsou teď spokojené dospělé slečny.
Někdy to tak v ivotě přijde, e se musí postarat jen jeden, protoe ten druhý rodič nemůe nebo nechce. Nechci hodnotit tento konkrétní případ, ale někdy se váně maminky nepovedou...
Mulzova druka nebude zřejmě vyloeně mateřský typ. Proč by tedy pro jejich děcka nemohlo být lepí, kdy péči převezme tem, kdo je ve vztahu k nim odpovědnějí, zde táta Mulz?
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Já být chalpem, tak v první řadě ji odstřihnu přístup k netu - ostatně je to jeho byt, on jistě platí net...kdy chce mít dáma takovou zábavu, a si na ni napřed vydělá..
To je skvělý nápad! ....
... Naprostý souhlas !!!
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Tak polopatě: Pokud enský chlap v.y.uká mozek z hlavy... tak i kdyby se 100x doma nudila na internetu... tak souloit jinam nepůjde
Nebude mít potřebu.
Martinko, tak to bych s takovou jistotou netvrdila...jde ji třeba o dobrodrůo, dělat zakázané, ne čistě o sex, to my nevíme. I takoví/takové jsou.
Není tady
Martinka1 napsal(a):
U Mulze a jeho druky účinná komunikace o problémech ve vztahu asi nefungovala...
A troku mám pocit, jakoby "role" ve vztahu si Mulz a druka prohodili... Mulz se stará o děti... ona se stará o milence... teda ne e by vichni chlapi hledali milenky, ale o děcka, a kór docela maličký, se větinou starají enský, ne? Take tu máme Mulze v roli "matky" a druku v roli "otce"...
První dítě bylo proto, e nám praskl prezervativ a ena mě neposlechla, aby si dola pro postinor..... A drzhý jsem chtěl já a nevim vak proč ona, předpokládám, e doufala, e ji to zklidní.... První je 100% moje, druhé nevím a ani vědět nechci, prostě JE MOJE a hotovo... nikdy bych cerku za nic nedal....
Sex jsme doma měli občas, já chtěl víc, ona méně.
Vysvětlení se mi dostalo takové, e tento sex nebere do vztahu, ale jen jako odreagování. e je to něco jako droga... Bohuel já takový nejsem abych to mohl tolerovat.
Není tady
Irik napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Proč? Třeba se na MD nudila, lezla po netu a tam pokecala, tam pokecala...takových chatů je a těch inzertních serverů... zvědavost, vzrůo, adrenalin....a jestli chlap byl v práci, aby zajistil ivobytí a ona se ani v "návalu své práce" nestačila dost dobře postarat o děti, tak mi je jasné (mě) e jen co zaklaply dveře, u seděla na netu. Vak takových bab na mateřské existuje.. i tady. Má to plnou pusu keců, co vechno musí, co se musí naučit, doučit...a celý den prosedí u vanění...a práce stojí. Já být chalpem, tak v první řadě ji odstřihnu přístup k netu - ostatně je to jeho byt, on jistě platí net...kdy chce mít dáma takovou zábavu, a si na ni napřed vydělá. A nebo jetě lepí - poslat takový exemplář do dálav, fakt tohle není parák do vztahu.Tak polopatě: Pokud enský chlap v.y.uká mozek z hlavy... tak i kdyby se 100x doma nudila na internetu... tak souloit jinam nepůjde
Nebude mít potřebu.
Martinko, tak to bych s takovou jistotou netvrdila...jde ji třeba o dobrodrůo, dělat zakázané, ne čistě o sex, to my nevíme. I takoví/takové jsou.
Myslim, ze ji slo o to dobrodruzstvi z toho silneho pulminutoveho zazitku.... Vim od ni toho dost, ale nechci to zde psat...
Není tady
Irik napsal(a):
Dobře, vzdávám se, můe
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Tak polopatě: Pokud enský chlap v.y.uká mozek z hlavy... tak i kdyby se 100x doma nudila na internetu... tak souloit jinam nepůjde
Nebude mít potřebu.
promiň - ale on taky pracuje, nemue ji vy**ukávat od rána do večera a od večera do rána - by se za chvíli mohli jít pást. A vůbec - proč si myslí, e zrovna tohle můe být důvod - e teda jako on ne*uká, take si ona chodí *ukat jinam jo? A slyela si někdy taky o tom, e s jídlem roste chu? Třeba ji to udělá a moc dobře a ona pak jetě doslintává u netu sorry martino, ale ty má někdy takový hlody, e by jeden spadl pod stůl
Hele, nesmí vechny soudit podle sebe
Není tady
Mulz napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
A troku mám pocit, jakoby "role" ve vztahu si Mulz a druka prohodili... Mulz se stará o děti... ona se stará o milence... teda ne e by vichni chlapi hledali milenky, ale o děcka, a kór docela maličký, se větinou starají enský, ne? Take tu máme Mulze v roli "matky" a druku v roli "otce"...První dítě bylo proto, e nám praskl prezervativ a ena mě neposlechla, aby si dola pro postinor..... A drzhý jsem chtěl já a nevim vak proč ona, předpokládám, e doufala, e ji to zklidní.... První je 100% moje, druhé nevím a ani vědět nechci, prostě JE MOJE a hotovo... nikdy bych cerku za nic nedal....
Sex jsme doma měli občas, já chtěl víc, ona méně.
Vysvětlení se mi dostalo takové, e tento sex nebere do vztahu, ale jen jako odreagování. e je to něco jako droga... Bohuel já takový nejsem abych to mohl tolerovat.
To nevypadá na dobrou komunikaci ve vztahu...
A druhý dítě jako "náplast" na nefunkční vztah?
Je v pořádku, e v tom vztahu nechce pokračovat. To Ti přece nikdo nebere. Jenom si uvědom, e 100% vina není na eně, jste v tom oba.
Co vlastně chce jetě řeit?
Není tady