6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kdyby neměli děti, u by spolu nebyli dávno.
Není tady
e mu partnerka není zas tak fuk, protoe na ni pomýlí alespoň na pozici matky
Alespoň... to je úasná formulace... kdyby děti neměli, u je na ulici.
Myslí si, e on to tak vnímá, nebo do toho filtruje něco osobního ?
Proč se neustále vyptáva na moje pohnutky? Myslím, e téměř vechny reakce, nejen moje, vycházejí z osobních zkueností. Ale v tomto případě je celkem logické, e ta změna nebude k lepímu - pro Mulze, jeho partnerku i jejich děti. Konkrétně pro Mulze razantní díky jeho jednání a nepříjemná proto, e ta paní asi kromě podvečerního rozhazování noek se snad taky nějak doma podílela - co teď vechno spadne na něj, neodloí-li děti k prarodičům na skorotrvalo. Mimo to jim bude muset vysvětlovat, proč maminka odela - dalí věc, která mezi příjemné zrovna nepatří.
Není tady
helena napsal(a):
e mu partnerka není zas tak fuk, protoe na ni pomýlí alespoň na pozici matky
Alespoň... to je úasná formulace... kdyby děti neměli, u je na ulici.
Myslí si, e on to tak vnímá, nebo do toho filtruje něco osobního ?
Proč se neustále vyptáva na moje pohnutky? Myslím, e téměř vechny reakce, nejen moje, vycházejí z osobních zkueností. Ale v tomto případě je celkem logické, e ta změna nebude k lepímu - pro Mulze, jeho partnerku i jejich děti. Konkrétně pro Mulze razantní díky jeho jednání a nepříjemná proto, e ta paní asi kromě podvečerního rozhazování noek se snad taky nějak doma podílela - co teď vechno spadne na něj, neodloí-li děti k prarodičům na skorotrvalo. Mimo to jim bude muset vysvětlovat, proč maminka odela - dalí věc, která mezi příjemné zrovna nepatří.
ad1/ a co jako s takovým exemplářem?
ad2/ jestlie i tvá reakce, tak jako mé, vycházejí z osobních zkueností, nevím, nad čím se čertí? Teď píe, e změna nebude k lepímu jak pro Mulze, tak pro jeho partnerku, tak pro děti - ale původně ses zaměřila pouze na Mulze Ty tu nepříjemnost vidí předevím v tom, e "nebude mít domácí servis". Já bych se toho tak nebála...ale jsou tací chlapi, e strčí raději hlavu do písku a dělají, e nic nevědí, jen aby o ten servis nepřili
Není tady
Nebo si vydupou děti a pak je strčí ke svým rodičům.
Cituji Mulze:
Moji rodice by je ohlidali take. (viz kazdodeni hlidani nasi dcerky).
Upravil(a) majkafa (20. 5. 2009 15:11)
Tohle se týká jen dětí, ne vaeho vztahu:
Mutzi, počítá s variantou, e děti odejdou i s matkou? (Ty říká jedním dechem, e nemá práci, a zároveň, e malé děcko vodí k babičce, aby paní mohla chodit do práce....) Pokud seene sluný podnájem, bude mít příjem (a to i od tebe, myslím, e platby na děti se lze domoci), a dětí se nebude chtít vzdát - málokterá máma by to udělala - budou tvoje úvahy moná vypadat jinak. Přijde mi, e ty u počítá s tím, e si děti nechá a ji "vyprovodí, byt je přece tvůj", ale to přece nejde...přece nemůe povaovat vlastní rozhodnutí za právní akt? Ty ji dost očerňuje, ale jako máma asi funguje...co by nám sem napsala asi ona? Moná to tak opravdu chce...moná ne....Třeba se teď "snaí", protoe nechce přijít o ty děti, a nevidí jinou cestu...
Upravil(a) Vanda (20. 5. 2009 15:29)
Cituji:
Ani moc nebojovala. Bojovat ani moc nemohla, jeliko byt je můj. Ona by to ani nemohla utáhnout, ani práci nemá jistou. Mám spí strach do budoucna, aby mi nechtěla děti vzít.....
Mulzi, na tvém místě, ne budu řeit coby kdyby, ihned zaádám soud o svěření dětí do své péče. A hin se pak uvidí. Pak budete řeit ostatní. Třeba ti je soud vůbec nepřisoudí. Nebo třeba taky jo a pak budete řeit bydlení atd. Nebo se třeba soudně dohodnete na střídavé péči.
U jsi byl kvůli dětem na sociálce a zaádal soud o svěření? Moná tvá ena u zaádala a ani to neví.
U jsem psala, myslím, e je to u nezletilých povinné ze zákona, by nejste sezdáni. Na to pak navazuje stanovení výivného.
Upravil(a) majkafa (20. 5. 2009 16:51)
vzah matka - diea ničím nenahradí, je to ten prapôvodný a najdôleitejí vzah
ktorý človek vôbec, v tomto svete, má
Není tady
katafyge napsal(a):
ktorý človek vôbec, v tomto svete, má
Jak to Katafyge souvisí s tímto tématem?
Moná to patně chápu, ale ve smyslu mě jako matky si myslím, e vztah mých dětí k jejich otci je úplně stejně prapůvodní a nejdůleitějí.
Oba jsme rodiči, oba máme stejná práva a povinnosti k dětem. Oba nás děti milují a oba bychom byli idioti pokud bychom neviděli dětské výsostné právo mít nás oba rovnocenně.
Proč by to mělo být jinde jinak, pokud ani jeden jako RODIČ neselhává?
Mike napsal(a):
Otázka pro eny:
Jedné věci nerozumím.
Dokáu pochopit, e pokud je ena ve svém "legitimním" vztahu s něčím nespokojená, něco jí chybí, často to vyřeí tím, e si najde milence, který jí dopřává to, co nemá doma - a u je to pohlazení, pozornost, láska, něha, sex, nebo třeba uzený se zelím Ostatně, i mnohé z vás tu psaly či píou o tom, e to pořeily podobným způsobem...
Ale proč proboha běhat po diskotékách a ukat pokadý s někým jiným??? To vám (rozuměj: eně) fakt můe dát něco "povznáejícího?"
Ptám se proto, e tomu nerozumím, nikoli tedy proto, e bych tu chtěl nějak moralizovat, či co...
Lebo sa mono chce vráti do doby, keď bola astná... t.j. k singlovskému obdobiu. Ty si za slobodna odmietol ponúkajúcu sa enu(okrem úplných príer)? Neverím. Proste tak trochu pokus o nemoné, o návrat do minulosti.
Není tady
Ale proč proboha běhat po diskotékách a ukat pokadý s někým jiným??? To vám (rozuměj: eně) fakt můe dát něco "povznáejícího?"
Mikei, moná bys tomu TY nevěřil, ale můe.
Myslím, e měří nestejným metrem. Zapomeň u na ty diskotéky.
A "ukat" pokadý s někým jiným můe být v některém ivotním období cesta, kterou daný člověk (úmyslně neříkám jen ena) v tu chvíli prostě potřebuje, by to pro někoho můe být nepochopitelné. Třeba proto, e nehledá ádný vztah, ani takový, který by trval dvě milování, a přesto potřebuje objetí a sex.
Kdy to období přejde, pak se to u někoho změní.
Někdo má takové období třeba celý ivot. A není pro tohle lepí nebo horí, ne kdokoliv jiný.
zuzi777a napsal(a):
Jsem asi naivní... Mě furt nejde k sobě to označení *u*k... píny a vcelku obětavé mámy v jednom.. Takové divné dva v jednom .... Jako Ariel se pinící aviváí, nebo tak...
Ale asi i takoví jsou mezi námi....
Mulz je natvaný, rozhodnutý, přesto chce hledat jetě podrobnosti... Trochu ho chápu, ale pouze v okamiku, kdyby chtěl jetě vztah nějak slepovat- aby si udělal jasno.
Pokud je ale rozhodnutý jít od partnerky bokem, přijde mi to jako zbytečné doráení sama sebe ... Takové sebemrskačství: Jó takový jsem chudák, protoe ona chrápala s tím, tím, tím a tím taky.... Proč?? Pokud ji nechci , tak a si pro mě za mě přefikne celý soubor Alexandrovců i s dirigentem....
Zaila som aj kriminálnika, ktorý zachránil niekomu ivot... Holt, niekedy to proste JE 2v1(čím vôbec nechcem tvrdi, e to je tak v tomto prípade - nič o ňom neviem).
Není tady
ádný člověk není čistě černý nebo čistě bílý.
Kdy se budu topit a přijde mě zachránit ten, kdo celý ivot střídá partnery, nebo ten, kdo někoho zabil, něco ukradl, ... budu mu pak méně vděčná?
Nebo se raději utopím, protoe zachraňující není "dostatečně kvalitní"?
Upravil(a) majkafa (20. 5. 2009 17:12)
Já se prostě stále nedokáu vzpamatovat z Mulzovy věty, cituji:
nebudu naruovat jejich (dětí) mravní výchovu
Hlava mi to nebere. Od včerejka si ji nad tím lámu. To mě fakty dostalo.
Hm, jen jestli I JÁ nenaruuju mravní výchovu svých dětí. A co můj BM?
Prosím, co to přesně je - mravní výchova?
Je to zákonem dáno? Kterým?
Upravil(a) majkafa (20. 5. 2009 17:21)
Co to je mravní výchova dítěte. Neberu ho sebou na onu diskotéku, aby vidělo, jak umím ít?
To je přece výkřik zraněného chlapa, který moná není ideální partner. To asi nebude, protoe sám do toho el s neideálními představami, jak by to mohlo jít. Moná je to ideální táta, který se tím výkřikem jen straně bojí, e mu někdo sebere jeho děti, protoe je to v tomhle státě velmi časté, e pokud se dva nedohodnou, tak jsou děti automaticky svěřeny do péče matky a i dobří tátové kemrají o monost se podílet na výchově dětí. Tak si to obhajuje předem sám v sobě piněním vlastní eny.
A přestane křičet jeho ego (a náznaky v jeho písmenkách jsou), tak vymyslí jak se smysluplně dohodnout a netahat do toho dalí pínu. To je jen na něm.
hrosanek napsal(a):
katafyge napsal(a):
ktorý človek vôbec, v tomto svete, máJak to Katafyge souvisí s tímto tématem?
Moná to patně chápu, ale ve smyslu mě jako matky si myslím, e vztah mých dětí k jejich otci je úplně stejně prapůvodní a nejdůleitějí.
Oba jsme rodiči, oba máme stejná práva a povinnosti k dětem. Oba nás děti milují a oba bychom byli idioti pokud bychom neviděli dětské výsostné právo mít nás oba rovnocenně.
Proč by to mělo být jinde jinak, pokud ani jeden jako RODIČ neselhává?
diea má dve rúčky, jednu pre mamu druhú pre otca, Hroi v tomto sme za jedno , kadý rodič má pecifickú
úlohu v ivote a nahrádza ju nebýva astné, len mám pocit, e ten cit pre rozlíenie tu zakladatežovi vlákna chýba
Není tady
Selima napsal(a):
Ty si za slobodna odmietol ponúkajúcu sa enu(okrem úplných príer)?
Odmietol, a nebola to príera
Jen toho docela dost vypila a mně se namazané eny prostě nelíbí, resp. působí na mě antieroticky...
Upravil(a) Mike (20. 5. 2009 17:47)
Není tady
majkafa napsal(a):
Někdo má takové období třeba celý ivot. A není pro tohle lepí nebo horí, ne kdokoliv jiný.
Jasně - jen připomínám, e jsem opravdu nechtěl nijak moralizovat, tím méně kohokoliv odsuzovat... jen jsem byl prostě zvědavej na pohled na tuto problematiku enskýma očima, nic víc...
Není tady
Mike napsal(a):
anais.de napsal(a):
Ano, nejlepe by bylo, kdyby Mulz odesel a nechal druzce byt i deti...
Taky by moh třeba vyskočit z okna...
Probuh Mikesi, doufam, ze jsi cetl zbytek meho prispevku. Uprimne mne vydesilo, ze nekteri tu realne uvazovali o teto eventualite jako o moralne spravne. Je jiste v poradku, ze Mulz druzku nevyhodil na ulici, ze nechava vychladnout emoce a hleda nejake reseni, ktere by bylo co nejmene bolestive pro vsechny. Nicmene pokud by druzce za techto okolnosti nechal byt, na nejz ona nema ani legalni ani (dle meho nazoru) moralni pravo, musel by byt bud svaty Frantisek nebo psychiatricky pacient (a uznavam, ze muze byt nekdy pro normalniho smrtelnika obtizne tyto extremy rozlisit).
Abych nebyla za zaujatou, domnivam se, ze chovani pani Mulzove lze snad lidsky pochopit, ale ja osobne bych ho jako partner neskousla. Myslim, ze bych se zachovala podobne jako on.
Není tady
Příspěvek byl smazán moderátorem, netýkal se tématu.
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
Vanda napsal(a):
Tohle se týká jen dětí, ne vaeho vztahu:
Mutzi, počítá s variantou, e děti odejdou i s matkou? (Ty říká jedním dechem, e nemá práci, a zároveň, e malé děcko vodí k babičce, aby paní mohla chodit do práce....) Pokud seene sluný podnájem, bude mít příjem (a to i od tebe, myslím, e platby na děti se lze domoci), a dětí se nebude chtít vzdát - málokterá máma by to udělala - budou tvoje úvahy moná vypadat jinak. Přijde mi, e ty u počítá s tím, e si děti nechá a ji "vyprovodí, byt je přece tvůj", ale to přece nejde...přece nemůe povaovat vlastní rozhodnutí za právní akt? Ty ji dost očerňuje, ale jako máma asi funguje...co by nám sem napsala asi ona? Moná to tak opravdu chce...moná ne....Třeba se teď "snaí", protoe nechce přijít o ty děti, a nevidí jinou cestu...
Nepočítám s tím, ale bojím se toho........
Moná jí sem dám i link, a se sama vyjádří, ale nechce jít ani do poradny. Tak nevím....
Není tady
Mulz napsal(a):
Moná jí sem dám i link, a se sama vyjádří....
To by mohlo být jistě zajímavé, ale radi ne... si myslím...
Kdy by si tu přečetla, co jsi tu o ní napsal Ty... nevím...
Není tady