Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#426 20. 5. 2009 14:03

javena
♥♥♥♥♥♥-

Re: Od chlapa

Kdyby neměli děti, už by spolu nebyli dávno.

Není tady

#427 20. 5. 2009 14:05

helena
♥♥♥♥♥♥♥

že mu partnerka není zas tak fuk, protože na ni pomýšlí alespoň na pozici matky
Alespoň... to je úžasná formulace... kdyby děti neměli, už je na ulici.
Myslíš si, že on to tak vnímá, nebo do toho filtruješ něco osobního ?
Proč se neustále vyptávaš na moje pohnutky? Myslím, že téměř všechny reakce, nejen moje, vycházejí z osobních zkušeností. Ale v tomto případě je celkem logické, že ta změna nebude k lepšímu - pro Mulze, jeho partnerku i jejich děti. Konkrétně pro Mulze razantní díky jeho jednání a nepříjemná proto, že ta paní asi kromě podvečerního rozhazování nožek se snad taky nějak doma podílela - což teď všechno spadne na něj, neodloží-li děti k prarodičům na skorotrvalo. Mimo to jim bude muset vysvětlovat, proč maminka odešla - další věc, která mezi příjemné zrovna nepatří.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#428 20. 5. 2009 14:33

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

helena napsal(a):

že mu partnerka není zas tak fuk, protože na ni pomýšlí alespoň na pozici matky
Alespoň... to je úžasná formulace... kdyby děti neměli, už je na ulici.
Myslíš si, že on to tak vnímá, nebo do toho filtruješ něco osobního ?
Proč se neustále vyptávaš na moje pohnutky? Myslím, že téměř všechny reakce, nejen moje, vycházejí z osobních zkušeností. Ale v tomto případě je celkem logické, že ta změna nebude k lepšímu - pro Mulze, jeho partnerku i jejich děti. Konkrétně pro Mulze razantní díky jeho jednání a nepříjemná proto, že ta paní asi kromě podvečerního rozhazování nožek se snad taky nějak doma podílela - což teď všechno spadne na něj, neodloží-li děti k prarodičům na skorotrvalo. Mimo to jim bude muset vysvětlovat, proč maminka odešla - další věc, která mezi příjemné zrovna nepatří.

ad1/ a co jako s takovým exemplářem?
ad2/ jestliže i tvá reakce, tak jako mé, vycházejí z osobních zkušeností, nevím, nad čím se čertíš? Teď píšeš, že změna nebude k lepšímu jak pro Mulze, tak pro jeho partnerku, tak pro děti - ale původně ses zaměřila pouze na Mulze wink Ty tu nepříjemnost vidíš především v tom, že "nebude mít domácí servis". Já bych se toho tak nebála...ale jsou tací chlapi, že strčí raději hlavu do písku a dělají, že nic nevědí, jen aby o ten servis nepřišli wink

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#429 20. 5. 2009 15:09

majkafa
Host

Nebo si vydupou děti a pak je strčí ke svým rodičům.

Cituji Mulze:
Moji rodice by je ohlidali take. (viz kazdodeni hlidani nasi dcerky).

Upravil(a) majkafa (20. 5. 2009 15:11)

#430 20. 5. 2009 15:27

Vanda
Host

Tohle se týká jen dětí, ne vašeho vztahu:
Mutzi, počítᚠs variantou, že děti odejdou i s matkou? (Ty říkᚠjedním dechem, že nemá práci, a zároveň, že malé děcko vodíš k babičce, aby paní mohla chodit do práce....) Pokud sežene slušný podnájem, bude mít příjem (a to i od tebe, myslím, že platby na děti se lze domoci), a dětí se nebude chtít vzdát - málokterá máma by to udělala - budou tvoje úvahy možná vypadat jinak. Přijde mi, že ty už počítᚠs tím, že si děti nechᚠa ji "vyprovodíš, byt je přece tvůj", ale to přece nejde...přece nemůžeš považovat vlastní rozhodnutí za právní akt? Ty ji dost očerňuješ, ale jako máma asi funguje...co by nám sem napsala asi ona? Možná to tak opravdu chce...možná ne....Třeba se teď "snaží", protože nechce přijít o ty děti, a nevidí jinou cestu...

Upravil(a) Vanda (20. 5. 2009 15:29)

#431 20. 5. 2009 15:39

majkafa
Host

Cituji:
Ani moc nebojovala. Bojovat ani moc nemohla, jelikož byt je můj. Ona by to ani nemohla utáhnout, ani práci nemá jistou. Mám spíš strach do budoucna, aby mi nechtěla děti vzít.....

Mulzi, na tvém místě, než budu řešit coby kdyby, ihned zažádám soud o svěření dětí do své péče. A hin se pak uvidí. Pak budete řešit ostatní. Třeba ti je soud vůbec nepřisoudí. Nebo třeba taky jo a pak budete řešit bydlení atd. Nebo se třeba soudně dohodnete na střídavé péči.

Už jsi byl kvůli dětem na sociálce a zažádal soud o svěření? Možná tvá žena už zažádala a ani to nevíš.

Už jsem psala, myslím, že je to u nezletilých povinné ze zákona, by nejste sezdáni. Na to pak navazuje stanovení výživného.

Upravil(a) majkafa (20. 5. 2009 16:51)

#432 20. 5. 2009 15:54

katafyge
♥♥♥♥♥--

vzah matka - diea  ničím nenahradíš, je to ten prapôvodný a  najdôležitejší vzah
   ktorý človek vôbec, v tomto svete, má hjarta

Není tady

#433 20. 5. 2009 16:43

hrosanek
Host

katafyge napsal(a):

vzah matka - diea  ničím nenahradíš, je to ten prapôvodný a  najdôležitejší vzah

Jak to Katafyge souvisí s tímto tématem?

Možná to špatně chápu, ale ve smyslu mě jako matky si myslím, že vztah mých dětí k jejich otci je úplně stejně prapůvodní a nejdůležitější.

Oba jsme rodiči, oba máme stejná práva a povinnosti k dětem. Oba nás děti milují a oba bychom byli idioti pokud bychom neviděli dětské výsostné právo mít nás oba rovnocenně.

Proč by to mělo být jinde jinak, pokud ani jeden jako RODIČ neselhává?

#434 20. 5. 2009 16:59

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mikeš napsal(a):

Otázka pro ženy: big_smile

Jedné věci nerozumím.
Dokážu pochopit, že pokud je žena ve svém "legitimním" vztahu s něčím nespokojená, něco jí chybí, často to vyřeší tím, že si najde milence, který jí dopřává to, co nemá doma - a už je to pohlazení, pozornost, láska, něha, sex, nebo třeba uzený se zelím big_smile Ostatně, i mnohé z vás tu psaly či píšou o tom, že to pořešily podobným způsobem...
Ale proč proboha běhat po diskotékách a šukat pokaždý s někým jiným??? To vám (rozuměj: ženě) fakt může dát něco "povznášejícího?"

Ptám se proto, že tomu nerozumím, nikoli tedy proto, že bych tu chtěl nějak moralizovat, či co...

Lebo sa možno chce vráti do doby, keď bola šastná... t.j. k singlovskému obdobiu. Ty si za slobodna odmietol ponúkajúcu sa ženu(okrem úplných príšer)? Neverím. Proste tak trochu pokus o nemožné, o návrat do minulosti.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#435 20. 5. 2009 17:06

majkafa
Host

Ale proč proboha běhat po diskotékách a šukat pokaždý s někým jiným??? To vám (rozuměj: ženě) fakt může dát něco "povznášejícího?"

Mikeši, možná bys tomu TY nevěřil, ale může.
Myslím, že měříš nestejným metrem. Zapomeň už na ty diskotéky. smile
A "šukat" pokaždý s někým jiným může být v některém životním období cesta, kterou daný člověk (úmyslně neříkám jen žena) v tu chvíli prostě potřebuje, by to pro někoho může být nepochopitelné. Třeba proto, že nehledá žádný vztah, ani takový, který by trval dvě milování, a přesto potřebuje objetí a sex.
Když to období přejde, pak se to u někoho změní.
Někdo má takové období třeba celý život. A není pro tohle lepší nebo horší, než kdokoliv jiný.

#436 20. 5. 2009 17:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

zuzi777a napsal(a):

Jsem asi naivní... Mě furt nejde k sobě   to označení   š*u*k... špíny a  vcelku obětavé mámy v jednom.. Takové divné dva v jednom ....  Jako  Ariel se špinící aviváží, nebo tak...
  Ale asi i takoví jsou mezi námi....

Mulz je naštvaný, rozhodnutý, přesto chce hledat  ještě podrobnosti... Trochu ho chápu, ale pouze v okamžiku, kdyby chtěl  ještě vztah nějak slepovat- aby si udělal jasno.
Pokud je ale rozhodnutý jít od  partnerky bokem, přijde mi to jako  zbytečné  dorážení sama sebe ... Takové sebemrskačství: Jó takový jsem chudák, protože ona chrápala s tím, tím, tím a tím taky....  Proč?? Pokud ji nechci , tak a si pro mě za mě přefikne celý soubor Alexandrovců i s dirigentem....

Zažila som aj kriminálnika, ktorý zachránil niekomu život... Holt, niekedy to proste JE 2v1(čím vôbec nechcem tvrdi, že to je tak v tomto prípade - nič o ňom neviem).

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#437 20. 5. 2009 17:11

majkafa
Host

Žádný člověk není čistě černý nebo čistě bílý. smile
Když se budu topit a přijde mě zachránit ten, kdo celý život střídá partnery, nebo ten, kdo někoho zabil, něco ukradl, ...  budu mu pak méně vděčná? smile

Nebo se raději utopím, protože zachraňující není "dostatečně kvalitní"?

Upravil(a) majkafa (20. 5. 2009 17:12)

#438 20. 5. 2009 17:13

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

stolt

Brita

Není tady

#439 20. 5. 2009 17:17

majkafa
Host

Já se prostě stále nedokážu vzpamatovat z Mulzovy věty, cituji:
nebudu narušovat jejich (dětí) mravní výchovu
Hlava mi to nebere. Od včerejška si ji nad tím lámu. To mě fakty dostalo.
Hm, jen jestli I JÁ nenarušuju mravní výchovu svých dětí. big_smile A co můj BM? lol

Prosím, co to přesně je - mravní výchova? dumbomlol
Je to zákonem dáno? Kterým?

Upravil(a) majkafa (20. 5. 2009 17:21)

#440 20. 5. 2009 17:24

hrosanek
Host

Co to je mravní výchova dítěte. Neberu ho sebou na onu diskotéku, aby vidělo, jak umím žít? big_smile

To je přece výkřik zraněného chlapa, který možná není ideální partner. To asi nebude, protože sám do toho šel s neideálními představami, jak by to mohlo jít. Možná je to ideální táta, který se tím výkřikem jen strašně bojí, že mu někdo sebere jeho děti, protože je to v tomhle státě velmi časté, že pokud se dva nedohodnou, tak jsou děti automaticky svěřeny do péče matky a i dobří tátové škemrají o možnost se podílet na výchově dětí. Tak si to obhajuje předem sám v sobě špiněním vlastní ženy.

Až přestane křičet jeho ego (a náznaky v jeho písmenkách jsou), tak vymyslí jak se smysluplně dohodnout a netahat do toho další špínu. To je jen na něm. smile

#441 20. 5. 2009 17:36

katafyge
♥♥♥♥♥--

hrosanek napsal(a):

katafyge napsal(a):

Jak to Katafyge souvisí s tímto tématem?

Možná to špatně chápu, ale ve smyslu mě jako matky si myslím, že vztah mých dětí k jejich otci je úplně stejně prapůvodní a nejdůležitější.

Oba jsme rodiči, oba máme stejná práva a povinnosti k dětem. Oba nás děti milují a oba bychom byli idioti pokud bychom neviděli dětské výsostné právo mít nás oba rovnocenně.

Proč by to mělo být jinde jinak, pokud ani jeden jako RODIČ neselhává?

diea má dve rúčky, jednu pre mamu druhú pre otca, Hroši v tomto sme za jedno stolt , každý rodič má špecifickú
  úlohu v živote a nahrádza ju nebýva šastné, len mám pocit, že ten cit pre rozlíšenie tu zakladatežovi vlákna chýba

Není tady

#442 20. 5. 2009 17:47

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Ty si za slobodna odmietol ponúkajúcu sa ženu(okrem úplných príšer)?

Odmietol, a nebola to príšera big_smile
Jen toho docela dost vypila a mně se namazané ženy prostě nelíbí, resp. působí na mě antieroticky...

Upravil(a) Mikeš (20. 5. 2009 17:47)

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#443 20. 5. 2009 17:56

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Někdo má takové období třeba celý život. A není pro tohle lepší nebo horší, než kdokoliv jiný.

Jasně - jen připomínám, že jsem opravdu nechtěl nijak moralizovat, tím méně kohokoliv odsuzovat... jen jsem byl prostě zvědavej na pohled na tuto problematiku ženskýma očima, nic víc...

Není tady

#444 20. 5. 2009 18:37

anais.de
♥♥♥♥♥--
Místo: Deutschland

Mikeš napsal(a):

anais.de napsal(a):

Ano, nejlepe by bylo, kdyby Mulz odesel a nechal druzce byt i deti...

Taky by moh třeba vyskočit z okna... big_smile

Probuh Mikesi, doufam, ze jsi cetl zbytek meho prispevku. Uprimne mne vydesilo, ze nekteri tu realne uvazovali o teto eventualite jako o moralne spravne. Je jiste v poradku, ze Mulz druzku nevyhodil na ulici, ze nechava vychladnout emoce a hleda nejake reseni, ktere by bylo co nejmene bolestive pro vsechny. Nicmene pokud by druzce za techto okolnosti nechal byt, na nejz ona nema ani legalni ani (dle meho nazoru) moralni pravo, musel by byt bud svaty Frantisek nebo psychiatricky pacient (a uznavam, ze muze byt nekdy pro normalniho smrtelnika obtizne tyto extremy rozlisit).

Abych nebyla za zaujatou, domnivam se, ze chovani pani Mulzove lze snad lidsky pochopit, ale ja osobne bych ho jako partner neskousla. Myslim, ze bych se zachovala podobne jako on.

Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it. (Richard P. Feynman)

Není tady

#445 20. 5. 2009 20:28

Neudatelný
♥♥-----
Místo: Jagerndorf

Příspěvek byl smazán moderátorem, netýkal se tématu.

Pozor: Velmi zlý člověk!

Není tady

#446 20. 5. 2009 20:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#447 20. 5. 2009 20:45

Neudatelný
♥♥-----
Místo: Jagerndorf

Pozor: Velmi zlý člověk!

Není tady

#448 20. 5. 2009 20:47

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#449 20. 5. 2009 22:13

Mulz
♥♥♥----

Vanda napsal(a):

Tohle se týká jen dětí, ne vašeho vztahu:
Mutzi, počítᚠs variantou, že děti odejdou i s matkou? (Ty říkᚠjedním dechem, že nemá práci, a zároveň, že malé děcko vodíš k babičce, aby paní mohla chodit do práce....) Pokud sežene slušný podnájem, bude mít příjem (a to i od tebe, myslím, že platby na děti se lze domoci), a dětí se nebude chtít vzdát - málokterá máma by to udělala - budou tvoje úvahy možná vypadat jinak. Přijde mi, že ty už počítᚠs tím, že si děti nechᚠa ji "vyprovodíš, byt je přece tvůj", ale to přece nejde...přece nemůžeš považovat vlastní rozhodnutí za právní akt? Ty ji dost očerňuješ, ale jako máma asi funguje...co by nám sem napsala asi ona? Možná to tak opravdu chce...možná ne....Třeba se teď "snaží", protože nechce přijít o ty děti, a nevidí jinou cestu...

Nepočítám s tím, ale bojím se toho........
Možná jí sem dám i link, a se sama vyjádří, ale nechce jít ani do poradny. Tak nevím....

Není tady

#450 20. 5. 2009 22:18

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Mulz napsal(a):

Možná jí sem dám i link, a se sama vyjádří....

To by mohlo být jistě zajímavé, ale radši ne... si myslím...
Když by si tu přečetla, co jsi tu o ní napsal Ty... nevím... sad

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí