|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Mulz napsal(a):
Amriana napsal(a):
Mulz napsal(a):
Počet neznám. Vím, že to bylo více jak 3x, sám bych si dovolil podle všech náznaků říct klidně 10x......
Ale už se o tomhle nebavíme, asi je to jedno, ale na druhou stranu bych to chtěl vědět. A asi by mi to ublížilo ještě víc....Proč bys to chtěl vědět, když víš, že by Ti to ublížilo ? Rád se tejráš ? Nestačí to, co prožíváš ted ? Potřebuješ přiložit ?
Potřebuju se s tim vyrovnat, nechci v sobě nechat hlodat nějaké nezodpovězené otázky. To mě sráží asi víc, než vědět.
Víš, nezlob se, ale přesný počet kolikrát atd Ti s vyrovnáním podle mě nepomůže... naopak podle mě nemáš zpracovaný zatím, co víš máš s tím problém- je to čerstvý ..tak si nepotřebuješ ještě přidávat další ubližující info ..
Upravil(a) Amriana (20. 5. 2009 12:08)
Není tady
Amriana napsal(a):
Mulz napsal(a):
Mikeš napsal(a):
To beru... mě na tom zarazilo jen to, že Mulz to tu podal, jakoby mu nasazovala parohy pomalu každej druhej tejden...
Počet neznám. Vím, že to bylo více jak 3x, sám bych si dovolil podle všech náznaků říct klidně 10x......
Ale už se o tomhle nebavíme, asi je to jedno, ale na druhou stranu bych to chtěl vědět. A asi by mi to ublížilo ještě víc....Proč bys to chtěl vědět, když víš, že by Ti to ublížilo ? Rád se tejráš ? Nestačí to, co prožíváš ted ? Potřebuješ přiložit ?
Určitě nechce se týrat víc - ale rád by věděl úplnou pravdu, aby měl před sebou vyložený karty na stole, aby věděl, s čím může "pracovat" - buď sám za sebe, nebo s partnerkou.
Třeba chce vidět celou tu obludnost v celku, aby viděl, že ten vztah opravdu za tohle nestojí a stát nebude, nebo že kdyby se náhodou rozhodl ještě pro šanci, že nikde nebudou ukrytí bubáci, kteří na něj nečekaně vyskočí, byť by se týkali tohoto období.
Upravil(a) Zklamaná (20. 5. 2009 12:11)
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Amriana napsal(a):
Mulz napsal(a):
Určitě nechce se týrat víc - ale rád by věděl úplnou pravdu, aby měl před sebou vyložený karty na stole, aby věděl, s čím může "pracovat" - buď sám za sebe, nebo s partnerkou.
Třeba chce vidět celou tu obludnost v celku, aby viděl, že ten vztah opravdu za tohle nestojí a stát nebude, nebo že kdyby se náhodou rozhodl ještě pro šanci, že nikde nebudou ukrytí bubáci, kteří na něj nečekaně vyskočí, byť by se týkali tohoto období.
Fakt je důležitý jestli byla "veselá" 6x, 7x 5x ??? Proč ? Hele ad absurdum ... kde je ta hranice ? 5x to zkousnu 7x je to už obludnost ? Já to nechápu kvůli němu .. už ted je nešťastnej tak proč si přikládat ? I tak toho je až až co musí pořešit ... tohle už je fakt detail ..podle mě.Proč pátrat po něčem o čem vím, že MI ublíží ? Přece se mám natolik rád-a že si nechci ubližovat víc, než je nutný ...
Upravil(a) Amriana (20. 5. 2009 12:15)
Není tady
Mikeš napsal(a):
Amriana napsal(a):
Ty Mikeš ... proč právě otázka pro ženy ? Hele copak není dost i takovejch chlapů ? Bud si najdou stálou bokovku, nebo prostě sbalí nějakou paní v baru jako jednorázovej úlet čas od času - co z toho mají kromě sexu? To jim fakt může dát něco "povznášejícího"???
Že jsou některý chlapi takový, to je mi jasný... jen mi prostě takovýhle styl neseděl k ženám... a když už, tak k ženám typu "špindíra š.u.k.a.j.í.c.í po diskotékách", jak to nazývá Hrošánek...
"Moje představa je, že ve skutečnosti není taková špindíra š.u.k.a.j.í.c.í po diskotékách."
Když už mě zlato cituješ, tak úplně!
V mém podání to znamenalo úplně něco jiného, v tvém podání uplivnutí si nad někým. Grrrrrrrrr

helena napsal(a):
jakoby mu nasazovala parohy pomalu každej druhej tejden...
Možná nasazovala - co my tady víme? Každej má frekvenci jinou. A že ti "takovýhle styl neseděl k ženám"? Jo, hochu, časy se mění. Ještě před nějakými 30 lety se na holku, která kouřila (cigaretu! http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png) na ulici koukalo málem jako na lehkou... nebo aspoň ne úplně "hodnou holku".
Ale taky to pány pěkně dráždilo. Doma by mamině dal, ale slečnu lámal na kávičku.
Taky to neznamená, že tenkrát ty lehký nebyly a nebo, že neměli do čeho píchnout. 

Není tady
Amriana napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Amriana napsal(a):
Proč bys to chtěl vědět, když víš, že by Ti to ublížilo ? Rád se tejráš ? Nestačí to, co prožíváš ted ? Potřebuješ přiložit ?
Třeba chce vidět celou tu obludnost v celku, aby viděl, že ten vztah opravdu za tohle nestojí a stát nebude, nebo že kdyby se náhodou rozhodl ještě pro šanci, že nikde nebudou ukrytí bubáci, kteří na něj nečekaně vyskočí, byť by se týkali tohoto období.Fakt je důležitý jestli byla "veselá" 6x, 7x 5x ??? Proč ? Hele ad absurdum ... kde je ta hranice ? 5x to zkousnu 7x je to už obludnost ? Já to nechápu kvůli němu .. už ted je nešťastnej tak proč si přikládat ? I tak toho je až až co musí pořešit ... tohle už je fakt detail ..podle mě.Proč pátrat po něčem o čem vím, že MI ublíží ? Přece se mám natolik rád-a že si nechci ubližovat víc, než je nutný ...
každý má tu hranici jinde - viz konkrétně třeba já - já mám jasno pro budoucnost. i když mi to mnozí neustále předhazují, že nemůžu vědět. Já to i chápu, že si oni/y myslí, že nemůžu vědět, protože přemýšlí podle sebe. Já to vím, protože je to o mě.
Hele, třeba to chce mít tak, jak to měla Zuzi - třeba bude chtít ukázat ty konkrétní týpky, co si to s ní rozdali - aby nemusel podezíravě koukat na každýho chlapa a říkat si v duchu - byl to ten, nebo tamten?
Třeba to chce vidět a vědět a sám sebe ubezpečit v tom, že jedná správně z jeho pohledu, že s tímto člověkem prostě nemůže žít - a větší nakládačka mu to jen potvrdí. On prostě řeší podle svého, on určitě ví, že další a další věci mu budou jen ubližovat - ale zase na druhou stranu, bude mu to poplatné v konečném rozhodnutí a jak tu mnozí píšete - rozhodnout se musí každý sám za sebe. Co ještě může překousnout a co je už za tou jeho hranicí - a jak tu čtu Mulze - jeho hranice tolerance byly překročeny - opakovaně.
Upravil(a) Zklamaná (20. 5. 2009 12:28)
Není tady
Zklamčo já ještě chápu, když to chce někdo vědět pokud chce s tím druhým zůstat, ale proč to chce někdo vědět, když mu někdo "jenom" ošustil polovičku, o kterou stejně nestojí? 
rád by věděl úplnou pravdu
Co to je úplná pravda? Ať Mulzovi řekne co řekne, on se VŽDYCKY může dál tejrat tím, že třeba nevybalila všechno.
aby viděl, že ten vztah opravdu za tohle nestojí a stát nebude... kdyby se náhodou rozhodl ještě pro šanci
Ten vztah nestál za nic od začátku (viz info výše) - takže nevím, proč by se měl "pro šanci" rozhodovat jen Mulz. Třeba už taky nějakou zahodil - možná poslední. Když ona mu řekne "beru děti a odcházím", je s celým rozhodováním se v... no tam. Manželé nejsou, rozhodutí o svěření do péče taky nemají - jó, to by byl běh na sakra dlouhou trať, chtít je získat.
Není tady
Jsem asi naivní... Mě furt nejde k sobě to označení š*u*k... špíny a vcelku obětavé mámy v jednom.. Takové divné dva v jednom .... Jako Ariel se špinící aviváží, nebo tak...
Ale asi i takoví jsou mezi námi....
Mulz je naštvaný, rozhodnutý, přesto chce hledat ještě podrobnosti... Trochu ho chápu, ale pouze v okamžiku, kdyby chtěl ještě vztah nějak slepovat- aby si udělal jasno.
Pokud je ale rozhodnutý jít od partnerky bokem, přijde mi to jako zbytečné dorážení sama sebe ... Takové sebemrskačství: Jó takový jsem chudák, protože ona chrápala s tím, tím, tím a tím taky.... Proč?? Pokud ji nechci , tak ať si pro mě za mě přefikne celý soubor Alexandrovců i s dirigentem....
Není tady

Mulz napsal(a):
Amriana napsal(a):
Mulz napsal(a):
Potřebuju se s tim vyrovnat, nechci v sobě nechat hlodat nějaké nezodpovězené otázky. To mě sráží asi víc, než vědět.
Já souhlasím s Amrianou, ale zase si šťouchnu...
Když byla nametená, třeba to ani neví, ne. Kolik jich bylo...
Nebo byl třeba jeden, ale se potkali víckrát. 
Mulzi, nepátrej.
Něco ti chybělo, ona ti to nebyla schopná dát. Zaměřil ses na děti.
Něco jí chybělo, nebyls schopný jí to dát, o děti bylo postaráno, tak šla za chlapama.
Jestli chcete jít dál spolu, vyříkejte si, co vám komu chybělo, ne jak jste to řešili.
Jestli jdete od sebe, zamyslete se nad sebou každej sám. Podle mě si nemáte moc co vyčítat.
Není tady
hrosanek napsal(a):
Zklamčo já ještě chápu, když to chce někdo vědět pokud chce s tím druhým zůstat, ale proč to chce někdo vědět, když mu někdo "jenom" ošustil polovičku, o kterou stejně nestojí?
No teď momentálně o ni nestojí - a je to o tom jeho zraněném egu - ale předtím možná stál, byť ne tak , jak se píše v červených knihovnách. Třeba polemizuje nad tím - zůstat - nezůstat, víc se přiklání k nezůstat, možná jen tiše doufá, že to, co už ví je všechno... A neřekla bych, že by mu byla až tak zase volná - ani teď, ani předtím. Kdyby opravdu byla (mu volná) a nebylo by to jen o té mužské ješitnosti - tak tu nenapíše ani čárku, a prakticky by mu to bylo jedno, co ona dělá, či nedělá.
Není tady
Mulz napsal(a):
Mikeš napsal(a):
javena napsal(a):
Třeba si Mulzová chtěla jen užít a dokázat si, že o ni chlapi stojí.
To beru... mě na tom zarazilo jen to, že Mulz to tu podal, jakoby mu nasazovala parohy pomalu každej druhej tejden...
Ale už se o tomhle nebavíme, asi je to jedno, ale na druhou stranu bych to chtěl vědět. A asi by mi to ublížilo ještě víc....
Dej si v tomhle pozor. Zbytečně jen padáš do sebelítosti a soudíš a odsuzuješ svoji partnerku. Tím ovšem soudíš a odsuzuješ i sebe, protože to ty sis ji vybral za matku svých dětí. Takže reklamace můžeš podávat jen sám u sebe.
A že sis ji vybral, to určitě mělo nějaký důvod, rozhodně to nebyla chyba, protože ti to přineslo nejen dvě krásný děti, ale i nějaké sebepoznání, tak to zúroč a přestaň po tom šlapat.
Neproduktivním pitváním v tom, co se prostě stalo jen ztrácíš své sebevědomí a posiluješ svoje ne příliš zdravé představy o vlastním oprávnění řešit situaci jen tak, jak ty sám považuješ za správné - ztrácíš objektivitu a vnucuješ druhýn svá pravidla. Čekáš snad opravdu, že je budou respektovat, když jim nevyhovují?
Ten odkaz, který jsi sem dal, ten je velmi dobrý. Tím se řiď.
Zbytečně se pitváš a vrtáš ve svém zranění, takže jsi to ty, kdo si nedává šanci na uzdravení.
Je přece jedno, zda tě podvedla jednou nebo tisíckrát, ty stejně nemáš žádné právo očekávat její věrnost. Vztah jsi založil na rozumu, nikoliv na lásce, vzájemné úctě a respektu. Podle tohohle nastevení sis taky ale vybral partnerku,ne?
A nejspíš jsi to udělal, protože ses bál zklamání. Nu a ono stejně přišlo. Ani nemohlo nepřijít. Tak se s tím prostě smiř. Je to tak, jak to je a čím déle se v tom budeš pitvat a nimrat, tím déle to bude tvá přítomnost, kterou musíš žít a kterou si jen otrávíš svou budoucnost.
Podívej, lidé dělají chyby. Všichni. Tvoje partnerka, ty, já.... to je prostě nutný aspekt procesu učení se. Za své chyby se nemusíš nikomu omlouvat, ani tvoje partnerka se za ně nemusí omlouvat..co však musíš a musí i ona - nést za ně zodpovědnost, prostě si to odžít a stále to zkoušet napravit.
Ty nic nenapravuješ, ty jen poříd šlapeš ve stejném blátě a víc a víc si ho rozčvachtáváš po těle - špiníš sám sebe.
Přitom proces léčby duše a vztahu je přesně opačný - musíš se očistit a oprostit od toho, co ti způsobuje tyhle karamboly.
Není tady

Já bych to taky nechtěl vědět, ale mám kamaráda, a tomu když přišla žena před časem na milenku, tak mu sice odpustila, ale musel jí vyprávět všechno do nejmenších, i intimních, podrobností... chápu, že jí mohlo užírat (a tedy zajímat) např. "Byla v posteli lepší než já?", ale ona chtěla vědět i třeba to, jaké měla milenka poprvé kalhotky, a tak... No nic, asi to pomohlo, protože je to už nějakej rok, a pořád jsou spolu, na první pohled spokojeně... 
Není tady

zuzzi, vrcholná manažerka může bejt taky supr máma. Mě se to tak jako moc nezdá, ale to je můj názor a neznamená to, že to není pravda.
Jestli Mulzová vyš...vala večer a přes den vzala děti do cukrošky nebo na tobogán... zkloubit se dá leccos. 
Zklamčo, já myslím, že mu je partnerka fuk a tak nějak vždycky byla, ale není mu fuk, že si dovolila být mu nevěrná.
Není tady
javena napsal(a):
zuzzi, vrcholná manažerka může bejt taky supr máma. Mě se to tak jako moc nezdá, ale to je můj názor a neznamená to, že to není pravda.
Jestli Mulzová vyš...vala večer a přes den vzala děti do cukrošky nebo na tobogán... zkloubit se dá leccos.
Zklamčo, já myslím, že mu je partnerka fuk a tak nějak vždycky byla, ale není mu fuk, že si dovolila být mu nevěrná.
no já si zase myslím - že mu zas tak fuk partnerka není, kdyby mu byla fuk, tak tu nic neřeší a možnou nespokojenost ve vztahu by tímhle "bonbonkem" završil k tomu, že nebude o tom mluvit a dávat ještě prostor (třeba k nalezení bytu - o čemž sám řekl, že on pro ni hledá) a s prominutím by ji kopnul do (_!_) hned, jak se o tom dozvěděl.
Není tady
chtěla vědět i třeba to, jaké měla milenka poprvé kalhotky
No jasně - poznej svého nepřítele
Hele, u takovýho fetišisty je prádýlko někdy rozhodující, aby něco bylo...
třeba se paní rozhodla radikálně změnit prádelník...
Kdyby opravdu byla (mu volná) a nebylo by to jen o té mužské ješitnosti - tak tu nenapíše ani čárku, a prakticky by mu to bylo jedno, co ona dělá, či nedělá.
Jenže ono mu to jedno být nemůže - a vůbec nejde o to, co kde s kým dělá. Mulz jí přišel na nevěry, má dojem, že jediné řešení je rozchod a protože akutně hrozí razantní a pro něj nepříjemná změna jeho životního stylu, tak se tady potřebuje ubezpečit, že dělá dobře.
Není tady

Zklamaná napsal(a):
javena napsal(a):
Zklamčo, já myslím, že mu je partnerka fuk a tak nějak vždycky byla, ale není mu fuk, že si dovolila být mu nevěrná.no já si zase myslím - že mu zas tak fuk partnerka není, kdyby mu byla fuk, tak tu nic neřeší a možnou nespokojenost ve vztahu by tímhle "bonbonkem" završil k tomu, že nebude o tom mluvit a dávat ještě prostor (třeba k nalezení bytu - o čemž sám řekl, že on pro ni hledá) a s prominutím by ji kopnul do (_!_) hned, jak se o tom dozvěděl.
A děti?
Není tady
javena napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
javena napsal(a):
Zklamčo, já myslím, že mu je partnerka fuk a tak nějak vždycky byla, ale není mu fuk, že si dovolila být mu nevěrná.no já si zase myslím - že mu zas tak fuk partnerka není, kdyby mu byla fuk, tak tu nic neřeší a možnou nespokojenost ve vztahu by tímhle "bonbonkem" završil k tomu, že nebude o tom mluvit a dávat ještě prostor (třeba k nalezení bytu - o čemž sám řekl, že on pro ni hledá) a s prominutím by ji kopnul do (_!_) hned, jak se o tom dozvěděl.
A děti?
podle jeho slov mu jde o děti především a já mu v tom teda držím palce. Takže se zpět dostáváme k tomu, že mu partnerka není zas tak fuk, protože na ni pomýšlí alespoň na pozici matky. Takže už třeba jen to že i když se už asi rozhodl, že s ní žít prostě nemůže, tak ji nechce ze života odsunout drasticky tím kopancem a dokonce se sám angažuje v hledání bydliště v okolí, aby dětem dramaticky nenarušil soužití. Kdyby mu byla fuk, tak tak se přeci vůbec neangažuje s čímkoliv, no ne?
Není tady
helena napsal(a):
chtěla vědět i třeba to, jaké měla milenka poprvé kalhotky
No jasně - poznej svého nepřítele http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Hele, u takovýho fetišisty je prádýlko někdy rozhodující, aby něco bylo... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png třeba se paní rozhodla radikálně změnit prádelník... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Kdyby opravdu byla (mu volná) a nebylo by to jen o té mužské ješitnosti - tak tu nenapíše ani čárku, a prakticky by mu to bylo jedno, co ona dělá, či nedělá.
Jenže ono mu to jedno být nemůže - a vůbec nejde o to, co kde s kým dělá. Mulz jí přišel na nevěry, má dojem, že jediné řešení je rozchod a protože akutně hrozí razantní a pro něj nepříjemná změna jeho životního stylu, tak se tady potřebuje ubezpečit, že dělá dobře.
proč máš heleno dojem, že to pro něj bude akutní hrozba razantní a NEPŘÍJEMNÉ změny jeho životního stylu? Myslíš si, že on to tak vnímá, nebo do toho filtruješ něco osobního ? 
Není tady

Zklamaná napsal(a):
podle jeho slov mu jde o děti především a já mu v tom teda držím palce. Takže se zpět dostáváme k tomu, že mu partnerka není zas tak fuk, protože na ni pomýšlí alespoň na pozici matky. Takže už třeba jen to že i když se už asi rozhodl, že s ní žít prostě nemůže, tak ji nechce ze života odsunout drasticky tím kopancem a dokonce se sám angažuje v hledání bydliště v okolí, aby dětem dramaticky nenarušil soužití. Kdyby mu byla fuk, tak tak se přeci vůbec neangažuje s čímkoliv, no ne?
Angažuje, protože mi jde o děti a uvědomuju si, že bez mámy být uplně nemůžou a že s ní před dětmi musím vycházet. Tady nehrajou city, ale mozek, i když chci já zůstat s dětma, tak toto pro ně musím udělat, už i jen pro to abych o ně nepřišel. Asi mě za tohle zase smetete, ale je to tak jak to cítím.
Jako na člověku mi na ní také záleží, ale ne v tuhle chvíli, kdy se cítím ublížený.
Kdyby to byl rozchod bez dětí vyrazí ji mé ego hned....
Není tady
Mulz napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Angažuje, protože mi jde o děti a uvědomuju si, že bez mámy být uplně nemůžou a že s ní před dětmi musím vycházet. Tady nehrajou city, ale mozek, i když chci já zůstat s dětma, tak toto pro ně musím udělat, už i jen pro to abych o ně nepřišel. Asi mě za tohle zase smetete, ale je to tak jak to cítím.
Jako na člověku mi na ní také záleží, ale ne v tuhle chvíli, kdy se cítím ublížený.
Kdyby to byl rozchod bez dětí vyrazí ji mé ego hned....
Já tě nesmetu - prakticky jsem to popsala.
Není tady

Zklamaná napsal(a):
javena napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
no já si zase myslím - že mu zas tak fuk partnerka není, kdyby mu byla fuk, tak tu nic neřeší a možnou nespokojenost ve vztahu by tímhle "bonbonkem" završil k tomu, že nebude o tom mluvit a dávat ještě prostor (třeba k nalezení bytu - o čemž sám řekl, že on pro ni hledá) a s prominutím by ji kopnul do (_!_) hned, jak se o tom dozvěděl.
A děti?podle jeho slov mu jde o děti především a já mu v tom teda držím palce. Takže se zpět dostáváme k tomu, že mu partnerka není zas tak fuk, protože na ni pomýšlí alespoň na pozici matky. Takže už třeba jen to že i když se už asi rozhodl, že s ní žít prostě nemůže, tak ji nechce ze života odsunout drasticky tím kopancem a dokonce se sám angažuje v hledání bydliště v okolí, aby dětem dramaticky nenarušil soužití. Kdyby mu byla fuk, tak tak se přeci vůbec neangažuje s čímkoliv, no ne?
I když je mu fuk, myslí na děti. Těm fuk není. Pro ně je to jejich máma.
Není tady

Mulz napsal(a):
Selima napsal(a):
Podľa mňa sa proste postavil do roly morálneho sudcu(nie že by som ho nechápala), čo ešte môže byť prijateľné v rámci vzťahu ICH DVOCH, ale určite nie v rámci vzťahu MATKA-DETI. .....
Opakuju - nikdo, nikdo jim mamu nebere a brat ani nebude!!!! Jen s ni nemohu zit. Tohle je snad normalni.
Ano mluvi ze me vztek, viz. ta houpacka. Kazdym dnem je to vsak i diky Vam tady, jiny.
Vim, ze mamu potrebuji, take ji mit budou, ale ja nebudu ten otec, kteremu staci jit za detmi jednou za 14 dni na vikend. Sluzebne pryc jezdim tak jednou za rok na tyden!!! Takze nic moc... Obcas jedu na pansky vikend tak 4x za rok... A abych rekl pravdu, na to kdyz jedu pryc ji nepotrebuji. Moji rodice by je ohlidali take. (viz kazdodeni hlidani nasi dcerky). Potrebuji ji jako mamu nasich deti.
A proc vubec timto zakazujes vychovavat deti me????
No nic, tobe to asi nema cenu vysvetlovat....
At je to jakkoliv tohle nevyhraje ani jeden z nas, jediny kdo tuhle hru prohraje jsou deti...
Ja ti nič nezakazujem(ako by som aj mohla
?), ale práve si myslím, že by si nemal svoju frustráciu prenášať na deti. A to isté hovorím aj ženám neverníkov(alkoholici či gambleri sú často iný prípad), že neschopnosť byť verný/á alebo iné nedostatky ešte nebránia nikomu byť dobrým rodičom. Vzťah vás dvoch mi neprislúcha hodnotiť - ani po tom netúžim - ale aj tu by vám možno obom pomohol profesionál zmieriť sa s daným stavom veci a minimalizovať dôsledky. To je návrh, nič direktívne.
A tvoja posledná veta platí 100%.
Není tady
javena napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
A děti?
podle jeho slov mu jde o děti především a já mu v tom teda držím palce. Takže se zpět dostáváme k tomu, že mu partnerka není zas tak fuk, protože na ni pomýšlí alespoň na pozici matky. Takže už třeba jen to že i když se už asi rozhodl, že s ní žít prostě nemůže, tak ji nechce ze života odsunout drasticky tím kopancem a dokonce se sám angažuje v hledání bydliště v okolí, aby dětem dramaticky nenarušil soužití. Kdyby mu byla fuk, tak tak se přeci vůbec neangažuje s čímkoliv, no ne?I když je mu fuk, myslí na děti. Těm fuk není. Pro ně je to jejich máma.
Myslela jsem to tak, že chce, aby matka bydlela poblíž, protože myslí především na děti a proto mu není zas tak úplně fuk - jak sám napsal - nebýt dětí, už by byla odejita. Kvůli dětem mu úplně fuk prostě není. Ale to už je pouze slovíčkaření.
Není tady
Každý člověk myslí v první řadě sám na sebe. Když si doopravdy naleje čistého vína a přestane sám sobě lhát.
I když daruju krev, nebo daruju někomu ledvinu, dělám to kvůli sobě. Protože chci. Kdybych nechtěla, nikdo mě k tomu nedonutí. Ani smrtelná nemoc vlastního dítěte ne. Udělám to PRVOTNĚ kvůli sobě, abych se sobě mohla podívat do očí, abych měla "čisté svědomí", že jsem udělala vše, co bylo v mých silách.
Upravil(a) majkafa (20. 5. 2009 13:51)