|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

helena napsal(a):
...Takže ne "snesitelné manželství", ale poněkud nevyvážený vztah, kde z Mulzova pohledu (asi) nebyla potřebná láska, jistota ani budoucnost...
Jenže Mulz nám to podal poněkud zamlženě, takže jestli tam byla či nebyla ona "potřebná láska, jistota ani budoucnost", kupříkladu zrovna mně není z toho jasné... jak to teda vlastně bylo, Mulzi? 
Není tady

Mikeš napsal(a):
helena napsal(a):
...Takže ne "snesitelné manželství", ale poněkud nevyvážený vztah, kde z Mulzova pohledu (asi) nebyla potřebná láska, jistota ani budoucnost...
Jenže Mulz nám to podal poněkud zamlženě, takže jestli tam byla či nebyla ona "potřebná láska, jistota ani budoucnost", kupříkladu zrovna mně není z toho jasné... jak to teda vlastně bylo, Mulzi?
Když to vezmu zpětně, nevim jestli teď do toho vkladam emoce (asi jo)...
Byl to od začátku neperspektivní vztah bez lásky.
Ano, rádi jsme se měli, já teda určitě, ona prý taky, ale láska to nebyla.
Než jsem udělal první velké kopance (když to tak zpětně vezmu, třeba to že jsem nechtěl aby šla do práce), které by mohli vést k rozpadu vztahu, už mě podváděla. Takže asi od začátku to bylo špatně...
Není tady
"Jistou" bys ji neměl ani s papírem, pravda. Ale jakou jistotu, krom bytu a dětí, jsi jí poskytoval ty?
No a "vyříkání si" - možná ti něco došlo - ale změnils to, či se aspoň pokusil? Třeba jsi poslední šanci (ve svém přesvědčení "co by ještě chtěla?") někdy před tím přehlídnul.
Není tady

At je to jakkoliv tohle nevyhraje ani jeden z nas, jediny kdo tuhle hru prohraje jsou deti...
Děti rozumných rodičů neprohrávají. Děti rozumných rodičů jsou rozumně vychovány a ovlivněny OBĚMA rodiči.
Bereš to jako zápas? Je to přeci šance. Pro vás všechny. Jak z toho ven a jak dál a líp, nebo alespoň jinak.
Nicméně, já jsem z posledních příspěvků nabyla dojmu, že kdyby jste na tom trochu zapracovali - třeba i v poradně, mohli by jste jít dál i spolu.
Píšeš - nedala mi šanci.
Píšeš - ona se teď snaží, ale nevím, jestli se nepřetvařuje.
Ptám se - dals jí ty šanci?
Já jsem někdy rypna - promiň.
Není tady

Mulz napsal(a):
Byl to od začátku neperspektivní vztah bez lásky....
Tak jste se měli spíš rozejít, a ne si pořizovat dítě... i když já vím, prasklá guma atd...
Není tady

javena napsal(a):
At je to jakkoliv tohle nevyhraje ani jeden z nas, jediny kdo tuhle hru prohraje jsou deti...
Děti rozumných rodičů neprohrávají. Děti rozumných rodičů jsou rozumně vychovány a ovlivněny OBĚMA rodiči.
Bereš to jako zápas? Je to přeci šance. Pro vás všechny. Jak z toho ven a jak dál a líp, nebo alespoň jinak.
Nicméně, já jsem z posledních příspěvků nabyla dojmu, že kdyby jste na tom trochu zapracovali - třeba i v poradně, mohli by jste jít dál i spolu.
Píšeš - nedala mi šanci.
Píšeš - ona se teď snaží, ale nevím, jestli se nepřetvařuje.
Ptám se - dals jí ty šanci?
Já jsem někdy rypna - promiň.
Ne v pohodě, je to tak správně, dostávám se hloubš a začínám chápat spoustu věcí, proč by to mezi námi stejně skončilo. Akorát se mi nelíbí ten styl jak to končí....
Já jí šanci dal.... (podle mého)...
Jinak na děti se mi líbí tohle: http://www.pritelkyne.cz/clanky/deti-a-rozvod-146.html
Není tady
Mikeš napsal(a):
Mulz napsal(a):
Tak jste se měli spíš rozejít, a ne si pořizovat dítě... i když já vím, prasklá guma atd...
To první dítě - dejme tomu, to se stává. I tak se mohli rozejít. Ale proč to druhé, proboha??? 
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Mám pocit, že z pozice žen jste holky hrozně nefér vůči tomu chlapovi.
naprosto souhlasím 
Není tady

helena napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Mulz napsal(a):
To první dítě - dejme tomu, to se stává. I tak se mohli rozejít. Ale proč to druhé, proboha???
Já ho chtěl, já ty problémy a to že mě podvádí neviděl !!! Pro mě jsme byla celá rodina na furt... (v tu chvíli),
proč ona nevím...
Není tady

Otázka pro ženy: 
Jedné věci nerozumím.
Dokážu pochopit, že pokud je žena ve svém "legitimním" vztahu s něčím nespokojená, něco jí chybí, často to vyřeší tím, že si najde milence, který jí dopřává to, co nemá doma - ať už je to pohlazení, pozornost, láska, něha, sex, nebo třeba uzený se zelím
Ostatně, i mnohé z vás tu psaly či píšou o tom, že to pořešily podobným způsobem...
Ale proč proboha běhat po diskotékách a šukat pokaždý s někým jiným??? To vám (rozuměj: ženě) fakt může dát něco "povznášejícího?"
Ptám se proto, že tomu nerozumím, nikoli tedy proto, že bych tu chtěl nějak moralizovat, či co...
Není tady
Mikeši, zkusím ti odpovědět v podobném duchu, jak jsem už psala. Mulzová hledá to, co nemá, akorát že blbě = ve špatnejch vodách. Na dýze těžko narazí na chlapa, který si uváže na krk svobodnou matku dvou dětí, že? Ale na druhou stranu se jinýho trvalýho vztahu může bát (ani bych se nedivila), tak si holt tu a tam urve kousek toho pozlátkovýho štěstíčka, pocitu, že o ní někdo stojí - třeba jen proto, aby se dokázala vrátit zpátky a zas chvíli fungovat tam, kde se jí ale ani trochu nechce.
Není tady
Ty Mikeš ... proč právě otázka pro ženy ? Hele copak není dost i takovejch chlapů ? Bud si najdou stálou bokovku, nebo prostě sbalí nějakou paní v baru jako jednorázovej úlet čas od času - co z toho mají kromě sexu? To jim fakt může dát něco "povznášejícího"???
Fakt nechápu čemu se divíš.
Podle mě to není o pohlaví, ale o osobnostním nastavení toho chlapa- ženský. Proč to dělají třeba ti chlapi ?Víš .. je to o tom člověku ne o tom, jestli je to chlap nebo ženská.
Upravil(a) Amriana (20. 5. 2009 11:30)
Není tady
Mikeši své pohnutky musí znát akorát paní Mulzová.
Moje představa je, že ve skutečnosti není taková špindíra š.u.k.a.j.í.c.í po diskotékách. Dle objektivity, kterou zde často vídám, lze jí posoudit, až když promluví ten koho se to týká, jak to vlastně je...
No a druhá představa. Ano je skutečně taková a pak nemá o sobě valné mínění. Ať ho kdysi měla nebo neměla, tak teď nemá. Povznášející pocit může trvat přesně tak dlouhou chvíli, jak trvá předehra- slovní, mazlící... A pak už je zase zpátky na zemi, kde je pusto a prázdno.

Amriana napsal(a):
Ty Mikeš ... proč právě otázka pro ženy ? Hele copak není dost i takovejch chlapů ? Bud si najdou stálou bokovku, nebo prostě sbalí nějakou paní v baru jako jednorázovej úlet čas od času - co z toho mají kromě sexu? To jim fakt může dát něco "povznášejícího"???
Že jsou některý chlapi takový, to je mi jasný... jen mi prostě takovýhle styl neseděl k ženám... a když už, tak k ženám typu "špindíra š.u.k.a.j.í.c.í po diskotékách", jak to nazývá Hrošánek...
Není tady

Mulzi- pochválím tě za odkaz. Ještě to uvést v praxi, to bývá fuška. 
Já třeba k dětem byla vždycky upřímná, s ohledem na jejich věk. Děti spoustu věcí vidí, slyší a vnímají. Já se jim to snažila vysvětlit. Ne, že bychom po sobě kdy něco hodili, nebo na sebe řvali, ale ono i to dusno je strašně cítit.
A stejně. Když pak došlo na lámání chleba, plakaly. Ten starší teda úplně ne, ale oči rudý... Bylo mi strašně. Na to se připravit nedá. 
A mikeši - to máš babu od baby, borce od borce.
Třeba si Mulzová chtěla jen užít a dokázat si, že o ni chlapi stojí. S paralelním vztahem jde ruku v ruce nebezpečí pálení mostů. Bála se, že se zamiluje a bude bořit rodinu...
Do hlavy nikomu nevidíš.
Já se snažila o nápravu, milenci mě minuly, sex mi nechyběl. Ve výsledku to bylo na nic. Špatný základy.
Kdyby mi chyběl sex? No, ruku do ohně bych za sebe nedala... 
Tak snad si užiju teď...
Teď už mi teda jako chybí. 

Není tady
Mikeš napsal(a):
Amriana napsal(a):
Že jsou některý chlapi takový, to je mi jasný... jen mi prostě takovýhle styl neseděl k ženám... a když už, tak k ženám typu "špindíra š.u.k.a.j.í.c.í po diskotékách", jak to nazývá Hrošánek...
A chlap je teda "čistej" když si někoho tímhle způsobem sbalí ? pro mě je to taky teda divnej jedinec... vem si vedlejší vlákno - sex před obchoďákem a co donesl domů .. Mikešku - chlap ženská to máš jedno - hele opravdu se smiř s tím, že jsou i ženský, který si prostě potřebujou "udělat dobře" - mají to v tý hlavě takhle posunutý ...prostě takový existují ...no. Nemusíme to chápat - mě to nejde ani si představit, ale to neznamená, že to neexistuje ... prostě to tak někdo má no.
Upravil(a) Amriana (20. 5. 2009 11:41)
Není tady

Mikeš napsal(a):
Amriana napsal(a):
Proč špindíra?
To že vy..kává na diskotéce z ní dělá automaticky špínu, jo? Co taková, co chodí pravidelně do divadla nebo na výstavy obrazů a tam si pravidelně vrzne s nějakým, co mu zrovna žena nerozumí. Ta je jako na úrovni, jo.
Tak takhle já to nevidím...
Není tady

Amriana napsal(a):
A chlap je teda "čistej" když si někoho tímhle způsobem sbalí ? pro mě je to taky teda divnej jedinec...
Pro mě taky, souhlas... ale mě zajímaly ženy, proto jsem se ptal na ženy, a ne na muže...
Není tady

Amriana napsal(a):
... vem si vedlejší vlákno - sex před obchoďákem a co donesl domů ..
Už si nepamatuju... taška s nákupem to asi nebyla, co?
Není tady

javena napsal(a):
Třeba si Mulzová chtěla jen užít a dokázat si, že o ni chlapi stojí.
To beru... mě na tom zarazilo jen to, že Mulz to tu podal, jakoby mu nasazovala parohy pomalu každej druhej tejden...
Není tady

Mikeš napsal(a):
javena napsal(a):
To beru... mě na tom zarazilo jen to, že Mulz to tu podal, jakoby mu nasazovala parohy pomalu každej druhej tejden...
Počet neznám. Vím, že to bylo více jak 3x, sám bych si dovolil podle všech náznaků říct klidně 10x......
Ale už se o tomhle nebavíme, asi je to jedno, ale na druhou stranu bych to chtěl vědět. A asi by mi to ublížilo ještě víc....
Není tady
Mikeš napsal(a):
Amriana napsal(a):
A chlap je teda "čistej" když si někoho tímhle způsobem sbalí ? pro mě je to taky teda divnej jedinec...
Pro mě taky, souhlas... ale mě zajímaly ženy, proto jsem se ptal na ženy, a ne na muže...
tak znova .. je to o osobnosti ne o pohlaví ...grrrr .... 
Upravil(a) Amriana (20. 5. 2009 12:01)
Není tady
jakoby mu nasazovala parohy pomalu každej druhej tejden...
Možná nasazovala - co my tady víme? Každej má frekvenci jinou. A že ti "takovýhle styl neseděl k ženám"? Jo, hochu, časy se mění. Ještě před nějakými 30 lety se na holku, která kouřila (cigaretu!
) na ulici koukalo málem jako na lehkou... nebo aspoň ne úplně "hodnou holku".
Není tady
Mulz napsal(a):
Mikeš napsal(a):
javena napsal(a):
Počet neznám. Vím, že to bylo více jak 3x, sám bych si dovolil podle všech náznaků říct klidně 10x......
Ale už se o tomhle nebavíme, asi je to jedno, ale na druhou stranu bych to chtěl vědět. A asi by mi to ublížilo ještě víc....
Proč bys to chtěl vědět, když víš, že by Ti to ublížilo ? Rád se tejráš ? Nestačí to, co prožíváš ted ? Potřebuješ přiložit ?
Upravil(a) Amriana (20. 5. 2009 12:01)
Není tady

Amriana napsal(a):
Mulz napsal(a):
Mikeš napsal(a):
To beru... mě na tom zarazilo jen to, že Mulz to tu podal, jakoby mu nasazovala parohy pomalu každej druhej tejden...Počet neznám. Vím, že to bylo více jak 3x, sám bych si dovolil podle všech náznaků říct klidně 10x......
Ale už se o tomhle nebavíme, asi je to jedno, ale na druhou stranu bych to chtěl vědět. A asi by mi to ublížilo ještě víc....Proč bys to chtěl vědět, když víš, že by Ti to ublížilo ? Rád se tejráš ? Nestačí to, co prožíváš ted ? Potřebuješ přiložit ?
Potřebuju se s tim vyrovnat, nechci v sobě nechat hlodat nějaké nezodpovězené otázky. To mě sráží asi víc, než vědět.
Není tady