6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak taky jednou od chlapa, otce rodiny....
Co se mi stalo:
Druka se poslední dobou chovala divně, tak jsem ji projel telefon a nael smsky tipu schází mi, chtěla bych být s tebou a tak. Hned jsem na ní narukoval co to je, řekla mi, e měla něco s nějakou holkou a e si takhle píou. Druhý den jsem si na to číslo zavolal a byl to samozřejmě kluk.... Zeptal jsem se jí co to má znamenat a co s nim má, prý nic spolu neměli, odpřísáhla mě, e mě nikdy nepodvedla a e to dělat nebude. Řekl jsem jí, e jestli se to bude opakovat, e se rozejdeme.
Bohuel chovala se dál divně, tak jsem si zjistil její heslo na mail a počet si..... .. Nejen e měla inzerát na seznamce (sex a flirt...) a psala si erotické (hodně drsné) maily s několika chlapama a s jedním si i domlouvala termíny, kdy se k němu půjde vyspat (on byl prý enatý...). Pak u to bylo rychlý, druka se přiznala, e mě ji několikrát náhodně na diskotékách podvedla (dokonce mezi naimi dvoumi dětmi...). Kolikrát přesně nevím, asi ani nechci vědět, protoe to bylo asi hodněkrát. Zpětně mi dochází, e kdy někam la, e s tím počítá. Toto tedy trvalo cca 4 roky...
e taková bývala za mlada, bych pochopil, ale kdy má celou rodinu (2 děti), tak si myslím, e se to nedělá. Nyní se rozcházíme, děti zůstanou se mnou, chce je vak vídat dál. Vůbec netuím co dětem řekneme (6 a 3 roky).
Rodinu by prý zachránit chtěla, ale bohuel bych jí ji nikdy nevěřil.
Rád si přečtu Vae připomínky a rady.
Není tady
Evidentně jsi s celou situací smířený, probraný z oku a v hlavě má jasno co dál.
Takhle to cítím z Tvého psaní.
Nevím, jak se takováhle věc, jako je odchod matky z rodiny, vysvětluje dětem, já to měla naopak i s tím rozdílem, e děti byly starí ne Ty vae. Rozhodně vak nezakazuj a nijak nebraň styku matky s nimi - bude-li mít samozřejmě ona zájem.
Spí mě jako enu/matku zajímá, co na to ONA, e děti budou u Tebe. Jak tuhle skutečnost přijala, nebojovala o ně?
Není tady
Tak to je taky pěkný mazec.
Co k tomu napsat, jestli nejsi schopen a ochoten jí to toleraovat a také riskovat, e dotáhne nějakou nepěknou chorobu, asi je rozchod to nejlepí.
Není tady
Jetě mě napadá, e byla asi mladá, kdy jste počali rodinu, nevybouřená a teď si to moná vynahrazuje.
To ji ovem neomlouvá, je to smutné!
Není tady
Pro děti bude situace dost těká, ale někdy se nedá nic jiného dělat, jen se snait, aby trpěly co nejméně.
Není tady
Ani moc nebojovala. Bojovat ani moc nemohla, jeliko byt je můj. Ona by to ani nemohla utáhnout, ani práci nemá jistou. Mám spí strach do budoucna, aby mi nechtěla děti vzít.....
K té nevybouřenosti, kdy jsme měli syna, bylo jí 27. Bouřila hodně od 19. let.....
je pravdou, e od začátku byl ná vztah omyl, ale snail jsem se pro rodinu dělat vechno. Neříkám, e já jsem bez chyby, také mám mouchy, ale snail jsem se....
Problem je i vni, e se o děti tolik nestarala, ráno s nimi nevstavala, chodila 2x týdně sportovat (v čem problém nevidím, ale odsud - potud a víc ne....).
Teď je problém, e totálně otočila, nikam nechodí, na děti je hodná a dělá to co nikdy nedělala....
Nemám to jetě v hlavě srovnaný, jen vím, e s ní být nemohu, nemůu se na ní ani kouknout abych neviděl co dělala.... A stěhovat se bude a v září, to je pro mě docela stres...
Není tady
Mulz: moná troku off topic... ale přijde mi divný, kdy máte dvě děti, a větímu u je 6 let... to jste se jaksi "nestihli" vzít?
Psát o eně, se kterou iju a mám 2 děti, jako o "druce" mi přijde divný, i kdy podle zákona to tak je...
Já v podstatě taky iju s "druhem", ale nikdy bych mu tak neřekla, mluvím o něm jako o příteli a za chvíli to bude můj manel...
No moná, e pod vlivem emocí, to píe takhle.
Ale musím nesouhlasit, jako vdycky, kdy je problém ve vztahu, NIKDY to není vina jenom jednoho. I ten druhý má svůj díly viny. I kdy to na první pohled nemusí být nutně navenek vidět...
Není tady
Mulz: moná troku off topic... ale přijde mi divný, kdy máte dvě děti, a větímu u je 6 let... to jste se jaksi "nestihli" vzít?
A to je tak důleité, e se nevzali?
K čemu konkretně?
Není tady
Co na to říct - napsat, jen z mého pohledu - udělal si správně a dělá správně. Osobně bych to také tak udělala, mít chlapa takhle do větru. Tolerovat se tohle nedá, leda bys měl jinou náturu. Hrát si kadej na svým písečku a poté si eventuelně vyměňovat nemoce je pěkně na houby- přesto i toto se praktikuje v zájmu "svobody"
Pokud děti chce do své péče - začni o ně bojovat u teď. Její snaha v současnosti je moná jen cílená. Rozvod nehrozí - nejste svoji, ale přesto bude muset podstoupit martýrium svěření dětí do své péče. Sám moná bude vědět, jestli se dokáete na totmto dohodnout, nebo bude lepí mít to otemplované.
Není tady
Rozhodně nechat otemplovat!
Nikdy neví!
Není tady
Co k tomu dodat, asi bude dobrá herečka - najednou se snaí, je milá, starající se atd.
Asi to má ráda holka, na Tvém místě - nechala bych se vyetřit, pro jistotu, právě se něco podobného řeí na vedlejím vlákně.
Není tady
dixina napsal(a):
A to je tak důleité, e se nevzali?
K čemu konkretně?
Jasně e je to důleité. Svatbou dávají lidi najevo, e to spolu myslí váně, i před světem. Jak se musí cítit děti v rodině, kdy se jejich rodiče nevzali? Mají jiné jméno? :-)
Přestoe je hodně párů, které mají děti a nejsou svoji, mně by tam něco chybělo.
A z praktického hlediska - kdy jsou svoji, je problematičtějí rozchod - co je v některých případech dobře, protoe se ti dva můou víc zamyslet nad tím, jestli ten vztah jetě nezachránit!
"Jenom" rozchod je mnohem jednoduí, kdy nejsou svoji... i kdy mají děti.
Je mi jasný, e velká část osazenstva Babinetu bude tvrdit, e kdy se mají rádi, tak je jedno, jestli jsou svoji nebo ne... ale s tím já nesouhlasím. Svatba znamená pro toho druhého jakýsi "závazek" - hlavně po psychické stránce... který tam necítím, pokud spolu "jenom" ijí... a mít děti, to přece nenahrazuje funkci svatby...
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Co na to říct - napsat, je........
Budeme se snait domluvit, bez templu, pak bych měl asi smůlu..... Budu se to snait táhnout takhle co nejdéle, protoe kdyby k něčemu takovému mělo později dojít, věřím e by přihlédli k tomu, kdo s nimi zůstal. V tomhle to mají mui holt teké (i to chápu proč....)
Domluva prostě musí být, bohuel chápu, e je máma naich dětí...
Jinak proč jsme se nevzali..... Asi jsme se nikdy neměli natolik rádi, nechtěla ani ona, ani já. Já i z toho důvodu, e v "úřad" manelství nevěřím.... e spolu nezůstaneme do smrti jsem čekal, ale e bude tohle dělat. to ne.
Spí by mě zajímalo, opravdu existují i dalí takovéhle eny? Já ádnou jinou takovouhle neznám.... Kdyby se někde opila a podvedla mě nárazově, tak to pochopím. Ale e u jde z domova s tím, e se opije a s někým se vyspí, to ne....
Není tady
Mulz napsal(a):
Ani moc nebojovala. Bojovat ani moc nemohla, jeliko byt je můj. Ona by to ani nemohla utáhnout, ani práci nemá jistou. Mám spí strach do budoucna, aby mi nechtěla děti vzít.....
K té nevybouřenosti, kdy jsme měli syna, bylo jí 27. Bouřila hodně od 19. let.....
je pravdou, e od začátku byl ná vztah omyl, ale snail jsem se pro rodinu dělat vechno. Neříkám, e já jsem bez chyby, také mám mouchy, ale snail jsem se....
Problem je i vni, e se o děti tolik nestarala, ráno s nimi nevstavala, chodila 2x týdně sportovat (v čem problém nevidím, ale odsud - potud a víc ne....).
Teď je problém, e totálně otočila, nikam nechodí, na děti je hodná a dělá to co nikdy nedělala....
Nemám to jetě v hlavě srovnaný, jen vím, e s ní být nemohu, nemůu se na ní ani kouknout abych neviděl co dělala.... A stěhovat se bude a v září, to je pro mě docela stres...
Ty si fakt myslí, e im dokáe nahradi matku? Takto malým deom? Klobúk dolu... A ako to myslí, e bu TI VZALA deti? To je nejaký tvoj nábytok? Ete by osm pochopila, e sa bojí, e vezme deom teba(t.j. znemoní vám kontakt), ale tebe deti? To nie je tvoj majetok, ani jej... nie sú to rukojemníci, čo by dokazovali "kto je lepí, alebo v práve..."
Není tady
Mulz napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Budeme se snait domluvit, bez templu, pak bych měl asi smůlu..... Budu se to snait táhnout takhle co nejdéle, protoe kdyby k něčemu takovému mělo později dojít, věřím e by přihlédli k tomu, kdo s nimi zůstal. V tomhle to mají mui holt teké (i to chápu proč....)
Jinak proč jsme se nevzali..... Asi jsme se nikdy neměli natolik rádi, nechtěla ani ona, ani já. Já i z toho důvodu, e v "úřad" manelství nevěřím.... e spolu nezůstaneme do smrti jsem čekal, ale e bude tohle dělat. to ne.
Spí by mě zajímalo, opravdu existují i dalí takovéhle eny? Já ádnou jinou takovouhle neznám.... Kdyby se někde opila a podvedla mě nárazově, tak to pochopím. Ale e u jde z domova s tím, e se opije a s někým se vyspí, to ne....
To je super vztah, do něho je příhodné přivést - dvě!!! - děti
Teda promiň... ale tohle asi jinak skončit nemohlo, ne? Myslím teda vá vztah. Pořizovat si děcka s enskou, kterou nemá "dostatečně" rád na to, aby sis ji vzal, a ona Tebe... - a rovnou jsi čekal, e spolu nebudete do smrti? :-)
To je jasný, e se můe stát cokoliv a nebudete spolu do smrti... ale proč si pořizovat děti do vztahu, ve kterém vlastně ani nechci být...
Jasně e existují takové eny, stejně tak jako existují i takoví mui.
A to, e Ti "druka" matka vaich společných 2 dětí, zahýbá - prostě nebyla ve vztahu s Tebou spokojená.
Pokud spokojená byla - tak to asi dělala u na začátku vaeho vztahu? A bylo to pro ni běné chování?
Jinak prakticky - pokud chce děti do vl. péče, ře to přes soud... abys měl v ruce papír. Pochybuju, e v případě, kdy "druka" nebude mít práci ani kde bydlet, e by soud přiřkl výchovu dětí jí...
Není tady
Bohuel jsou takové a řekla bych, e i rapidně přibývají...
Není tady
Selima napsal(a):
Ty si fakt myslí, e im doká....
myslím abych je mohl vychovávat já jako dosud.... Vím e nejsou ničí majetek, taky ani jí nechci znemonit přístup k ním, vím e to nejde aby byly bez matky. Ale opravdu výchova byla hlavně na mě. Matku jim bohuel nenahradím, ale nahradí jim ona otce?
Není tady
Skúste sa dohodnú čo najslunejie, u len kvôli deom. Tie vás potrebujú OBOCH. Nie rozhádaných a trucujúcich, ale kooperujúcich a schopných dohodnú sa. Ako partnerka zrejme zlyhala, ale to jej neberie jej materskú úlohu. (Vychovávala som chlapca, ktorého sa matka zriekla, a videla som, ako to diea poznamená...)
Není tady
Mulz napsal(a):
Selima napsal(a):
Ty si fakt myslí, e im doká....
myslím abych je mohl vychovávat já jako dosud.... Vím e nejsou ničí majetek, taky ani jí nechci znemonit přístup k ním, vím e to nejde aby byly bez matky. Ale opravdu výchova byla hlavně na mě. Matku jim bohuel nenahradím, ale nahradí jim ona otce?
Děti potřebují oba rodiče... ne? :-)
Pokud ses o děcka staral doposud hlavně Ty, a "druka" nebude tvrdit něco jinýho, tak se dohodnete... bude se o ně starat Ty a ona je bude vídat... - ale stejně je lepí mít to na papíře... nikdy neví, kdy jednomu z vás rupne v bedně... a pak to odnesou hlavně děti.
Není tady
Mulz napsal(a):
Spí by mě zajímalo, opravdu existují i dalí takovéhle eny? Já ádnou jinou takovouhle neznám....
Jestli Tě to uklidní, tak já taky ne...
Mulz napsal(a):
.... Kdyby se někde opila a podvedla mě nárazově, tak to pochopím. Ale e u jde z domova s tím, e se opije a s někým se vyspí, to ne....
Tohle je hodně drsný...
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Mulz napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Spí by mě zajímalo, opravdu existují i dalí takovéhle eny? Já ádnou jinou takovouhle neznám.... Kdyby se někde opila a podvedla mě nárazově, tak to pochopím. Ale e u jde z domova s tím, e se opije a s někým se vyspí, to ne....To je super vztah, do něho je příhodné přivést - dvě!!! - děti
Teda promiň... ale tohle asi jinak skončit nemohlo, ne? Myslím teda vá vztah. Pořizovat si děcka s enskou, kterou nemá "dostatečně" rád na to, aby sis ji vzal, a ona Tebe... - a rovnou jsi čekal, e spolu nebudete do smrti? :-)
To je jasný, e se můe stát cokoliv a nebudete spolu do smrti... ale proč si pořizovat děti do vztahu, ve kterém vlastně ani nechci být...
Jasně e existují takové eny, stejně tak jako existují i takoví mui.
A to, e Ti "druka" matka vaich společných 2 dětí, zahýbá - prostě nebyla ve vztahu s Tebou spokojená.
Pokud spokojená byla - tak to asi dělala u na začátku vaeho vztahu? A bylo to pro ni běné chování?
Jinak prakticky - pokud chce děti do vl. péče, ře to přes soud... abys měl v ruce papír. Pochybuju, e v případě, kdy "druka" nebude mít práci ani kde bydlet, e by soud přiřkl výchovu dětí jí...
Ano, bohuel se to stalo a máme spolu děti.... Teď to vak musíme řeit, ne plakat nad tim co a proč se to stalo...
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Fascinuje mě ihned ten závěr...zahýbá - je nespokojen. Není to tak vdy.
Spokojenost ve vztahu není měřítkem pro věrnost...to by vlastně vichni, co byli/y nevěrní zákonitě museli/y být nespokojení.
A zase - pokud jsem s něčím nespokojen, řeím, pokud to řeit nejde, vyřeím to natrvalo - rozchodem. A pak se tedy začnu ohlíet po něčem jiném.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Fascinuje mě ihned ten závěr...zahýbá - je nespokojen. Není to tak vdy.
Spokojenost ve vztahu není měřítkem pro věrnost...to by vlastně vichni, co byli/y nevěrní zákonitě museli/y být nespokojení.
A zase - pokud jsem s něčím nespokojen, řeím, pokud to řeit nejde, vyřeím to natrvalo - rozchodem. A pak se tedy začnu ohlíet po něčem jiném.
Někdo to řeí takhle: nejsem spokojen - najdu si milence.
Koukni se do jiného vlákna, např. si vzpomínám na Kuty (promiň e Tě cituju)... prý nebyla ohledně sexu v manelství spokojená... tak si nala milence - s manelem to řeit nechtěla... - ale jinak manelství prý v pořádku :-)
Není tady
Mulz napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
To skôr vypovedá o vaom vzahu... asi ani ona nepočítala s tým, e spolu zostanete do smrti a logicky usúdila, e skôr si nájde niekoho a uije si, kým je mladá. Akurát pri tomto vaom uvaovaní celkom nechápem, prečo máte hneď dve deti... v neperspektívnom vzahu...
Není tady
Jenom mi řekni, pokud je enská v manelství a v sexu v manelství na 100% spokojená, proč by hledala sex (nezávazný - viz co napsal Mulz - jinde?)
Není tady