Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 15. 5. 2009 12:34

Mulz
♥♥♥----

Od chlapa

Tak taky jednou od chlapa, otce rodiny....
Co se mi stalo:
Družka se poslední dobou chovala divně, tak jsem ji projel telefon a našel smsky tipu scházíš mi, chtěla bych být s tebou a tak. Hned jsem na ní narukoval co to je, řekla mi, že měla něco s nějakou holkou a že si takhle píšou. Druhý den jsem si na to číslo zavolal a byl to samozřejmě kluk.... Zeptal jsem se jí co to má znamenat a co s nim má, prý nic spolu neměli, odpřísáhla mě, že mě nikdy nepodvedla a že to dělat nebude. Řekl jsem jí, že jestli se to bude opakovat, že se rozejdeme.
Bohužel chovala se dál divně, tak jsem si zjistil její heslo na mail a počet si..... .. Nejen že měla inzerát na seznamce (sex a flirt...) a psala si erotické (hodně drsné) maily s několika chlapama a s jedním si i domlouvala termíny, kdy se k němu půjde vyspat (on byl prý ženatý...). Pak už to bylo rychlý, družka se přiznala, že mě již několikrát náhodně na diskotékách podvedla (dokonce mezi našimi dvoumi dětmi...).  Kolikrát přesně nevím, asi ani nechci vědět, protože to bylo asi hodněkrát. Zpětně mi dochází, že když někam šla, že s tím počítá. Toto tedy trvalo cca 4 roky...
Že taková bývala za mlada, bych pochopil, ale když má celou rodinu (2 děti), tak si myslím, že se to nedělá. Nyní se rozcházíme, děti zůstanou se mnou, chce je však vídat dál. Vůbec netuším co dětem řekneme (6 a 3 roky).
Rodinu by prý zachránit chtěla, ale bohužel bych jí již nikdy nevěřil.
Rád si přečtu Vaše připomínky a rady.

Není tady

#2 15. 5. 2009 12:43

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Re: Od chlapa

Evidentně jsi s celou situací smířený, probraný z šoku a v hlavě mᚠjasno co dál.
Takhle to cítím z Tvého psaní.
Nevím, jak se takováhle věc, jako je odchod matky z rodiny, vysvětluje dětem, já to měla naopak i s tím rozdílem, že děti byly starší než Ty vaše. Rozhodně však nezakazuj a nijak nebraň styku matky s nimi - bude-li mít samozřejmě ona zájem.
Spíš mě jako ženu/matku zajímá, co na to ONA, že děti budou u Tebe. Jak tuhle skutečnost přijala, nebojovala o ně?

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#3 15. 5. 2009 12:43

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Tak to je taky pěkný mazec.
Co k tomu napsat, jestli nejsi schopen a ochoten jí to toleraovat a také riskovat, že dotáhne nějakou nepěknou chorobu, asi je rozchod to nejlepší.

Není tady

#4 15. 5. 2009 12:45

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Ještě mě napadá, že byla asi mladá, když jste počali rodinu, nevybouřená a teď si to možná vynahrazuje.
To ji ovšem neomlouvá, je to smutné!

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#5 15. 5. 2009 12:46

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Pro děti bude situace dost těžká, ale někdy se nedá nic jiného dělat, jen se snažit, aby trpěly co nejméně.

Není tady

#6 15. 5. 2009 13:01

Mulz
♥♥♥----

Ani moc nebojovala. Bojovat ani moc nemohla, jelikož byt je můj. Ona by to ani nemohla utáhnout, ani práci nemá jistou. Mám spíš strach do budoucna, aby mi nechtěla děti vzít.....
K té nevybouřenosti, když jsme měli syna, bylo jí 27. Bouřila hodně od 19. let.....
je pravdou, že od začátku byl nᚠvztah omyl, ale snažil jsem se pro rodinu dělat všechno. Neříkám, že já jsem bez chyby, také mám mouchy, ale snažil jsem se....
Problem je i vni, že se o děti tolik nestarala, ráno s nimi nevstavala, chodila 2x týdně sportovat (v čemž problém nevidím, ale odsud - potud a víc ne....).
Teď je problém, že totálně otočila, nikam nechodí, na děti je hodná a dělá to co nikdy nedělala....
Nemám to ještě v hlavě srovnaný, jen vím, že s ní být nemohu, nemůžu se na ní ani kouknout abych neviděl co dělala.... A stěhovat se bude až v září, to je pro mě docela stres...

Není tady

#7 15. 5. 2009 13:09

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Mulz: možná trošku off topic... ale přijde mi divný, když máte dvě děti, a většímu už je 6 let... to jste se jaksi "nestihli" vzít?
Psát o ženě, se kterou žiju a mám 2 děti, jako o "družce" mi přijde divný, i když podle zákona to tak je...

Já v podstatě taky žiju s "druhem", ale nikdy bych mu tak neřekla, mluvím o něm jako o příteli a za chvíli to bude můj manžel...

No možná, že pod vlivem emocí, to píšeš takhle.

Ale musím nesouhlasit, jako vždycky, když je problém ve vztahu, NIKDY to není vina jenom jednoho. I ten druhý má svůj díly viny. I když to na první pohled nemusí být nutně navenek vidět...

Není tady

#8 15. 5. 2009 13:12

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Mulz: možná trošku off topic... ale přijde mi divný, když máte dvě děti, a většímu už je 6 let... to jste se jaksi "nestihli" vzít?

A to je tak důležité, že se nevzali?
K čemu konkretně?

Není tady

#9 15. 5. 2009 13:12

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Co na to říct - napsat, jen z mého pohledu - udělal si správně a dělᚠsprávně. Osobně bych to také tak udělala, mít chlapa takhle do větru. Tolerovat se tohle nedá, leda bys měl jinou náturu. Hrát si každej na svým písečku a poté si eventuelně vyměňovat nemoce je pěkně na houby- přesto i toto se praktikuje v zájmu "svobody"
Pokud děti chceš do své péče - začni o ně bojovat už teď. Její snaha v současnosti je možná jen cílená. Rozvod nehrozí - nejste svoji, ale přesto budeš muset podstoupit martýrium svěření dětí do své péče. Sám možná budeš vědět, jestli se dokážete na totmto dohodnout, nebo bude lepší mít to oštemplované.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#10 15. 5. 2009 13:15

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Rozhodně nechat oštemplovat!
Nikdy nevíš!

Není tady

#11 15. 5. 2009 13:17

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Co k tomu dodat, asi bude dobrá herečka - najednou se snaží, je milá, starající se atd.
Asi to má ráda holka, na Tvém místě - nechala bych se vyšetřit, pro jistotu, právě se něco podobného řeší na vedlejším vlákně.

Není tady

#12 15. 5. 2009 13:18

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

dixina napsal(a):

A to je tak důležité, že se nevzali?
K čemu konkretně?

Jasně že je to důležité. Svatbou dávají lidi najevo, že to spolu myslí vážně, i před světem. Jak se musí cítit děti v rodině, když se jejich rodiče nevzali? Mají jiné jméno? :-)

Přestože je hodně párů, které mají děti a nejsou svoji, mně by tam něco chybělo.

A z praktického hlediska - když jsou svoji, je problematičtější rozchod - což je v některých případech dobře, protože se ti dva můžou víc zamyslet nad tím, jestli ten vztah ještě nezachránit!

"Jenom" rozchod je mnohem jednodušší, když nejsou svoji... i když mají děti.

Je mi jasný, že velká část osazenstva Babinetu bude tvrdit, že když se mají rádi, tak je jedno, jestli jsou svoji nebo ne... ale s tím já nesouhlasím. Svatba znamená pro toho druhého jakýsi "závazek" - hlavně po psychické stránce... který tam necítím, pokud spolu "jenom" žijí... a mít děti, to přece nenahrazuje funkci svatby...

Není tady

#13 15. 5. 2009 13:19

Mulz
♥♥♥----

Zklamaná napsal(a):

Co na to říct - napsat, je........

Budeme se snažit domluvit, bez štemplu, pak bych měl asi smůlu..... Budu se to snažit táhnout takhle co nejdéle, protože kdyby k něčemu takovému mělo později dojít, věřím že by přihlédli k tomu, kdo s nimi zůstal. V tomhle to mají muži holt težké (i to chápu proč....)
Domluva prostě musí být, bohužel chápu, že je máma našich dětí...

Jinak proč jsme se nevzali..... Asi jsme se nikdy neměli natolik rádi, nechtěla ani ona, ani já. Já i z toho důvodu, že v "úřad" manželství nevěřím.... Že spolu nezůstaneme do smrti jsem čekal, ale že bude tohle dělat. to ne.
Spíš by mě zajímalo, opravdu existují i další takovéhle ženy? Já žádnou jinou takovouhle neznám.... Kdyby se někde opila a podvedla mě nárazově, tak to pochopím. Ale že už jde z domova s tím, že se opije a s někým se vyspí, to ne....

Není tady

#14 15. 5. 2009 13:23

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mulz napsal(a):

Ani moc nebojovala. Bojovat ani moc nemohla, jelikož byt je můj. Ona by to ani nemohla utáhnout, ani práci nemá jistou. Mám spíš strach do budoucna, aby mi nechtěla děti vzít.....
K té nevybouřenosti, když jsme měli syna, bylo jí 27. Bouřila hodně od 19. let.....
je pravdou, že od začátku byl nᚠvztah omyl, ale snažil jsem se pro rodinu dělat všechno. Neříkám, že já jsem bez chyby, také mám mouchy, ale snažil jsem se....
Problem je i vni, že se o děti tolik nestarala, ráno s nimi nevstavala, chodila 2x týdně sportovat (v čemž problém nevidím, ale odsud - potud a víc ne....).
Teď je problém, že totálně otočila, nikam nechodí, na děti je hodná a dělá to co nikdy nedělala....
Nemám to ještě v hlavě srovnaný, jen vím, že s ní být nemohu, nemůžu se na ní ani kouknout abych neviděl co dělala.... A stěhovat se bude až v září, to je pro mě docela stres...

Ty si fakt myslíš, že im dokážeš nahradi matku? Takto malým deom? Klobúk dolu... A ako to myslíš, že bu TI VZALA deti? To je nejaký tvoj nábytok? Ešte by osm pochopila, že sa bojíš, že vezme deom teba(t.j. znemožní vám kontakt), ale tebe deti? To nie je tvoj majetok, ani jej... nie sú to rukojemníci, čo by dokazovali "kto je lepší, alebo v práve..." roll

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#15 15. 5. 2009 13:23

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Mulz napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Budeme se snažit domluvit, bez štemplu, pak bych měl asi smůlu..... Budu se to snažit táhnout takhle co nejdéle, protože kdyby k něčemu takovému mělo později dojít, věřím že by přihlédli k tomu, kdo s nimi zůstal. V tomhle to mají muži holt težké (i to chápu proč....)

Jinak proč jsme se nevzali..... Asi jsme se nikdy neměli natolik rádi, nechtěla ani ona, ani já. Já i z toho důvodu, že v "úřad" manželství nevěřím.... Že spolu nezůstaneme do smrti jsem čekal, ale že bude tohle dělat. to ne.
Spíš by mě zajímalo, opravdu existují i další takovéhle ženy? Já žádnou jinou takovouhle neznám.... Kdyby se někde opila a podvedla mě nárazově, tak to pochopím. Ale že už jde z domova s tím, že se opije a s někým se vyspí, to ne....

To je super vztah, do něhož je příhodné přivést - dvě!!! - děti grater

Teda promiň... ale tohle asi jinak skončit nemohlo, ne? Myslím teda vᚠvztah. Pořizovat si děcka s ženskou, kterou nemᚠ"dostatečně" rád na to, aby sis ji vzal, a ona Tebe... - a rovnou jsi čekal, že spolu nebudete do smrti? :-)

To je jasný, že se může stát cokoliv a nebudete spolu do smrti... ale proč si pořizovat děti do vztahu, ve kterém vlastně ani nechci být...

Jasně že existují takové ženy, stejně tak jako existují i takoví muži.

A to, že Ti "družka" matka vašich společných 2 dětí, zahýbá - prostě nebyla ve vztahu s Tebou spokojená.

Pokud spokojená byla - tak to asi dělala už na začátku vašeho vztahu? A bylo to pro ni běžné chování?

Jinak prakticky - pokud chceš děti do vl. péče, řeš to přes soud... abys měl v ruce papír.  Pochybuju, že v případě, kdy "družka" nebude mít práci ani kde bydlet, že by soud přiřkl výchovu dětí jí...

Není tady

#16 15. 5. 2009 13:24

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Bohužel jsou takové a řekla bych, že i rapidně přibývají... hmm

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#17 15. 5. 2009 13:26

Mulz
♥♥♥----

Selima napsal(a):

Ty si fakt myslíš, že im doká....

myslím abych je mohl vychovávat já jako dosud.... Vím že nejsou ničí majetek, taky ani jí nechci znemožnit přístup k ním, vím že to nejde aby byly bez matky. Ale opravdu výchova byla hlavně na mě. Matku jim bohužel nenahradím, ale nahradí jim ona otce?

Není tady

#18 15. 5. 2009 13:28

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Skúste sa dohodnú čo najslušnejšie, už len kvôli deom. Tie vás potrebujú OBOCH. Nie rozhádaných a trucujúcich, ale kooperujúcich a schopných dohodnú sa. Ako partnerka zrejme zlyhala, ale to jej neberie jej materskú úlohu. (Vychovávala som chlapca, ktorého sa matka zriekla, a videla som, ako to diea poznamená...)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#19 15. 5. 2009 13:28

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Mulz napsal(a):

Selima napsal(a):

Ty si fakt myslíš, že im doká....

myslím abych je mohl vychovávat já jako dosud.... Vím že nejsou ničí majetek, taky ani jí nechci znemožnit přístup k ním, vím že to nejde aby byly bez matky. Ale opravdu výchova byla hlavně na mě. Matku jim bohužel nenahradím, ale nahradí jim ona otce?

Děti potřebují oba rodiče... ne? :-)
Pokud ses o děcka staral doposud hlavně Ty, a "družka" nebude tvrdit něco jinýho, tak se dohodnete... budeš se o ně starat Ty a ona je bude vídat... - ale stejně je lepší mít to na papíře... nikdy nevíš, kdy jednomu z vás rupne v bedně... a pak to odnesou hlavně děti.

Není tady

#20 15. 5. 2009 13:28

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Mulz napsal(a):

Spíš by mě zajímalo, opravdu existují i další takovéhle ženy? Já žádnou jinou takovouhle neznám....

Jestli Tě to uklidní, tak já taky ne...

Mulz napsal(a):

.... Kdyby se někde opila a podvedla mě nárazově, tak to pochopím. Ale že už jde z domova s tím, že se opije a s někým se vyspí, to ne....

Tohle je hodně drsný... sad

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#21 15. 5. 2009 13:28

Mulz
♥♥♥----

Martinka1 napsal(a):

Mulz napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

To je super vztah, do něhož je příhodné přivést - dvě!!! - děti grater

Teda promiň... ale tohle asi jinak skončit nemohlo, ne? Myslím teda vᚠvztah. Pořizovat si děcka s ženskou, kterou nemᚠ"dostatečně" rád na to, aby sis ji vzal, a ona Tebe... - a rovnou jsi čekal, že spolu nebudete do smrti? :-)

To je jasný, že se může stát cokoliv a nebudete spolu do smrti... ale proč si pořizovat děti do vztahu, ve kterém vlastně ani nechci být...

Jasně že existují takové ženy, stejně tak jako existují i takoví muži.

A to, že Ti "družka" matka vašich společných 2 dětí, zahýbá - prostě nebyla ve vztahu s Tebou spokojená.

Pokud spokojená byla - tak to asi dělala už na začátku vašeho vztahu? A bylo to pro ni běžné chování?

Jinak prakticky - pokud chceš děti do vl. péče, řeš to přes soud... abys měl v ruce papír.  Pochybuju, že v případě, kdy "družka" nebude mít práci ani kde bydlet, že by soud přiřkl výchovu dětí jí...

Ano, bohužel se to stalo a máme spolu děti.... Teď to však musíme řešit, ne plakat nad tim co a proč se to stalo...

Není tady

#22 15. 5. 2009 13:28

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Martinka1 napsal(a):

Fascinuje mě ihned ten závěr...zahýbá - je nespokojen. Není to tak vždy.
Spokojenost ve vztahu není měřítkem pro věrnost...to by vlastně všichni, co byli/y nevěrní zákonitě museli/y být nespokojení.
A zase - pokud jsem s něčím nespokojen, řeším, pokud to řešit nejde, vyřeším to natrvalo - rozchodem. A pak se tedy začnu ohlížet po něčem jiném.

Není tady

#23 15. 5. 2009 13:30

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Fascinuje mě ihned ten závěr...zahýbá - je nespokojen. Není to tak vždy.
Spokojenost ve vztahu není měřítkem pro věrnost...to by vlastně všichni, co byli/y nevěrní zákonitě museli/y být nespokojení.
A zase - pokud jsem s něčím nespokojen, řeším, pokud to řešit nejde, vyřeším to natrvalo - rozchodem. A pak se tedy začnu ohlížet po něčem jiném.

Někdo to řeší takhle: nejsem spokojen - najdu si milence.

Koukni se do jiného vlákna, např. si vzpomínám na Kuty (promiň že Tě cituju)... prý nebyla ohledně sexu v manželství spokojená... tak si našla milence - s manželem to řešit nechtěla... - ale jinak manželství prý v pořádku :-)

Není tady

#24 15. 5. 2009 13:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Mulz napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

To skôr vypovedá o vašom vzahu... asi ani ona nepočítala s tým, že spolu zostanete do smrti a logicky usúdila, že skôr si nájde niekoho a užije si, kým je mladá. Akurát pri tomto vašom uvažovaní celkom nechápem, prečo máte hneď dve deti... v neperspektívnom vzahu...

Brita

Není tady

#25 15. 5. 2009 13:32

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Jenom mi řekni, pokud je ženská v manželství a v sexu v manželství na 100% spokojená, proč by hledala sex (nezávazný - viz co napsal Mulz - jinde?)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí