Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 14. 5. 2009 23:11

Filosofka
♥------

V sexu jako na houpačce

Mám takový zvláštní problém a byla bych moc ráda, kdybyste mi někdo mohl poradit. Problém se týká mého sexuálního vnímání. Zprvu jsem byla doslova nebitá sexuální energií, mohla jsem mít sex i vícekrát denně. Teď mám skoro tři roky stálého partnera a se sexem jsem na tom tak, že už jsme spolu s přítelem asi měsíc a půl nic neměli. Myslím si, že to není ani tak únavou, ani tím, že by mne přítel omrzel, ale při sexu nic necítím. Ani kdysi jsem vaginální orgasmus nikdy neměla, ale sex obecně by mi "tam dole" alespoň příjemný... A teď najednou už asi rok skoro nic nebo spíše nic necítím a poslední dobou už nemám skoro vůbec chuť na sex. Nevím, zda to mám začít nějak řešit, nebo mám ještě počkat...? Jen podotýkám, že s přítelem se máme rádi, vycházíme spolu, ale možná je ještě třeba říci, že jsem nějaký čas brala antidepresiva (ale už skoro rok je neberu), vystřídala jsem jich několik a žádné můj organismus nesnesl (nemohla jsem spát, chut na sex úplně zmizla apod.).
Neměl třeba někdo z vás podobný problém? Moc předem děkuji za všechny odpovědi.

Není tady

#2 15. 5. 2009 13:42

Filosofka
♥------

Re: V sexu jako na houpačce

Nikdo nemáte žádné zkušenosti? Nebo alespoň radu? sad

Není tady

#3 15. 5. 2009 14:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

U mňa takéto výkyvy súviseli so stresom a pracovnou únavou. Ale nikdy som nebrala AD, tie vraj môžu niečo podobné spôsobovať(niektoré).

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#4 15. 5. 2009 14:43

Filosofka
♥------

Selima napsal(a):

U mňa takéto výkyvy súviseli so stresom a pracovnou únavou. Ale nikdy som nebrala AD, tie vraj môžu niečo podobné spôsobovať(niektoré).

Myslíš jako trvalé poškození schopnosti vzrušivosti? Já myslela, že je to jen dočasné, když to bereš sad Stres nějak výrazný nemám, unavená také nejsem... Tak nevím.

Není tady

#5 15. 5. 2009 16:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Hovorím, že ja s tým nemám osobné skúsenosti - a po vysadení by to malo teoreticky prejsť. Ale ktovie - to by vedeli lepšie napísať tie, čo AD brali alebo berú. Inak, ak vám to obom vyhovuje, tak by som to nelámala cez koleno a vyrovnala sa s tým.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#6 15. 5. 2009 16:30

Lilith380
♥♥-----

To je docela zajímavý námět. Že by se prožívání sexu fakt změnila i po dobrání AD? Byla jsem na tom kdysi jako ty Filosofko, sex jsem měla ráda velice, mno až příliš,....před 4 lety jsem začala brát AD, a byla jsem úplně v šoku, jaký to má vliv na neschopnost dosáhnout orgasmu a jak to sníží libido. Ta skutečnost mi byla tak nepříjemná, že jsem AD změnila, i když mi jinak nevadily. Připadala jsem si prostě příliš "bez extrémních emocí", jsem normálně senzitivní člověk a žít jako polorobot s minimálníma vjemama usch (no, trochu přeháním). Prostě při současných  AD problémy s orgasmem nemám, jsem schopná ho dosáhnout, nepřipadám si taková nesenzitívní či jak to nazvat, ale stejně šlo libido dolů. A to tyto AD prý mají mít vliv pozitivní na sexuální život. Připadám si co se týče erotického života tak o 50 let starší, takový vyšeptalá albert usch ....že by něco podobného??

Není tady

#7 15. 5. 2009 16:42

Filosofka
♥------

Selima napsal(a):

Hovorím, že ja s tým nemám osobné skúsenosti - a po vysadení by to malo teoreticky prejsť. Ale ktovie - to by vedeli lepšie napísať tie, čo AD brali alebo berú. Inak, ak vám to obom vyhovuje, tak by som to nelámala cez koleno a vyrovnala sa s tým.

No, právě, že jemu to moc nevyhovuje...

Lilith, tak to buď ráda, že máš alespoň ten orgasmus... Já při tom necítím nic. Sama se sice "obsloužit" dokáži, ale když mi to dělá partner, tak mne to nudí a navíc ani vnější orgasmus nemám (jenom sama). Nevím, nevím, asi budu jen čekat, jestli se něco stane, a nechám to plavat kapitulation

Není tady

#8 15. 5. 2009 16:59

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Tak ak máš sama orgazmus, problém bude v niečom inom, nie? wink Možno trošku zaexperimentovať, pozmeniť techniku... neviem. Ja keď som mala pokles, tak som ani nemala potrebupomáhať si sama.

Brita

Není tady

#9 15. 5. 2009 18:45

Filosofka
♥------

To ne... Prostě mne to neláká a nic při tom necítím, o žádném experimentování to u nás není. Sama se také uspokojuji mnohem méně častěji než dříve (jak říkám, klitoriální orgasmus dosahuji normálně - ale pouze sama, ne pomocí partnera, i když jsme to zkoušeli snad tisíckrát společně...).
Hold je to u mne asi fyziologické, jelikož dříve jsem při styku alespoň něco uvnitř příjemného cítila, teď necítím už rok skoro nebo vůbec nic a chuť na sex také nemám... Proto se ptám, proč? Kvůli čemu? Nemoc jsem žádnou neprodělala, stresu mívám přibližně stejně, přítele mám ráda a antidepresiva jsem brala i dříve než před tím rokem... Jen ta poslední mi sexuální život úplně zlikvidovala (ty předtím ne) a ani nyní, rok poté, nenastalo zlepšení, spíše se to čím dál více zhoršuje, až teď odmítám sex úplně...

Není tady

#10 15. 5. 2009 19:30

monísek8
♥♥-----

A co zkusit si udělat hezký večer,pustit hezký film co máte třeba oba rádi,vínko a celkově takovou atmosfru,zkus si koupit nové prádlo,určitě máš taky z nakupování a nových věcí radost jako většina žen smile a uvidíš že se na ten večer budeš sama těšit..co třeba delší mazlení?ani to nemusí být za učelem samotneho aktu,prostě si jen tak navodte atmosferu a uvidiš,třeba pak na to dostaneš chut sama smile podle mě je to hodně o vzrušení,mě by to taky nebavilo kdybych neměla nějakou motivaci nebo bych se na to netěšila,prostě zkuste delší předehru i s tim večerem a třeba to pujde smile

Není tady

#11 15. 5. 2009 20:23

monísek8
♥♥-----

Nebo co nějake ,,hračky´´,lubrikační gel ten taky někdy pomáhá,nebo co prostřídat polohy která ti bude nejpříjemnější..

Není tady

#12 15. 5. 2009 20:28

majkafa
Host

Možná to bude znít provokativně, ale co když je to tím, že tě partner sexuálně nepřitahuje?

#13 15. 5. 2009 20:47

Filosofka
♥------

Nene, opravdu to není ani přitažlivostí, ani malým zpestřením, skutečně je to asi fyziologického rázu. Vím, že ani s jiným by mne sex nelákal, zkoušela jsem si to představit a bylo by to ještě horší než s přítelem, na něhož jsem již zvyklá...

Takže asi zkušenosti nikdo nemáte...nevadí. No, třeba to je jen nějaký výkyv a chuť se mi zase vrátí a pěkné pocity tam dole také, i když už to trvá více než rok. K sexuologovi se neodvažuji po předchozí zkušenosti - jsou přemrštěně drazí a stejně nic zásadního neporadí...

Není tady

#14 16. 5. 2009 13:56

Nedoma
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Sexuologové jsou snad hrazeni ZP, ne?

Není tady

#15 16. 5. 2009 20:14

Filosofka
♥------

Ten, co jsem u něj byla, ten jaksi asi nebyl...nebo podváděl,čert ví...

Není tady

#16 17. 5. 2009 0:43

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Lilith380 napsal(a):

To je docela zajímavý námět. Že by se prožívání sexu fakt změnila i po dobrání AD? Byla jsem na tom kdysi jako ty Filosofko, sex jsem měla ráda velice, mno až příliš,....před 4 lety jsem začala brát AD, a byla jsem úplně v šoku, jaký to má vliv na neschopnost dosáhnout orgasmu a jak to sníží libido. Ta skutečnost mi byla tak nepříjemná, že jsem AD změnila, i když mi jinak nevadily. Připadala jsem si prostě příliš "bez extrémních emocí", jsem normálně senzitivní člověk a žít jako polorobot s minimálníma vjemama usch (no, trochu přeháním). Prostě při současných  AD problémy s orgasmem nemám, jsem schopná ho dosáhnout, nepřipadám si taková nesenzitívní či jak to nazvat, ale stejně šlo libido dolů. A to tyto AD prý mají mít vliv pozitivní na sexuální život. Připadám si co se týče erotického života tak o 50 let starší, takový vyšeptalá albert usch ....že by něco podobného??

Mám stejnou zkušenost a musím říct, že ztráta libida mě přesvědčila o tom, že přes AD moje cesta nepůjde. Po měsíci jsem je hodila do koše. Prostě jsem je vysadila a popravdě změnila totálně přístup k pocitu štěstí. Nicméně to je dost nepřenosný a neodvažuji si to radit. Záleží jaký typ deprese to je atp..
Nevím jaké máte problémy, ale zkusila bych vše raději než léky. Rozhodně nestačí brát léky a čekat, že se něco změní. Někdy to ale bez léků zřejmě nejde.

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#17 17. 5. 2009 0:49

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Jo a myslím, že ten orgasmus s partnerem je důležitej.  Hlavní je, že dosahuješ klitoriálně, to je super. Fyziologické to tudíž není. Jestli jsi rohozená Adčkama- to považuji za možné.

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#18 17. 5. 2009 9:06

Filosofka
♥------

Prášky už skoro rok neberu... No,fyziologické, nevím... Kdysi se mi sex líbil a celkem mne uvnitř vzrušoval (i když bez orgasmu), nyní to na počátku hodně bolí, někdy trochu pálí, pak už je to lepší, ale nic při tom necítím. Podotýkám, že zánět nemám, byla jsem u gynekologa... Tak už prostě nevím, kde hledat příčinu hmm

Není tady

#19 17. 5. 2009 10:46

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ja by som skúsila určite lubrikant a možno rôzne maznanie BEZ samotnej súlože - orálček, ruky, apod. Možno sa to nejako zlomí...

Brita

Není tady

#20 20. 5. 2009 14:38

Lilith380
♥♥-----

Tak mě napadá, četla jsem článek v kterém rozvíjeli teorii, že depresivní lidi jsou docela sexuálně založeni z důvodu, že sex je přirozené antidepresivum ..., tudíž braní antidepresiv, zasáhne do tohoto "přirozeného procesu" depresivního jedince...a tady může být třeba jádro pudla poklesu libida?? va Co když působení AD opravdu přetrvává i po skončení braní, poklud by ne, člověk by se vrátil do stejného srabu, když je brát začínal, a to většinou nebývá... Já osobně jsem změnila AD právě kvůli tomu divnému pocitu poklesu libida a neschopnosti dosáhnout orgasmu, který jsem jinak měla v pohodě a snadný. Většina AD tento negativní vliv má, ale je skupina, která nemá, ba dokonce má opačný - pozitivní vliv.

Není tady

#21 22. 5. 2009 12:38

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Proboha, tak jestli tě to, i jen ze začátku, boli, pálí, tahá a kdoví co, tak jasně, že je to další faktor, který tě aspoň podvědomě odrazuje. Není možné, že těma práškama, ale kdoví, i třeba věkem, zdravotním stavem... se ti něco pokazilo v těle a nemůžeš sama zvlhnout? Zkoušeli jste lubrikant? Spoustu lubrikantu a pomalou ruční práci? Několikrát, mnohokrát? Je to lepší? Jsi otrávená z neúspěchu? Bojíš se, že jeho to přestane bavit? Že se přemáhá kvůli tobě a ty se cítíš provinile? Líbí se ti (nesexuálně), když na tebe sahá, objímá tě? Nebo cítíš chuť se odtáhnout? Mluví o tom s tebou?

Není tady

#22 24. 5. 2009 11:40

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Filosofka napsal(a):

Mám takový zvláštní problém a byla bych moc ráda, kdybyste mi někdo mohl poradit. Problém se týká mého sexuálního vnímání. Zprvu jsem byla doslova nebitá sexuální energií, mohla jsem mít sex i vícekrát denně. Teď mám skoro tři roky stálého partnera a se sexem jsem na tom tak, že už jsme spolu s přítelem asi měsíc a půl nic neměli. Myslím si, že to není ani tak únavou, ani tím, že by mne přítel omrzel, ale při sexu nic necítím. Ani kdysi jsem vaginální orgasmus nikdy neměla, ale sex obecně by mi "tam dole" alespoň příjemný... A teď najednou už asi rok skoro nic nebo spíše nic necítím a poslední dobou už nemám skoro vůbec chuť na sex. Nevím, zda to mám začít nějak řešit, nebo mám ještě počkat...? Jen podotýkám, že s přítelem se máme rádi, vycházíme spolu, ale možná je ještě třeba říci, že jsem nějaký čas brala antidepresiva (ale už skoro rok je neberu), vystřídala jsem jich několik a žádné můj organismus nesnesl (nemohla jsem spát, chut na sex úplně zmizla apod.).
Neměl třeba někdo z vás podobný problém? Moc předem děkuji za všechny odpovědi.

Milá filosofko. Když už filosofujeme nad tím, proč nemáš chuť na sex a jestli to má souvislost s antidepresivy, možná by stálo za to vzít v potaz i ten důvod, proč jsi vlastně brala antidepresiva. Co bylo příčinou, že jsi je vůbec potřebovala.
Odhaduji, že někde tam by mohla být skutečná příčina a vše ostatní jen důsledek

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí